Het kiezen van de spanning akoestisch plafond voor thuis en op kantoor – nwhistorycourse.org

The BlogAkoestische plafonds zorgen voor een hoge geluidsisolatie, waardoor het binnendringen van geluid in de kamerAkoestische plafonds zorgen voor een hoog niveau van geluidsisolatie, waardoor de penetratie van ruis in pomeschenieKak leuk om thuis te blijven als je niet bemoeien met achtergrondgeluid, niemand gaat naar het hoofd, en je kunt alleen luisteren naar de geluiden van zijn huis. Het lijkt erop dat dit idealistisch beeld en om dit te bereiken zal niet werken. Maar de moderne technologie gaf de mensen een akoestisch plafond, die een ontspannen verblijf zal brengen in hun eigen huis of appartement.


Geluidsisolatie spanplafonds: moderne technologie

Een innovatie in de wereld van verlaagde plafonds Acoustic verlaagd plafond begon. Het materiaal waaruit het plafond is gemaakt, heeft een geperforeerde vorm.

Stoffen geluidsdicht plafonds zijn verschillend op twee manieren:

 1. De openingen van verschillende diameter;
 2. Andere afstand tussen het plafond en de belangrijkste doek;
 3. De dikte van het weefsel spannen geperforeerde plafond;
 4. Gatafstand.

Een akoestisch plafond te maken wordt gebruik gemaakt van een speciaal geperforeerde doekEen akoestisch plafond te maken wordt gebruik gemaakt van een speciaal geperforeerde doek

Op hetzelfde moment, hoe groter de opening, hoe beter de geluidsisolatie. Pick-up een plafond voor de appartementen kan in overeenstemming met de kleuren van het terrein.


De absorptie van geluidsgolven wordt veroorzaakt door een geperforeerde PVC doek. De golven worden onderdrukt tussen het plafond en de standaard doek spannen.

De voordelen van een spanning akoestische stof zijn:

 • Vochtbestendigheid;
 • geluidsisolatie;
 • Oppervlaktegladheid;
 • Gebruiksgemak en reiniging;
 • Een bijzondere kracht van de baan is bestand tegen mechanische beschadigingen.

Akoestische perforatie objecten eerder in bioscopen en theaters. Alleen deze instellingen geproduceerd speciaal paneel, maar nu in de moderne cinema muren en het plafond zijn gemaakt met behulp van geperforeerde PVC-doek.

Stretch plafonds met geluidsisolatie voor de verschillende kamers van het appartement

Na de 60-er jaren van de dikte van de wanden en geluidsisolatie in het appartement als het ware vergeten. Ze begonnen blok huizen te bouwen met een wanddikte van niet meer dan 25-30 cm. Om te leven in een huis in een kartonnen doos, kunt u alle geluiden van de buren door de muren en het plafond te horen. Als een aantal staande appartement geluiden nog andere manier kan worden getolereerd, wordt de geratel en beweging van meubels of vallende voorwerpen in de vlakke top van een zeer zenuwslopend.Akoestische plafonds in de slaapkamer en kinderen - dit is de meest gewenste verbetering in het appartement.

Na een lange dag werken wil ik om te slapen en niet wakker van externe ruis. Als vermoeid volwassen snel in slaap kan vallen, is ontwaakt het kind in slaap valt pijnlijk. Bovendien, het kind heeft behoefte aan een moeder daar, en dat betekent dat genoeg, niet alleen de baby, maar ook zijn ouders niet slapen. Dus als je na te denken over de installatie van geluid-proof plafond, moeten we beginnen met de kamers en slaapkamers van de kinderen. Het materiaal waaruit de stof onschadelijk wordt gemaakt en kan zelfs een klein kind niet schaden.

Akoestische plafonds zijn vooral belangrijk bij de regeneratie van de kamers en de slaapkamers van de kinderenAkoestische plafonds zijn vooral belangrijk bij de regeneratie van de kamers en de slaapkamers van de kinderen

woonkamer - het is als een plaats van rust van de avond op hetzelfde moment en het verzamelen van andere gasten. Plafond met geluidsisolatie een home theater met goede geluidskwaliteit te zetten en het niet verstoren de buren harde geluiden. Tijdens de ontvangst van een dergelijk plafond zal je zenuwen buren op te slaan.

Kitchen. In oudere woningen met kleine badkamers zetten standaard wasmachine in de keuken. Als je kijkt naar alle hetzelfde type appartement, wasmachine en kachel bevinden zich allemaal in dezelfde plaats. Bij het wassen van toepassing, zelfs super modern, stiralka trilt en het is erg vervelend. Het installeren van akoestisch plafond in de keuken, kunt u problemen met geluidsoverlast van de wasserij, en wandelen rond de kamer op het moment van het koken te voorkomen.

Office. Als iemand in het appartement heeft ruimte voor kantoor, het bevat materiaal voor geluidsisolatie kan worden afgewerkt niet alleen het plafond, maar ook alle muren.

Badkamer zal geen uitzondering enerzijds waterbestendig materiaal, en ten tweede, behalve de opname van de bovenste lawaai dempt het lawaai en eigen water.

Plafonds met geluidsisolatie voor kantoren

Zelfs in de Sovjet-Unie deel van het pand op de begane grond van residentiële gebouwen overgegeven door winkels, apotheken, kappers. Live at een dergelijke locatie was bijna onmogelijk, omdat de constante ruzies in de wachtrijen, en het geschreeuw van de verkopers veel kon worden gehoord in het appartement. Op dit moment, de eerste verdieping van een moderne gebouwen oorspronkelijk gemaakt en verkocht aan niet-residentiële kantoren. De begane grond van oude huizen ook worden gegeven voor commercieel vastgoed.


Stretch plafonds met een hoge geluidsisolatie kenmerken worden vaak gebruikt in de regeneratie kantorenStretch plafonds met een hoge geluidsisolatie kenmerken worden vaak gebruikt in de regeneratie kantoren

Voor rust huurders van de tweede verdieping handelaren kunnen de akoestische plafonds te stellen over de hele kantoorruimte. Dit bespaart niet alleen de zenuwen van zijn buren, maar ook de werknemers zelf, zoals gebruikelijk in ons land een ding als klachten over lawaai in de kantoren tot nu toe niemand heeft geannuleerd.

Bars, kleine cafés en clubs maken plafonds geluiddichte met grote gaten, omdat ze beter geluid absorberen.

Kies de kleur van het plafond kan een totale binnenruimte, evenals Om een ​​exclusieve plafond met foto afdrukken.

In alle ruimten waar lang, is de constante ruis of brom waard toenemende spanning akoestische weefsel noodzaak plaats design natuurlijk.


Akoestisch spanplafond Clipso: customer reviews

Clipso Zwitserse bedrijf bekend om zijn materialen voor een naadloze verlaagde plafonds. Daarom hebben ze de leiders in de productie en akoestische stof voor spanplafonds geworden. Bij het bestellen van dit materiaal voor uw huis, kunt u zeker zijn van een volledige geluidsisolatie in de kamer van een appartement of huis.

Akoestische plafonds, vervaardigd door Clipso is de leider van dit marktsegmentAkoestische plafonds, vervaardigd door Clipso is de leider van dit marktsegment

van de fabrikant "Clipso" Het enige nadeel van de akoestische weefsel is zijn prijs, maar na het luisteren naar getuigenissen van mensen die deze plafonds in hun eigen huis, weet je dat beter betalen voor de kwaliteit.

Toepassing en voordelen:

 1. Zwitserse kwaliteit weefsels die worden gebruikt in de meeste kantoorgebouwen, bars, restaurants, nachtclubs en theaters. Belangrijke zakelijke centra gebruiken stretch akoestische plafonds in de zalen voor conferenties, demonstraties van kleding en concertzalen. Dit geluid absorberende stof is er een leuke functie - het is bestand tegen temperaturen van -25 tot +60 graden Celsius. Dit schilderij kan worden gedaan, zelfs op het plafond in een gedeeltelijk open deur.
 2. In plafonds stevige Clipso goede akoestische vermogen van de stof en het niet echo.
 3. Met deze functie kunt u genieten van klassieke muziek, zonder verlies van een enkele noot of een woord in opera zingen. Deze positieve aspect van de schilderijen begon ten volle te benutten moderne concertzalen en theaters.
 4. Zelfs de kunstenaars zelf zijn gemakkelijker om te werken wanneer ze geen echo's van extra, die vroeger te horen. De oude, pre-revolutionaire theaters werden gebouwd in reactie op deze bijzondere gebouwen en hun tot nu toe een goede akoestiek.

Zalen en theaters gebouwd in 80-90 jaar van de vorige eeuw, niet zoals akoestiek en is nu het corrigeren van fouten bouwers en architecten als gevolg van toenemende spanning akoestische stof "Clipso".

Installatie van akoestische plafonds stof Clipso Acoustics (video)

Modern turbulente leven in de grote steden vereist het vermogen om te ontspannen en slapen in uw eigen huis. Omdat de muur slechts 40% van het geluid wordt doorgegeven, en het plafond is 60%, moet je nadenken over de mogelijkheid van de plafondmontage met hoogwaardige geluidsisolatie. Voor het bedrijfsleven - het zal worden beschermd tegen aanvallen van de buren. 

Spanner akoestisch plafond (foto)

033 ms06-11-9373501-min7-112731-13321343e911983e06b3ec209ea524f179272448

Leave a Comment

Your email address will not be published.

6 + 4 =

Adblock
detector