Het ontwerpen van een trap in een prive-woning: het programma voor de automatische berekening – nwhistorycourse.org

The BlogDoor juist ontwerp ladder hangt af van het niveau van veiligheid en het comfort van de werking ervanHet juiste ontwerp afhankelijk van de ladder veiligheid en het comfort tijdens de ekspluatatsiiProektirovanie ladder in een woonhuis - een complex proces dat omvat het bepalen van de lengte en breedte van de trap, de rotatiehoek en kantelbare constructie, maatvoering en het aantal trappen. Soms zonder de kennis van wiskunde, geometrie en architectuur, om berekeningen op hun eigen kan moeilijk zijn. Voor hulp, in dit geval, kan komen online en offline programma's voor het ontwerp. Welke diensten moeten we gebruiken om specifieke, zichtbare resultaten te produceren - lees het artikel.


Wat moet omvatten tekenen en berekening ladders

Om het project ladder te maken op een vel papier of een grafische editor eerste vereist de berekening basisontwerp waarden maken: de breedte maart en lengte, hoogte en hellingshoek ladder, stappen maatvoering. Dit kan zowel worden gedaan door de formules en berekeningen maken, en door middel van automatische programma's voor de berekening van de trap. 

Rijden elk type ladder moet de aanwijzing van alle parameters van de trap, die verantwoordelijk zijn voor de comfortabele en veilige beklimming en afdaling zijnRijden elk type ladder moet de aanwijzing van alle parameters van de trap, die verantwoordelijk zijn voor de comfortabele en veilige beklimming en afdaling zijn

Essentiële onderdelen van het ontwerp, die leidt naar de tweede verdieping, die ladderdiagram bevatten:

 • Locatie in termen van design;
 • bouwtype (hoekig, onderhouder spiraalvormig, etc.);
 • De hoogte en de hellingshoek van de ladder;
 • Aantal trappen (primair en winder, als de aanwezigheid daarvan betreft design);
 • De breedte van het loopvlak en stootbord hoogte van elke afzonderlijke stap;
 • De afmetingen van de invoerplatform.

In sommige tekeningen duiden ondersteunt en pilaren en kosour koord type riser (direct, Radius, etc.).


Alle waarden worden geconditioneerd op dezelfde schaal (1: 100, 1:50).

Berekening van de trap met de hulp van design software: Voordelen

Het ontwerpen comfortabel, betrouwbaar en veilig te krijgen, en verzamel ze was niet moeilijk, moeten alle berekeningen correct zijn. Zelfs kleine afwijkingen van de norm of geen parameters (bijvoorbeeld niet om een ​​circuit tekenreeks breedte) houden kan het constructiesamenstel bemoeilijken, waardoor de kosten van het materiaal en middelen voor nabewerking. Zoals voor de professionele bouw-programma's, wordt de kans op fouten in de berekening hier gereduceerd tot nul: het programma houdt rekening met alles, zelfs de kleinste details en perfect voldoet aan bouwvoorschriften en normen. 

Berekeningen met behulp van automatische gegevensverwerking mechanismen zijn veel sneller dan computers geïmplementeerd, mens-Berekeningen met behulp van automatische gegevensverwerking mechanismen zijn veel sneller dan computers geïmplementeerd, mens-

De berekening maakt gebruik van de software een bulkstructuur model, die kan worden gezien onder verschillende hoeken te verkrijgen; Het biedt volop gelegenheid voor onmiddellijke verandering parameters en laat de ladder uit de buurt van standaard grafieken en tekeningen.Populaire programma voor het ontwerp van de trap

Op dit moment is er een enorme verscheidenheid aan zowel online als offline programma's voor het ontwerpen van de verschillende soorten van ladders. Ze verschillen volgens het principe van het werk, de wijze van presentatie van de resultaten, interfacetaal. De meest populaire en handige programma's die zijn ontworpen voor specifieke doeleinden te overwegen. Bijvoorbeeld, in AutoCAD, kunt u een perfecte drie-dimensionaal model van de trap te trekken, maar je moet voorschotten op hun eigen instellingen te maken. Op dat moment, als gespecialiseerde programma's uit te voeren alle berekeningen automatisch en vereisen slechts de ingang brongegevens ruimte.

Het computerprogramma voor het ontwerp van de trap aan het ontwerp van elk type recreërenHet computerprogramma voor het ontwerp van de trap aan het ontwerp van elk type recreëren

Tot op heden zijn de volgende programma's beschouwd als de meest comfortabele:

 1. Stairdesigner. Het is een veelzijdig programma voor het maken van profielen voor verschillende types (hoekig, schroef, aandrijving, enz.) Van diverse materialen (marmer, hout, steen, beton, etc.). Berekeningen in het programma zijn gebaseerd op formules Blondeylya, bouwkundige normen en principes. De resulterende 2D en 3D-modellen bevatten alle bestanddelen (leuningen, pijlers, trappen, enz.) En hun dimensionering. Regeling kan eenvoudig afdrukken of omzetten naar AutoCAD en wijzigen.
 2. Consultec Staircon - een programma dat is ontworpen voor 3D-visualisatie, automatische herberekening van de raming, de installatie en de controle van de productie stappen. Consultec, maar het behoort tot de categorie van professionele, maar vereist een minimum van systeembronnen, en de interface is niet alleen intuïtief, maar ook uitgevoerd in het Russisch, dat is een tastbaar voordeel. De bij het ontwerpproces resultaten gevonden kan worden aangepast naar eigen wens.
 3. Trap kompas - een effectief instrument dat een uitgebreide bibliotheek van mechanismen voor het bouwen en monteren van trappen (SNIP systeem, lassen, enz.) Heeft. En de aanwezigheid van verschillende varianten van modellen kunt u het ontwerp dat past in het interieur van de put te kiezen.

Alle berekeningen worden gemaakt in de programma's in overeenstemming met de internationale en nationale veiligheidsnormen, bouwvoorschriften en technische adviezen.

Download software, kunt u snel en gratis gebruik van het Internet Protocol Torrent.

Designer trappen Sema

Sema - handig, multifunctioneel, het bouwen van programma, dat speciaal is aangepast voor het ontwerp van trappen en het creëren van driedimensionale modellen van toekomstige ontwerpen.

«Sema» - is een professionele ontwerper, dat opent mogelijkheden voor het ontwerp van trappen die alle kwaliteits- en veiligheidsnormen te voldoen en uw individuele wensen«Sema» - is een professionele ontwerper, dat opent mogelijkheden voor het ontwerp van trappen die alle kwaliteits- en veiligheidsnormen te voldoen en uw individuele wensen

Sema belangrijkste verschillen van andere soortgelijke programma's zijn:


 • Wide bibliotheek (Sema kan niet alleen de houten trap verbinding voor de installatie, maar ook kunststof sluitingen, pluggen, gewrichten, beugels bieden);
 • De mogelijkheid om externe afbeeldingen en plattegronden van gebouwen in het project;
 • De mogelijkheid van het combineren van verschillende soorten structuren;
 • De preview-functie;
 • software-integratie met de apparatuur voor het verwerken en het samenstellen van een trap-elementen (templates voor het maken van trappen, kunt u automatisch het programma over te dragen aan de CNC-machines).

Berekening van de trap 3d online

Het ontwerpen en maken van een ladder van haar drie-dimensionaal model is mogelijk zonder de installatie van programma's, met slechts een verbinding via het internet. Om dit te doen, gebruik maken van de online programma voor de simulatie. 

Diensten voor 3D-berekeningen ladders kunt u het ontwerp van comfortabele en veilige ladder snel recreëren en het berekenen van de kostenDiensten voor 3D-berekeningen ladders kunt u het ontwerp van comfortabele en veilige ladder snel recreëren en het berekenen van de kosten

Vaak is voor de bouw moet worden vermeld:

 • Type trap (recht of gebogen);
 • De maatvoering van de opening (lengte, breedte);
 • De breedte en lengte van de structuur;
 • Het gewenste aantal stappen (indien het blijkt dat het aantal winder en onderste trappen).

Naast de visuele resultaat, sommige ontwerpers afleiden keer tekst gevonden (bijvoorbeeld "Trap LS-225m is geschikt voor het heffen tot een hoogte van 2,7 tot 2,8 meter") en bouwtekening tekeningen die alle dimensionale waarden in het metrieke systeem, het totale aantal stappen , naam van productiemateriaal.


AutoCAD - trap (video)

Vandaag de dag, iedereen heeft de mogelijkheid om eenvoudig, snel en efficiënt een nauwkeurige, drie-dimensionaal model van de trap te bouwen met zijn handen. Dit wordt bereikt door het bouwen online en offline programma's die niet alleen zorgen voor een helder toekomstig project trappen, maar ook het uitvoeren van complexe berekeningen rekening houdend met de optimale waarden voor de comfortabele en veilige werking van de structuur. Programma niet de verbeelding te beperken en plaats geen frames kunt u verschillende soorten ontwerpen te combineren om een ​​maximum aan comfort en spectaculaire soort ladder te bereiken. Het enige dat overblijft - is om te beslissen over hun eigen voorkeuren!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

43 − 37 =

Adblock
detector