The BlogEen belangrijke stap in de reparatie werk is om de gipsplaten onder het behang te bereidenEen belangrijke stap in de reparatie werk is om de gipsplaten onder oboiPri reparaties grootste deel van de kunstenaars, zowel professionals als amateurs, geconfronteerd met de noodzaak om te werken met gipsplaten te bereiden. Dit materiaal is zeer praktisch wandafwerking, plafondbekleding, is geschikt voor het creëren falshsten en plafonds, kunstmatige kolommen en andere delen van een modern interieur. Maar op zichzelf, zonder afwerking, gipsplaten ziet er niet indrukwekkend, zodat het noodzakelijk is om te versieren. En de makkelijkste manier om dit te bereiken met de hulp van behangen.


Hoe om te beginnen met het afronden van de gipsplaten onder het behang

behang lijmen procedure wordt beschouwd als zeer eenvoudig te zijn, maar voordat het is noodzakelijk om voorbereidende activiteiten uit te voeren, omdat anders alle inspanningen kunnen gaan mis. Dit betreft vooral de gipsplaten, het materiaal waarvan het oppervlak gelijk aan veel soorten behang is gemaakt van cellulose. Indien onjuiste of onvoldoende oppervlaktebehandeling, kunnen gipsplaat te veel vocht, vooral als het een gewoon, nevlagostoykom GCR, buigen, kromtrekken of, integendeel, niet de noodzakelijke hechting en dan gewoon gelijmd behang verwerven.

Tijdens de voorbereidingsfase werk is nodig om een ​​primer en cementeren oppervlakken omvatten gipsplatenTijdens de voorbereidingsfase werk is nodig om een ​​primer en cementeren oppervlakken omvatten gipsplaten

Bereid gipsplaat is nodig, niet alleen voor de traditionele rol behang. Zelfs zo'n innovatief decor als vloeibare behang en glasvezel muren vereisen ook voorbehandeling om het beste resultaat te verkrijgen.

Aangezien de voorbereiding van de wanden van gipsplaten te lijmen het behang van elke aalmoezen consistenter procedures voor oppervlaktebehandeling.

De voorbereidende werkzaamheden voor behangen Gipsplaten:


 • Verwerking metaaldelen op het wandoppervlak tegen roest;
 • Priming het oppervlak van de gipsplaat;
 • Behandeling van voegen en gips;
 • Gips onder het behang.

Beginnen met de voorbereiding gipsplaten onder het behang die u nodig heeft met de selectie van materialen en gereedschappen. Deze moeten worden genomen met volledige verantwoordelijkheid: hoogwaardige materialen verlengt de levensduur van het behang en de structuur zelf, en een goed hulpmiddel om het werk prettig en eenvoudig, zelfs voor een beginner in de reparatie bedrijf te maken.

Het eerste wat te doen - te schroeven of nieten, metalen hoeken en andere delen van de wanden van het metaal corrosiewerende middel te behandelen. Hetgeen impliceert u gewone inkt of oliebasis acrylprimer, gedeponeerd in meerdere lagen gebruikt.

Hoe de gipsplaten te bereiden op behangen: wat is de primer

Primer - een onmisbaar materiaal bij de voorbereiding van de gipsplaten aan het decor van elke vorm van behang. Deze samenstelling, die wordt aangebracht op het oppervlak vóór afwerking van elke soort verven te betegelen, steen of de bekleding. Wanneer behangen is het ook noodzakelijk, want na behandeling met primer gipsplaten langer duren, behouden hun vorm en eigenschappen.Primers voor gipsplaten zijn van verschillende aard. Master professioneel en deden hun eigen productie van de primer, op basis van hun voorkeuren. Echter, voor het afwerken van geschikte gebruikelijke acrylprimer van goede kwaliteit.

Primer maakt het oppervlak van de gipsplaten langer te houden zonder schadePrimer maakt het oppervlak van de gipsplaten langer te houden zonder schade

Dankzij de primer kan veel van de problemen die zich voordoen bij het werken met gipsplaten, met inbegrip van lage weerstand tegen vocht op te lossen.

Eigenschappen primer voor gipsplaat:

 1. Snel in het oppervlak van de GCR;
 2. Verhoogt de hechtende eigenschappen van gipsplaat;
 3. Het is bestand tegen chemische stoffen;
 4. niet-toxisch;
 5. Hiermee kunt u gelijkmatig aanbrengen van verf en stopverf;
 6. Vermindert de consumptie van stopverf, verf, lijm;
 7. Bestand tegen vocht en hoge temperaturen.

Breng de primer met een kwast, roller of gips in verschillende lagen fine afwerking en na hen en de vulstof nadat de laag voor betere koppeling met behangplaksel met behangen.

Gipsplaten onder het behang: minor afwerking

Na kopschroeven worden bekleed met corrosiebestendig materiaal, en de wand aanvankelijk gevuld, is het tijd om de correctie van gewrichten en defecten in het oppervlak van de gipsplaat. Hiervoor plakken langs een laslijn-serpyanku plaatsvindt speciale versterkingslaag. Het is een maas van een polymere vezel bekleed met de kleefstof.

experts raden ook aan om aandacht te besteden aan de juiste verbindingen en de voegen tussen gipskartonplatenexperts raden ook aan om aandacht te besteden aan de juiste verbindingen en de voegen tussen gipskartonplaten

Om te werken met serpyanku vereist wat gereedschappen en materialen:


 • Paint mes;
 • spatel;
 • Droge gips;
 • water;
 • Capaciteit voor verdunning;
 • Het bouwen van mixer;
 • Schuurpapier.

Na serpyanka pokleit, kneden vulstof en spatel een dunne laag op de band. Wachten op droogt uit, en reinig we schuurpapier.

Als serpyanka niet gelijmd naad, kan worden "geplant" in de PVA lijm.

opnieuw na het voegen schuurpapier oppervlak moet worden voorbereid om te openen, en u kunt een beslissing te nemen: of om behang te lijmen zonder voorafgaande spackling de muren of is het een volledige cyclus van de voorbereiding te voltooien voor gipsplaten afwerking. De tweede optie heeft de voorkeur, vooral als je gaat te plakken op muren met dun blond behang, vereisen een perfect vlakke oppervlak van de lichte schaduw.

De voorbereiding van de muren van gipsplaat te behangen: shpaklyuem correct

Gepleisterde muren is niet alleen nodig om de toon van het oppervlak af te stemmen voor het plakken van de wallpaper. Vanwege de gipswanden, zelfs vanuit een dergelijk glad materiaal zoals gipsplaat, wordt volledig plat. Bovendien, de hechtpleister maakt een betere afstand in het wandoppervlak en het behang, met behoud van de integriteit van de kartonbaan.

Putty gipsplaten muur kunnen onafhankelijk van elkaar, belangrijker nog - van tevoren aan de benodigde materialen en gereedschappen voor te bereidenPutty gipsplaten muur kunnen onafhankelijk van elkaar, belangrijker nog - van tevoren aan de benodigde materialen en gereedschappen voor te bereiden 


Na stopverf wallpaper zal langer op de muren blijven, maar ze kunnen worden verwijderd zonder problemen indien nodig.

Voor een goede behandeling van gipsplaat muren moeten stopverf twee fracties: een grotere ( "Start") en kleine ( "Finish"). Daarnaast hebben ze een kleine spatel en een grote spatel, bouw mixer, een mengoplossing, schuurpapier met verschillende grootte "grain".

Werkwijze gepleisterd muren voor lijmen behang:

 • Verdunnen in water uitgangsmengsel een dikke consistentie zonder klonten toepassing van de constructie van de menginrichting;
 • Wij drukken op een klein gedeelte van de spatel stopverf en verspreiden over het blad van een groot;
 • Een cirkelvormige beweging met een brede straal een troffel vullaag aan de muur;
 • Resten met een spatel een kleine tool, en rekruteren een verse lading;
 • Als de laag "START" volledig droog, is het noodzakelijk om het schuurpapier af met een grote "grain";
 • Na deze uit te voeren soortgelijke coating topcoat;
 • Overschrijft de gedroogde stopverf fijn schuurpapier.

Na de gepleisterde muren moeten nog twee lagen primer toe te passen. Dit moet onmiddellijk worden uitgevoerd, pas na de finale droging. De allereerste vacht droogt snel, kan het opnieuw toe te passen na 45-50 minuten.

De dikte van de plamuurlaag mag niet meer dan enkele millimeters. Onregelmatige oppervlakken kunnen dergelijke uitgangsmaterialen lagen worden toegepast op sommige, maar men zal volstaan ​​en gipsplaat.

De voorbereiding van de gipsplaten onder het behang (video)

Na alle activiteiten voor de voorbereiding van de gipsplaten te behangen, zal decoratieve wandtapijten proces zelf snel plaatsvinden en zal geen problemen opleveren, omdat het oppervlak verschillend lijmen van gladde gladde textuur, uniforme kleur zal zijn en het zal niet zichtbare gebreken.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 64 = 67