Hoe de techniek van patchwork sprei maken – nwhistorycourse.org

The BlogHeldere en ongewone deken patchwork - een goede oplossing voor degenen die willen uw huis een maximum aan comfort en warmte te gevenHeldere en ongewone deken patchwork - een goede oplossing voor degenen die willen uw huis een maximum aan comfort en teplaPomeschenie aanzienlijk veranderd, wanneer het verschijnt het product patchwork geven. Speelsheid, comfort en positieve stemming zal nooit het huis, dat een plaats heldere vlekken van ingewikkelde, zorgvuldig gestikt in een enkele samenstelling gevonden te verlaten. Als u besluit om zich te vestigen in zijn huis patchwork deken of dekbed, moet u beslissen of u het afgewerkte product zullen kopen, of maak je eigen gekleurde stof. Over de mogelijkheden en voordelen van beide opties - hieronder.


Hoe maak je een patchwork sprei naaien

Als je nog nooit iets anders dan knoppen hebt genaaid, u waarschijnlijk bang om een ​​quilt met haar handen naaien. Echter, ondanks de schijnbare complexiteit, naaien patchwork sprei - een haalbare opdracht, zelfs voor de beginnende meester.

Ondanks de schijnbare complexiteit van het product, met de vereiste zorgvuldigheid om het zelfs een beginner te maken kanOndanks de schijnbare complexiteit van het product, met de vereiste zorgvuldigheid om het zelfs een beginner te maken kan

In het algemeen is het werk op het scheppen van een patchwork sprei als volgt:

 • Ontwikkeling van het concept van de toekomstige product. Dit is een zeer belangrijke stap. U kunt zich laten inspireren door het volbrachte werk, kun je komen met iets op hun eigen, maar het eruit zal zien uw deken, moet je in het begin in te dienen.
 • De voorbereiding van onderdelen voor het naaien. Van geselecteerde weefsels moeten onderdelen die later zal worden genaaid in één weefsel snijden.
 • Stiksels. Er is belangrijk over-nauwkeurigheid en precisie in de uitvoering van de werkzaamheden. Wees geduldig, pennen en utjuzhkom.
 • de voorzijde van de toetreding tot een verwarmer of gewoon monotoon dichte materialen. Hangt af van de kwaliteit van toekomstige producten: Wilt u een quilt te maken, is het raadzaam dat padding polyester of fleece. Wilt u een lichte deken of sprei ontvangen, kunt u niet erg dik materiaal te nemen.
 • Matting door een rand. naaien gewoon de lange flappen van weefsel aan de rand van uw product.

Zoals u kunt zien, is het werk aan de oprichting van een dergelijke stijlvol interieur element niet al te veel vaardigheid nodig. Doorzettingsvermogen, verlangen, nauwkeurigheid en op zijn minst een beetje ervaring in het gebruik van een naaimachine zal genoeg zijn voor u om een ​​eenvoudige en mooie patchwork sprei naaien.


Ontwikkelen dekbedovertrekken realiseerbaar door eenvoudige of meer complexe circuits in topische of publicaties onafhankelijk uitgevondenOntwikkelen dekbedovertrekken realiseerbaar door eenvoudige of meer complexe circuits in topische of publicaties onafhankelijk uitgevonden

Om het werk was makkelijk, zeker na te denken over hun werkplek, evenals Behandel op een verantwoorde manier de keuze van materialen: alle patchwork kan worden gevonden op een stof op te slaan.

Leuke baby deken: patchwork tot grote vreugde van de kinderen

Patchwork - dit is wat nodig is voor een kind kamer design. Alle moeders wordt sterk aangeraden om deze techniek te leren om nieuwe leuke producten regelmatig genieten van hun baby's uit stukken van kleurrijke gedessineerde stoffen.

Kinderen zullen de kleurrijke patchwork sprei met gestileerde beelden van dieren en planten of favoriete sprookjesfiguren waarderenKinderen zullen de kleurrijke patchwork sprei met gestileerde beelden van dieren en planten of favoriete sprookjesfiguren waarderenWat zou de baby deken in patchwork techniek:

 1. In tegenstelling tot de oprichting van "volwassen" product, zal de productie van dekens voor kinderen Laat uw fantasie om te zwerven zonder beperking in kleur en patroon. Kinderen zijn dol op allemaal licht en ongewoon.
 2. Het is geweldig om te worden gebruikt voor de toepassing van het kind van de afbeelding dekt tekenfilmfiguren of dieren, die vooral populair is bij uw kind.
 3. U kunt een "leert" de sluier te maken. Multi-gekleurde letters en cijfers kan uw kind om de wereld te verkennen met belangstelling en rekenen.
 4. U kunt ook de ontwikkeling van de smaak en de verbeelding van het kind, het oppakken van de stof en foto's samen. Oudere kinderen zullen u graag deelnemen aan het naaien van voorwerpen gemaakt van lompen. poseren samen, bedekt met patchwork techniek zal voor altijd de herinneringen aan een gelukkige jeugd in het geheugen van uw kind te houden.

Behandelen met liefde voor producten patchwork te maken, en opent binnenkort een hele wereld van thuis handwerken voor u. Uw kinderen zullen u dankbaar zijn als je ze leren om de schoonheid van eenvoudige materialen te creëren bij de hand met zijn eigen handen.

In de kamer van de kinderen zal er goed uitzien patchwork spreien in pastelkleuren, rustgevende invloed op de psyche van het kindIn de kamer van de kinderen zal er goed uitzien patchwork spreien in pastelkleuren, rustgevende invloed op de psyche van het kind

Wees je bewust van de belangrijkste regels van de registratie van de kamer van een kind: bloemen kunnen veel zijn, maar de pastelkleuren beter zal zijn dan helder en flitsend uitzien. Lichte kleuren kalmeren de psyche van het kind, en in de slaapkamer thuis komt zachte stemming.

Waar te koop sprei: lapwerk koop

Wilt u kant en klare sluier kopen, is het noodzakelijk om het voorstel zorgvuldig te bestuderen. Op dit moment niet kan worden vertrouwd om onbevestigde bronnen van goederen, als hun kwaliteit is zeer frustrerend. Wat is een indicator van hoge kwaliteit in de techniek van patchwork? Natuurlijk, in de eerste plaats, is het materiaal. De ideale keuze zou een 100% katoen satijn zijn.

Bij het kiezen van een sprei patchwork in de winkel aandacht moet eerst worden besteed aan de kwaliteit en milieuveiligheid van weefselsBij het kiezen van een sprei patchwork in de winkel aandacht moet eerst worden besteed aan de kwaliteit en milieuveiligheid van weefsels

In synthetische stoffen hebben een aantal nadelen, die aanzienlijk afbreuk doen aan de kwaliteit die in patchwork techniek:

 • Kunstmatig weefsel na verloop van tijd kan worden vervormd. De krimp van het weefsel resulteert in het patroon vervorming. Als gevolg hiervan, de sluier volledig verliest zijn charme en betekenis.
 • Vervorming in de was. Synthetische stoffen kan onverwacht gedrag tijdens het wassen: machine wasgoed kan een contra dergelijke materialen. Voor het gemak van de zuivering van natuurlijke kiezen!
 • Sommige synthetische stoffen onnatuurlijk. Patchwork sprei - een symbool van de nabijheid van de natuurlijke manier van leven. Vaak gebruikt om de patchwork Provence stijl en eco-stijl aan te vullen. Kunstweefsel misplaatst in dergelijke gebieden.
 • kleur instabiliteit. Slechte kwaliteit materiaal is gevoelig voor fading en vervellen. Als u kiest voor 100% katoen, kunt u er zeker van zijn dat felle kleuren je gelukkig voor een lange tijd zal maken.

Beoordelingen van de consumenten zijn geneigd te geloven dat de eerste indicator van kwaliteit is de prijs van het product. Hoge prijs - het is geen garantie voor de betrouwbaarheid en duurzame service. Maar we moeten niet de voorstellen van de online winkels die soortgelijke producten te verkopen tegen verdacht lage prijzen te vertrouwen. Ondanks het feit dat China staat bekend om de hoge kwaliteit van hun producten, de fabrikant van de tango (tango) geniet een goede reputatie onder de kopers quilt.


Een goede optie zou zijn om het product in de techniek van patchwork te kopen in een vertrouwde klusjesman. Online vindt u vele aanbiedingen voor de verkoop van patchwork dekbedden en dekens.

Patchwork sprei: keuze van de stoffen (video)

Naai plaid lappendeken techniek met zijn eigen handen

Heb geduld en inspiratie, en aan de slag! Dit is belangrijk advies aan alle beginners aan meesters die willen patchwork leren.

Als je mentaal voorbereid om te werken voor het welzijn van schoonheid en comfort zijn, ga dan naar de naai-instructies in plaid patchwork techniek:

 1. Bereid een comfortabele werkplek. Denk van tevoren wat nuttig voor u en in welke hoeveelheid is.
 2. Bereid materialen. Om te beginnen, kunt u stekken van oude dingen, zoals jeans of katoen stukken en de versiering te nemen. Als je naaien ervaring, en je meer of minder vertrouwen in het resultaat, koop dan een gespecialiseerd weefsel in de naai-winkel of in de IKEA-winkel; dit laatste wordt ook vaak gebruikt voor patchwork en quilting.
 3. Maak werkstuk. Om de plaid de samenstelling van grote, platte pleinen aan te passen.
 4. Naai delen honing: assembleren de eerste flappen van de strook, de strook vervolgens steek in de baan.
 5. Naai uw web-basis. Zorg ervoor om rond te lopen als de stiksels op de omtrek en in het midden van het apparaat. Gewatteerde dekens kijken kwalitatief en nauwkeurig.
 6. Naai op een plaidgrens. Geknikte binnenwaartse rand van de voorspanning aan de stof niet afbrokkelen.

Met het oog op een kwalitatief hoogstaand product patchwork te maken, moet geduld en nauwkeurigheid, omdat alle ontwerpen symmetrie vereisenMet het oog op een kwalitatief hoogstaand product patchwork te maken, moet geduld en nauwkeurigheid, omdat alle ontwerpen symmetrie vereisen


Master-klasse op het maken van plaid patchwork techniek die u beschrijft in detail het proces van het maken, vooral als je nieuw bent in deze business.

Lappendeken techniek met zijn eigen handen (video)

Elk product in patchwork techniek kan verder worden versierd of handwerken toepassingen uitgevoerd in de andere techniek. Haken of breinaalden, kunnen decoratieve elementen worden aangevuld als plaid patchwork techniek, evenals het gehele interieur, waar er kleine dingen. Vergeet niet dat de exclusieve items heel hoog in het vaandel in onze tijd. Doe de ziel en werk in uw werk en misschien binnenkort u uw eerste advertentie te schrijven, "Koop producten patchwork!"

Patchwork sprei (foto)

1-181-41.959-clarissa-hulse-patchwork-dekbed-kap-7026-zoom5d572ba72c8d833fb899389e1ff68117a93fab466720177c169e13dd1c6e0402231JennyLindBedW209-1024x10244fa60d2920bc22d4ae62d8e8e1bf09ad-1200x120069219730b76ad1d00e19clipimage025Cottage-Bedding

Leave a Comment

Your email address will not be published.

19 − = 17

Adblock
detector