Het maken van de trap met zijn handen: 4 belangrijke stappen – nwhistorycourse.org

The BlogOm een ​​eenvoudige houten trap kan zijn op hun eigen, het belangrijkste ding - zorgvuldig voor te bereiden voor het fabricageprocesOm een ​​eenvoudige houten trap kan zijn op hun eigen, het belangrijkste ding - zorgvuldig voor te bereiden op het proces izgotovleniyaPri bouw van huizen, in het bijzonder multi-verhaal, is het noodzakelijk inrichting van trappen, waardoor mensen zullen worden verplaatst van verdieping naar verdieping. Trappen kunnen besteld worden bij de bouw van het huis, evenals hun eigen behulp van diverse instrumenten en apparatuur. Zelfs als Vladimir regio niet over een professionele expert die een grote ladder zal bouwen in een korte periode, en als de financiën niet toestaan, dan is het verzamelen van alle verbeelding en vaardigheden, en bouwen zelf, hoewel outrigger, maar onder de juiste opening, zelfs onder de druif kleur van polypropyleen buizen . Hier is alles haalbaar is.


Ladder met hun handen: stap voor stap instructies voor het maken van

Maak trappen in het huis met zijn eigen handen, hoewel niet helemaal een eenvoudig proces, maar niettemin, maken het mogelijk, vooral om een ​​ladder naar de hoek te bepalen en hoeveel hij graden moet maken. Meestal, de trap met zijn handen gemaakt van hout, omdat het geen specifieke kennis en vaardigheden nodig hebben, is het voldoende om zich te houden aan de onderstaande stappen.

Voordat u begint met het maken van de trap met zijn handen, moet je alles vooraf berekenen en maken de ruwe model van de toekomst productVoordat u begint met het maken van de trap met zijn handen, moet je alles vooraf berekenen en maken de ruwe model van de toekomst product

namelijk:

 1. Berekening van de gehele structuur zodanig dat de hoogte van de trap is gelijk aan de afstand tussen de vloeren, de dikte van overlapping. de staphoogte moet gelijk zijn aan 200 mm, als het huis zal geschikt voor kinderen en ouderen, dan 150-180 mm, moet stap breedte gelijk aan 20-25 cm.
 2. De onderkant van de ladder of dragende structuren (stringers) zijn vervaardigd van massief hout van hoge kwaliteit, zoals de draagbanden niet alleen het gewicht van het samenstel moet houden, maar ook het gewicht van de mensen te weerstaan. Uit karton knip de mal wordt aangebracht op het werkstuk, omringen de contour. Maak uitsparingen die overeenkomen met de grootte van de stappen en de helling gelijk is aan de hellingshoek van de trap.
 3. Bij het tellen bereid door een zaag uitgesneden tabs, behandelde hen met schuurpapier in dit stadium volgende voorbeeld stringers op de plaats waar de ladder zal staan.
 4. De volgende stap is de vervaardigingsstappen. Voor vereist het productieproces platen ongeveer 35-40 mm, en de lengte van de stappen moet gelijk zijn aan de breedte van de ladder zijn gewoonlijk van 80 cm tot 1 m 20 cm.

Wanneer alle onderdelen klaar zijn, kunt u beginnen met de ladder, de eerste installatie in plaats van één kosour en vastgezet op de top van het plafond en de vloer te monteren. Met houtlijm in de uitgesneden groeven gestoken fase nadat deze de tweede dragers zijn bevestigd.


Betrouwbaarheid, kan bovendien worden vastgesteld fase lange schroeven. Plank onder de trap zal ruimte te besparen, is het mogelijk om de kat pluchen speelgoed, yak, etc. gezet

Hoe maak je een ladder van beton maken

In de aanwezigheid van instructies gemakkelijk kan worden gemaakt van beton trappen, in het bijzonder trappen met een dergelijke relevante apparatuur straat ingangsgroep. De constructie van dergelijke ladders worden gestart met de benodigde materialen werkstuk karton, kunststoffolie, versterking binddraad, en natuurlijk een concrete oplossing zelf.

U kunt zelfs hun eigen betonnen trap, als de pre-lees de instructies en advies van professionalsU kunt zelfs hun eigen betonnen trap, als de pre-lees de instructies en advies van professionals

Doe het volgende: 1. Start van de bouw van de trap een deel van de bodem, moet de bodem worden geselecteerd op een diepte van 20 cm, een uitsparing een gebroken witte baksteen of steen was.
 2. Van de wapening door lassen of binddraad, gemaakt staalstructuur, die is ontworpen als wapening. Beter, natuurlijk, een dergelijk ontwerp om te koken, dus het zal meer duurzaam zijn.
 3. Bekisting van de platen, is de plaat verbonden met een sluiten, waardoor sleuven vanaf de buitenzijde van de plaat wordt verder versterkt door afstandhouders. Aan de binnenzijde van de afdekplaat met plastic omslag, het is niet alleen noodzakelijk om te zetten en te verspreiden en te consolideren kleine nagels. Dit is om ervoor te zorgen dat, nadat het beton is verstijfd, stappen zijn gladder, en maken het makkelijker om alle bekisting te verwijderen.

Wanneer u klaar bent, kunt u beginnen met het storten van beton de gehele structuur. Giet het gehele trap onmiddellijk nodig als in delen, beton lie uniform vullen.

Zodat het beton niet tijdens het drogen wordt gekraakt, vooral bij warm weer, moet het oppervlak worden stilgelegd met een vochtige doek. Als alles klaar is, is het noodzakelijk om verder bouwen en inrichten van een trap tegels, kunststeen, enz.

Hoe maak je een ladder te maken hun handen uit metaal

Om het te doen, moet u weten hoe te werken met metaal, evenals contact met de lasser metaal lassen, en andere hulpmiddelen. Voordat u begint te werken met het metaal, is het noodzakelijk om een ​​tekening, die alle dimensies van de toekomst trap moet schrijven, zoals misrekening kan leiden tot wijziging van de hele structuur, en metalen consumptie.

Met het oog op een mooie en hoogwaardige metalen ladder te maken, is het beter om de hulp van professionals te zoekenMet het oog op een mooie en hoogwaardige metalen ladder te maken, is het beter om de hulp van professionals te zoeken

procedure:

 1. De basis van de ladder kanaal №10, die volgens de tekening in het onderdeel wordt gesneden en vervolgens hieruit de gewenste structuur geoogst.
 2. Door de zijvlakken van de gerede gestel gelaste metalen hoeken, die later stadium, of hout of plaatmateriaal worden aangebracht. Hoeken dienen evenwijdig aan elkaar en op afstand van elkaar gelijk aan de hoogte trap bedraagt ​​gewoonlijk 15 cm tot 20 cm. Deze kunnen worden aangebracht na de eigenlijke draagbanden al zijn geïnstalleerd, zal het goed worden gelast op de juiste afstand .
 3. Daarna kunt u de installatie stappen, metaal of hout. In het geval van hout planten, worden ze vastgezet met schroeven aan de hoeken.

Zodra alles klaar is, moet het ontwerp worden verwerkt schuurmachine, schoonmaken onregelmatigheden, lassen, dan is de gehele constructie kan worden behandeld met corrosiewerende grondverf en verf.

Deze ladder kan niet alleen binnenshuis worden gebruikt, maar ook buitenshuis, bijvoorbeeld in staat zijn om op te staan ​​en naar beneden op het terras.

Wilt u een ladder licht en draagbaar te maken

In voorstedelijke gebieden of in een prive-woning is vaak een behoefte aan een eenvoudige en handige trap. Velen zijn aangeschaft, die nemen weinig ruimte in beslag en wegen weinig genoeg, bovendien, ze, indien nodig, kan eenvoudig worden overgezet naar een andere plaats.

Met behulp van hoge-kwaliteit stukken hout, kunnen hun eigen handen snel en gemakkelijk een eenvoudige LaddersMet behulp van hoge-kwaliteit stukken hout, kunnen hun eigen handen snel en gemakkelijk een eenvoudige Ladders


Maar als dit niet nodig is, is het makkelijker om een ​​ladder te maken op hun zomerhuisje uit schroot materialen:

 1. Meestal, de houten blokken gebruikt voor dit doel. Twee staven worden gebruikt als dragers, zijn zij half-tree kerven gelijke afstand van elkaar, waarin de kortere balken die als stappen. Ze worden bevestigd met spijkers of schroeven. Echter, deze ladder is niet erg lang, als het buiten is opgeslagen of wordt gebruikt om de vijver af te tappen.
 2. Stappen om langer te dienen en had een laag gewicht, kan worden gebruikt aluminium profielen van waaruit u uw eigen handen A-vormige ladder-een ladder kan monteren. Voordat u begint te werken, is de hoogte ervan vast te stellen, en volgens deze, om het profiel van de gewenste lengte zagen. Profiel paarsgewijs verbonden door een lange metalen pen, die bevestigd is aan beide zijden van de moeren.
 3. In verbindingsprofielen waargenomen ruimte fasen en het geboorde boutgaten verder van dezelfde fase cut profiel einden podgibayutsya U-vormig, en ze zijn ook boorgat. Nadat de gehele structuur wordt opgevangen, en dat de fase van het vouwen van de ladder-ladder is horizontaal.

Zo is het mogelijk om snel maken licht een goede ladder voor in de tuin of voor andere werkzaamheden elders. Deze ladder kan tijdelijk of permanent zijn, of bij bouwwerken.

Bouwtreden voor decoratie en entertainment

Naast de traditionele vormen van ladders die in het huis zijn geplaatst en gebruikt op de straat, zijn er producten die decoratief van aard zijn en dienen om het even wat te verfraaien, bijvoorbeeld, de kleuren in de clubs, maar ook om te spelen met huisdieren, bijvoorbeeld, een hamster of een papegaai. Doe een dergelijke ladder gemakkelijk genoeg om te kijken naar een steekproef tekeningen die op basis van deze snel kon iets van zichzelf te maken.

Het is ongebruikelijk en origineel interieur modulaire ladder lichte kleur kijkenHet is ongebruikelijk en origineel interieur modulaire ladder lichte kleur kijken


instructies van de fabrikant van de trap is heel eenvoudig:

 1. Van brusochkov kleine houten stokken en gaan ladder, het kan van verschillende maten en zelfs verschillende vormen hebben, maar ook, om het kijken meer indrukwekkend, kan het worden geschilderd. Zo'n tuin ladder kan bijna overal worden geplaatst.
 2. Als de ladder is gemaakt voor dieren, is het noodzakelijk om natuurlijke materialen, die met houtlijm moet binden gebruiken. Vermijd metalen onderdelen tijdens de productie.
 3. Voor kleuren, ook kan komen met een mooie trap, die als steun voor klimplanten kunnen dienen, en zij zullen ook dienen als een extra decoratie voor bloemen. U kunt dit soort ladder gebruiken om te spelen in het huis van de kinderen, bijvoorbeeld, poppen voor kinderen.

Desgewenst ladder entertainment of sport, teneinde de reactie en coördinatie verhogen, gebruik speciale ladder (snelheid), een dergelijke inrichting is een touwladder op een vloer en trainees op basis van een speciaal algoritme werkt beweging mogelijk maakt om de reactie te verhogen .

Hoe maak je een ladder voor verschillende behoeften

Er zijn vele soorten ladders die door de mens, is een aantal draagbare, gesuspendeerd, kunnen worden gemonteerd op de muur, kan monolithisch of vouwen, etc. zijn Ze gebruiken ze niet alleen voor de verticale beweging, voor games of decoratie, maar er zijn mensen die zelfs een verscheidenheid van amuletten, zoals ladder heksen. Zelfs in een ladder of trap-partitie in de fles kan worden gebruikt als decoratie.

Fabricage en trappen te installeren kunnen hun eigen handen, het belangrijkste ding - om te denken op voorhand de bouw het ontwerp, de voorbereiding van gereedschappen en materialen voor het werkFabricage en trappen te installeren kunnen hun eigen handen, het belangrijkste ding - om te denken op voorhand de bouw het ontwerp, de voorbereiding van gereedschappen en materialen voor het werk

Zelfgemaakte ladder is zeer eenvoudig in de aanwezigheid van een minimale constructie vaardigheden, gereedschappen en materialen die nodig zijn:

 1. De meest eenvoudige ladder gemaakt van hout. Genoeg materiaal om een ​​geschikte lay-out te maken, met behulp van een hand molen om de nodige onderdelen zagen en monteer ze.
 2. Als de trap kraakt na montage, moet eerst de plaats van het kraken te identificeren en de oorzaak weg alleen dan kan het een afbuiging van de vloer van het gewicht van de ladder, onjuiste assembly, installatie los op de grond en op de tweede verdieping. Krakende kunnen verschijnen als gevolg van de zwelling van het hout, bijvoorbeeld als de ladder wordt gebruikt in een vochtige omgeving, bijvoorbeeld in het bad.

Ook als gevolg van onjuiste installatie van de ladder kan beginnen om de deur te kraken, als het wordt aangebracht in de opening tussen de verdiepingen kan betrekking hebben op elementaire trappen na de installatie en een beetje piepen.

Er zijn andere vormen van ladders van verschillende vormen, die ook kan worden uitgevoerd met de hand, bijvoorbeeld, zijn dergelijke rassen als vrijdragende trap, trap met pristupkom ladder ventilator enz Zelfs zelfgemaakte ladders de propyleen buizen. Een bijzonder sterk zoals ladders niet bezitten, worden ze gebruikt als decoratie of gootsteen. Er zijn absoluut fantastische trap die leidt naar nergens, zoals Penrose-trap.

Ladder met hun handen (video)

Gebruik van verschillende schema's, tekeningen, en speciaal nut, bijvoorbeeld arhikad of 3D max-studio, kunnen worden gemaakt onafhankelijk vrijwel elke trap.

Details: trap met zijn handen (foto voorbeelden)

4-181slide1004228137111.157137823753554185912107

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 32 = 38

Adblock
detector