Het maken van het plafond in de woonkamer met zijn handen – nwhistorycourse.org

The BlogEr zijn veel verschillende ontwerpen opties plafond in de woonkamerEr zijn veel verschillende varianten van het plafond decoratie in de woonkamer Hoe kan ik het plafond in de woonkamer te maken? Om te eindigen, kunt u doek of tissue gipsplaten te gebruiken. Deze materialen zijn veelzijdig en relatief goedkoop. Als de kamer is in de stijl van een klassieke of Provençaalse, kunt u stucwerk of granol gebruiken. Bij het maken van een kamer met een erker of open haard is te verkiezen boven vinyl stickers of speciale verf gebruiken. Als u wilt naar de woonkamer in een prive-woning te regelen, is het het beste om houten of polyurethaan balken te gebruiken.


Wij maken het plafond in de woon-eetkamer

Bij het gecombineerde woon- en eetkamer voor het afwerken van het plafond is het beste om gipsplaten te gebruiken. Zorg ervoor dat de ruimte bestemmingsplan kan worden met behulp van acrylverf. U kunt gipskartonplaten gebruiken, zelfs als de grootte van een kleine kamer.

Bij het gecombineerde woon- en eetkamer plafond moet ook worden gezoneerdBij het gecombineerde woon- en eetkamer plafond moet ook worden gezoneerd

De eerste fase - markering. Om nauwkeurig markeren de oppervlakte in het kader die u nodig heeft om te vechten tegen het niveau op alle muren in de kamer, en vervolgens markeren de plaats waar zal de beginnende profiel worden geplaatst.

gipsplaten plafond installatie technologie:

 1. Zet de starter profiel op de wand. Fix it met pluggen.
 2. Plaats de CD-profielen. Om de profielen met elkaar via een connector. Het is bevestigd met schroeven.
 3. Als alles in elkaar krat, stelt gipsplaten. Vergeet niet dat het paneel niet dicht bij de muren moet worden gevestigd. Voor het bevestigen van gipsplaten met behulp van zelftappende schroeven.
 4. Maak kennis met de afwerking trim. Als u van plan bent naar de kamer, het gebruik van speciale verlichting of acrylverf zone.

Wij maken plafonds in de woonkamer in klassieke stijl

Als uw woonkamer in de stijl van een klassieke of Provençaalse, maak dan een mooie plafond u te helpen acrylverf en stucwerk. is het raadzaam om het maaiveld en zashpatlevat alle onregelmatigheden voor het kleuren van de plafond.


Het klassieke ontwerp van het plafond in de woonkamer is erg populairHet klassieke ontwerp van het plafond in de woonkamer is erg populair

Afwerking het plafond in de klassieke stijl in de volgende volgorde:

 • Markeer het oppervlak.
 • Toepassen stucwerk aan de achterzijde van de kleefstofoplossing, en vasthouden aan het basisvlak van het onderdeel.
 • Daarna moet je de verf stucwerk. Geschikte witte acrylverf. Voor het schilderen stucwerk gebruik maken van een brede kwast.
 • Dan moet je het resterende deel van het plafond schilderen. Het is beter om een ​​verfroller te gebruiken.
 • Laat de verf drogen. Dit proces zal niet langer duren dan 3 uur.
 • Breng vervolgens een nieuwe laag verf.

Stucwerk kan worden gemaakt van gips of polyurethaan. Voor lijmen pleisterwerk, vloeibare nagels. Polyurethaan een laag soortelijk gewicht, zodat ze kunnen worden gebruikt conventionele fixeermiddelen constructielijm.

Hoe maak je een mooie plafond in de woonkamer studio maken

niet aanbevolen voor decoratie mat plafond woonkamer studio. Dit ontwerp eruit zal zien opzichtig. Experts beweren dat de glossy plafond meest geschikte in de woonkamer studio zou zijn. Om een ​​dergelijk plafond te maken kan worden met behulp van speciale glanzende inkten. Dit materiaal is volledig veilig voor de mens. Bovendien, glanzende verf is duurzamer dan acryl of mat.Living Room Studio glossy plafond is een goede optieLiving Room Studio glossy plafond is een goede optie

Voordat u begint aan de oppervlakte vlekken, het reinigen van het dak tegen vuil. Het is ook aan te raden om goed drogen de ondergrond. Anders scheuren en belletjes kunnen worden gevormd na het kleuren van het plafond.

Procedure voor het kleuren van het plafond:

 1. Verdun de verf met een glanzende water.
 2. Verf de hoeken van de kamer.
 3. Bij gebruik van een roller verf de rest van het plafond. Vergeet niet dat het schilderij moet worden gedaan vanuit het raam naar het midden van de kamer. Opgemerkt wordt dat de eerste verflaag loodrecht op het venster moet worden toegepast.
 4. Wacht tot de eerste laag droog en breng een verflaag.

Hoe kan ik het plafond in de woonkamer te maken: Trends 2017

Als u op zoek bent naar een modern design opties plafond, draai dan uw aandacht voor samengestelde structuren. Ze blijven in de trend sinds 2015. Teneinde een gecombineerde plafond te worden gebruikt gipsplaat en textiel.

In het moderne interieur is populair bij een gecombineerde plafondIn het moderne interieur is populair bij een gecombineerde plafond

Installatie van een gecombineerd maximum wordt in deze volgorde uitgevoerd:

 • Plaats de krat. Het kader is aangebracht als een krat gipsplaat.
 • Een deel van het ontwerp obsheyte gipsplaten. Aanbevolen mantel panelen die een deel van de constructie die plat tegen de wand. Voor het bevestigen van gipskartonplaten met behulp van zelftappende schroeven.
 • Op de voegen tussen de gips panelen van toepassing stopverf.
 • Vervang de gipsplaat kokerprofiel van het materiaal van de baan.
 • In het midden van elke zijde van de doos, voeg een stokbrood.
 • Draai de stof uit het plafond van het centrum, en zet deze daarna de stokbrood.
 • Snijd de overtollige stof van het web. Als u merkt dat de plooien werden gevormd, dan warmen de bouwplaatsen haardroger.

Als u een gecombineerde plafond verzamelen, vergeet dan niet na installatie batten verdund bedrading. Ook moet verplicht de kabel isoleert met gegolfde pijp.

Ongebruikelijke ideeën voor het versieren van het plafond in de woonkamer

Als je van ongewone ideeën, voor de decoratie van het plafond, kun je vinyl stickers gebruiken. Deze methode van het ontwerp geschikt zijn voor toepassing wanneer een kleine woonkamer of in haar lage plafonds. Ook zijn vinyl stickers gebruikt in het ontwerp van een woonkamer met een erker en een open haard.

Het bijzondere ontwerp van het plafond zal de ruimte een creatieve makenHet bijzondere ontwerp van het plafond zal de ruimte een creatieve maken


De technologie van het aanbrengen van vinyl labels:

 1. Markeer het oppervlak.
 2. Voorzichtig scheiden het steungedeelte uit vinyloverdrukplaatjes.
 3. Bevestig een sticker op de ondergrond, en verwijder het resterende gedeelte van het substraat.
 4. Zodra het label zit vast, verwijder de montage transparanten.
 5. Glad uit het product door middel van een doek.

Als u niet wilt dat het label te gebruiken, kunt u gewoon het plafond schilderen. Om dit te doen, moet je de juiste beeld te selecteren en te projecteren op het oppervlak met behulp van een overhead projector. Dan moet je de contouren van een compositie te herstellen en vervolgens het tekenen verf met behulp van acryl of olieverven.

Hoe de kleur van het plafond in de woonkamer kiezen

Om de optimale kleur van het plafond te selecteren moet u rekening houden met een aantal nuances. Allereerst moeten we rekening houden met de stijl waarin duurzame leven. Voor registratie plafond in een kamer in de stijl van de klassieke, de Provence of eco, is het raadzaam om te gebruiken wit. Als uw woonkamer is opgelopen in de industriële stijl, minimalisme, fusion, kunt u wat meer donkere tint te gebruiken.

De kleur van het plafond dient te worden gekozen op basis van de kenmerken van de kamerDe kleur van het plafond dient te worden gekozen op basis van de kenmerken van de kamer

Ook bij het kiezen van kleuren moet ook rekening worden gehouden met:


 • plafondhoogte. Als de woonkamer lage plafonds, geef dan de voorkeur aan koude tinten. In een kamer met hoge plafonds beter om warme kleuren te gebruiken.
 • plafond configuratie. Indien het plafond gebogen vorm, geef de voorkeur aan licht groen, wit of beige.
 • De kleur van de muren. Vergeet niet dat de muren en het plafond in dezelfde kleur geschilderd moeten worden.

Als u van plan bent om de ruimte zone, is het mogelijk om de kleuren te combineren. Bijvoorbeeld, in het interieur van de woonkamer zal goed passen in zwart-wit of beige-bruine plafonds.

Hoe om te versieren woonkamers met hoge plafonds

Als je in de woonkamer hoge plafonds, kunnen ze worden versierd met behulp van balken. Ze kunnen worden gemaakt van hout of polyurethaan. Aanbevolen wordt om de voorkeur te geven aan polyurethaan producten, omdat zij niet rotten en een lage dichtheid.

Hoge plafonds kunnen aanvullingen versierenHoge plafonds kunnen aanvullingen versieren

Met de hulp van de balken, kunt u de visuele uitbreiding van de ruimte te bereiken. Om dit te doen, moet je balken plaatsen langs de brede muren of bars.

Installatietechniek van polyurethaan balken:

 1. Bereid de ondergrond. Het is raadzaam om het plafond of afdichting scheuren ontvetten.
 2. hechten dan aan het plafond aluminium profielen. Als alternatief kunt u blokken hout te gebruiken. Als u gebruik maakt van houten producten, zorg ervoor dat ze te behandelen met antiseptische.
 3. Boor een gat in een bundel, schroeven en plak in de verkregen opening.
 4. Bevestig de balk aan het plafond.

Installatie van het plafond in de woonkamer (video)

Voor het afwerken van het plafond, kunt u verschillende materialen te gebruiken. Als u een grote kamer, dan geven de voorkeur aan polyurethaan balken, composieten of gipskartonplaten. Voor het afwerken van kleine ruimtes is het raadzaam om acrylverf, stucwerk, glanzende verf of vinyl stickers te gebruiken. Bij de keuze van afwerkingsmaterialen en de stijl van leidinggeven van uw interieur, de vorm en de hoogte van het plafond.

Ontwerp plafond in de woonkamer (interior foto)

top-woonkamer-kasten-design-floating-wall-eenheden---WPMB3FXF52431-1024x7681865konsultacziyadizajneraintererov411399409896pic-22Aleksej-Suhov-design-kvartiry-gostinaja-02

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 4 = 3

Adblock
detector