Het selecteren van de lange tafels in de woonkamer: wat te zoeken – nwhistorycourse.org

The BlogStaan in de woonkamer is een functioneel meubel, die uitstekende esthetische eigenschappen heeftKast in de woonkamer is een functioneel meubel, die uitstekende esthetische eigenschappen heeft na de revisie is meestal in de woonkamer is er een vraag over het meubilair. En aangezien de TV - een integraal onderdeel van deze kamer, moet je in staat zijn om het te installeren. Het wordt vaak gebruikt als een stand lange kast in de woonkamer, want het is geschikt voor niet alleen de TV, maar ook andere elektronica, terwijl het verfraaien van de kamer met het ontwerp.


Kast in de woonkamer: types en modellen

Het plaatsen van de tv in de woonkamer, niet iedereen heeft de wens en de mogelijkheid om het te monteren op de muur. In een dergelijk geval, een stoeprand helpt echt opvalt. Het maakt het mogelijk toegang tot de aansluitingen op de achterwand fungeert als de keeper van schijven, andere apparatuur, koptelefoons, etc. Lange kast is compact en tegelijkertijd is geschikt voor een heleboel verschillende dingen.

Keuze van de bolders verrast door zijn diversiteit en vaak vrij lage prijs. Er bestaan ​​verschillen in het materiaal, het ontwerp en functionele kenmerken. Dus elk interieur kunt u het juiste model te kiezen.

Er is een groot aantal palen, die verschillen in vorm, kleur en prijsEr is een groot aantal palen, die verschillen in vorm, kleur en prijs

Er zijn verschillende soorten duimen:


 1. Met ingebouwde beugel. Dankzij hem en verander de hoek van de TV kan worden gedraaid. Met deze functie kunt u de weergave van overal in de kamer te genieten. Door de aanwezigheid van een TV beugel kan overal worden geplaatst, zonder de noodzaak om de muur te boren. Speciaal kanaal aangebracht om de draden en andere apparatuur te verbergen;
 2. Kast met commode. De meest handige optie voor de woonkamer. Het heeft een enorme uitstraling en afmetingen, maar zal een heleboel dingen passen, en zelfs de kleren met haar. Kast heeft intrekbare opbergdozen en planken, die kolom kunnen worden;
 3. Opknoping kast. Meer en meer populair op het moment, de kamer met de installatie van een steen wordt ruimer. Vaststelling wordt gedaan om de wand, onder de resterende vrije ruimte. Materiaal voor zulke voetstukken kan elk zijn, maar prioriteit is nog steeds lichtheid en gewichtloosheid. Ondanks zijn grootte, bovenkasten functioneel en kunnen worden gebruikt voor opslag van verschillende zaken;
 4. Hoekkast. Voor zo'n kleine woonkamer kast kan de redding zijn. Het is geplaatst in een hoek, en het bespaart een aanzienlijke hoeveelheid ruimte. Het is zo functioneel als de andere, tot dezelfde hoekkasten hebben een beugel voor het verhogen van de kijkhoek. Het heeft een commode, dozen voor kleine voorwerpen en compartimenten;

Het is belangrijk om te weten wat voor soort van modulaire meubels voor de woonkamer zijn toegestaan ​​om toe te voegen aan het interieur opgeschort voetstukken van verschillende functionaliteit.

Meubilair en woonkamer: kast als een element van decor

Stevige en functionele meubels die nodig zijn voor elk huis. In het interieur is er de perfectie met de komst van de ware geselecteerde producten. Maar naast belangrijke voordelen en het uiterlijk, dus nu kunnen we praten over het kabinet voor in de woonkamer als een element van decor.

De paaltjes vervaardigd van verschillende materialen: 1. Hout (of DSP);
 2. plastic;
 3. Glass.

Garneer kast met behulp van verschillende decoratieve elementen, lampen, foto's of vazenGarneer kast met behulp van verschillende decoratieve elementen, lampen, foto's of vazen

Sokkels van glas is nu meer en meer relevant is, zal ze passen in elk interieur en ruimte design. Voor kleine zalen is een goede keuze: zoals kasten lijkt gewichtloos. Meestal is dit kabinet ziet eruit als een salontafel, en bevinden zich aan de onderkant planken naar het huis van apparatuur. Speciale film kan glas van elke kleur.

Grote woonkamer zal er beter uitzien met een zware ontwerp tafels met de originele bekleding en past kleine plat en compact, waarin een paar dozen.

Om een ​​deel van het meubilair kast binnenlandse samenstelling geworden, moet de kleuren passen of worden gecombineerd met de kleur van de belangrijkste meubilair (zoals een witte sokkel zal niet in harmonie zijn met de donkerbruine tabel). Mauvais ton zal worden geplaatst naast een andere kleur meubilair. Als de tv opknoping op de muur, een lege sokkel wordt een onafhankelijk element van het interieur. Voor minimalistische stijl op een voetstuk foto's of kleine planten kunnen worden geplaatst, zullen ze de persoonlijkheid brengen naar de kamer. Een smalle kast is geschikt als een standaard onder de lamp.

Het kiezen van kasten en muren van de woonkamer

Commode - een soort van meubilair, kabinet-gerelateerd, maar heeft een meer indrukwekkende grootte. Hij brengt naar kamer design unieke charme en helpt het behoud van orde, zoveel zijn zo dol op. Het gemak van het ontwerp is dat de juiste ding onmiddellijk wordt gevraagd, zelfs als er een grote plank maten.

Dressoirs hebben verschillende configuraties:

 1. Klassieke variant met laden;
 2. Met de aanwezigheid van legborden en glas;
 3. Dresser-dresser. Het kan dienen als een standaard voor de TV;
 4. Op de pier-glazen tafel.

Tumba is niet alleen een TV-standaard, maar ook meubilair voor de opslag van diverse huishoudelijke artikelenTumba is niet alleen een TV-standaard, maar ook meubilair voor de opslag van diverse huishoudelijke artikelen

Bij het kiezen van een commode, moet je om aandacht te besteden aan het feit dat de achterwand is strak tegen het lichaam en was solide. Het verloop van de deuren en laden moet glad zijn. Voor kleine kamers is om de hoekige variatie van de borst te nemen, en een eiland stijl zal in een grote kamer, die overal geplaatst kunnen worden goed uitzien.


Ladekasten - de beste optie voor een studio-appartement, waar het leven op hetzelfde moment dient als een slaapkamer. De bovenkant van de kast kan dienen als een kaptafel, een spiegel visueel verhoging van de kamer.

Bij het kiezen van een steen voor de zaal moeten aandacht besteden aan zijn afmetingen: moeten zij de grootte van de TV te passen. Stand stabiel en duurzaam moet zijn.

Corner commode en muren van de woonkamer: types en functies

Corner meubilair is populair, niet alleen de eigenaren van kleine appartementen, maar ook onder degenen die schoonheid en elegantie waarderen. Stijlvol en origineel, ze zelf uitgegroeid tot de inrichting van de kamer. Hoekkast kan zowel vloer of opknoping zijn. Maar voor de vloer van de woonkamer kan veel vaker te vinden.

Er zijn drie types:

 1. De aanwezigheid van de benen;
 2. Gebrek aan benen;
 3. Met wielen.

Corner kasten zijn zeer geschikt voor kleine zalen, omdat ze niet veel ruimte in beslag nemenCorner kasten zijn zeer geschikt voor kleine zalen, omdat ze niet veel ruimte in beslag nemen


De stamvader van de borst en hoekige steen is kofferbak groot en ruim oma's, dat is waarom het zo veelzijdig.

De functies kunnen worden uitgevoerd, worden tabellen onderverdeeld in:

 1. Afwassen;
 2. aquarium;
 3. Voor de TV.

Corner ladekast of een kast om ruimte te besparen en versier de kamer van de ongewone verschijning, voegen charme aan iedere ruimte.

Opknoping kast in de woonkamer onder de TV

Het meubilair is niet volledig opgehangen op de vloer, wordt het door speciale voorzieningen aan het plafond, wand of andere ondersteuning bevestigd. Om problemen met het gebruik van soortgelijke meubilair is alleen bevestigd aan de dragende muur of het plafond te voorkomen, moet hun kracht niet in twijfel.

Opknoping kast ziet er ongewoon en uitdagend, dus als er een wens om het interieur te diversifiëren, is het noodzakelijk om iets uit opknoping meubels.

Opknoping kast perfect passen in het interieur, ontworpen in de stijl van hi-tech of moderneOpknoping kast perfect passen in het interieur, ontworpen in de stijl van hi-tech of moderne

Naast een indrukwekkende grootte, opknoping kast voor de TV moet:

 1. Stabiel te zijn;
 2. Comfortabel om tv te kijken;
 3. Het moet een hoge capaciteit te bezitten;
 4. Ze moet in de aanwezigheid van extra functies;
 5. Moet een mooi design, volledig geschikt om het interieur te presenteren.

Kwaliteit moet zich op een hoogte: geen verlies van pull-outs van de geleidingen dienen fittingen niet aanzienlijk voorbij de rand van het product, dient het oppervlak glad en splintervrij zijn. Het materiaal moet worden gebruikt milieuvriendelijk, zonder schadelijke dampen.

Om een ​​opknoping kast visueel nog gemakkelijker te maken, moet het onder de mat of neonlicht worden geplaatst. Zo creëert de illusie van drijvende meubilair van de vloer. Een dergelijk ontwerp hoogtepunt zullen de gasten bekoren.

De keuze van de tafels in de woonkamer lange (video)

De beste oplossing om uw TV te installeren in de woonkamer - het is een lange dressoir. Veel headsets hebben al een plaats voor uw tv, maar velen, sparen, kiezen minder omvangrijk meubels en alleen maar winnen. Deze tabellen zijn eenvoudig en gemakkelijk te bedienen, zijn ze goed in prijs en mooi. De meest betaalbare model is gemaakt van spaanplaat, terwijl glas en hout hebben hoge prijzen.

Voorbeelden van sokkels in de woonkamer (foto)

HuelstaScorpia14a968a02efd74e322efe197448bb9ee08e9767fc1dd0bb0f46df6483bf09a20613-14861tv981b0dc89dc4bbb5e7c1964883159b7e12293-5411aa3b5a08e118154244w640h640furnituretvcfurniture6974834551555835950

Leave a Comment

Your email address will not be published.

46 − = 43

Adblock
detector