Het maken van smalle gang: 3 soorten kamers – nwhistorycourse.org

The BlogSmalle gang, kunt u het bouwen van een vrij handig en comfortabelSmalle gang kan op verzoek een heel handig en komfortnoIdei hoe het interieur van een smal en klein corridor kan verschillend zijn, maar ze zijn allemaal neer op het feit dat de ruimte visueel uit te breiden en vul deze met het comfort dat blijkt niet iedereen. Het is belangrijk om de juiste niet alleen het ontwerp van de muren en plafonds, maar ook meubels te kiezen, zodat het zowel compact en functioneel was.


Het ontwerp van de smalle gang: Photo 2017

Bouw van een kleine hal in het appartement is niet eenvoudig en zelfs in 2015, al in 2017 het probleem vele relevant zijn. Vermeldenswaard is dat, mits goed nemen het geval is, kunnen we een aantal verlichting, en welke opties zijn voorwaarden bestaan ​​nog steeds te zien.

Bij het ontwerpen, is het noodzakelijk om rekening te houden met een groot aantal nuances, zoals:

 • Aan die kant meubels worden geplaatst;
 • Welke kant opent de voordeur;
 • Zal het accent muur in het interieur, en dergelijke.

Denken ontwerp hal, rekening houden met alle nuances met betrekking tot interieurDenken ontwerp hal, rekening houden met alle nuances met betrekking tot interieur

Om uit te rusten kleine zalen kunnen uitspreken over de verwijdering van alle overbodig. Hoe dat te doen? Het moet uit het gebouw meubels die een bijzondere prestatie, accessoires en dergelijke producten brengt worden verwijderd. Ze rommel de ruimte, het verkleinen van het naar de extreme.


Sommige eigenaren de voorkeur aan hun gangen te rusten eigenaardige structuur, bestaande uit planken en schermen op rollers.

Option is heel simpel, je kunt zelfs zeggen dat de begroting en vereist vrijwel geen speciale vaardigheden voor de montage. Minus een gang dat ze het niet kan passen in uw kamer stijl en is verre van toepassing, dat bederven de juiste vorm van de gang.

Ideeën voor een smalle gang

Afhankelijk van wat voor soort van een smalle gang in het appartement te zijn, te weten, kort, lang of vierkant, kunt u bepalen hoe om het uit te rusten. Lange en smalle gangen - het is als het beste plan, als door middel van lange lengtes van meubilair, kunt u compenseren voor de diepte.

Varianten van de opstelling van smal en lang kabinet, kunt u een breed scala te bekijken. Het voordeel van dergelijke inwendige objecten die ze kunnen afwisselende reeks planken, rekken en andere soortgelijke elementen.

Ontwerp ideeën voor een smalle gang heel veelOntwerp ideeën voor een smalle gang heel veelMet andere woorden, de binnenste apparatuur is precies wat nodig is voor de opslag van de buitenste kleding, schoenen en accessoires. De lange en smalle gangen, meubilair is dikwijls niet geïnstalleerd op een wand en van twee, maar verspringend. Wat is plus? Het feit dat de standaard grootte van de kamer zal worden opgefleurd de oorspronkelijke situatie, die zo ontbreekt in een kamer als deze, waar het is praktisch onmogelijk om te zwerven, het creëren van een ontwerp.

Als de gang heeft een soort impasse, en leverde deze kamer zal de console hoek. Het is dit scenario zou de meest efficiënte en handige worden genoemd. De diepte van dergelijke producten zullen een heleboel dingen te plaatsen en bovendien is het niet veel ruimte innemen.

Meubels voor smalle gang

Kan aan smalle gang meubels zijn stijlvol en modern? Natuurlijk, ja, als je het al uw inspanningen. Sterk af van de keuze van het interieur van invloed op de reparatie ruimte, de regeneratie van die we moeten rekening houden met de werkelijke grootte van de kamer. Om precies te zijn, in een nauwe gang is verboden om de lengte, breedte of hoogte van een muur te verminderen.

Met betrekking tot meubels, zijn er verschillende opties waarmee je zelfs de kleinste gang kan trekken:

 1. modulaire meubels - het is een geweldige manier om een ​​hal met comfortabel en praktisch te maken. Gewoonlijk worden modulaire ontwerpen op bestelling gemaakt en als gevolg daarvan krijgt de klant een uitstekend, goed doordacht meubel dat niet alleen een gemakkelijk te bedienen kan zijn, maar ook de kamer te versieren. Modern modulaire kasten zijn gemaakt op de nieuwste technologieën, en ze kunnen doen als een kleine en ruim en omvangrijk als de ruimte het toelaat.
 2. Obuvnitsa - dit is een geen slechte optie, waardoor je kunt uitrusten in de hal is klein van formaat. Het is dit element zal de toch al kleine kwadratuur te houden en vormen zo een opslagruimte voor schoenen. Obuvnitsa komt vaak als een gecombineerde meubels in de vorm van een poef en ruimte voor schoenen, is het mogelijk en een kleine tafel. Het grote voordeel is dat het mogelijk is om te zitten bij het omkleden.
 3. Vrijstaande poefs, het idee ziet er heel aantrekkelijk en in staat te stellen de gang gezelligheid en comfort te vullen, maar niet altijd want dit is een geschikte ruimte. In de regel, dergelijke elementen van gestoffeerde meubels gebruikt in de gangen met een doodlopende weg, zodat er geen verborgen ruimte en afwikkeling van comfortabele stoelen.

Om smalle gang, kunt u de lengte van de meubels, die bijna de gehele ruimte van de corridor zal bezetten kiezenOm smalle gang, kunt u de lengte van de meubels, die bijna de gehele ruimte van de corridor zal bezetten kiezen

Zorg ervoor dat de selectie van meubels in de smalle gang van het type dat nodig is om een ​​boom of imitatie te kiezen, de kamer was helder en aangenaam mogelijk te maken voor uw verblijf. Ook vergeet niet over de stijl van de kamer, de basis lay-out, kleurenschema, en dat de hal een grote ruimte niet mag vullen. Het ontladen kleinste kwadraten in te dekken. De kamer naar de top vol met planken, kasten en mezzanines creëren een indruk niet alleen ongemak en gebrek aan smaak van de eigenaren van het pand.

Rust de smalle gangen naar 35 cm

Hal van 35 cm breedte kan uitsluitend worden gekocht in de compacte gang. Kortom, deze woninginrichting ingesteld langs een muur, om te voorkomen dat de volledige ruimte van de kamer te beperken.


Meubelen diepte van 35 centimeter:

 • Er zij licht, bij voorkeur wit zijn;
 • In principe modulair;
 • Het moet de deur-coupe te hebben, als deze optie corps garderobe.

In een smalle gang tot 35 cm is ideaal voor licht gekleurde meubelenIn een smalle gang tot 35 cm is ideaal voor licht gekleurde meubelen

Feature schuifdeur systeem dat niet de ruimte nodig heeft voor het openen van de deuren, die sterk vereenvoudigt de situatie van het meubilair in de smalle gang.

Swing deursystemen niet alleen weg te nemen een deel van de hal, en bijna alles, en dit kan de beweging van de kamer met de deur open te compliceren. Vanwege het feit dat vandaag de dag, vele meubelfabrieken bieden om meubels te kopen om orde, is het wenselijk om te profiteren van deze aanbieding.

Meubelen op maat kunt u:


 • Zorgvuldig plannen van de interne rangschikking van de kabinetten;
 • Kies de exacte grootte;
 • Onafhankelijk van het type en de aard van de meubelen te bepalen;
 • Gebruik creatieve manieren om de gevel van de hal te versieren.

Als er geen goede pannen van wat zou moeten zijn in de gangkast, dan kunt u de hulp van ontwerpers die alles voor de klant zal doen nemen, na te denken over elke bout en zal stellen de meest functionele, comfortabel en mooi in verschijning.

Features smalle gangen tot 30 cm

Mooie muur in de gang naar een zeer eenvoudig te maken, maar het is veel moeilijker om een ​​kamer met beperkte ruimte te regelen.

Als je ervoor kiest om 30 centimeter in omvang te komen, en de kamer is zeer klein in kwadratuur, vervolgens:

 • Spiegels op de deuren te versieren;
 • Het moet licht zijn;
 • Het is raadzaam om de hoogte aan het plafond te kiezen, zodat het visueel de plafonds is te verhogen;
 • Het moet binnen ruim zijn.

Ingesteld op een smalle gang moet ruim wordenIngesteld op een smalle gang moet ruim worden

Meestal in een smalle gang - een set van tafels voor schoenen in combinatie met de poef en een hanger en een plank. Wilt u de headset behuizing of ingebouwd type te installeren, is het het beste om te profiteren van de vervaardiging van meubelen op diensten te bestellen.

Professionals in staat zal zijn om helder te denken over elk detail en het creëren van een dergelijk uniek product dat niet alleen past perfect in de kamer, maar ook helpen om het effect van de uitbreiding van de ruimte te bereiken.

Moderne ontwerpers gebruiken een scala aan trucs en trucs over de beeldvorming van effecten als gevolg van het meubilair en de inrichting van de gebouwen, met behulp waarvan u een kleine gang van mooi, origineel en gezellig kan maken.

Het ontwerp van een smalle gang (video)

Het creëren van een klimaat in een smalle gang vergeet niet over verlichting, die meer dan genoeg zou moeten zijn en is het raadzaam om een ​​combinatie te kiezen, of met andere woorden een paar lampen.

Het ontwerp van een smalle gang (interior foto)

15b89a71c804340eb6b9b6903137712250193d5f5693268570ec31afbd15b40aa757441d44d57b6b4b07c5cfc6cb12b83a3c123-14101231613697661287687767prihozhaya01

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 60 = 62

Adblock
detector