The BlogDoor de registratiegegevens van de gang, daardoor mogelijk de verfijnde inwendige verwezenlijkenDoor het volgen van alle details van de registratie van de gang, waardoor het mogelijk om prachtige intereraBolshinstvo mensen die een klein appartement, zeer vaak geconfronteerd met het probleem van de goede organisatie van het interieur, en omdat het een belangrijke rol speelt en vormt de eerste indruk van de gastheer te bereiken. Het grootste probleem ligt in het feit dat het in de gangkast moeten worden geplaatst, een kleine stand, een spiegel, een plank voor schoenen en niet genoeg ruimte. Het is de moeite waard aandacht te besteden aan het kleiner gebied, in de gangen van elk detail en de juiste plaatsing. Ook juist gericht licht speelt ook een belangrijke rol. Hoe heeft alles goed te regelen?


Correct pick-up de hal design 5 plein. m

Het hebben van een groot deel van de hal, kunt u een mooi ontwerp, dat gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit omvat creëren. Om informatie te verzamelen in de beste kwaliteiten, gebruikers vaak aanbevolen om kast te installeren. Als voor de kleine gangen, kunnen ze ook veroorloven een kast, maar de keuze moet in de richting van smal, maar hoog model vallen. Het kan een gebied bestrijken tot aan het plafond.

Deze grootte zal toelaten om een ​​aantal essentiële dingen zijn onder andere:

 • Sectie voor kleding;
 • Box voor schoeisel;
 • Hangers voor tassen en paraplu's.

Spiegel in een mooi kader benadrukken het prachtige hal ontwerpSpiegel in een mooi kader benadrukken het prachtige hal ontwerp

Zoals bij elke gang moet een plaats voor een spiegel. Hoewel zijn functie, de deur spiegel op de kast kan vervangen. Zo, het combineren van verschillende functies in een onderwerp kan nuttig gebruik maken van de resterende ruimte, bijvoorbeeld, regelen of maak miniatuur voetenbankjes plank voor details.


Wat betreft de verlichting, onafhankelijk van het gebied, het moet helder genoeg zijn. Echter, de 4-5 plein in het plein. m niet toegestaan ​​om de enorme verlichting te gebruiken, omdat ze visueel de kamer zijn te verminderen als gevolg van het feit dat de muren lijken bij benadering te zijn. De beste keuze zou spot verlichting zijn, kan ook worden uitgerust met een kast met LED-achtergrondverlichting. Om de kamer helderder leek, moet de muren niet donker zijn. De afwerking moet worden geselecteerd in lichte kleuren met een minimum aantal patronen.

Het verfraaien van de muren en het plafond speelt een belangrijke rol bij het kiezen van de juiste soort wallpaper kunt u visueel te vergroten de ruimte.

Dus, bijvoorbeeld, het behang in kleine horizontale strepen geven de gang een visuele volume. Wat betreft de lage plafonds, zal het omgaan met dit nadeel, zal helpen afwerking van de muren met heldere contrasten. In dit geval wordt het benedendeel in donkere kleuren op het principe van 2/3.

De keuze van de meubels en accessoires in de gang 2x4

Een kleine hal bindt huurders in het frame. De wens om een ​​grote spiegel, een gezellige sofa en een ruime dressoir op de site 2x4 onrealistisch te plaatsen. Net als voor gebieden met een beperkte lengte, niet worden overbelast zijn algemene interieur. Kan worden volstaan ​​met een kleine kast, die wordt begeleid door een spiegel of een ontwerppatroon installeren.Het installeren van de hoekkast bespaart ruimte in de halHet installeren van de hoekkast bespaart ruimte in de hal

Als een meubelzaak het vereiste formaat niet aanwezig is, kan het worden op bestelling gemaakt.

Uitstekende vervanging voor een kabinet-coupe zullen de gebruikelijke hangers die net buiten de deur kan worden geplaatst. Zo zal de kleding niet interfereren met de vrijheid van verkeer. In aanvulling op de kast interieur corridor 2x4, ideaal voor soft voetenbank met ingebouwde doos of klapstoel. Een gewenste eigenschap van dergelijke corridor is een schoenenkast. Op dit punt in meubelzaken breed scala aan speciale en smalle stands met meerdere verdiepingen. Een aanvulling op deze modulaire samenstelling schilderen, vaas. Om een ​​visuele ruimte perfecte set spiegel tegenover de ingang te creëren. Echter, te verzadigen het interieur van de kleine dingen niet de moeite waard.

De gang in een huis 4x4: Geheimen van afwerkingen en kleur oplossingen

Bij de beslissing afwerking van kleine gangen is het noodzakelijk om enige kwaliteit reparatie materialen te kiezen. Van zwaar en te omvangrijk moet worden afgeschaft, omdat zij aanzienlijke vermindering van de ruimte.

Op het moment van de registratie van de muren is het beste om vloeibaar behang, gewoon de perfecte optie te gebruiken zou een foto behang zijn. Vaak in dergelijke gevallen de juiste Venetiaanse gips.

Voor wat betreft de vloer, dan is de keuze van laminaat of linoleum moet altijd rekening houden met de aard van de afbeelding.

Glanzende plafond in de hal - een perfecte visuele verhoging van de ruimteGlanzende plafond in de hal - een perfecte visuele verhoging van de ruimte

Met behulp van kleine tweaks corridor 4x4 kan gemakkelijk visueel uit te breiden, te weten:

 • De beste voor het bleken wanden lichte toon, bijvoorbeeld kalk variëren;
 • Bij het kiezen van behang, aandacht besteden aan de figuur, moet het niet groot of opdringerig te zijn. Vouw de ruimte behang met strepen, maar je moet er rekening mee dat deze wallpapers toon alle de gebreken van de muren te dragen;
 • Gedifferentieerde overgangen tussen de kamers visueel maken van de hal minder, terwijl de totale vloerbedekking breidt;
 • Als er een wens om een ​​vloerbedekking in de vorm van tegels te maken, is het noodzakelijk om rekening te houden met het feit dat de tegels identiek is aan de kleur van het behang zou moeten zijn.

Maar het allerbelangrijkste is dat het ontwerp van de hal moet worden gecombineerd met andere kamers. Alleen dan zal het brengen de sfeer van gezelligheid.


Algemeen advies op het creëren van een interieur in de gangen

Het maakt niet uit hoeveel meter in de hal, of het nu 4 meter of 5, 15 of 20 in de apparatuur zijn er een paar belangrijke punten.

Afwerking moet worden gemaakt met behulp van hoogwaardige materialen, zoals het wordt blootgesteld aan de gang voor vocht en vuil meer dan de andere kamersAfwerking moet worden gemaakt met behulp van hoogwaardige materialen, zoals het wordt blootgesteld aan de gang voor vocht en vuil meer dan de andere kamers

Wanneer u het interieur te creëren moet u zich houdt aan de volgende regels:

 1. De uitrusting van de zaal mogen alleen de noodzakelijke items te betrekken, dienen niet te veel;
 2. Hal verruimen instelling één of meer bogen uitstrekt naar aangrenzende kamers;
 3. Koop meubels, is het wenselijk om te bestellen met de hulp van een specialist, zodat u zeker zijn van de juistheid van de keuze van de grootte;
 4. Heeft een focus op grote lampen niet te maken, zal een grote kroonluchter een beklemmende gevoel te creëren. Een betere optie zou zijn om spotlights te gebruiken;
 5. Het gebruik van meubels moeten rationeel zijn. Als je het niet kan verspreiden over de hele gang gebied, kunt u modulaire kasten, die rekening houden met alle behoeften van de eigenaren te gebruiken.

Om deel te nemen in de situatie in de hal moet worden in het minst, na de reparatie zal worden afgewerkt alle vorige kamers.


Arrangement gang 5 sq. m (video)

stedelijke bewoners kunnen zelden beschikken over grote hal breedte, als gevolg van de oprichting van een comfortabele omgeving, kun je vergeten. Kamer flats en huizen zijn vaak opgeroepen om verschillende functies uit te voeren, de hal krijgt ook de opslag veel onnodige dingen. Als je een beetje moeite, de geringe omvang van de lobby van 4 tot 10-11kv m, evenals 8 en maximaal 13-24kv meters van toepassing kan worden gedraaid zeker een comfortabele en unieke voortzetting van een gezellige thuis. Immers, absoluut iedereen, waardoor nogal wat inspanning, is in staat om uw gang te zetten in iets unieks en de grootte deed er niet toe.

Ontwerp 5 vierkante meter hal. m (interior foto)

1 2b27ac418691ea8bd2cc3d022a7bc3f7 3cfc52c42c7b31d11a953fc07eac5a92 4 5ebfe9e5cb7b11e3a7bc00269e0aabeb5ebfe9e5cb7b11e3a7bc00269e0aabeb 00016 9 123-16 2013-01-24yzkiykoridornygnogramotnopodobratosvechenie 316136

Leave a Comment

Your email address will not be published.

2 + 8 =