Het gebruik van spiegels binnenruimte voor de uitbreiding van de ruimte – nwhistorycourse.org

The BlogHet effect van het verhogen van de visuele ruimte geeft de sfeer van de kamer, en de gastheren aangenaam gevoel van ruimteHet effect van het verhogen van de visuele ruimte geeft de sfeer van de kamer, en de gastheren aangenaam gevoel prostoraMagiya spiegels bekend sinds de oudheid, altijd het onderwerp werd beschouwd als uniek, het bezit van grote magische kracht. Op dit moment zijn spiegels beschouwd als het belangrijkste onderwerp van sieraden en de uitbreiding van de ruimte in een klein appartement.


Spiegelwand in de woonkamer

Spiegelwand in de woonkamer - modieus en stijlvol idee voor de uitbreiding van de ruimte van de kamer. Heel goed de kwaliteiten zoals een muur zal laten zien, als je het in de voorkant van het raam, dan is de kamer zal lijken eindeloos. Het maken van een hele muur van spiegels moeten competente aanpak en de selectie van het leven van de rest van het interieur.

Daarnaast kunnen spiegelwand niet alleen solide, maar ook in de vorm van mozaïek panelen of een apart paneel, en nu kun je zelfs volkoren spiegel film te kopen. Van bijzonder belang is de spiegel sticker (of sticker). Ongebruikelijk kijken labels in het interieur paneel en een spiegel of zandloper vormen. Interieur ontwerpers wordt geadviseerd om de woonkamer aan de muur spiegel panelen of stickers in verschillende vormen te regelen, omdat de hele mozaïek of spiegelen een hele wand kan de eigenaren en gasten te misleiden in deze kamer.

Bij het ontwerpen van een hele wand als geschikte spiegel doek en speciaal op maat gemaakte tegels met spiegeleffectBij het ontwerpen van een hele wand als geschikte spiegel doek en speciaal op maat gemaakte tegels met spiegeleffect

Het zal interessant zijn om enkele grote spiegel kijkt het levende figuur, zoals een paneel in de vorm van grote ronde uren of afwisseling van rechte horizontale strepen spiegel en strippen van een ander materiaal.


mirrors Hall

Spiegels voor de hal is om uit te kiezen, met de nadruk op de algemene stijl van de kamer.

namelijk:

  1. Voor streng en bondig Improvement geschikte koude spiegel of zilveren schaal ceremoniële licht stokbrood met een spiegel in het centrum, kan men kiezen voor een gouden kristallen sieraden in de vorm van een bloem, bijvoorbeeld.
  2. Voor een warme en gezellige kamers is het raadzaam om de kleuren beige en grote massief houten lijsten voor decoratie spiegels te kiezen. Relevant in dit interieur spiegel boven de open haard of dressoir.
  3. Kamers in avant-gardistische stijl te ondersteunen elk ontwerp spiegels, meer vorm, grootte en kleur kan volledig anders zijn. In zodanig moet een interieur aandacht besteden aan een combinatie van spiegels en meubilair, of u kunt de ruimte overbelasten.

De keuze van de spiegel naar de kamer zal afhangen van wat voor soort interieur wil de eigenaar van de kamer te krijgen - of minimalistische paleisDe keuze van de spiegel naar de kamer zal afhangen van wat voor soort interieur wil de eigenaar van de kamer te krijgen - of minimalistische paleisSpiegels in de kamer kunnen ook hun eigen stijl, dus bijvoorbeeld - de barok, waar de mythologische en bloemmotieven ingelijste spiegels worden beschouwd als de belangrijkste, of het Rijk met zijn spiegels omlijst in mahonie, brons of goud. Populaire klassieke rechthoekige en symmetrische spiegel in een vergulde lijst, of producten op een moderne stijl, welke vormstukken van edele hout domineert. hi-tech en chique shebi zo populair stijlen ook spiegels om visueel uit te breiden de ruimte.

Het installeren van spiegels: de technologie constructies installatie

Om spiegel op te lossen zijn belangrijkste functie - het uitbreiden van de ruimte - het is belangrijk om correct te selecteren.

Installeren spiegels zijn eigen handen - een belangrijk en vereist de naleving van de volgende voorwaarden:

  1. Massieve spiegel met gezandstraalde patronen kunnen eenvoudig tegen de muur aan weerszijden van een object of een deel van het interieur, zoals een open haard. Het gewicht en de grootte geven stabiliteit, maar hangen zware spiegels aan de muur is niet nodig, het kan gewoon niet overleven.
  2. Indien de spiegel met het schilderen, mozaïek, fusing, of plak over de film met een matte patroon, is het noodzakelijk om haar schoonheid te benadrukken en hang het aan de meest prominente plaats in de hal. Deze zelfde advies moet geven en de eigenaren van de exclusieve vormen van spiegels, zoals spiegel-puzzel.
  3. Als de kamer heeft een open haard, is het noodzakelijk om zijn spiegel en kaarsen te verslaan, dus als kaarslicht Living plechtige eruit zal zien en reflecteert licht zal de ruimte uit te breiden.
  4. Om de spiegelwand te installeren, is het noodzakelijk om speciaal gereedschap of bevestigingsmiddelen aan te schaffen. Bovendien, indien de spiegels worden verondersteld in de vorm van iets, is het nodig om de installatie uit te voeren op het ontwerp, geen onderdelen mengen.
  5. een spiegel installeren op het plafond, kunt u de grootte van de hoogte van de ruimte toe te voegen. Als je zo'n bedekking voor een plafond op hun eigen te installeren, is het belangrijk om een ​​goede bevestigingsmiddelen te kopen en kan de hulp van professionele installateurs.
  6. Het maken in de hal spiegel galerie (tot volledige spiegel in het frame, en dus het creëren, wand compositie) essentieel om een ​​plan te hebben, anders kun je mis is met de verhoudingen en de afstand te gaan.
  7. Samengestelde technieken gebruikt spiegels op expansieruimte voor zelfinstallatie laten creatief bijvoorbeeld lay-out van de gekromde spiegel onderdelen aanwezig panelen, waarbij elk spiegelgedeelte als het beweegt in verschillende richtingen.

Decor grote ronde grote spiegel kan worden gerealiseerd met kleine spiegels in een zelfde vormDecor grote ronde grote spiegel kan worden gerealiseerd met kleine spiegels in een zelfde vorm

Bij het installeren van de spiegel of de samenstelling van de spiegels is het belangrijk om te bouwen van het type, de stijl, prestaties en decoreren, evenals de realistische omstandigheden van de accommodatie. Daarnaast is het goed te beseffen en over de veiligheid bij het installeren.

Het maken van ruimte spiegels

Hier zijn een paar optische geheimen, hoe de spiegelzaal te versieren op hetzelfde moment het volume van de ruimte visueel te vergroten. Ten eerste, als je wilt om diepte toe te voegen aan de kamer, dan moet je een horizontale spiegel te kiezen en plaats deze in een klassieke stijl. Ten tweede, de kamer met een laag plafond is het beter om de verticale lijven en altijd in het frame te geven. Ten derde, het plaatsen van twee smalle spiegel aan de zijkant van het venster kunt u de ruimte van een paar keer te verhogen. Maar een groot en breed spiegel is het best geplaatst voor een raam of loodrecht daarop, zodat het licht wordt gereflecteerd en vullen de ruimte met daglicht en de meeste ontwerp zal het effect van het tweede venster te geven.

Het belangrijkste in het ontwerp van de hal spiegel om het doel, dat een spiegel of gespiegelde panelen geïnstalleerd definiëren: met functionele of decoratieveHet belangrijkste in het ontwerp van de hal spiegel om het doel, dat een spiegel of gespiegelde panelen geïnstalleerd definiëren: met functionele of decoratieve


In een kleine kamer is het beter om een ​​spiegel te hangen in een glas frame. Omdat de spiegel als het ontbonden op de achtergrond van heldere muren en meer diepte geven. Ten vierde kan de spiegel ervoor zorgen dat de ruimte om in evenwicht te brengen. Langwerpige rechthoekige living verandering, als je een spiegel aan de kleine kant. Een spiegel kan worden, zelfs het vervangen van accessoires of schilderijen - decoratieve elementen van zijn eindeloos.

woonkamer design met spiegels: glaselementen

De spiegel wordt een plaats in een interieur. Spiegels kijken goed om de valsheid van de ramen, kan het worden gegeven elke vorm van het venster of het venster om de foto te zetten. En dan in de woonkamer, kunt u een paleis of een chique Parijse romantiek te creëren. Smeedijzeren frame kan de woonkamer Victoriaanse pracht te maken en toe te voegen Gotische zaal. Als u een grote spiegel in een frame van hout op een achtergrond van een muur gevormd baksteen geïnstalleerd, kunt u de illusie van een deur te creëren.

Versier spiegel een aantal interessante details geven het interieur van de persoonlijkheid, zoals een spiegel versierd met schelpen of verschillende patronenVersier spiegel een aantal interessante details geven het interieur van de persoonlijkheid, zoals een spiegel versierd met schelpen of verschillende patronen

Spiegel in smeedijzer is perfect voor een zachte stijl van de Provence, en willekeurig geplaatste spiegel zal een klassieke compositie levende speelsheid en koketterie geven.


Het gebruik van spiegels in het interieur ruimte expansieruimte (video)

Als de spiegels verstandig gebruikt in het interieur, kunt u aanzienlijke wijziging van de ruimte en het creëren van een esthetische en een mooie kamer. 

Voorbeelden van spiegels in de woonkamer (foto in het interieur)

1313915949150315gallery8decorar-paredes-con-espejosLOISmodern-squared-wall-spiegels geïnstalleerd-above-a-bankt1000x0xa5a80fe469z11df0c9bZerkalazerkalo33

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 51 = 60

Adblock
detector