Het maken van een slaapkamer voor een tiener 15 jaar: 6 ideeën – nwhistorycourse.org

The BlogSlaapkamer van een tiener om beter te doen in felle kleuren, zodat het kind zich prettig voeltSlaapkamer van een tiener om beter te doen in felle kleuren, zodat het kind comfortabel in de kamer arrangement voor een 15-jarig meisje voelde, is het noodzakelijk om een ​​veel nuances die haar het gevoel zo comfortabel en aangenaam in de slaapkamer te overwegen. De tiener - het is geen kind meer, maar nog niet een volwassene, en het is de moeite waard kennis te hebben genomen. De keuze van kleuren en interieur noodzaak om rechtstreeks met de vertegenwoordiger van de beurs geslacht worden uitgevoerd, en niet om een ​​incident gebeurde en verpeste de verrassing.


Slaapkamer ontwerp voor tienermeisje

Er zijn tal van opties om het interieur voor meisjes of een ontwerp van het Meisje. Iedereen heeft zijn eigen smaak, maar het is mogelijk om de meest geschikte stijl te kiezen en versier de kamer, met een beroep op de regels van een bepaalde stijl. Het is vermeldenswaard dat het nu niet nodig om tientallen besteden uren proberen op te halen de items, objecten en kleuren, omdat alle het al lang door deskundigen is besloten, moet men alleen aan de aanbevelingen op te volgen.

Belangrijk! Als u blindelings stereotypen te handelen, zal het niet werken om het gewenste resultaat en onvoorstelbare effect te bereiken.

Een beroep worden gedaan, en niet te vergeten hun smaak voorkeuren, en het is geïnteresseerd dan het kind.

je moet vragen voor de ontwikkeling van een kind slaapkamer design, welke stijl ze geeft de voorkeur aan het interieurje moet vragen voor de ontwikkeling van een kind slaapkamer design, welke stijl ze geeft de voorkeur aan het interieur

De meest geschikte stijl voor de kamer van een tiener wordt beschouwd:


 • romantiek;
 • Provence;
 • Een combinatie van de twee voorgaande.

De bouw van de ruimte moet zodanig zijn dat elke schaduw materiaal of een stuk van het meubilair een aanvulling op de anderen. De kleinste detail, of via, let wel, felle kleuren kunnen ruïneren de algehele look en maken de kamer kijken te pretentieus en niet prettig. In tegenstelling tot de slaapkamer van de jongens, bij de vrouwen, natuurlijk, zal worden gedomineerd door bloemen, vlinders, konijnen en katten, die het nog interessanter en aangenamer te maken.

Verlichting in de kamer

Vergeet niet over verlichting, als het ontwerp van de kamer is grotendeels afhankelijk van hen. Op de markt van vandaag kunt u de armaturen van verschillende soorten, vormen en zelfs de aard van de straling balken vinden.

Het is niet nodig in de kinderkamer te zetten is zeer helder licht: zal genoeg zijn een kleine kroonluchters en een aantal spots of lampen in de hoek van de kamerHet is niet nodig in de kinderkamer te zetten is zeer helder licht: zal genoeg zijn een kleine kroonluchters en een aantal spots of lampen in de hoek van de kamerBereik van de producten kunnen heel verschillend zijn, bijvoorbeeld, zou het zijn:

 • Lamp voor de slacht;
 • Gemonteerd lampen;
 • nachtlampje;
 • Spot verlichting;
 • kroonluchters;
 • Staande lampen.

onderworpen aan de aankoop van de verlichting van de ruimte moet worden uitgevoerd, niet alleen op externe gegevens, maar ook door het feit waarom het kind heeft ruimte nodig. Als alleen om te slapen, het licht moet zacht en gedempt zijn, als om te werken, te leren en te spelen, de noodzaak om een ​​paar soorten, waaronder zijn er zowel kalmerend en levendiger, niet in staat om het ongemak en oogproblemen te leveren in de toekomst te kopen.

Meubilair voor een slaapkamer van een tienermeisje

Slaapkamer ontwerp voor adolescente meisjes moet zo zacht en lucht. Lichtheid en onschuld in de kamer om kussens toe te voegen in grote hoeveelheden en van verschillende kleuren en vormen. Teenage meubels, of meer precies te zijn, zijn keuzes kunnen zeer verschillend zijn, maar er zijn enkele interieur items die in de kamer op een verplichte basis moet worden geplaatst.

Een uitstekende optie voor een tienermeisje dat veel kleren heeft, een modulaire meubels, waar aan al haar outfits te zettenEen uitstekende optie voor een tienermeisje dat veel kleren heeft, een modulaire meubels, waar aan al haar outfits te zetten

Je hoeft alleen maar om goed na te denken over hun locatie en het type:

 1. Het bed zelf is een integraal onderdeel van de slaapkamer. Het product moet duurzaam zijn, bepaalde activiteit van het kind, evenals een mild en veilig. De beste optie voor een tiener te vrachtwagen met orthopedische matras.
 2. Headset opslag als nodig is om in de kinderkamer was niet de puinhoop dat het zeer belangrijk is voor de meisjes voor de toekomstige eigenaar.
 3. Als er geen afzonderlijke klaslokalen, kan het in de slaapkamer bureau worden geplaatst. Het installeren van het nodig is, zodat het licht viel op de linkerkant van het kind. In dat geval uitgesloten verwend visie.
 4. Met betrekking tot de zitplaatsen, dan moet men aan de tafel, in de regel - het is een orthopedische stoel met armleuningen en verstelbare rugleuning, en als een extra, kunt u zitzakken, die nu op het hoogtepunt van de populariteit te gebruiken.
 5. Als de afmetingen mogelijk te maken, voor de jonge schoonheid, kunt u de kaptafel, waar een verscheidenheid aan accessoires en beauty producten zal beginnen binnenkort verschijnen in te stellen.
 6. Voor elke kamer moet spiegels, vooral in volle groei. Indien gewenst, kan worden verborgen in ingebouwde kast die niet veel ruimte in beslag, en zal niet leiden tot ongemak tiener.

Het maken van een slaapkamer voor twee tienermeisjes

Maak een slaapkamer voor een tiener is niet gemakkelijk, gezien de smaak van de moderne generatie, maar nog moeilijker als het is voor de kinderen twee meisjes. Om dit probleem op te lossen, hebben ontwerpers komen met een geweldige manier, en dit bestemmingsplan gebied.

Dat er geen verschil van mening tussen de meisjes, is het de moeite waard om twee soortgelijke bedden kopenDat er geen verschil van mening tussen de meisjes, is het de moeite waard om twee soortgelijke bedden kopen


De ruimte kan eenvoudig worden onderverdeeld in twee delen, en kunnen meerdere zijn, die elk voor een bepaalde functie.

slaapgedeelte

In dit deel van de ruimte is nodig om bedden te hebben. Maar in de afwezigheid van de juiste maat kan worden banken, zo gekozen dat de kinderen hadden geen ongemak van hen. Het model zachte kussens, alsmede een betrouwbare en stevig frame, dat niet uitzakt bij het eerste gebruik. De slaapkamer versieren kan worden gebruikt luifels, gordijnen van lucht en lichte stof, die zich op de vensters en de randen van de slaapbank. ziet er erg origineel ontwerp hoofdeinde een ongewone en stijlvol materiaal kleur.

Omdat de ruimte voor meisjes, dan is de registratie dient luxe, verfijnd en elegant.

rustruimte

Voor de gehele dag krijgt iedereen moe en heeft behoefte aan een plek voor rust en ontspanning. Waar, zo niet in zijn slaapkamer de meisjes in staat zal zijn om te ontspannen en te delen nieuwe ervaringen zijn? Zithoek moet zorgvuldig worden overwogen. Bijvoorbeeld, als de kamer heeft een groot raam, dan kan worden geïnstalleerd scharnierend frame oorspronkelijke gordijnen organza. Naast het raam, kunt u een compacte ronde tafel met thee service en comfortabele stoelen. Ontspan met een kopje thee met uw favoriete muziek en een zus, en misschien gewoon onvergetelijk en erg blij met de uitgenodigde gasten. Kamer verscheidenheid aan knuffels en kussens om het meer geschikt voor ontspanning te maken.

In het recreatiegebied kan worden geregeld gestoffeerde meubels, waarin de meisjes in staat om te spelen of communiceren met elkaar zullen zijnIn het recreatiegebied kan worden geregeld gestoffeerde meubels, waarin de meisjes in staat om te spelen of communiceren met elkaar zullen zijn

De samenstelling van de tafel, koekjes, vaas met wilde bloemen (eventueel kunstmatig), bekers en alles is gescheiden van de totale binnenlandse kleur op de muren en de vloer, zal een beroep op elke jonge dame.

werkgebied

In het werkgebied veel aandacht moet worden besteed aan de keuze van de juiste en comfortabel meubilair, verlichting en ga zo maar door te studeren aan de twee tieners niet met elkaar interfereren. In dit gebied moet de ruimte geen onnodige voorwerpen die aandacht of speelgoed kan afleiden bevatten. Zorg ervoor dat u de zorg van de beschikbare technologie te nemen voor de studie van de verschillende gebieden van de wetenschap en de vorming van zijn eigen werken. Inhaalslag in een vertrouwde en comfortabele sfeer tieners kunnen bereiken van de beste resultaten in hun studie.


Het maken van de slaapkamer voor een tiener 15 jaar (video)

Tot slot merken wij op dat de kinderen van vandaag is iets andere visie op schoonheid. Dus niet duwen ze weg wanneer u een slaapkamer te maken. Immers, zij er slapen, ontspannen en doe uw favoriete dingen.

Slaapkamer ontwerp voor een tienermeisje (foto's van het interieur)

5e1e744f4b17aef2ef97d24a94a696f16nge-meubilair-for-kids-room-inspiratie9-20162327-1938751141920x1440-cool-kid-girls-tumblr-decoreren-your-little-girls-bedroom-pink

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 74 = 80

Adblock
detector