Hoe de plastic panelen op het plafond te versterken – nwhistorycourse.org

The BlogVoor het bevestigen van kunststof panelen vereiste kwaliteit profiel en zelftappende schroevenVoor het bevestigen van kunststofplaten vereiste profiel en samorezyStenovye plafondpanelen polyvinylchloride worden op grote schaal gebruikt vanwege zijn lage kosten en hoge prestatie. Met het oog op het paneel goed te beveiligen op de plastic panelen krat, moet u een aantal regels te volgen en gebruik alleen hoogwaardige plafond profielen en schroeven.


Hoe de PVC-panelen aan het plafond te versterken

Voordat u de kunststof paneel aan het plafond te installeren, moet je de lat te monteren en te beginnen met het profiel. Het is gemaakt van hout of profielen gemaakt van aluminium. Nadat u de gelijkmatigheid van de kratten te controleren kunt u overgaan tot de installatie van PVC-panelen.

Vergeet niet dat de gelijkmatigheid van de kunststof paneel zorgvuldig moet worden gecontroleerd voordat de installatie begint, en zorg ervoor dat de ribben en groeven niet worden vervormd. Anders loopt u het risico van slechte kwaliteit bar set, die zal leiden tot vervorming van de hele structuur uit te voeren.

Gegolfde kunststof platen kan uiteindelijk leiden tot vervorming van de gehele structuurGegolfde kunststof platen kan uiteindelijk leiden tot vervorming van de gehele structuur

Sheathing vindt plaats in verschillende fasen:

 1. Snij de kunststof paneel met een handzaag. Vergeet niet om de gaten voor de armaturen te snijden.
 2. Verzeker het eerste paneel in het startprofiel. Het moet worden vastgezet met schroeven.
 3. Installeer de overige panelen op vergelijkbare wijze.
 4. Het laatste paneel moet worden beveiligd met uiterste voorzichtigheid. Anders, de laatste paneelgrootte iets kleiner dan nodig zou zijn, als het materiaal neigt te expanderen onder de invloed van de temperatuur. Als dit niet gebeurt, kunt u verbergen de gaten met behulp van stopverf of een speciale plafond lijstwerk. het laatste paneel bevestigingselementen door middel van schroeven uitgevoerd.

Hoe kan het paneel van pvc plafond vast te stellen zonder opnieuw te beginnen Profile

Desgewenst kan de baan worden bevestigd op het plafond zonder gebruik van een speciale startprofiel. Er wordt aangenomen dat deze methode van installatie is veel gemakkelijker. Voor het uitvoeren van de installatie hoeft u alleen maar stukken hout of metalen profielen vast te stellen in het plafond.


Voor de bevestiging van houten balken of metalen profielen is het meest geschikt voor metalen schroevenVoor de bevestiging van houten balken of metalen profielen is het meest geschikt voor metalen schroeven

De technologie Plafondmontage PVC panelen:

 • Snijd de PVC-panelen, en doe ze in de gaten onder de lichten.
 • Op het eerste paneel zo dicht mogelijk bij de wand. Met behulp van schroeven zet hem vast.
 • Stel daaropvolgende segmenten op soortgelijke wijze.
 • Als de installatie, zorg om tussen aangrenzende bladen vormen geen grote gaten. Als u merkt dat de vervormde groef of rib, om beter te begrijpen de hele structuur en de vervanging van de defecte paneel.
 • Steek dan de afwerking profiel en installeer het laatste paneel. Om ervoor te zorgen het handig om het laatste segment met behulp van een brede spatel te installeren.

Als u besluit het startprofiel niet te gebruiken, dan is het het beste om zelftappende schroeven voor metaal, dat een brede hoed hebben gebruikt. Deze producten bieden de meest veilige pasvorm. Als u niet bij de hand dergelijke zelftappende schroeven hebben, die kan worden bevestigd kunststof panelen met behulp van druk op ringen 10-15 millimeter.

Hoe kan ik het laatste paneel in het plafond te bevestigen

Bevestigen van het plastic paneel in de laatste krat - de meest cruciale proces dat vereist dat u precisie bijna een juwelier. Als u ten onrechte het laatste segment te installeren, moet je de hele structuur volledig te ontmantelen, zodat de behandeling van dit proces met de grootst mogelijke ernst.Om de nieuwste plastic paneel vast te stellen, hoeft u alleen maar om deze te plaatsen in de groefOm de nieuwste plastic paneel vast te stellen, hoeft u alleen maar om deze te plaatsen in de groef

de laatste panel mount technologie op het frame:

 1. Controleer of er een grote kloof tussen de panelen. Als ze hebben, is het beter om uit te maken van het ontwerp.
 2. Installeer welk formaat het laatste paneel zou moeten zijn. Voor nauwkeurige metingen is het ook mogelijk om laser meetlint.
 3. Moet worden afgetrokken van het ontvangen 5-6 mm lengte en breedte, en snijd de juiste paneel.
 4. Plaats het segment in de groef en bevestig het met schroeven. Om het gemakkelijker maken om het paneel in te voegen, gebruik dan een plamuurmes. Hij zal gemakkelijk sturen het segment rand precies in de groef.
 5. Als u merkt dat tussen het plafond en de muur om een ​​grote kloof te vormen zashpaklyuyte het. Dan moet je decoratieve plafond molding installeren.

kunt u geen gebruik maken van schroeven voor de definitieve bevestiging van het paneel, indien gewenst. U kunt gewoon plaats deze in de groef van het vorige paneel of in de groef van het geleidingsprofiel. Vanwege het lage soortelijk gewicht van het materiaal, wordt het paneel stevig vast.

De noodzaak om het plafond PVC versterken

Selectie bevestigingsmaterialen zal grotendeels afhangen van het materiaal waaruit het krat wordt vervaardigd. Als het is gemaakt van metaal, de meest gebruikte metalen schroeven. Dimensies van het bevestigingselement zijn geselecteerd gebaseerd op het gestel kenmerken.

De figuur toont de meest voorkomende instrumenten die vaak worden gebruikt voor de installatie van panelen van kunststofDe figuur toont de meest voorkomende instrumenten die vaak worden gebruikt voor de installatie van panelen van kunststof

Ook voor de vaststelling van de PVC-panelen worden gebruikt:

 • Staples. Deze producten worden alleen gebruikt als de kist werd gemaakt van hout. Opgemerkt dient te worden dat oneigenlijk gebruik nietjes als u van plan bent om dik paneel van pvc te installeren.
 • Pluggen. Deze producten worden gebruikt wanneer het krat wordt gebouwd op korte afstand van het basisoppervlak. Bij het gebruik van pluggen moet je om de gaten te maken voor hen.
 • Liquid nagels. Dit materiaal wordt zelden gebruikt. Liquid nagels gebruikt als u, om welke reden dan ook, kan een krat niet bouwen.

Gebruik vloeibare nagels is alleen nodig in extreme gevallen, omdat dit materiaal wordt beschouwd als minder betrouwbaar dan zelftappende schroeven of pluggen te zijn. Wanneer verder gebruik vloeibare kunststof spijkers plafond niet vouwen.

De installatie van PVC-panelen op het plafond (video)

Panelen van PVC - praktisch en goedkoop materiaal, dat een groot aantal voordelen heeft. Als u wilt dat de plafondpanelen van zijn eigen installeren, dan moet je een robuust frame te bouwen en selecteer de juiste bevestigingsmiddelen. Bovendien niet vergeten dat bevestigingstechniek is afhankelijk van de beschikbaarheid van het startprofiel. 


Leave a Comment

Your email address will not be published.

4 + 3 =

Adblock
detector