Hoe aan het plafond te isoleren in een houten huis – nwhistorycourse.org

The BlogEr zijn vele manieren om de opwarming van de woning. Eén daarvan heeft betrekking plafondisolatie behulp zaagselEr zijn vele manieren om de opwarming van de woning. Een van hen heeft betrekking plafondisolatie behulp opilokUteplit plafond in het huis van een boom - geen gemakkelijke taak. Het feit is dat de beste optie is heel moeilijk. Elk materiaal heeft een aantal voordelen. Meestal wordt het plafond isolatie uitgevoerd met de hulp van zaagsel uitgevoerd. Dit materiaal is goedkoop en gemakkelijk zelf te installeren. Echter, deskundigen beweren dat het zaagsel is zeer onbetrouwbaar materiaal, dus het is het beste om web-materialen te gebruiken.


De beste manier om het plafond te isoleren in een eigen houten huis

Ongetwijfeld is de beste optie voor de interne thermische isolatiematerialen worden gerold. Ze hebben een laag soortelijk gewicht, is zeer praktisch en duurzaam. Aangezien het baanmateriaal beste minerale wol of glaswol gebruikt.

Momenteel kunt u het plafond met verschillende materialen te isoleren. Om een ​​van hen behoort wolMomenteel kunt u het plafond met verschillende materialen te isoleren. Om een ​​van hen behoort wol

Procesisolatie houten plafond door middel van het baanmateriaal:

 1. Eerst moet genageld aan het plafond. Tegelijkertijd hebben ze een beetje rond te hangen.
 2. Trek de nagels draad of vislijn.
 3. Vervolgens moet je een kachel zetten. Installeert voorkeur met gezelschapsdier, als een handgreep met een pakking isolatielaag en strekken van het garen is erg moeilijk.
 4. Maak dan het plafond gespecialiseerde film die als anticondensation materiaal zal dienen.
 5. Hammer nagels dieper.
 6. Hechten aan het plafond gipsplaat of andere afwerking materiaal.

Tijdens de installatie, probeer dan om het uiterlijk van scheuren te voorkomen. Zelfs kleine openingen kan een plaats van warmteverlies te worden. Bovendien kunnen schadelijke condensvorming in grote spleten.


Opwarming van de houten plafond met zijn handen naar buiten

Als u niet wilt dat het plafond van binnenuit te isoleren, kan het worden geïsoleerd van de buitenwereld. Monteer je eigen handen gewoon. Plafond gewenst de buitenzijde te isoleren door middel van schuim. Dit materiaal is duurzaam en eenvoudig te installeren. In plaats daarvan kan het schuim worden toegepast minerale wol.

Isolatie van het plafond kan worden gerealiseerd door middel van een warmte-isolerend materiaal stapelen rollIsolatie van het plafond kan worden gerealiseerd door middel van een warmte-isolerend materiaal stapelen roll

Voordat u begint, moet u naar de zolder van de verschillende onderwerpen te reinigen. Na het reinigen noodzakelijk om metingen te verrichten. Opgemerkt wordt dat voor de isolatie moet het schuim met een dikte van meer dan 5 centimeters.

Verwarmen door middel van schuim in de volgende volgorde: 1. Bedek de hele zolderruimte vellen.
 2. Plaatsen vullen voegen met schuim.
 3. Vervolgens moet je de zolderverdieping te versieren. Om dit te doen, kunt u een cement, die moet giet over de versterkte mesh installeren.

Isoleren zolder mogelijk met schuimIsoleren zolder mogelijk met schuim

Plafondisolatie algoritme met de buitenkant via de minerale wol

 • Eerst moet je naar de zolder schoon te maken en uit te voeren voorlopige metingen.
 • Dan moet je het frame voor de vloer monteren. Vergeet niet om de lak te stellen op het frame.
 • Daarna wordt een waterdichte laag te stapelen. Als waterdicht materiaal worden gebruikt pergamijn.
 • Plaats de minerale wol platen. Indien mogelijk, voorkomen dat de verschijning van hiaten.

Thermische isolatie van het plafond in een houten huis met behulp van zaagsel en penofol: turn-based systeem

vind goede thermische isolatie mengsel van zaagsel en cement te bereiden. Om de installatie te werk uit te voeren wat je nodig hebt asfalt. In plaats daarvan kan elk ander isolatiemateriaal nemen. Afgezien van pergamijnpapier, zal je een paar zakken chips en cement nodig hebben.

Een mengsel van zaagsel en cement isolatie houdt warmte goed in een houten huisEen mengsel van zaagsel en cement isolatie houdt warmte goed in een houten huis

Het mengen duurt een lange tijd je nodig hebt om aandacht te besteden aan de kwaliteit van zaagsel. Ze moeten droog en niet te klein zijn. Als de geur van schimmel, gebruik ze ten strengste verboden in het zaagsel.

Regeling van de isolatie van het plafond in het huis van cement en zaagsel oplossing:

 1. Eerste behandeling van de houten plafond met de hulp van gespecialiseerde antischimmelmiddelen.
 2. Plaats de vochtbarrière over het gehele vloeroppervlak.
 3. Mengen met cement stof.
 4. Het verkregen mengsel werd uniform leken in het plenum overlappingsgebied.
 5. Tamp oplossing. Dit kan gewoon een kleine wandeling door het mengsel zijn.

Penofol heeft zich bewezen als verwarming. Hij houdt de warmte goed, duurzaam en eenvoudig te installerenPenofol heeft zich bewezen als verwarming. Hij houdt de warmte goed, duurzaam en eenvoudig te installeren

Vandaag penofol wijdverspreid, omdat het materiaal is goedkoop en eenvoudig te installeren. Verder penofol een hoge warmte- en geluidsisolatie.


Het proces van het verwarmen van het plafond in een privéwoning met de hulp van penofol:

 1. Eerst moet je hechten aan het oppervlak penofol. U kunt nieten of schroeven te gebruiken. Bevestig platen kunnen stoten.
 2. Verder verzegelingband vellen gewrichten.
 3. fabriceren dan houten frame met behulp van latten. Dit ontwerp helpt om condensvorming te voorkomen.
 4. Op het frame, zet de gipsplaat.

Opwarming van de houten plafond polystyreen bezit

Isoleer het plafond in een houten huis kan zijn polystyreen. Dit materiaal heeft de hoogste thermische isolatie. Het nadeel van polystyreen is de hoge kosten. Bovendien is het materiaal ontvlambaar.

Om het huis goed te isoleren met behulp van dit materiaal, zich te houden aan het volgende algoritme:

 • Ten eerste moet het materiaal tussen balken liggen. De spleet tussen naburige tegels dient minimaal.
 • Vul naden met schuim. Hiaten mag niet worden, omdat de kans op lekkage toeneemt naarmate de hitte hen.
 • Bedek het plafond met behulp van borden. Doe deze procedure is alleen nodig als u van plan naar de zolder te gebruiken.

Geëxpandeerd polystyreen in de vorm van stijve platen die moeten worden gelegd tussen het spant platen of op de vloer van de zolderGeëxpandeerd polystyreen in de vorm van stijve platen die moeten worden gelegd tussen het spant platen of op de vloer van de zolder


Meer kan worden gebruikt voor thermische isolatie krat, waarbij het algoritme is als volgt:

 1. Eerst moet je een voorlopige lay-out te maken.
 2. Dan moet je hechten aan het plafond Batten van verzinkt profiel.
 3. Tussen de set geëxpandeerde polystyreenplaten profielen. Alle naden vullen met schuim.
 4. Hem panel.
 5. Als er scheuren op de muur, moeten ze door speciale plafondlijsten worden gesloten.

Thermische isolatie zoldervloer gebruikmaking van geëxpandeerd polystyreen (video)

Er zijn meerdere versies van het plafond isolatie. Als je de kans hebt, is het raadzaam om het huis met behulp van piepschuim te isoleren. Als uw budget krap is, gebruik maken van een mengsel van cement en zaagsel. Het is ook een goed thermisch isolatiemateriaal mineraalwol. Het is vermeldenswaard dat de keuze van de methode van de isolatie is nodig om aandacht te besteden aan de vlakheid van het plafond. Als er een groot aantal vervormingen, is het gewenst om de buitenste huisdelen isoleren middels roll materiaal.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

25 − = 17

Adblock
detector