Het maken van de perfecte ontwerp van de muren met behang twee kleuren – nwhistorycourse.org

The BlogTwee kleuren wallpapers zijn populair afwerkingen uitzichtTwee kleuren wallpapers zijn populair type otdelkiProdumanny prachtige en unieke interieur ruimten - een handige combinatie van al haar componenten, met name: het plafond; wanden; meubelen; vloer. In combinatie met de behoefte aan een verscheidenheid van texturen en kleuren. De meest populaire vorm van afwerking is de two-tone wallpaper te plakken. De bouwmarkt wordt op grote schaal gevuld met een enorme verscheidenheid aan dit soort materiaal. Echter, het is vermeldenswaard dat de meer keuzes gepresenteerd behang, dus veel moeilijker om de juiste keuze te maken. Wallpaper fabrikanten produceren dergelijke collecties, die op grote schaal worden vertegenwoordigd wallpaper metgezel. Ze combineert voornamelijk textuur en een aantal speciaal geselecteerde kleuren.


Hoe de twee soorten behang combineren in één kamer

Om de meest interessante creatieve oplossingen interieur te bereiken, moet je weten bepaalde regels vereist een combinatie van behang en twee meer kleuren.

Behang met verticale strepen visueel verhoging van de ruimteBehang met verticale strepen visueel verhoging van de ruimte

Om een ​​bevoegde registratie wallpaper creatieve ruimte in twee kleuren uit te voeren, moet eraan worden herinnerd dat:

  1. Verticale strepen visueel verhoging van het kamernummer;
  2. Horizontale strepen helpen om de ruimte uit te breiden, maar het maakt de onderstaande plafond;
  3. Wallpaper met een vrij grote cijfer zijn ideaal voor grote ruimtes, omdat ze het aantal van de ruimte in een kleine kamer zal verminderen;
  4. Kleine patronen is ideaal voor kleine ruimtes;
  5. Voor kleine kamers en kamers met onvoldoende verlichting moet worden gekozen wallpaper genoeg felle kleuren, die iets lichter vloer moet zijn;
  6. Okleivaya behangen wanden, gekozen uit verschillende verzamelingen, moet rekening worden gehouden met de dikte daarvan, moet nagenoeg hetzelfde zijn, omdat de platen zijn gelijmd nauwkeurig uiteinde;
  7. Het oppakken van twee tinten van het behang voor een kamer, moet u de compatibiliteit in het interieur te overwegen.


Voor de intelligente combinatie van verschillende kleuren van behang, moet een paar verschillende opties verstandig worden gekozen, zal bijdragen aan het creëren van de perfecte kamer design.

Stijlvolle Het verfraaien van de muren met behang twee kleuren

Behoorlijk doordacht wanddecoratie wallpaper van twee verschillende kleuren, zodat maken de ruimte veel meer stijlvol en verfijnd. Via een andere kleur of achtergrond patroon mooie kamer kan worden verdeeld in twee of meer afzonderlijke zones. Dual Wallpaper helpen om het gebied voor recreatie, werk te identificeren en speelruimte in de kinderkamer. Met behulp van een combinatie van twee kleuren kan voordelig zijn om te benadrukken belangrijk deel van een woonwijk ruimte.

Strepen en patronen op het behang moet men kleurengamma zijnStrepen en patronen op het behang moet men kleurengamma zijnMet het oog op twee soorten behang goed samen te stellen, moeten stoffen worden afgewisseld met elkaar. De stroken kunnen worden gevormd in dezelfde kleur en verschillen alleen patroon of een bepaalde contrasterende afwisseling vrij donker en licht inserts creëren.

In het moderne interieur ziet er prachtig uit gelijmd horizontaal gestreept behang die helpen om bepaalde dynamiek in de ruimte te creëren. Het is echter goed te beseffen over het visuele effect van horizontale strepen, omdat ze de ruimte uit te breiden, maar het onderschat plafonds.

Classic is altijd in de mode, dus voor liefhebbers van klassieke interieurs zijn het meest geschikt horizontale scheidingswanden twee soorten behang met een bepaalde grens.

Het kan worden gemaakt van:

  • papier;
  • hout;
  • Polyurethaan.

Als de kamer plafond niet hoog genoeg is, dan is het behang donkere kleuren nodig om de bodem en licht lijm - aan de top. Dit zal helpen om visueel het plafond hoger te maken. Voor ruimtes met hoge plafonds moeten worden gebruikt strikt tegenover optie.

Hoe kan ik twee soorten behang combineren om een ​​goed doordachte interieur te creëren

Het slimme ontwerp van de muren, behang gemaakt van twee kleuren, geeft een uitstekende gelegenheid om de eigenheid van het interieur te benadrukken, maar ook helpen om het comfortabeler en harmonieus te maken.

Behang twee kleuren helpen om onvolkomenheden van plan te corrigerenBehang twee kleuren helpen om onvolkomenheden van plan te corrigeren

Om zijn eigen smaak aan het ontwerp van de kamer en correcte onvolmaaktheden van plan te brengen, hoeft u alleen maar om intelligent te combineren twee gekleurde behang. Daarnaast zal de combinatie een kamer van ruimte en volume toe te voegen.

Decoratieve afwerking muren moet na zorgvuldige uitlijning oppervlakken worden uitgevoerd. Bij het uitlijnen oppervlakken niet altijd mogelijk om de nadelen die opvallend reeds in bedrijf kan worden goed maskeren. Hide gebreken door het gebruik van donkere tinten van behang. Tegen de achtergrond van dit ontwerp zal minder merkbaar deuken en projecties.


Als donkere tinten niet passen in het algemene ontwerp van de kamer, is het mogelijk om de bestaande tekortkomingen weg te nemen in het gebruik van verschillende types van structuur behang. Om het interieur meer elegant, kunt u verschillende tinten combineren, het selecteren van de meest interessante opties. Bij het kiezen van de meest geschikte kleuren en texturen, het is goed te beseffen dat de keuze van de kleur en het type van behang rechtstreeks moet worden gebaseerd op de specifieke kenmerken van de kamer.

Goed gekozen combinatie van kleuren behang zal bovendien compenseren voor onjuiste verlichting. Het gebied waar het licht komt te helder is, is het noodzakelijk om te plakken over donkere kleuren strikt met een mat oppervlak. Als de kamer is het ontbreken van de verlichting, moet u het behang te gebruiken met glanzende reflecterend oppervlak.

Hoe werkt met behulp van twee-color design behang kan worden benadrukt

Met de hulp van een of meerdere kleuren, kunt u de eigenheid van elke ruimte ontwerp te benadrukken. Het interieur van de kamer is zeer belangrijk om correct halen de nuances van behang, die gunstig de mate van comfort en de harmonie van invloed zal zijn thuis.

Stilistische ontwerp wallpaper twee tinten brengt een speciale ruimte verzadigingStilistische ontwerp wallpaper twee tinten brengt een speciale ruimte verzadiging

Gezien de diversiteit van stijlen, hoeft accessoires en meubels keuzes niet altijd dezelfde tint van wallpaper kunt u alle subtiliteiten en individualiteit van de kamer design volledig weer te geven.

Daarnaast kunt u de kleur te combineren naar eigen goeddunken.


Stilistische ontwerp wallpaper twee tinten helpt om een ​​speciale rijkdom en individualiteit van de kamer, wat vooral belangrijk is in de kamers, die bestemd zijn voor de opvang te brengen.

Met de juiste combinatie van kleuren kan zijn aanzienlijk transformeren kamer vrijwel onherkenbaar. Aldus is het mogelijk om visueel juiste vorm en grootte van de ruimten. Bij het gebruik van twee tinten van behang, kunt u de muren in een volledig elke stijl te tekenen. Om de ruimte persoonlijkheid te geven, kunt u vult het interieur is vrij catchy en heldere kleuren.

Het ontwerp van de muren met behang in twee kleuren (video)

De belangrijkste kleuren moeten worden gebruikt niet meer dan drie kleuren, die zal helpen om te spelen op het veld en versier de kamer. Echter, bij het kiezen van behang is het noodzakelijk om slechts een textuur of kleur te selecteren.

Het ontwerp van de muren met behang in twee kleuren (foto)

2cd5a7801eb899b0204d370c7c916edf3sochetanieoboevvinterere794vkF4jGRsjrkb05eYFe20002010958434031811015121231669572075797571922459001533661448n --- Copy136preview326c4203ed9391226a529206e35afefc4425b2bac4e08794a853ba41a996ed425603cbd133f56114006-wall-slaapkamer-met-kleuren-wallpaper-modern-home-design-and-decorating800x60077055827

Leave a Comment

Your email address will not be published.

20 − = 17

Adblock
detector