Het maken van de passage van het rookkanaal door het plafond met zijn handen – nwhistorycourse.org

The BlogBelofte van de veiligheid en de levensduur van de woning is voorzien van de juiste snij-plafond voor de schoorsteenBelofte van de veiligheid en de levensduur van de woning is voorzien van de juiste plafond dymohodaSuschestvuet snijden voor een groot aantal methoden om leidingen en riolen te installeren. Het samenstel kan in een horizontaal of verticaal vlak. Voordat u begint met de installatie, moet u een geschikte mount te vinden. De keuze van de methode hangt af van de vorm en grootte van het hoofdkanaal waar lucht doorheen gaat. De belangrijkste voorwaarde voor leidingen en buizen - een dichtheid design.


Hoe kan ik de pijp te installeren via het plafond: stap voor stap handleiding

Voordat u begint, moet u een geschikte plaats om de leiding te monteren zijn. Vergeet niet dat de schoorsteen niet dicht bij de balken moeten zijn. Het is gewenst de schematische tekening maken. Met zal het gemakkelijker te navigeren. Zodra u de juiste plaats hebt gekozen, moet u een broodje buizen en bevestigingsmiddelen te kopen.

De pijp door het plafond moet worden gehouden op een veilige plaats van het vuur en niet in contact komen met de dragende balken komenDe pijp door het plafond moet worden gehouden op een veilige plaats van het vuur en niet in contact komen met de dragende balken komen

Het installeren van buizen door het plafond:

 1. Neem eerst een schietlood en op te trekken aan het plafond. Anders, de lading in het midden van het kanaal naar de schoorsteen worden geplaatst.
 2. Markeer de plek op het plafond, waar het centrum van de buis gastheer.
 3. Bij gebruik van een plafond markeren de box aan het plafond. Knip dan de spleet met een kettingzaag.
 4. Maak een gat in het dak. Hoe meer de helling, hoe groter de afmeting van de spleet.
 5. Verzeker het rookkanaal.
 6. Indien gewenst, bedek de opening in het dak uitgevoerd in roestvast stalen plaat.

Als de leiding in de buurt wordt geplaatst tegen de muren of wanden, is het wenselijk hen speciale schilden in te stellen. Ze zijn meestal gemaakt van roestvrij staal of basalt karton.

Wat montagebuis aan het plafond betrouwbare

Er zijn twee soorten bevestiging pipe - horizontaal en verticaal. Horizontale bevestiging wordt minder vaak gebruikt. Met deze methode vaststelling van de ventilator aan de pilaar met behulp van speciale beugels of beugels bevestigd.


Horizontale bevestiging van de buis in de volgende volgorde:

 • Eerste plaats gecontroleerd doorgangskanaal.
 • Dan, op de muur om een ​​speciale band te installeren.
 • Vervolgens monteren alle onderdelen in het apparaat. Vergeet niet om kragen versterken.
 • Daarna produceert kanaalsamenstel. In dit geval de flens mounts.
 • Bevestig de structurele elementen naar de plaatsen waar u de voorlopige lay-out hebben gedaan.
 • Controleer het systeem op lekkage.

Als een kolom waarop het systeem bevestigd is uitgevoerd als een rooster, tussen het luchtkanaal stutten. Voordat u begint, moet u de verbindingen te beveiligen.

Voor de vaststelling van de schoorsteenpijp, zijn er twee types: verticale en horizontaleVoor de vaststelling van de schoorsteenpijp, zijn er twee types: verticale en horizontale

Fitting Algorithm verticale ventilatie: 1. Eerste telling wordt uitgevoerd.
 2. Dan moet je haakjes te lossen. Je moet ook de lift en console te installeren.
 3. Dan moet je een paraplu te installeren.
 4. Vervolgens moet je de details van de constructie te verzamelen en bevestigingsmiddelen te installeren.
 5. Verzamel de gehele structuur elkaar en controleren op lekken.

Gasleiding onder het plafond: hoe te installeren

De hete gasleiding is gevaarlijker dan de riolering. Daarom, bij het installeren is het noodzakelijk om strikt houden aan de aanbevelingen. Als u uw eigen gasleiding te verzamelen, dan GENERAL Bouw het uit de zuurbestendig roestvrij staal. Deze kanalen niet vervormt onder invloed van giftige stoffen.

Het is geen geheim dat schadelijke condensatie kan ophopen in de gasleidingen. Om te voorkomen dat het binnendringen van water in de ketel moet in een speciale collectie van schadelijke condensatie worden geïnstalleerd. Verder is het wenselijk een deel van de gasbuis dat zich aan de buitenkant isoleren.

Bij het installeren van de gasleiding moet de veiligheid in acht nemenBij het installeren van de gasleiding moet de veiligheid in acht nemen

Bij het installeren van de gasleiding note dergelijke nuances:

 • Isoleer de buis kan uitsluitend niet-brandbare stoffen.
 • Producerende design kartonnen omhulsel wordt verboden, omdat de lekdetectie zou belemmeren.
 • Controleer de dichtheid van de pijp vóór installatie.

Montage van de schoorsteen door het plafond met zijn handen

Voordat u begint, moet u een speciale passage van het rookkanaal te maken. Om dit te doen, om de plaats van de schoorsteen conclusie. Zo is het noodzakelijk om rekening te houden met de hellingshoek van het dak. Tijdens markering moet worden dat de afstand tussen de buitenwand van de buis en de randen van de vloerstructuur moet ten minste 140 mm.

Voordat u begint, zorg ervoor dat alle onderdelen ontvetten en verwijder de beschermende folie. Kies ook een geschikt materiaal voor de isolatie van buizen. Perfect glasvezel, minerale wol of asbest.

Voor de installatie van de schoorsteen aan de lay-out te doen plaatst de uitgang buisVoor de installatie van de schoorsteen aan de lay-out te doen plaatst de uitgang buis

Monteer in de volgende volgorde:

 1. In het gebied te markeren gaten voor het doorlaten van de buis.
 2. Vervolgens assembleren structuur elkaar repareren.
 3. vullen het gat met een isolerend materiaal voor de bouw van de installatie voltooid.
 4. U kunt het hitteschild van roestvrij staal te stellen, indien gewenst. Vergeet niet voor zijn installatie tot brandwerende isolatie te installeren.

Zoals geproduceerd snijden schoorsteen plafond

Speciale aandacht is vereist snijden schoorsteen. Hoe groot moet een plafond cutting hebben? Herinner dat de dikte van een sandwich isolatie moet minimaal 5-6 cm. De andere parameters die u moet kiezen op basis van de afmetingen van de ruimte waarin u de installatie van de structuur.


Verzinkte plaat gebruikt voor het versieren of warm bad kamer is ongewenst. Dit komt door het feit dat het actieve materiaal onder hoge temperatuur blootgesteld aan giftige stoffen afscheiden.

Snijden schoorsteen gegalvaniseerde buis waardoorheen de buis loopt het dakSnijden schoorsteen gegalvaniseerde buis waardoorheen de buis loopt het dak

Snijden gebeurt in de volgende volgorde:

 1. Eerst moet je de doos te installeren vanaf de zolder.
 2. Dan, om het kanaal nodig om een ​​plaat van roestvrij staal hechten.
 3. Obtyanite buisklemmen.
 4. Plaats vervolgens het holle lichaamsgedeelte verwarmen laag.

Wij voeren gegolfde montage aan het plafond

Het beste is om de golvingen polotku met behulp van speciale clips te versterken. Ze zijn nietjes gemaakt van plastic. Bevestig de clips aan het plafond met behulp van eenvoudige pluggen.

Soms in de vlakke parallel aan elkaar zijn kabels. In dat geval kunt u gebruik maken van speciale grendels waarmee je een paar clips samen te stellen.

Golving is bevestigd aan het plafond door middel van speciale clipsGolving is bevestigd aan het plafond door middel van speciale clips


Vaak zijn er momenten dat het nodig is om de clips van verschillende afmetingen vast te maken. In dit geval moet u aandacht te besteden aan producten vergrendelen.

Isoleer 3 vormt golvingen vergrendelingen voor montage aan een plafond:

 • Grendels cirkelvormig uitsteeksel en groefconfiguratie.
 • Grendeluitsparing-projectie met een cirkelvormige configuratie.
 • Trapeziumvormig vergrendelinguitsteeksel en groef.

De buizen kunnen worden hersteld in het plafond

Nadat de bedrading is gemaakt en de installatie van leidingen, is het noodzakelijk om close up openingen rond leidingen. Om het defect goed te verhelpen moet je rekening houden met het type plafond.

Bijvoorbeeld, sluiten het gat om de buis in het plafond, die is bedekt met gips is het mogelijk door een mengsel van houtlijm, krijt en tandpoeder. Deze oplossing is nodig om het gat af te dichten en de overblijfselen schoon te maken met behulp van een handzaag.

Sluiten van openingen rond leidingen in het plafond materiaal wordt in aanmerking genomen, die is versierd plafondSluiten van openingen rond leidingen in het plafond materiaal wordt in aanmerking genomen, die is versierd plafond

Bij het insluiten van de buis in de gipsplaten plafond volgt het volgende algoritme:

 1. Isoleer eerste gat. Om dit te doen, gebruik maken van de montage schuim.
 2. Snijd een stuk triplex strip relevante dimensies. Dus door de buisdiameter.
 3. Bevestig de patch met schroeven.
 4. Top, gelden de stopverf.

schoorsteen doorgang door het dak (video)

Zoals u kunt zien, om een ​​afzonderlijke installatie van de schoorsteen door het plafond is niet erg moeilijk. Het belangrijkste ding - om de juiste lay-out te doen en het selecteren van geschikte materialen. Tijdens de werking, niet aan de regels van brandveiligheid te verwaarlozen. Voor het isoleren van leidingen, alleen brandwerende materialen. Na de installatie moet u de muur schilden installeren en verwijderen van defecten gevormd rond de buis.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

3 + 1 =

Adblock
detector