Hoe de muren van gipsplaat verf: 4 stappen naar de perfecte gelijkmatigheid – nwhistorycourse.org

The BlogOm beschilderde gipsplaten bleef voor een lange tijd en in goede staat, is het noodzakelijk om alleen van hoge kwaliteit verf te selecterenGeverfde gipsplaten nog lange tijd in goede conditie, is het noodzakelijk om een ​​hoge-kwaliteit verf Gipsplaten keuze - het is een eenvoudige, handige en plastic materiaal dat kan worden gebruikt elk oppervlak uitvoeren binnenafwerking, en een variëteit aan decoratieve ontwerpen of zelfs de verdeling van de ruimte uit te voeren in zones. Afwerking gipsplaten afwerking - het is een persoonlijke zaak voor elke meester. Schilderen - dit is een optie die de keuze van de vele valt, omdat de verf ziet er goed uit, is makkelijk te gebruiken en hoeft niet een te hoge prijs.


Hoe de muren van gipsplaat voor mooie resultaten te schilderen

Gipsplaten goed opschieten met verf, dus je moet rekening houden met de verschillende soorten verf op hun verenigbaarheid met gipsplaten. Vergeet niet dat de keuze van de kleurstof niet alleen invloed op het uiterlijk, maar ook de duurzaamheid en het uithoudingsvermogen van de inkt oppervlak.

Het meest gebruikt voor gipsplaten volgende kleuren:

 • latex verf;
 • lakverf.

Als we deze soorten verf te vergelijken, hun belangrijkste verschillen liggen in het gebruik van de methode in de afwerking resultaat, alsmede in de samenstelling.

Als je een muur met een mat effect wilt, is het noodzakelijk om verf op waterbasis voor gipsplaat gebruikenAls je een muur met een mat effect wilt, is het noodzakelijk om verf op waterbasis voor gipsplaat gebruiken


Latex verf heeft de volgende eigenschappen:

 1. lage prijs;
 2. aanbrengen van een behoefte in 2 of 3 lagen;
 3. saaiheid.

Latex verf wordt steeds transparanter als ze drogen.

Enamel ziet er meer toonbaar. Bovendien, acryl glans kunnen visueel op het gebied van de ruimte uit te breiden.

Lakverf heeft de volgende kenmerken: • Lakverf lijken aanzienlijk duurder dan de gebruikelijke vodoemulsionku, maar het lage verbruik dekt de kosten.
 • De tweede inktlaag wordt aangebracht nadat de volledige droging van de eerste.
 • De eerste laag moet zorgvuldig schaduw zijn om een ​​dunne laag te vormen maximum.

Voorbereiding voor het schilderen gipsplaten: het voorbereiden van hulpmiddelen

Besteed aandacht aan de juistheid van zijn instrument. Hoogwaardige apparatuur zal de helft van het succes te verstrekken in het schilderen van de muren van gipsplaat.

Voordat u begint schilderij moet uitvoeren van de stopverfVoordat u begint schilderij moet uitvoeren van de stopverf

Om de gipsplaten te schilderen, moet u het volgende:

 1. Smalle borstel voor moeilijk bereikbare plaatsen prokraski bereiken. De borstel heeft, hoe comfortabeler je zal gebruiken. Prokraska hoeken, evenals gebieden rond de uitlaatwand en andere noodzakelijke elementen vereist hoge precisie en nauwkeurigheid.
 2. Brede rol van de natuurlijke stapel van gemiddelde lengte. Te lang dutje zal een dikke laag verf, die zal moeilijk blijven om mee te werken te produceren, en de paal is te klein zal ongelijke vlekken veroorzaken. Niet-natuurlijke materialen kunnen niet zorgen voor het juiste niveau van de rendementen op de verfroller.

Bescherm meubels en vloeren van verfdruppeltjes gebruik van onnodige papieren of andere doek.

Afwerking gipsplaten voor het schilderen: stap voor stap handleiding

Bare gipsplaten vol gebreken en kleine gebreken. Te schilderen werd gemaakt op een perfect vlakke ondergrond, moet u een aantal eenvoudige manipulatie van de gipsplaten muren te maken.

Start om te schilderen na de stopverf kan al na 12 uurStart om te schilderen na de stopverf kan al na 12 uur

Voorbereiding voor het schilderen vindt plaats in verschillende fasen:

 • Direct na de installatie van gipsplaten je nodig hebt om de voegen te dichten met stopverf.
 • Na volledige droging van de vullingen worden toegepast planarisatielaag. In deze fase gebruikt een spatel perfecte uitlijning produceren zonder banden en knoppen.
 • Om de gipsplaten, wat op zich een nogal kwetsbaar materiaal te verbeteren, moet u een laag primer toe te passen.
 • Breng een muur om de ideale nul huid dun te helpen.

Voordat je gaat schilderen, moet je zorgvuldig voor te bereiden de gipsplaten.

Hoe de gipsplaten te bereiden voor het schilderen: geletterd slijpen voor perfecte resultaten

maalproces lijkt simpel, maar veel last van het feit dat ze niet hun ideale gladheid muren kunnen bereiken. Als je op de hoogte van alle details van het proces van de afwerking zijn, dan hebt u misschien niet over voldoende theoretische basis op het gebied van alfabetisering slijpen.


Malen gebruik gemaakt van een speciaal gereedschap of elektrische bar, voorzien van een speciaal gaas of schuurpapierMalen gebruik gemaakt van een speciaal gereedschap of elektrische bar, voorzien van een speciaal gaas of schuurpapier

Slijpen afwerklaag gipswanden als volgt:

 1. Slijpen produceren beweging in een cirkel. Dit zal een gelijkmatige uitlijning.
 2. Alle oneffenheden zichtbaar waren voor het blote oog lichte muur met een bodem of zijkant sterk kunstlicht. Dus, alle hobbels maken een schaduw en zichtbaar worden.
 3. Wanneer alle oneffenheden gepolijst, maken de finish primer voor het bevestigen van het resultaat.

Voer slijpen op een moment dat het felle licht van de zon niet zal storen zie je alle hobbels op de muur.

Koken gipsplaten voor het schilderen materialen en gereedschappen

Om het schuren van gipsplaten voor het schilderen was perfect, moeten we de juiste gereedschappen en materialen. Kwaliteit apparatuur zal u toelaten om werk te produceren met plezier en zonder al te veel inspanning.

Voordat u begint te schilderen, moet u de gereedschappen voor te bereiden en verwijder puinVoordat u begint te schilderen, moet u de gereedschappen voor te bereiden en verwijder puin


Aankoop van deze producten aan u resurfacing leek kinderspel:

 • brillen;
 • respirator;
 • bar voor het slijpen;
 • krachtige licht;
 • trapladder;
 • grit schuurpapier met een mate van 80-180.

Quality instrumenten vormen de basis voor hoogwaardige slijpen muren van gipsplaat.

Hoe de muren van gipsplaat verf met hun handen (video)

De muren van de FCL is erg goed als je wilt om de uitlijning van de muren snel en goedkoop te maken met de onbeperkte mogelijkheden van de decoratie, met inbegrip van ingebouwde backlight en reliëf. Verwerking gipsplaat - het is een eenvoudige oefening die alleen een beetje tijd en geduld vergt. Wees voorzichtig, en uw muren zal ideaal zijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

41 − = 33

Adblock
detector