Het maken van lila Slaapkamers: voor- en nadelen – nwhistorycourse.org

The BlogPaarse bloemen in de slaapkamer om het gezellig en comfortabel om te ontspannen te makenPaarse bloemen in de slaapkamer om het gezellig en comfortabel voor otdyhaVy besloten om reparaties in een appartement of een huis te maken, maar weet niet welke toon te kiezen voor de registratie van de slaapkamer? Deze situatie, die vroeg of laat geconfronteerd met elke huiseigenaar. In dit artikel kijken we naar de voor- en nadelen van de registratie slaapkamer in lila kleur. Laten we eens kijken, wat kleuren en tinten van de kleuren mengt in, maar met wat niet. Laten we proberen te begrijpen wat de beste manier om de slaapkamer te regelen om niet om te zetten in een "peperkoek huis" of het circus. We zullen proberen om rekening te houden met de belangrijke psychologische aspecten die moeten weten wanneer u een kamer in uw gezellige huis.


Slaapkamers: foto lila kleuren en design voordelen

Verfijnde en edel, zacht en licht lila kleur fascineert en trekt, ontspant en verzacht. Hij is prachtig in glans en matte textuur. Een kamer in een paarse kleur siert vaak duur magazine cover shots en hedendaagse films. Maar in het echte leven is niet zo goed als het lijkt op het eerste gezicht.

Lila kleur wordt gecombineerd niet met alle kleuren van de regenboog, en heeft zijn eigen kenmerken, voordelen en nadelen.

De combinatie van paars en beige kleuren maken de slaapkamer een modern en stijlvolDe combinatie van paars en beige kleuren maken de slaapkamer een modern en stijlvol

Lilac magische en mooi, maar ook, net als alle mooi, het is zeer "grillig". Er zijn maar weinig kleuren en tinten die kunnen worden toegepast, het opstellen van een slaapkamer in lila kleur, of het nu gloss of een andere structuur.

De kleuren worden gecombineerd in de slaapkamer in lila tinten:


 • wit;
 • beige;
 • purple;
 • raspberry;
 • grijs;
 • Lichtgeel;
 • Black.

Na slaapkamer in lila kleur in combinatie met wit, verraden deze nobele soort kamer, maar een beetje koud. Toevoegen aan dat de combinatie van stilstaande en karmozijn toon, maak je rustruimte een romantisch en teder. Als u zich aanmeldt voor lila, gecombineerd met beige of beige en geel gebruiken, dan zal uw kamer warm en gezellig zijn. En als je een combinatie van toepassing: lila-paars-grijs, dan op elk moment van de dag zal wikkel je magie Bedchamber vroeg in de ochtend of een romantische avond. Zwart is de kleur van de slaapkamer zal strengheid en harmonie te geven.

Chic kleuren paars of lila kleur slaapkamer

Als u besluit om een ​​slaapkamer in lila kleur te regelen, maar weet niet of tot een aanvaardbaar of die combinatie te zijn, is het mogelijk om gebruik te maken van een trefzekere manier om - kies kleuren die de kleuren paars. Oh, ze zal zeker worden gecombineerd met elkaar.

Alvorens over te gaan tot het ontwerp van de slaapkamer in paarse bloemen, vriendelijk rekening houden met de binnenkant van de ruimte in het kleinste detailAlvorens over te gaan tot het ontwerp van de slaapkamer in paarse bloemen, vriendelijk rekening houden met de binnenkant van de ruimte in het kleinste detailHet is belangrijk om rekening te houden met de combinatie van kleuren. Over hoe je kleuren te kiezen, het opstellen van zijn kamer, de stijl is afhankelijk van het type en de indeling van uw kamer.

Hoe kon een slaapkamer in de kleuren lila en paarse tinten te regelen, zodat het zowel elegant en mooi, en stijlvol was? Het hebben van de slaapkamer met het gebruik van deze kleuren, krijg je een luxe, sprookjesachtige magie kamer.

De kleuren paars:

 1. purple;
 2. amethist;
 3. Lavender;
 4. aubergine;
 5. purple;
 6. Indigo;
 7. Orris.

Indigo, fuchsia, aubergine, sering - al deze kleuren kunnen gelijktijdig worden gebruikt in het ontwerp van de kamer, en zelfs met elkaar gecombineerd.

Negatieve aspecten van de slaapkamers in lila tinten

Slaapkamer - een kamer, waar moet harmonie en comfort, gemak en comfort heersen. Daarom is in geen enkel geval kan geen gebruik maken van kleurencombinaties die u ergeren, "stam" of ontregelen.

Het is ook niet aan te raden om een ​​zogenaamde koele kleuren te gebruiken. In deze kamer zul je niet comfortabel zijn en niet willen opnieuw en opnieuw terug te keren naar de plaats waar de klappen koud, en er is geen warmte druppels.

De meest succesvolle en voordelige zal een slaapkamer, waar de paarse kleur wordt gecombineerd met een licht beige tint kijkenDe meest succesvolle en voordelige zal een slaapkamer, waar de paarse kleur wordt gecombineerd met een licht beige tint kijken

Koele kleuren roepen agressie en negatief effect op de psyche. Paarse kleur is zelfs niet aanraden aan behang voor uw computer desktop kiezen. Maar net lila schaduw van paars, en het dichtst bij het origineel.

 De kleuren die je niet moet worden gecombineerd, opstellen in de slaapkamer paarse kleur:


 • Lila en blauw:
 • Lila en grijs-blauw;
 • Lila en donker bruin;
 • Paars en donkergroen.

Ook maken uit in de slaapkamer paarse kleur, moeten we rekening houden met het volgende:

Lilac slaapkamer verstandiger om te doen als je een grote, lichte, ruime kamer. Als het vloeroppervlak is niet groot, dan is het idee moet worden afgeschaft. Lichte kleuren zoals lavendel voor vrouwen, terwijl mannen de voorkeur aan donkere tinten streng.

Argumenten voor de registratie van de slaapkamers in lila of paarse tinten

Na de beslissing om een ​​slaapkamer in lila kleuren geven gemaakt, krijg je een mooi, esthetisch aangename combinatie van kleuren. Bovendien, hier is er ook psychologie. Verdun de lila kleur van je kamer warm roze en lichtgeel, en je hebt een zachte, romantische idylle met de "smaak" hemelse zaligheid aan de Cote d'Azur.

Veel mensen verkiezen om exact lila kleur voor decoratie te kiezen, omdat het zal helpen om de slaapkamer een verfijnde en interessantVeel mensen verkiezen om exact lila kleur voor decoratie te kiezen, omdat het zal helpen om de slaapkamer een verfijnde en interessant


Probeer een middenweg tussen de koude en heldere kleuren te vinden, en in de paarse slaapkamer vindt u nog veel meer positieve dingen te hebben.

Onder hen zijn:

 1. Sfeer van rust, rust, romantische liefde en tederheid;
 2. Positieve emoties tijdens de vakantie;
 3. Het verwijderen van stress, zorgen en angst;
 4. Effect van intriges, mysterie en magie.

Daarnaast is er een kleine kamer, ingericht met lichte paarse tinten, goed verlichte plafonds en vloeren van wit, visueel groter te groeien.

Slaapkamer in paarse kleur: ontwerp, foto's en belangrijke designelementen

Indien, ondanks alle "voors" en "tegens" je besluit om een ​​slaapkamer te geven in een lila kleur, dan moet je nog een "maar" te overwegen. Niet alle elementen van het decor geschikt is om te gebruiken als je kamer in lila of paars toon te maken.

Het is noodzakelijk om rekening te houden met de eigenaardigheid van lila, de oorsprong ervan, grandeur en jongeren begrijpen. Elementen van decor moet een indruk van lichtheid en vrijheid te creëren.

Om paarse ontwerp van de slaapkamer harmonieus was, is het noodzakelijk om de juiste set van meubels en inrichting items te kiezenOm paarse ontwerp van de slaapkamer harmonieus was, is het noodzakelijk om de juiste set van meubels en inrichting items te kiezen

Het is niet nodig om ontsiert de kamer een veel meubels en schilderijen aan de muur. Het is niet aan te raden om donkere verlichting te gebruiken, om te voorkomen dat een sombere, sombere sfeer te creëren.

 Voor registratie lila "stijl" aan uw behoeften:

 • Vergulde kandelaars of lampen;
 • Glazen beeldjes, ophanging, geometrische vormen;
 • Zijde of fluwelen gordijnen;
 • Schilderijen, muurschilderingen, schilderijen, triptieken;
 • Figured gipsplaten plafond met spots;
 • Meubels met spiegel doek;
 • Parket of laminaat wit of wit-beige.

De perfecte oplossing voor het ontwerp wordt kunst schilderen met paarse elementen. Paarse bloemen op een witte achtergrond met een helder groen blad zal er geweldig uitzien in uw kamer.

Slaapkamer interieur lila (video)

Als je besluit om de slaapkamer paars, gedaan in deze stijl, alles van "a" tot "z" te doen. U kunt een heleboel van kleuren en tinten, in het bijzonder heldere niet combineren. Meubels set, of een set van elementen moeten het thema van uw interieur voort te zetten. Beddengoed is wenselijk om een ​​bleke pastelkleuren selecteren. Slaapkamer ontwerp in paarse tinten creëren een sfeer van tederheid, zuiverheid, ontwaken nieuwe dag. Deze schaduw van visueel uitbreiden van een kleine ruimte. Lilac slaapkamer wordt geassocieerd met een sprookje, puur en romantisch. Stel dat in deze kamer vindt u dromen van viooltjes en seringen, en in de lucht zweeft een vage geur van lavendel.

Mooie slaapkamers in lila kleur (foto interieur)

11444d861bc47b8cbae6b008f43fa9778a88320-542993971338123-7

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 59 = 69

Adblock
detector