Het maken van Topiary kleuren: 7 tips en trucs – nwhistorycourse.org

The Blogbloem topiary zal elk interieur te verfraaienéén van de meest geliefde nummers die zijn er zeker van te willen elke needlewoman leren - Topiary van bloemen zal elk interieur pomescheniyaTopiary van bloemen sieren. In feite, in dit proces, geen big deal. Aandacht, geduld en de wens om schoonheid zeker creëren van een win alle problemen en zal een echt de moeite waard resultaten. Echter, in het proces, is het belangrijk dat het advies van ervaren handig, bereikt in zijn creatieve leven tientallen werken niet te verwaarlozen. Rekening houdend met de ervaring van anderen, maar in ieder geval niet hun individualiteit niet verliezen.


Topiary van bloemen met zijn eigen handen: stap voor stap voor beginners

Het krijgen van de productie Topiary eigen handen, die oorspronkelijk waard stel het eindresultaat. Een dergelijke verbeelding spel lijkt wat overdreven, maar het is te danken aan het erin slaagt om het gewenste resultaat te bereiken. Dus, is het beeld aanwezig en zal nu moeten zorgen voor de aanwezigheid van alle gerelateerde materialen.

In de werking, de noodzaak om:

 • Klei (PVA direct en bevestiging);
 • touw;
 • Decoratieve linten;
 • Bloempot geschikte diameter;
 • Kralen en kristallen;
 • Stel favoriete kleuren.

Voor het eerst is het creëren van een topiary van bloemen, rekening houden met alle details, zodat later geen fouten makenVoor het eerst is het creëren van een topiary van bloemen, rekening houden met alle details, zodat later geen fouten maken

Voor de samenstellingen kunnen worden gebruikt als kunstmatige bloem variaties, evenals de real thing. In principe geen verschil. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat de samenstelling zeer snel kunnen leven verdorren en verliezen hun oorspronkelijke uiterlijk. Daarom is het redelijk om een ​​selectie van gedroogde bloemen, die ziet er net zo goed gebruiken.


Voer elk van de fasen van het werk, niet overhaast te werk en wacht tot de samenstelling droogt. Anders kan de gehele structuur van de bank te geven. Als het lijkt erop dat sommige proces niet goed wordt uitgevoerd, is het wenselijk om onmiddellijk aan te passen.

Immers, als je eerst iets verkeerd doen, de fout in de toekomst zal blijven groeien als een sneeuwbal. Op het einde, moet je alles opnieuw te doen. Dat is de reden waarom alle veranderingen beste wordt gedaan in de tijd. Verkeerde zelfs een deskundige.

Bloem voor Topiary: welke stop

Een van de belangrijkste problemen bij het maken van bloemstukken - is om precies te kiezen welke bloemen te gebruiken om het te versieren.

Vooral populair onder naaldenvrouwen gebruik van samenstellingen: • rozen;
 • madeliefjes;
 • Orchideeën.

Bij de vervaardiging van Topiary Kies bloemen voor uw smaak, belangrijk om niet te overdrijven met het bedrag dat de samenstelling niet te dik uitzagBij de vervaardiging van Topiary Kies bloemen voor uw smaak, belangrijk om niet te overdrijven met het bedrag dat de samenstelling niet te dik uitzag

De eerste van hen behoren tot de categorie van de klassieke, niet verliezen hun relevantie is geweest voor vele jaren. Echter, voor veel rozen - het is te zielig. Dus, het is tijd om aandacht te besteden aan een eenvoudige en zeer elegante bloem die een madeliefje wordt genoemd. Het kan vers worden gekocht of te drogen of om hun eigen materiaal te maken. De samenstelling van dergelijke manipulaties ten goede zal komen. Topiary van papieren bloemen ook genoten van succes is echter behoort tot de categorie van korte duur, vanwege de lage kosten en lage kwaliteit van de grondstoffen. Orchid - een favoriete bloem, een nogal ondeugend, maar wel erg mooi. Topiary orchideeën zal zeker proeven en meester, en aan wie de samenstelling bedoeld is. Echter, het gebruik ervan in verse vorm is volkomen onterecht. Dus planten beter gebruik maken van gedroogde of, als alternatief, kiezen hun synthetische equivalent. 

Gebruik van tulpen of pioenrozen ornament Topiary volkomen onterecht. Grote bolle bloemen ziet er erg onhandig, ook al in een bos ze zien er heel chic

Elke masterclass kunt u het hele proces stap voor stap te zien en om fatale fouten die specifiek zijn voor nieuwkomers te voorkomen. Het werk begint met de registratie van de "stam" Topiary. Voorbereid, is het wenselijk om een ​​stok met string aan weerszijden secondenlijm fixeren vast te wikkelen. Verder is de trommel vastgezet in de pot en versterkt gips oplossing. Gedurende deze tijd van het papier-maché of gewoon papier kroon kan worden gemaakt en versieren met live of kunstbloemen. Om samenstelling pakte ook kost tijd. Daarom moet je in elkaar te zetten Topiary niet eerder een paar dagen na de productie.

Om een ​​topiary maken, kies je favoriete kleuren, en wees niet bang dat het proces te veel tijd in beslag nemenOm een ​​topiary maken, kies je favoriete kleuren, en wees niet bang dat het proces te veel tijd in beslag nemen

Daarnaast is het noodzakelijk om rekening te houden met de nuances van de volgende:

 • Het beste is om kleine composities kijken, tot 30 centimeter;
 • Topiary moet niet te glanzend of helder, omdat hij - niet een kerstboom.

Het werk is niet gereguleerd door de voorwaarden van elke geschoolde arbeider kiest zijn eigen tempo. Kamille, roos en zelfs vormsnoei van chrysanten vraagt ​​hetzelfde moment te maken. 

Om Topiary geven: ideeën voor een aanwezig

Topiary - een universeel ding, dus je kunt geven:


 • familieleden;
 • vrienden;
 • kinderen;
 • Volwassenen.

Het beste van alles, dat deze gave was een thematische en getimed om een ​​feest zoals een bruiloft. Compact sneeuwwit topiary met rozen of orchideeën ziet er erg origineel. En, als je een bloemstuk te maken op een donkerblauwe of een andere contrasterende achtergrond, kan het een prachtig geschenk voor een andere gelegenheid.

Topiary van bloemen met zijn eigen handen (video)

Run Topiary van bloemen is in een handomdraai. Een goed gekozen kleuren, een beetje aandacht en toewijding leiden tot het feit dat de samenstelling zou een welkome gift voor elke gelegenheid. Daarnaast is de juiste aanpak zou Topiary ook exclusieve show.

Topiary van bloemen (foto)

104134maxresdefault12210.4171162002005f629156bd15d195ea0750942c3222cr26c94bf64008a8ea85aa70747467r - dlya-doma-interera-topiarij-iz-lentcr00317eDIV9ydno42016-03-23212627cr2016-03-23221005crcr


Leave a Comment

Your email address will not be published.

93 − 90 =

Adblock
detector