Het maken van de ontmanteling van een spanplafond met zijn handen: video-instructie – nwhistorycourse.org

The BlogHet hele proces van demontage van het plafond van de film dient in de omgekeerde volgorde van de installatie van spanstructuren uitgevoerd Het hele proces van demontage van het plafond van de film dient in de omgekeerde volgorde van de installatie verlaagde plafonds konstruktsiyNatyazhnye worden uitgevoerd - mooie en betrouwbare oplossing voor het interieur, maar soms gebeurt dat het noodzakelijk is om de inrichting te demonteren. Misschien is er een noodzaak om de bedrading te wijzigen of af te voeren water. Moeilijkheden bij het ontmantelen van de structuren alleen is over het algemeen niet aan de orde, maar het is goed te beseffen dat het ontwerp zal moeten blijven om terug te zetten, en maken het moeilijk genoeg zonder dat experts.


Houd in gedachten dat je een tang niet kunt gebruiken op het moment van de ontmanteling, anders kan je de film beschadigen.

Populaire soorten plafondmontage

Omdat het ontwerp van de installatie-opties zijn verschillende, zijn er ook verschillende manieren om de ontmanteling van de verlaagde plafonds. Voor een volledige verwijdering van spanplafond moet de aard van de bevestiging daarvan te leren kennen. Het is mogelijk dat de volledige demontage van het plafond niet is vereist, is het mogelijk om het verwijderen van slechts een deel van de constructie te beheren. Elke specialist maakt gebruik van het type bijlage dat een klant wil. Als de cliënt weet wat voor soort bevestiging gebruikt in de installatie van het plafond, de ontmanteling zal plaatsvinden veel gemakkelijker maken.

bevestigingsconstructie types:

 • Cam mount;
 • Harpoen montage;
 • Wig mount.

De eerste optie bevestiging zoals een klem, waarbij de baan gedurende de installatie leidt de nok die een betrouwbare fixatie van de baan bepaalt.


Soorten montagesystemen voor verlaagde plafondsSoorten montagesystemen voor verlaagde plafonds

Het tweede type montage spanning konstruktsiisostoit van de wig, die zich in de gleuf van stokbrood met al stretched canvas. Naast het ontwerp plafondlijsten verder spanwig.

Bevestiging met een harpoen uit edging aangesloten harpoen gevormd of bevestigd in een speciale gleuf stokbrood. Dit type van verbinding is gemaakt in de productie wordt gelast rond de omtrek van het plafond volgens de afmetingen van de ruimte, die voor de baan. Dit soort bevestiging is handig omdat de montage en demontage eenvoudig te implementeren op zichzelf, het risico op beschadiging van het weefsel in dit geval minimaal. Harpoen attachment niet vervormt het materiaal, in tegenstelling tot de twee andere soorten bevestigingsmiddelen.Vanwege het feit dat de wig en cam soorten montage plafond krimpt en van vorm verandert, het opnieuw installeren van het onmogelijk lijkt.

Het is daarom noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de verwijdering van de film tijdens de ontmanteling echt nodig is, is het mogelijk dat een flink aantal gaten die werden gemaakt voor armaturen.

Hoe kan het verlaagde plafond alleen verwijderen

Om de ontmanteling van het web van de cam houder noodzaak om een ​​spatel te gebruiken uit te voeren, is het het beste als het is gemaakt van plastic. Cam tijdens de demontage gedrukt, de folie onder hem zachtjes getrokken. Volgende spatel is gelegen op een plaats waar de baan al ontmanteld en de folie weer gerekt. Het verwijderen van het plafond cam kan onafhankelijk worden uitgeoefend.

Om de demontage van het plafond met een harpoen kunststof uit te voeren voegen genoeg te verwijderen met stokbrood, etc., met een spatel, trekt de harpoen in het bewegende deel. Canvas gewoon getrokken uit de stokbrood met zijn handen.

Baguette voor trek plafond wordt verwijderd met een spatel met houten handvatBaguette voor trek plafond wordt verwijderd met een spatel met houten handvat

Verwijdering van het plafond wig bevestiging eenvoudig te implementeren, is het niet eens nodig om canvas spatel rekken. Gewoon verwijderen van de plint, wig te verzwakken, dan moet je laten gaan spatel bevestigingsmiddelen stokbrood.

Aanbevelingen hoe het verlaagde plafond te verwijderen met de montage achteraf

Het verwijderen van het plafond voor de latere plaatsing presenteert een aantal problemen.

Het is niet altijd mogelijk om de stof te ontmantelen, zodat het niet vervormde blijft:

 1. Als je dat niet doet, kun je gewoon knippen het plafond in een kamer ingericht voor eenmalig gebruik profielen, dan is er geen schade aan de schilderijen. Anders moet u eerst de plint van het plafond, en dan direct ontmantelen van de stof.
 2. PVC doek gedemonteerd met behulp van warmte. Voor het verwijderen van het plafond moeten worden opgewarmd tot kamertemperatuur 50 graden, dan is de film zelf. Niet per se warm de hele kamer als ontmanteling onafhankelijk wordt uitgevoerd. Genoeg om de film, zodat het gleed warm, en dan kun je de schroeven met een gereedschap los te draaien. Dit is om ervoor te zorgen dat het web verdwenen, anders kan worden beschadigd tijdens het verwijderen.
 3. Als sommige van de decoratieve elementen zijn gelijmd, dan kunnen ze worden uit het gereedschap, het belangrijkste ding om het voorzichtig en langzaam bewegen langs het product verwijderd.
 4. PVC plafond, geïnstalleerd met de harpoen en wig-systeem, is het noodzakelijk om te beginnen met de hoeken te ontmantelen. de film verwijderen komt altijd uit de hoek naar het centrum. Er moet nauwkeurig buigen het aluminium profiel indien het plafond gemonteerd met wig. Het belangrijkste is het vormen instrumenten hebben bot te zijn niet te beschadigen.

Als u van plan bent om opnieuw te installeren na de ontmanteling van het plafond, het belangrijkste ding - niet het weefsel beschadigen.


Werkwijze spanplafond demontage werkwijze wordt uitgevoerd in een kamer met een temperatuur van ongeveer 40-50 gradenWerkwijze spanplafond demontage werkwijze wordt uitgevoerd in een kamer met een temperatuur van ongeveer 40-50 graden

Voor naadloze plafonds niet nodig om ze te verhitten tot hoge temperaturen. Het verschil in verwijdering uit de plafonds van PVC is dat het noodzakelijk is om te beginnen van het centrum en ga naar de randen.

Installatie van het plafond hangt weer af van de nauwkeurigheid van ontmanteling. Gedurende de ontmanteling van die nodig zijn om het web te verwarmen.

Hoe kan het verlaagde plafond te verwijderen

een aantal belangrijke punten kunnen worden geïdentificeerd teneinde het systeemplafond alleen ontmantelen.

Houd er rekening mee dat zette het plafond terug er niet in geslaagd om te doen in alle gevallen de doorslaggevende factor is in dit geval de ordelijke verwijdering van het web.

Om de juiste manier om het plafond te ontmantelen te vinden, moet u weten wat voor soort bevestiging werd gebruikt voor het spannen ontwerp te installerenOm de juiste manier om het plafond te ontmantelen te vinden, moet u weten wat voor soort bevestiging werd gebruikt voor het spannen ontwerp te installeren


Instructies stap voor stap:

 1. Bepalen wat voor soort bevestiging van het plafond naar de juiste manier van het verwijderen van het te vinden is.
 2. U moet ook ervoor zorgen dat de vereiste volledige verwijdering van het plafond, is het mogelijk dat het slechts gedeeltelijk zal verwijderen, maken gaten, of gebruik maken van kant-en-klare gaten voor de armaturen.
 3. Je moet weten wat materialen om een ​​plafond te maken om te bepalen welke tool moet worden gebruikt om het te verwijderen.
 4. Demonteer het plafond moet goed zijn, met behulp van de juiste tools, die u nodig hebt om nauwkeurig te schieten, langzaam schilderen.

Veilige methode demonteren spannen coating (video)

Concluderend kunnen we zeggen dat aan het verlaagde plafond alleen te verwijderen is mogelijk, het belangrijkste ding om het zorgvuldig te doen, als u van plan om opnieuw te installeren. Er zij op gewezen dat de volledige verwijdering van spanplafond in alle gevallen noodzakelijk is, bijvoorbeeld om het water uit het plafond gemakkelijk in de openingen van de inrichting. Als je niet opschieten en het goed doet, kan je de structuur zonder dat experts.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 2

Adblock
detector