The BlogHet maken van reparaties in de slaapkamer, moet u overwegen wat zullen de meubels, verlichting en decoratie materialenHet maken van reparaties in de slaapkamer, moet u overwegen wat zullen de meubels, verlichting en decoratie materialyOrganizuya reparatie slaapkamers moeten niet vergeten dat het volledig kan worden gedaan door een, afhankelijk van uw eigen verbeelding. Slaapkamer vierkanten 12, gekenmerkt doordat deze een klein gebied, dus het is heel moeilijk te regelen. Sinds Chroesjtsjov vaak erg koud en zelfs ramen kunnen worden in de schaduw van een boom, zodat je meer moet gebruiken, en extra verlichting in aanvulling op de belangrijkste verlichting. Sinds de lay-out van de slaapkamers in de Chroesjtsjov en hun grootte is vrij klein en ongemakkelijk, is het beter om te tekenen in warme, heldere kleuren, omdat het meer visueel kan de ruimte uit te breiden. Het meubilair moet zo compact mogelijk te zijn en het is beter als de meubels een transformator zal zijn, omdat het niet veel ruimte in beslag, en, indien gewenst, kan het zeer snel oplopen.


Hoe op te halen de meubels in het interieur van de slaapkamer 12 vierkante Chroesjtsjov. m: foto

Chroesjtsjov-slaapkamer appartement is het feit dat er weinig ruimte, dus er is geen enkele manier in het maken van reparaties aan al hun ideeën voor de verbetering ervan te realiseren.

Echter, met de juiste aanpak, is het mogelijk om zelfs zeer kleine slaapkamer te maken:

 • stijlvolle;
 • gourmet;
 • Modern.

Slaapkamer kan de oorspronkelijke afwerking benodigde meubels en een stijlvolle inrichting zijn. Bij opstelling van de slaapkamers in 12 m2 groot moet correct kiezen voor de meubels. Het milieu moet zo harmonieus zijn en dus is het noodzakelijk om alle benodigde meubels plaatsen. 

In de slaapkamer is er per se een bed, nachtkastjes, evenals het opslagsysteem van de dingen moet zijnIn de slaapkamer is er per se een bed, nachtkastjes, evenals het opslagsysteem van de dingen moet zijn


Zelfs bij een kleine slaapkamer is het mogelijk om een ​​aparte ruimte voor ontspanning, lezen en ambachten, belangrijker nog, dat de plaatsing van het meubilair was goed doordacht te wijzen. Op opstelling rustplaatsen atamanku kan worden gebracht of stoel weg, een kleine tafel en een staande lamp.

Verlichting in de slaapkamer moet primaire en secundaire zijn. Aan het hoofd van het bed kan worden gehangen schansen, of op een nachtkastje lampen te zetten. Als de slaapkamer is ontworpen voor koppels, moet het bed zo worden ingesteld dat er een benadering van beide kanten.

U kunt een bed te maken in de vorm van een klein podium, waarop de matras. Systeemopslag kan worden aangebracht langs één wand, zodat het gehele wandoppervlak volledig bezet. Een dergelijke uitvoering is heel origineel en stijlvol. Het is veel makkelijker om een ​​kleine slaapkamer inrichten voor een tiener jongen of meisje, zoals in dit geval, kunt u een meer smal bed te kiezen, en verplaats het naar de muur. Als de kamer heeft behoefte aan regeneratie van meerdere functionele gebieden, is het de moeite waard aandacht te besteden aan de schuif- of opklapbed, omdat dit een extra slaapkamer zal redden. Als de slaapkamer met een balkon, ten koste van deze is het mogelijk om de ruimte slaapkamers uit te breiden en uit te rusten van een extra zaal gebied.

Wat is een betere stijl slaapkamer interieur in de 12 vierkante Chroesjtsjov. m

Slaapkamer ontwerp kan heel verschillend zijn. Veel ontwerpers in de selectie van het interieur de voorkeur aan de moderne stijl te gebruiken, maar in deze kamer, kunt u eenvoudig implementeren van een scala van ideeën.In het bijzonder is het mogelijk om een ​​klein formaat slaapkamer in stijlen zoals te regelen:

 • land;
 • High-tech;
 • Classic.

Als het interieur van een slaapkamer in een moderne stijl, het gaat om het gebruik van een kleine hoeveelheid van de meubels die een zeer vloeiende lijnen heeft. Voor een dergelijke interieur perfect passen op een breed scala van kleuren. Voor high-tech stijl wordt gekenmerkt door het gebruik van een groot aantal glazen en metalen structuren. Glans van deze oppervlakken helpt om visueel te vergroten de ruimte slaapkamer.

Slaapkamer, gemaakt in een loft stijl, ziet er vrij ruw, maar het extravagantSlaapkamer, gemaakt in een loft stijl, ziet er vrij ruw, maar het extravagant

Een kleine slaapkamer kan worden uitgegeven in een landelijke stijl. Dit is een prachtige en unieke rustieke stijl, die zullen bijdragen tot rust en ontspanning.

Deze kamer is een mooie vintage meubels te regelen gemaakt antiek. Als verlichting zeer geschikt spotlights, Wandkandelaars en kroonluchters klein met prachtige tinten. Voor het decoreren van een kleine slaapkamer is het mogelijk om de klassieke stijl, die de aanwezigheid van een veelheid van hout elementen en houten meubilair impliceert gebruiken. Afwerking in dit geval is het noodzakelijk om in warme, heldere kleuren uit te voeren.

Het ontwerpen van een kleine slaapkamer is het mogelijk om een ​​stijl loft toe te passen. Loft stijl betreft het gebruik van praktische meubels. Uitstekende pasvorm in het interieur van een ingebouwde kasten en schuiven tafels.

Belangrijk! Het meubilair is het beste om de meest functionele en ruim te selecteren.

Hoe om reparaties te maken in de slaapkamer 12 vierkante meter. m: foto en de keuze van afwerkingsmaterialen

Om alles kiezen wat je nodig hebt om een ​​kleine slaapkamer te ontwerpen met een keuze van de afwerkingsmaterialen.

Het is zeer belangrijk te waden afwerkingsmaterialen:


 • wanden;
 • plafond;
 • Paul.

Lichte kleuren dragen een warme ontspannen sfeer in de kamerLichte kleuren dragen een warme ontspannen sfeer in de kamer

Bij de keuze van afwerkingsmaterialen, moet lichtere tinten te kiezen. Sneeuw-witte muren en het plafond zal visueel helpen de ruimte uit te breiden en geef het een speciale elegantie en unieke stijl. In een slaapkamer kunt u ontspannen en tot rust komen. Naast het witte licht kan worden gebruikt en andere lichte kleuren, met name, zoals beige, koffie, zand. 

Voor wandbekleding is zeer geschikt behang met structuurpatroon reliëfdruk platen. Voor het afwerken van het plafond gipsplaat geschikt of opgespannen doek. Om visueel te vergroten de gemeenschappelijke ruimte van de kamer, dan kunt u glossy opgespannen doek te gebruiken. Dit is een heel goed idee, want het zal helpen om om het interieur een unieke stijl en elegantie.

Aanbevelingen met betrekking tot de rechthoekige kamer 12 te regelen sq. m: foto

Heel vaak in de slaapkamer Chroesjtsjov rechthoekige en heel gespannen. Meters is niet genoeg. Velen geloven dat uit te rusten een kamer met hun handen is moeilijk, want het is niet helemaal de gebruikelijke vorm en daarom is het noodzakelijk om de inrichting en het meubilair verstandig te kiezen.


U kunt echter wel een slaapkamer ontwerpen en zonder de hulp van een ontwerper, moet je gewoon verstandig te kiezen:

 • Verlichtingsarmaturen;
 • Afwerkingsmaterialen;
 • Interieur decoraties.

De rechthoekige slaapkamer is het beste om de ingebouwde kast met spiegels ingesteldDe rechthoekige slaapkamer is het beste om de ingebouwde kast met spiegels ingesteld

De muren en het plafond, is het wenselijk om uit te geven in lichte tinten. Als de afwerking materiaal voor de muren om het behang te gebruiken, is het het beste om een ​​contrasterende band te hebben. Omdat de afwerkingsmaterialen voor de muren kan worden gebruikt foto-behang. Een goede optie zou een foto-behang met genoeg pretentieloze ontwerpen zijn.

Als de slaapkamer hoge plafonds, is het het beste om een ​​multilevel gipsplaat constructie gebruiken. Elk van de niveaus kan worden geschilderd in zijn eigen kleur. De spiegel panelen kan fungeren als een alternatief voor gipsplaat plafonds.

Bij opstelling van rechthoekige slaapkamer is niet nodig om een ​​standaard kast gebruiken, dus is het beter om de ingebouwde modellen verkiezen. Op de lange muur, moet u een spiegel te installeren, omdat dit de ruimte visueel uit te breiden en maken het meer diepgaand.

Het stijlvolle interieur van de slaapkamer 12 vierkante meter. m (video)

Ontwerp een kleine slaapkamer in de Chroesjtsjov kunnen zeer verschillend zijn, alles hangt af van persoonlijke voorkeur en het gebruik van afwerkingsmaterialen.

Ontwerp een slaapkamer 12 sq. m (interior foto)

16 10 1920x1080resizeinterior24069671383757931 1920x1080resizeinterior45538651414048048 2016-07-18-578cd860dff13 64f2fd2584ecaf87b98f30a4d03000ff 6703 20688 865.275 2587-13

Leave a Comment

Your email address will not be published.

51 − 49 =