Het maken van kamer 17 vierkante meter. m slaapkamer-woonkamer: ideeën en foto’s – nwhistorycourse.org

The BlogOm een ​​slaapkamer-woonkamer zag er harmonieus in het ontwerp, gebruik maken van een enkele stijlOm een-slaapkamer woonkamer zag het er op harmonieuze wijze in het ontwerp, gebruik maken van een enkele stijl kamer 17 vierkante meter. m slaapkamer, woonkamer, fotowerk over het onderwerp die zeer zelden kan worden gevonden, is de standaard van de gemiddelde locatie van het appartement. Ik zou willen dat het huis was vol cup, dus het was alles. De beruchte vierkante meters is niet altijd mogelijk om de gewenste uitvoering. Met hun grootte zal nog moeten zetten! En niet afwijken van zijn droom, in een poging om het te belichamen in alle omstandigheden.


Het moderne ontwerp van de kamer 17 vierkante meter. m: woonkamer, of het idee is echt

Volgens de statistieken, de omvang van hun appartement blij met een zeer klein percentage van de eigenaars. De rest kan accepteren alleen de toevertrouwde behuizing en proberen om het kwalitatief bouwen. Vooral moeilijk voor de eigenaren van appartementen met een slaapkamer, in een vlak dat nodig is om te bouwen en een slaapkamer en een woonkamer. De taak is vrij ingewikkeld, maar niet onmogelijk.

Dit idee wordt breed gedragen en bedekt door toonaangevende ontwerpers, waarom zorgen te maken over wat het interieur wil belachelijk of lachwekkend is niet nodig. Echter, in alle belangrijke gevoel voor verhoudingen en smaak.

Voor rationele opstelling van het meubilair oppervlakte 17 m². m is voldoende voor de registratie van een slaapkamer een woonkamerVoor rationele opstelling van het meubilair oppervlakte 17 m². m is voldoende voor de registratie van een slaapkamer een woonkamer  

Om de meest harmonieuze ontwerp te krijgen, moeten de volgende stappen worden genomen als een basis voor de werkzaamheden:

 • Een rationele beoordeling van de doelen en mogelijkheden;
 • Keuze van de optimale inwendige oplossingen;
 • Overleg met een specialist met betrekking tot de juistheid van de keuze;
 • Aanpassen aan het idee (indien nodig);
 • Implementatie van ideeën.

Best friend "gecombineerd" ruimtes - is zijn neutraliteit. Niet te flashy kleuren niet kiezen of overbelasting van het huis te trendy en actuele producten. Het is beter in het ontwerp principe van de gulden middenweg te staan. Vervolgens zet u de kamer van de hal naar de slaapkamer en vice versa zal niet moeilijk zijn.


De beste slaapkamer-woonkamer 17 vierkante meter. m

Het begrip "beste" is subjectief thuis voor elke huiseigenaar, hier dus zet een aantal canons volstrekt onredelijk. Echter, als op zoek naar de optimale oplossing, is het noodzakelijk om de registratie-eisen te brengen.

namelijk:

 • Het interieur zou een kalmerend effect heeft, in ieder geval te vervreemden of irriteren;
 • Kleuren moeten staan ​​van elk van de huishoudens;
 • Mode-elementen moeten worden opgenomen in het interieur, maar ze moeten niet te veel;
 • De langste in het huis wonen zachte, bijna pasteltinten.

In een kleine slaapkamer, woonkamer TV moet in de buurt van de muur geplaatst worden tegenover de bankIn een kleine slaapkamer, woonkamer TV moet in de buurt van de muur geplaatst worden tegenover de bankSelectie of ontwikkeling van de individuele vormgevingsmogelijkheden huis - het is een moeilijke taak waarop het besluit kan duren tot enkele maanden. Om een ​​deel van uw werk te verlichten, kunt u de diensten van professionals gebruiken. De ontwerper, in zijn leven had gezien en een groot aantal interieur voorstellen uit te werken zal creëren voor uw klanten fris en relevant project. Echter, het bestellen van de productie ervan, is het belangrijk dat de smaak van alle mensen fundamenteel anders te onthouden, dus dat lijkt vrij ontwerper kan categorisch onaanvaardbaar voor de huiseigenaar zijn.

De kamer, op de eerste fase van de schets, moeten worden gedemonteerd tot in het kleinste detail! En alleen dan, wanneer alle gegevens zijn goedgekeurd, de specialist in staat zal zijn om te beginnen uit te voeren, rekening houdend met de wensen van zijn cliënt.

De indeling in een slaapkamer, woonkamer 17 sq. m: foto als basis

Het beste van al hun wensen zelf kent de eigenaar van het huis. Soms is het makkelijker om het project uit te voeren op hun eigen, dan om professionele hulp te zoeken. Een dergelijke aanpak is volledig gewaardeerd, vooral als de liefhebber om nuchter hun kracht te evalueren en begrijpt precies wat er zal gaan met de taak. Buiten willen een revolutie zelf in zijn leven meer en meer. En geleidelijk aan deze trend vegen en de binnenlandse huiseigenaren.

Verdeel de slaapkamer en woonkamer, kunt u de partitie gemaakt van gipsplaten te gebruikenVerdeel de slaapkamer en woonkamer, kunt u de partitie gemaakt van gipsplaten te gebruiken

Het algoritme is in dit geval als volgt:

 • Evaluatie van het pand;
 • Bekijk al werken, waartussen je ongetwijfeld de gewenste optie kan vinden klaar;
 • De analyse van wat kan worden gebruikt in een bepaalde ruimte;
 • Ontwikkeling van de schets;
 • Afstemming van de resulterende sketch te voldoen wordt aan de kamer;
 • Opdeling van de ruimte;
 • Beginnen met de implementatie.

Bestemmingsplan ruimte kan aannemen als een letterlijke verdeling van de ruimte op de kamer en de slaapkamer schermen, decoratieve gordijnen en banale onderscheid tussen verschillende interieur oplossingen. Het is echter noodzakelijk om zeer delicaat, zodat de overgang soepel werken. Anders, een gecombineerde woon - zal slaapkamer kijken absurd en niet stijlvol.

Wat moet het interieur van een kamer 17 vierkante meter. m: woonkamer

17 sq. meter - dit is niet een zin, maar een goede springplank voor verdere verwerking. Op hetzelfde stilistische patroon kunnen zeer divers zijn!

Om een ​​slaapkamer-woonkamer niet eentonig leek, is het mogelijk om meubels te kopen, een andere kleur voor elke zoneOm een ​​slaapkamer-woonkamer niet eentonig leek, is het mogelijk om meubels te kopen, een andere kleur voor elke zone


Echter, het is het meest geschikt voor een kleine kamer:

 • Lichte kleuren;
 • Een kleine maar opvallende accenten;
 • Combineer meerdere kleuren en texturen;
 • De aanwezigheid van multi-functionele dingen, met de mogelijkheid om te transformeren (sofa - bed, een tafel - kast, etc.).

In ieder geval, het huis - een plek waar het is comfortabel om te leven. Zelfs als de wens niet past in de geaccepteerde canons.

Comfortabele kamer 17 vierkante meter. m: een slaapkamer woonkamer (video)

Zonering ruimte (in dit geval, het draaien van de ruimte in een slaapkamer en woonkamer) - geen gemakkelijke taak, maar probeer het uit te voeren is altijd mogelijk. Om fatale fouten te voorkomen, is het beter om een ​​paar keer opnieuw te controleren zichzelf. Dus als er iets fout gaat, dan kunt u altijd vragen om hulp van experts.

Het ontwerp van de kamer 17 vierkante meter. m, slaapkamer, woonkamer (interior foto)

MG9988-25--12-1235-1024x81970eceeec258a1fd7c644669276aec8121920x1080resizeinterior225202013813924701920x1080resizeinterior282113913895122301920x1080resizeinterior310387113930768471920x1080resizeinterior52795641422275588


Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 83 = 89

Adblock
detector