Het maken van de stoffen panelen voor het huis met zijn eigen handen – nwhistorycourse.org

The BlogVoor de vervaardiging van panelen van stof hoeft geen dure materialen nodig, maar een dergelijke samenstelling perfect versieren elke ruimteVoor de vervaardiging van panelen van stof hoeft geen dure materialen nodig, maar een dergelijke samenstelling perfect versieren elke pomeschenieIz stoffen panelen wordt vaak genoeg uitgevoerd, een aantal ambachtslieden kunnen middelmatige vervalsing draaien in de meeste echte meesterwerken! Dit is onaanvaardbaar patronen, is er geen specifieke leidraad. Master ontwikkelt een techniek, en dan pas de manier waarop hij vertelt het hart. En, belangrijker nog, in de meeste gevallen zelfs niet-professionals krijgen de meest echte meesterwerken, zijn niet beschaamd om op te hangen aan de muur en anderen laten zien.


Panelen van stof met je handen: de mogelijke topics

Durven om panelen te maken, is het belangrijk om te begrijpen dat elk product draagt ​​de stilistische belasting, rekening mee houden dat in elk geval het nodig is. decoreren thema's aan de stijl van de kamer te passen! Anders zou het belachelijk, en zal binnenkort beginnen te irriteren, al de bewoners van het huis.

Thema voor de muurschildering kan elk kiezen: het kan dieren, landschap of abstractieThema voor de muurschildering kan elk kiezen: het kan dieren, landschap of abstractie

Voor de kamers, in klassieke, land of de stijl van de Provence zijn ideaal voor alle soorten stilleven, bloemen en landschap composities. De belangrijkste voorwaarde - het moet er zo eenvoudig en vrolijk! Dan zal de baan alleen positieve emoties veroorzaken. Natuurlijk zal altijd relevant en abstractie, dat is een veelzijdige optie die geschikt is voor bijna elke stilistische beslissing.

Voor huizen, ontworpen in Art Nouveau-stijl, is perfect voor decoratieve panelen met duidelijke lijnen nu grafische. Minimalistische design en moet zijn: een bescheiden, bijna onmerkbaar frame.

Vrij zeldzaam in de binnenlandse ruimten optie - een Scandinavische interieur, hetgeen duidt op een heldere, bijna futuristische schilderijen, met beelden op hen letters, lijnen, bogen, etc. Maak zo'n ongewoon decoratielinten residuen, kralen, schelpen zeker kan iedereen!


Nu populaire stijl loft dicteert ook de meesters van hun voorwaarden: foto's kunnen heel gevarieerd zijn, maar ze droegen niet meer dan twee kleuren! Deze strengheid en beknoptheid zal zeker niet verlaten niemand onverschillig.

Dergelijke panelen zijn zeer goed geschikt als geschenk voor elke gelegenheidDergelijke panelen zijn zeer goed geschikt als geschenk voor elke gelegenheid

Natuurlijk, elke regel zijn er uitzonderingen, daarom moet een zeer individuele benadering van de kwestie van de woninginrichting zijn. Stof applicatie mogelijk niet overeen met de onderwerpen thuis, maar zo delicaat dat de behoefte aan de ligging in het huis zal er geen twijfel over te zijn.Voor de basis van haar werk mag slechts een paar elementaire zintuigen nemen:

 • Maatregelen.
 • Smaak.
 • Compliance.
 • componenten met elkaar.

ze voortdurend volgende, kunt u bereiken verbluffende resultaten, omdat de geschiedenis staat vol met zulke voorbeelden!

Het panel stof op stof: onverwachte combinaties

Doek interieur in zwang onlangs wijdverbreid: alleen de laatste paar jaar. Eerder die willen slechts een paar gastheer werd de zelfgemaakte schilderijen. Vandaag de dag, mensen die bereid zijn om het realiseren van hun eigen schilderij is schering en inslag.

Natuurlijk kan de vooraf geselecteerde stoffen mooi te schilderen en plaatsen in een representatieve lijst. Deze cijfers hebben al het recht om een ​​paneel te noemen, maar het plezier van deze werkzaamheden is alleen beschikbaar voor professionele kunstenaars. Alle anderen zijn onwaarschijnlijk dat onze plannen evenals de specialist uit te voeren. We kunnen alleen maar doen het onmogelijke: om toe te voegen aan het weefsel driedimensionaal beeld met behulp van dezelfde stof!

Als je wilt origineel zijn en niet willen om op te hangen aan de muur van de gebruikelijke patroon, het paneel beschouwd als de perfecte keuzeAls je wilt origineel zijn en niet willen om op te hangen aan de muur van de gebruikelijke patroon, het paneel beschouwd als de perfecte keuze  

Uitvoeringsvormen van de werkwijze, een stuk:

 • Application.
 • Kanzashi apparatuur.
 • 3D-modellering.

Het is belangrijk om maar één ding begrijpen: zodra de novicenmeester is het onwaarschijnlijk dat een prachtige bloem, of nog leven. Je moet hard trainen, op basis van de regeling en advies van ervaren vakmensen! En dan is de kans op het krijgen van precies wat hij wil, verhoogt.


In het beginstadium is het beter om de "draft" te gebruiken - de stof, die niet is jammer en zal bederven. Maar dan, met gevulde volle hand, kunt u veilig werken, zelfs met de duurste materialen!

Panelen gemaakt van restjes stof met hun handen: vooruitgang

De schoonheid van zelf-studie is het feit dat je zelf de kleur, grootte en het uiterlijk, dat een wanddecoratie zal moeten kunnen kiezen. Panelen gemaakt van restjes zal precies zoals het wordt gezien door de meester!

echter, begint te werken, moet je voorraad op de volgende materialen:

 • Een stukje weefsel.
 • Draden van bijpassende kleuren.
 • Meter of lijn.
 • Schaar.
 • Schilderen voor weefselherstel.
 • Naaimachine.

Materialen kunnen zeer verschillend nemen: van de gordijnen naar de overblijfselen van de oude beddengoedMaterialen kunnen zeer verschillend nemen: van de gordijnen naar de overblijfselen van de oude beddengoed


Aanvankelijk snijden een stukje stof gekozen waarde voorafgaand vertrekkende 3-5 hebben betrekking op de verwerking van de randen. In feite zijn deze naden zijn vergelijkbaar met die die kan worden gezien op de lakens. Echter, moet ervoor worden gezorgd dat zij de meest delicate en niet zo opvallen.

Uit bovenstaande is het eerst nodig te trekken in een gebied van 3 cm, om de houder daar achtereenvolgens positioneren. Alle weefsel oogsten: bloemen, bladeren, enz. worden geproduceerd voren en dan gewoon gemonteerd op de basis. Om het concept te beginnen markeren vel niet te schenden, waarin potlood waar een bepaalde component zich bevindt. Zo kunnen we onvoorziene situaties die dwingen om werk overdoen reeds uitgevoerde vermijden.

Desgewenst kunnen de vrije hoeken van het weefsel versierd met verf, glitter of korrels geschikt zijn voor deze doeleinden. Het hangt allemaal af van de stemming van de meester!

Wie kan panelen maken

Gelukkig zijn vele panelen te verzekeren dat uw handen kan zowel volwassenen als kinderen! Echter, de laatste voor dit zal hebben om de hulp van hun familieleden te nemen. Voor meesterwerk van kinderen, kunt u dezelfde materialen en technieken te gebruiken! 

Panelen met een verscheidenheid aan vogels en insecten is perfect voor de ruimte van een kind, waar het een dagelijks genot baby zal zijnPanelen met een verscheidenheid aan vogels en insecten is perfect voor de ruimte van een kind, waar het een dagelijks genot baby zal zijn

Echter, om te zien op de foto is niet een abstractie of een landschap en uw favoriete stripfiguren, trek kruimels die veel interessanter zal zijn. Bovendien kan de resulterende inspanning het resultaat worden opgehangen in de kwekerij en alle bezoekers te tonen! Het belangrijkste ding - om de onderwerpen die echt verleiden kruimels vinden. 

Dit kan zijn:

 • Iets in mijn leven gezien.
 • Pet.
 • Fantasie held.
 • Favoriete behandelen.

Het zal interessant voor kinderen en New Year's creativiteit, waarvoor de Kerstman hen geschenken zou brengen! Niemand zegt dat alles zal blijken meteen! Echter, de vreugde en het plezier van het werken kinderen krijgen enorme wanneer boom of snegovichok handige materialen op de stoffen verkocht.

Master-klasse op het maken van panelen van stof (video)

Het toestaan ​​van kinderen aan het werk, is het belangrijk om te onthouden dat de scherpe schaar en naalden zullen worden gebruikt in het proces! Indien mogelijk moet deze handelingen slechts een ouder uit te voeren! Dan is de kans dat het kind gewond raken, wordt tot een minimum beperkt.

Panelen van stof in de binnenruimte (foto)

11-1024x1024680-Reorich-1156548f51a0345345995b1920x1080resizeportfolio8612561359638544109482635937699PB22002310948289109483132493922381203210946

Leave a Comment

Your email address will not be published.

2 + 8 =

Adblock
detector