Het plafond is gemaakt van MDF-platen: niet te onderscheiden van hout – nwhistorycourse.org

The BlogMDF panelen zijn een levensvatbaar alternatief voor dure natuurlijke materialen, zoals houtMDF panelen zijn een levensvatbaar alternatief voor dure natuurlijke materialen uit derevaPodvesnoy plafond van MDF-platen worden steeds geïnstalleerd in huizen en appartementen. Afwerking het plafond MDF-platen helemaal tevreden bent met een enorm leger van de consumenten betaalbare prijs, het gemak van de zorg van deze coating, prima. "Natural" uiterlijk, evenals een goede geluidsisolatie en geluidsisolatie prestaties, wat vooral belangrijk is in gebouwen met meerdere appartementen. Met betrekking tot de installatie van het plafond, het is heel simpel en toegankelijk, zelfs niet-professionals op het gebied van de bouw en afwerking.


Soorten MDF-platen voor het plafond

MDF-platen kan bijna elke ruimte, en niet alleen de plafonds, maar ook de muren sieren.

Soorten panelen:

 • Gefineerd. In deze panelen toegepast fineer hout, natuurlijk, en, met alleen de waardevolle soorten.
 • Laminaat. De bovenlaag panel van kunststof folie, die wordt toegepast op het paneel koud lamineren.

De panelen zijn onderhevig aan vlekken verven, waarbij chemische weerstand.

Gevarieerde kleuren MDF panelen maakt het mogelijk om het realiseren van de meest ongewone fantasieGevarieerde kleuren MDF panelen maakt het mogelijk om het realiseren van de meest ongewone fantasie


De productie maakt geen gebruik van schadelijke stoffen en harsen.

MDF panelen zijn gemakkelijk te reinigen. Hun oorspronkelijke uiterlijk behouden blijft voor de komende jaren.

Het beëindigen van de plafondpanelen MDF: de meest voorkomende optie

Installatie zoals reeds vermeld, is heel simpel.

Eenvoudige installatie - een van de meest aantrekkelijke voor de consument items, waarmee u om geld te besparen. het monteren van een plafond op zijn eigen.

Met het oog op een dergelijke eenvoudige installatie te maken, is een veel kennis en grote vaardigheid nodig is.Installatie van het plafond: de instructie stap voor stap

 1. De installatie kan uit houten staven van 40 x 25 mm worden uitgevoerd;
 2. Bij het bedraden;
 3. Met behulp van speciale bevestigingsmiddelen, installeren MDF-platen.

Natuurlijk, in elke montagepositie verlaagd plafond worden gebruikt, gewoonlijk twee opties karkasmateriaal.

Werkwijze montageframe aan het plafond met een metalen profielWerkwijze montageframe aan het plafond met een metalen profiel

opties:

 • Frame gemaakt van hout;
 • Frame metaalprofielen.

Landhuizen, in landhuizen, waar de houten plafonds, vaak gebruikt voor de eerste optie. Hier worden de panelen direct aan hout of zelftappende schroeven of stalen beugels, met behulp van het nietpistool. Met betrekking tot de nietmachine, bevestig het paneel mee, heel eenvoudig. Door dezelfde appartementen en huizen met betonnen vloeren, is de tweede optie vaker gebruikt. Op het zal worden besproken.

Potolkv voordelen van MDF-platen

MDF-platen hebben een aantal voordelen ten opzichte van vele andere materialen.

voordelen:

 1. Milieu-zuiverheid;
 2. De hoge mate van weerstand tegen slijtage;
 3. We hebben geen lijm of andere chemische samenstellingen tijdens de installatie nodig hebben;
 4. Sensation van de aanwezigheid van houten oppervlak;
 5. Uitstekende geluids- en warmte-isolerende eigenschappen;
 6. Eenvoudige, niet-belastend zijn voor de eigenaren van het huis, zorg voor:
 7. Aantrekkelijk design.

Naar het plafond MDF-platen geven een edele en esthetische uitstraling van elke ruimteNaar het plafond MDF-platen geven een edele en esthetische uitstraling van elke ruimte


Ik wil hieraan toevoegen dat deze panelen geven een gevoel van licht en warmte, vooral in de winter.

Dergelijk materiaal wordt goedkoper natuurlijk hout, dat is een veel fans zijn. Verschijning - hetzelfde als en de besparingen - zijn duidelijk.

De panelen niet bijzonder voorzichtig zorg en speciale reinigingsmiddelen nodig. Hun eenvoudige, van tijd tot tijd, veeg doek.

De plafonds zijn gemaakt van MDF-platen met hun eigen handen: stap voor stap

Allereerst moet u het nodig is voor de productie van deze werken, hulpmiddelen, evenals het materiaal zelf, en bevestigingsmiddelen voor te bereiden. Beschouw de installatie van plafonds met frame in gegalvaniseerd profiel.


Gereedschappen en materialen

tool:

 • puncher;
 • roulette;
 • potlood;
 • gebouwniveau;
 • schroevendraaier;
 • Scharen voor het snijden van metaal.

Een set van tools voor de installatie van MDF-platenEen set van tools voor de installatie van MDF-platen

Hulpmiddel, zoals u kunt zien, is niet bijzonder moeilijk. In dat geval, als je niet punch of een schroevendraaier, kunt u de tijd met vrienden te nemen. Of u kunt huren, dat is heel goedkoop.

materialen:

 1. MDF-platen;
 2. Langs het plafond;
 3. Gegalvaniseerd metaalprofiel;
 4. Fasteners;
 5. Schorsingen.

Dus, ga dan naar het plafond installatie. Hij is eenvoudig.

installatie stappen

Stap voor stap:

 • framesamenstel. Door het gebouw niveau voeren we markup perimeter van de kamer. Minimum streepje van het plafond op hetzelfde moment moet 5 cm zijn.
 • Na het tellen werd uitgevoerd met een speciaal apparaat, wordt sterk aanbevolen om de exacte locatie van de draden onder de pleister te controleren, teneinde bedrading beschadiging en vernietiging lopende elektrische voorkomen.
 • Het startprofiel is bevestigd aan de rand. Om de hechting te voeren, gebruikt of pluggen of schroeven. Fasteners moet worden gedaan om de 40cm.
 • Installeer plafond profiel. Het fixeren verloopt in het startprofiel. Stap profiel - 40-60cm.
 • Bevestig het profiel aan de suspensie plafond. Het is vastgezet met schroeven, waarbij aan beide zijden.
 • Door het instellen van de volgende paragrafen, het niveau van het vorige exemplaar.
 • Installeer de plint.
 • De rand van het eerste paneel wordt in de bodemplaat geplaatst en draai de paneelschroeven, schroeven ze in de rand van het paneel, die niet zichtbaar na montage.

Rijden vaststelling van MDF panelen op het plafondRijden vaststelling van MDF panelen op het plafond

Profielen noodzakelijkerwijs moet worden verkort met behulp van een verspanende scharen.

Schroeven voor een gemakkelijke en kwalitatief hoogwaardige installatie wordt aanbevolen om te kopen met een platte pet, aangeduid door het volk "flush".

Lichten worden geïnstalleerd op vooraf bepaalde locaties. Markering en boren vóór de installatie van dit paneel aan het plafond uitgevoerd. Voor het boren gebruik van speciale drill-kroon. Na installatie van het paneel, wordt de lamp aangesloten elektrische bedrading, en in het paneel gestoken. Geschroefd lamp.

Het laatste paneel, hebben meestal te trimmen op maat, omdat de grootte van de panelen is niet altijd een veelvoud is van de grootte van de kamers die u het ermee eens, het is heel natuurlijk.

Beoordelingen van het plafond van MDF-platen

Elke afwerking materiaal, als het echt goed afgestemd voor de reparatie van een appartement of huis, kreeg alleen maar positieve reviews, die de consument op bouwplaatsen, online winkels, maar ook op speciale forums worden gelaten.

Beoordelingen van MDF-platen, in het algemeen, alleen positieve, en het is duidelijk waarom.

Bij de productie van MDF-platen met uitsluitend natuurlijke materialen en stoffen, maar platen worden op grote schaal gebruikt voor de bekleding van het binnenste gedeelte van het terrein en appartementengebouwenBij de productie van MDF-platen met uitsluitend natuurlijke materialen en stoffen, maar platen worden op grote schaal gebruikt voor de bekleding van het binnenste gedeelte van het terrein en appartementengebouwen

Zoals gezegd, de eigenschappen van deze panelen hebben onmiskenbare voordelen.

dus ratings

 1. Als materiaal voor het afwerken van het toilet vaak gekozen MDF-platen, te wijten aan gebrek aan middelen op duurdere tegel. Deze panelen wordt geconfronteerd niet alleen het plafond, maar ook de muren.
 2. Werken met de panelen is veel gemakkelijker dan de tegels te leggen. Facing tegel is het geld waard, en MDF panelen gemakkelijk zelf te installeren.
 3. Geen geld voor plafonds, zodat het gebruik van MDF-platen.
 4. panelen worden vaak gebruikt om niet-geïsoleerde terrassen, loggia's (glas) te leveren.
 5. Simple care panelen. "Instrument" - een eenvoudige doek.
 6. Eenvoudige installatie, minimum tool.
 7. Aangename verschijning van de coating.

Dit zijn de beoordelingen van dit materiaal is zo populair is. Het is de moeite waard toe te voegen dat de rijke verscheidenheid van kleuren, laat tenzij wildste fantasie van ontwerpers, dan in ieder geval, door de selectie beschikbaar, aanzienlijk kan het uiterlijk van uw huis te transformeren. Zoals voor de keuze, het is groot genoeg: beuken, alle schakeringen van eik, mahonie, berk ... Deze overvloed aan kleuren opent brede perspectieven voor hoogwaardig design, zeggen ze, voor alle gelegenheden.

Het installeren van MDF-platen aan het plafond (video)

Tot slot wil ik graag al het bovenstaande samen te vatten. Naar het plafond MDF panelen - het de moeite waard en betaalbaar. Schede het plafond in uw eigen huis of uw eigen appartement met zijn handen, niet malovypolnimoy taak - het kan bijna iedereen te maken. Nemudreny gereedschappen, geduld en zelfvertrouwen, helpen bij het omgaan met deze taak, als de hemelbekleding. Bovendien kan de MDF niet alleen het plafond, maar ook de wand en als geheel, dat wil zeggen in totaal eindigt deze vlakken, het ziet er nog beter. Dit materiaal heeft de hoogste eer, die zijn geschreven door de consument verdiend. Veel geluk in uw inspanningen, en neer met de twijfels die verband houden met de keuze van de MDF-platen!

Het plafond is gemaakt van MDF-platen (foto)

00155f67c165cb5969a102170408df6d684e6bd35261bae6f4f414a8411119b46d7a69ff58bf9a2f330bb79d7725392420af00002080fcceaf5841af48376761e77be93cad110e00da987c4bfadd26ee0900a73e36317627

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 26 = 31

Adblock
detector