The BlogOp dit moment, materialen voor het afwerken van het plafond van een groot aantal. Ieder van hen verraadt het appartement een speciaal soort individuOp dit moment, materialen voor het afwerken van het plafond van een groot aantal. Ieder van hen verraadt het appartement een bijzondere individuele vidZateyav reparatie aan de eigenaars van het appartement per se een vraag, wat voor soort materiaal voor het plafond om te kiezen. Als sommige twintig jaar geleden als een afwerking geserveerd meestal gips en krijt, het is nu een keuze van manieren decor is zo groot dat het gemakkelijk is om te verdwalen in deze diversiteit. Wat je nodig hebt om de opties voor het sorteren van het plafond en de muur reparaties in uw huis te overwegen?


Alles wat op de planken: wat zijn de materialen voor het plafond

Allereerst moet u begrijpen wat er vandaag zijn afwerkingsmaterialen voor daken, om de set van de vereiste kwaliteiten en prijsklassen te bepalen. Ook moet de eigenaars te overwegen of zij reparaties kunnen maken op hun eigen, of ingewikkelde installatie moeten kunnen vertrouwen op een professioneel team.

Momenteel kunt u deze trends bewezen materialen te identificeren en hebben:

 • gipsplaten;
 • Kunststof panelen;
 • Plafondtegels;
 • glasvezel;
 • Verlaagde plafonds;
 • wallpapers;
 • whitewash;
 • verf;
 • bepleisterd;
 • Laminaat.

Als het plakken van de plafondtegels om te gaan op hun eigen is niet zo moeilijk om te werken met het filmmateriaal is het beter om een ​​specialist uit te nodigen.

Momenteel zijn er een groot aantal materialen voor het afwerken van het plafond van de gebruikelijke witkalk aan de moderne verlaagde plafondsMomenteel zijn er een groot aantal materialen voor het afwerken van het plafond van de gebruikelijke witkalk aan de moderne verlaagde plafonds


Modern stucwerk is nog steeds in staat om te verrassen. Bijvoorbeeld, wanneer een decoratieve afwerking kan gemakkelijk worden verward met marmer.

Perfect glad oppervlak: het plafond te versieren

Kan niet beweren dat zo'n betrouwbare natuurlijke bouwmaterialen zoals gips, kalk ding van het verleden. Alle witgekalkte zo relevant als je snel wilt hun eigen handen te vernieuwen met de hulp van goedkope geïmproviseerde oppervlakken van plafonds en muren in het land. Maar als een landhuis eigenaren zijn zeldzaam en minder vervuilde ondergrond en in het appartement is het beter om dergelijke samenstellingen, gevolgd door de easy-care en gemakkelijk schoon te maken, indien nodig, te dekken.

Het kiezen van het materiaal, is het ook belangrijk om de kwaliteit van de binnenste ruwe afwerking te overwegen. Indien het plafond meerdere diepe ruwheid hoogte, vervolgens corrigeren defect vulstof ten plating andere, nieuwe materialenkosten.

In dit geval moet u aandacht besteden aan dergelijke moderne materialen: • Verlaagd plafond;
 • De constructie van gipsplaat;
 • Sheathing boord;
 • Plafondtegels;
 • Verzonken plafond.

Indien het plafond is perfect vlak oppervlak, geschikt als decoratie witten en schilderen. Plafond onregelmatigheden geschikte opties zoals rek en verlaagde plafonds, plafondtegels en andereIndien het plafond is perfect vlak oppervlak, geschikt als decoratie witten en schilderen. Plafond onregelmatigheden geschikte opties zoals rek en verlaagde plafonds, plafondtegels en andere

Inklapbare materiaal voor de bekleding van het plafond is goed door het feit dat het gemakkelijk is om een ​​communicatiesysteem te verbergen, en zal altijd beschikbaar zijn wanneer dat nodig is voor hen.

Hierbij moet worden bedacht dat in ruimtes met lage plafonds, zullen hun hoogtepunt nog lager als de mantel oppervlak van de geschorste structuren. Daarom, voordat je naar het vel materiaal aan te kopen voor het indienen van het plafond, moet u een precieze berekening van de reparatie te maken.

Nieuwe materialen voor het plafond: de voordelen

Verschillende materialen hebben hun eigen kenmerken en verschillende voordelen. Hoe de eigenaar van het appartement te kiezen, hangt grotendeels af van het ontwerp ideeën en de stijl voorkeuren. Er moet echter gemeenschappelijk worden opgemerkt aan de moderne methoden van het beëindigen van de profs.

Onder hen:

 • Eenvoudig onderhoud;
 • Lange jaren van de werking;
 • De flexibiliteit van het ontwerp beslissingen;
 • De mogelijkheid om verschillende soorten materialen te combineren;
 • Hoge snelheid repareren met een minimum aan afval en modder tijdens het assemblageproces.

Het laatste punt is niet van toepassing op de GCR-structuren. Tot zoom vellen aan het plafond is het noodzakelijk niet alleen om gaten voor het profiel te boren, maar het oppervlak gips en verf.

Door moderne materialen omvatten glasvezel plafondafwerking. Het is een doek gemaakt van glas filamenten en geïmpregneerd met een gemodificeerd zetmeelDoor moderne materialen omvatten glasvezel plafondafwerking. Het is een doek gemaakt van glas filamenten en geïmpregneerd met een gemodificeerd zetmeel

Het is belangrijk om te overwegen wanneer het herstellen van de veiligheid voor de mens. Dus, als in de holten van plafonds worden verborgen communicatie moeten worden gekozen niet-brandbare materialen voor de installatie. Deze omvatten platen van aluminium, minerale vezels, steklomagnezitovy blad.

Vraag hoogte: minder dan sieren het plafond in het appartement

Bij de keuze van het ontwerp van het plafond is nuttig om niet alleen de kwaliteit van de materialen, maar ook om de visuele impact die ze brengen naar het huis te berekenen overwegen. In het bijzonder zal juist geplaatste accenten helpen juiste verhoudingen van de ruimte, visueel verhogen het plafond.


Hoe kan het oppervlak aan de muur te versieren zijn hoger:

 • Gebruik glossy plafonds. Glanzend oppervlak heeft de eigenschap om het interieur van de ruimte te geven, dus lijkt het meer.
 • Montage gespiegeld plafonds. Ondanks het feit dat de draagconstructie eet enkele centimeters lengte, tegenover de spiegel tegels die licht reflecteren, visueel maakt de muur in de kamer boven.
 • Patroneren van het effect van het perspectief. Dergelijke beelden creëren een gevoel van diepte. In het bijzonder kan het een imitatie van de koepel, foto bewolkte hemel is.

Om de impact van deze visuele trekken van het plafond, in tandem maximaliseren is het noodzakelijk om vloeren te selecteren. Als een paar passend laminaatparket, linoleum.

Spanplafond kan visueel uitbreiden van de ruimte van de kamerSpanplafond kan visueel uitbreiden van de ruimte van de kamer

Onroerend goed visueel uitbreiden van de ruimte een lichte toon. Als het plafond van een kleine kamer oblitsevat donkere kleuren, zou het veel gespierder dan het eigenlijk is kijken.

Een beetje waterbestendigheid: ceil de in het bad

In het bad en op andere plaatsen met een hoge luchtvochtigheid, moet de keuze van afwerkingsmaterialen rekening houden met deze eigenschap een vochtweerstand. Bovendien moeten zij bestand tegen schimmel en meeldauw.


Als zodanig coatings worden gebruikt:

 • Antischimmel middel waterdispersie verf;
 • Panelen gemaakt van polyvinylchloride;
 • Gesuspendeerd cassettesysteem;
 • Tandheugel aluminium plafonds;
 • Glas-plaat.

We moeten ook benadrukken woning vals plafond film water vast te houden, als buren boven plotseling doorbreken van de buis.

Voor plafondafwerking plastic panelen passen in de badkamer. Ze zijn gemaakt van duurzaam kunststof materiaal dat een goede geluidsisolatie en vochtbestendigheid heeftVoor plafondafwerking plastic panelen passen in de badkamer. Ze zijn gemaakt van duurzaam kunststof materiaal dat een goede geluidsisolatie en vochtbestendigheid heeft

Indien de ophanging in de badkamer aan het houten frame is bevestigd, dient voor te behandelen met antifungale verbindingen.

Waarom afwerking plafonds van verschillende materialen

Modern bouwmaterialen in staat te stellen de meest gedurfde ontwerpbeslissingen te realiseren. Dit nummer wordt vaak in combinatie bij het afwerken van plafonds verschillende technieken en materialen.

Bijvoorbeeld:

 • Verlaagde plafonds worden vaak gemonteerd in combinatie met de GCR-structuren;
 • Verf zal een afgewerkt uiterlijk van het plafond gipsplaat te geven;
 • In plaats van het nivelleren van de plafond gips om een ​​perfect vlakke ondergrond te maken, kunt u behang gebruiken voor het schilderen.

Afwerking het plafond helpt om verschillende materialen te maken voor elk en smash je unieke interieurAfwerking het plafond helpt om verschillende materialen te maken voor elk en smash je unieke interieur

Verschillende combinaties kun je spelen met kleur, creëren multi-level plafonds, gebogen oppervlakken.

Iemand denkt dat de plakken plafond behang - is de laatste eeuw. Echter, modern roll materialen op de eigenschappen veel verder gegaan dan de oude producten. In Chroesjtsjov met lage plafonds en smalle kamers, ze zijn een uitstekende keuze voor de hemelbekleding.

Plafondafwerking (video)

Zoals u kunt zien, is de keuze van materialen voor het plafond is vrij breed. Makkelijk op te pikken als een goedkope optie, en nog veel meer respectabel. Een doordacht ontwerp niet alleen mooier, maar strijkt ook gebreken panden plan.

Materialen voor het afwerken van het plafond (foto)

2 3 4 5 6 7 8 9 11 10

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 2 = 2