The BlogHet moderne ontwerp van het plafond gipsplaat is perfect voor elke kamer in het interieurHet moderne ontwerp van het plafond gipsplaat is perfect voor elk interieur komnateDlya vele plafond - dit is het laatste punt van de reparatie, maar voor een bepaalde categorie van de eigenaren is het uitgangspunt. Dat wil zeggen, eerst het plafond, en dan ondergeschikt aan andere elementen aan. Photo Gallery helpt bij de keuze bepalen, in de eerste plaats, focus valt op het ontwerp van het plafond.


Voordelen gipsplaten plafond in de hal

Drielagige vellen, gevouwen sandwichmethode - in feite is de gipsplaat. Respectievelijk van gipsplaat en milieuvriendelijk materiaal, geurloos, dat op zichzelf spreekt over de onschadelijkheid van gipsplaten.

Om een ​​platte gipsplaat plafonds creëren - een geweldige optie voor een plafond met verlichting - een van de beste. Hiermee kunt u mooie krullende plafonds te maken, en zelfs in een klein appartement om zo een vrij verfijnde interieur te creëren. 

Gipsplaten wordt beschouwd als zeer gevoelig voor de veranderingen te zijn, maar tegelijkertijd sterk - die het mogelijk maakt om meer dan eenvoudige klassieke ontwerp te doen, maar ook om de hoge decoratie monsters te herhalenGipsplaten wordt beschouwd als zeer gevoelig voor de veranderingen te zijn, maar tegelijkertijd sterk - die het mogelijk maakt om meer dan eenvoudige klassieke ontwerp te doen, maar ook om de hoge decoratie monsters te herhalen

Voordelen van het materiaal:


 • Het verwijst naar materialen met kenmerken brandbeveiliging;
 • Onder gipsplaat panelen is gemakkelijk om de communicatie te verbergen;
 • Het materiaal is eenvoudig te installeren;
 • De beschadigde gebied is gemakkelijk te vervangen.

En, natuurlijk, kan niet gezegd worden over de variatie van de bekleding - een plafond kan zijn en schilderen en versieren met behang.

Gipsplaten plafond met hun handen: een hal met zonering

Welsprekend foto's laten zien hoe de ruimte van de kamer via het plafond zone. Dit helpt eenvoudige ontwerp technieken.

Een grote rol in het plafond van de ruimte bestemmingsplan speelt een backlightEen grote rol in het plafond van de ruimte bestemmingsplan speelt een backlightZoning kamer met behulp van gipsplaten plafond:

 • balken - niet de meest populaire optie, maar mogelijk voor een eenvoudige, single-level plafond van gipsplaat. Zij dient rekening te worden gehouden met visueel onderschatten het plafond.
 • multilevel plafond. Duidelijker scheidt één kamer van een ander gebied. Als u een keuken-woonkamer, dan onderschatten het plafond in de keuken zul je niet nodig om na te denken, en dit ka visueel de ruimte te verdelen.
 • De verschillende kleur en textuur van het plafond. Het is zeer belangrijk om het plafond te wegen, niet het lastig te wijten aan donkere of lichte kleuren maken.

dineren of bank gebied kan worden aangewezen een kroonluchter geen centrale zone - spotlights.

Duplex gipsplaten plafond voor de zaal: de opties

Sibling plafond - het is een klassieker, maar het ziet er simpel genoeg. Trey plafonds - is de gulden middenweg, heeft hij niet veel eten van de hoogte van de ruimte, en leek niet banaal.

U kunt gebruik maken van de tekening figuur zijn de vloeistof en speciaal papier voor dubbelzijdig plafonddecoratiesU kunt gebruik maken van de tekening figuur zijn de vloeistof en speciaal papier voor dubbelzijdig plafonddecoraties

Wat verandert een eenvoudige, maar een twee-level plafond? Een optie - raster armaturen. Je hebt twee opties: gebruik lampen van verschillende kleuren dat een bepaalde spel van licht te creëren, of denkt een interessante opstelling van armaturen. U kunt, natuurlijk, om beide opties te combineren, maar voor een kleine ruimte kan een grote decoratieve belasting.

Als de optie niet lijkt om je licht aan het origineel, kan het verstandig zijn zich te wenden tot de techniek van het volumetrische schilderij?

Ontwerp plafond gipsplaten in de hal: de sterrenhemel met hun handen

Dit romantische ontwerp is populair geworden voor een lange tijd, en nog steeds zijn de vraag is niet verminderd. Het ziet er echt mooi en niet banaal, maar eerder een ontwerp voor mensen die gevoelig zijn contemplatie, filosoferen.

Plafond Plafond "sterrenhemel" wordt meestal behandeld door deskundigen, omdat niet iedereen kan omgaan met een dergelijke zeer artistieke uitdaging


Hoe maak je een plafond te maken:

 • Het helpt lichte motor - een kleine doos met een halogeen of LED-lamp.
 • Onder gipsplaat verbergt de licht-generator volgens de lichtgeleider strengen ervan licht verspreidt. De garens zijn flexibel, gemakkelijk om ze eruit te trekken.
 • Maar je kunt minder omslachtig werk te doen - om een ​​fluorescerende verf te nemen en toe te passen op het plafond. Het is niet zichtbaar tijdens de dag, maar 's nachts je opent en sterrenhemel.

Dit soort ontwerp zal u helpen niet alleen volledige ontspanning en comfort voelen, maar ook genieten van de schoonheid van de sterrenhemel.

Frame en diagonale plafonds van gipsplaten in de hal

Er zijn verschillende soorten registratie systeemplafonds, waaronder twee komen vaker - het frame en diagonaal.

Framework plafond gipsplaat is een vierkant of een regelmatige of krullend vorm.


Elk niveau van de diagonale kader en valse plafonds vaak algemeen geprofileerde geribbelde vorm enElk niveau van de diagonale kader en valse plafonds vaak algemeen geprofileerde geribbelde vorm en

Diagonaal plafond - een vlakverdeling van het plafond in tweeën elk niveau. De vorm kan golvend.

Er is ook de zonale type plafond dat een bepaald deel van de ruimte wordt toegewezen - de focus ligt op haar.

Installatie van moderne plafonds van gipsplaten in de hal

Enig idee is goed als de uitvoering van het idee van een volledig technisch.

Dus, gipsplaten plafond bestaat uit:

 • Voorlopige voorbereiding van het plafond oppervlak, waardoor vervormingen;
 • Application lay-out voor elk niveau van het plafond;
 • Het beveiligen van het plafond van het eerste niveau;
 • Samenstellen van de eerste stapel;
 • Sheathing GCR eerste niveau;
 • Montage en bekleding van de tweede laag;
 • Het afdichten van de gewrichten, het versterken van hen, gips;
 • Bereiden gaten voor inrichtingen, installatie VERLICHTING;
 • Afwerking het plafond.

Gemonteerd, geschorst en verlaagd plafond structuren op basis fotoprimerov, maar rekening houdend met de kenmerken van uw pand.

Installatie van gipsplaten plafonds stretched canvas (video)

Gipsplaten plafond kan vandaag de dag veroorloven veel - het ontwerp is beschikbaar gesteld. Onderzoek foto's, alle factoren te evalueren, overwegen of u het gewenste frame te maken en schede zonder deskundige begeleiding.

Allen moeten slagen!

Gipsplaten plafond in het interieur (foto)

1 2 3 4 5 6 7 9 10 8

Leave a Comment

Your email address will not be published.

4 + 3 =