Het creëren van Topiary – is de belichaming van de creatieve ideeën – nwhistorycourse.org

The BlogTopiary is perfect voor het versieren van elke ruimte. Bovendien is een dergelijke self-made samenstelling gezien als het perfecte cadeauTopiary is perfect voor het versieren van elke ruimte. Bovendien is een dergelijke self-made samenstelling beschouwd als een perfect geschenk Topiary zijn - een decoratie van een reeks met de hand gemaakt, dat is een kunstmatige, een aantal fantastische boom. In feite zijn voor de productie worden gebruikt, bijvoorbeeld, koffiebonen, herbarium, stenen of gewoon Svarovski weefseltransplantaten. Het belangrijkste ding - is het nodig om het te doen met zijn eigen handen. De betekenis van "Topiary" is overgenomen uit de Griekse taal, waar het letterlijk betekent "boom van geluk." Hun grootte kan heel verschillend zijn. Meestal zijn ze te klein gemaakt, maar bekende meesters, die een gigantische topiary, enkele meters hoog gemaakt.


Geschiedenis Topiary: Hoe heeft dit creatief idee

Er wordt aangenomen dat oorspronkelijk verscheen in de eeuwenoude Topiary Griekenland. Terwijl het land voor de rest van Europa was het bekend om zijn beeldhouwers, architecten, decorateurs. Topiary op dat moment - ze waren echte bomen, maar dat een bepaalde vorm set. Hun kroon versierd op alle mogelijke manieren, variërend van Machinaal houtafwerking snijden vorm takken zichzelf.

De exacte geschiedenis van de opkomst Topiary op dit moment niet bekend, maar een groot deel daarvan wordt geassocieerd met:

 • Opknoping tuinen van Babylon.
 • Met het geven van geschenken aan de goden van de Olympus.
 • Aan de andere ceremonies gewijd aan de viering ter ere van bepaalde goden.

In een pot, niet alleen kan dienen als basis voor topiary, maar een andere hoedanigheid: een kop, een glas of een kleine vedertseIn een pot, niet alleen kan dienen als basis voor topiary, maar een andere hoedanigheid: een kop, een glas of een kleine vedertse

By the way, ik heb nog te merken dat er historici categorie, die verzekeren dat de productie Topiary in zijn huidige vorm is afkomstig uit Frankrijk 17-18 eeuwen. Dan is de architecten komen met Versailles aan kunstmatige bomen die als decoratie kunnen dienen, zelfs in de winter te maken. En in het begin van de 20e eeuw over Topiary was het algemeen bekend in heel Europa.


Wat is Topiary en wat ze zijn

Aanvankelijk werd gedacht dat Topiary - het is een decoratie, die tegelijkertijd dient als een symbool van bescherming voor het huis. Even later begonnen we te praten over het feit dat een kunstmatige boom gemaakt van kostbare materialen, brengt welvaart. En in de 20e eeuw gesteld dat het is gewoon de "boom van geluk", een soort van een symbool van welvaart, als een hoefijzer op de voordeur.

En het moet worden opgemerkt dat Topiary heeft verschillende types:

 • "Room" vormsnoei.
 • Street.
 • Aan de hand van een levende boom.

Om het bovendeel kan worden gebruikt bolletjes garen en elk stuk papier met een afbeelding geschikt voor het decoreren onderaanOm het bovendeel kan worden gebruikt bolletjes garen en elk stuk papier met een afbeelding geschikt voor het decoreren onderaanNu bij Topiary betrekken ambachten, is een kunstmatige kleine boom die is gevestigd in een bloempot. En ze zijn ook verdeeld in vele soorten, waaronder: bloem topiary, stof, schuim, hout en ga zo maar door. Dat wil zeggen, het verschil zit in het materiaal waaruit ze zijn gemaakt.

Er is een heleboel algoritmes als het noodzakelijk is om een ​​topiary te maken, maar dat is slechts een paar mensen zeggen dat alle regels kan er niet bestaan ​​in principe. In wezen hebben we het over een aantal fantastische boom. Iedereen doet het de manier waarop hij wil dat het is. 

Dat wil zeggen, de verhoudingen, de opties, het formaat - wordt niet beperkt door grenzen. De vorm van de kroon, de naleving van een aantal natuurlijke instellingen (bv hoogte van de boom in verhouding tot de dikte) - dit alles is irrelevant. Door dit project, en voor elk product - in het bijzonder individu.

Maak een mini topiary

Mini Topiary - de kunst van het maken van kleine kunstmatige bomen die voornamelijk worden "geplant" in de gewone bloempot. Zoals de titel kan nu al begrijpen dat we het hebben over eenvoudige decoraties voor het huis, met afmetingen die vergelijkbaar zijn met conventionele centrales. Verzamel een topiary kan bijna worden geïmproviseerd.

Voor fans van miniatuur decoratieve elementen in het interieur zal een geweldige optie mini topiary in de vorm van een kleine boom geplaatst in de bekerVoor fans van miniatuur decoratieve elementen in het interieur zal een geweldige optie mini topiary in de vorm van een kleine boom geplaatst in de beker

Als u zich bezig met de productie van Topiary de eerste keer, de basis is het beter om de meest gewone schuim elke bizarre (hoewel u kunt nemen en de bal) te nemen. Ook moet lijm (bij voorkeur warm of rubber), scharen en eventuele decoraties. Crohn en de romp zijn bevestigd aan de bodem van de bloempot, de top - of opgevuld met zand of afgeronde stenen - hier iemand als u wilt. 

Een pak voor de finale decoration:

 • Gedroogde bloemen.
 • Kralen.
 • Fel gekleurde folie.
 • Kleur gebroken glas (u kunt zelfs in flessen).
 • Wire.
 • Munten.

Een geweldig cadeau voor je vriendin zal rode topiary in de vorm van hartEen geweldig cadeau voor je vriendin zal rode topiary in de vorm van hart


Het World Wide Web, kunt u honderden variaties van de foto's bewerken mini topiary voor elk wat wils te zien. Volgens hem is het mogelijk om te begrijpen wat zijn de vormen van kronen, welke methoden gebruikt kunnen worden voor de uiteindelijke decoratie (bijvoorbeeld gouden lint stam, kunstmatige sneeuw voor de kroon). Maar altijd moet worden bedacht dat het product niet is beperkt tot de verbeelding.

Wie kan geven en wat er nodig is Topiary

Dit is waarschijnlijk de meest voorkomende vraag van de wizard bij het creëren van een "boom van geluk." Voor dezelfde, dat gekweekt wordt bloemen - tot schoonheid, een sfeer van comfort en welzijn te creëren. Plus, Topiary - een unieke kans om hun fantastische ideeën in het echte leven als handgemaakte-sieraden te zetten. Het kan worden aangeduid als iets unieks, en tegelijkertijd de geschiedenis van de oorsprong wordt alleen bekend is bij de maker.

Topiary te versieren, kunt u een plastic items van kleine omvang fruit, groenten, bloemen, kralen nemenTopiary te versieren, kunt u een plastic items van kleine omvang fruit, groenten, bloemen, kralen nemen

Topiary kan weer worden gebruikt:


 • Als een geschenk (niet slechter dan kunstbloemen).
 • Interieur (art-house nu in de trend).
 • Om het land of bedden (- vormsnoei van iemand kabouters, en u) te versieren.

Veel te doen nemen van de vervaardiging van Topiary is om de creatieve kwaliteiten van een kind te ontwikkelen. Het is veel beter en interessanter dan een eenvoudige tekening, gevormd uit klei en andere dingen die het kind en zo zal moeten proberen in de kleuterschool, school. En iemand creëert een topiary voor de winst! En het is vermeldenswaard er zulke artefacten is vrij duur. Bijvoorbeeld, een mini-boom uit koffiebonen kostte een paar duizend. Maar ook voor de productie zal veel op een dag nodig hebben.

Productie topiary van servetten (video)

En als Topiary brengt geluk en rijkdom? In deze eeuwenoude Grieken geloofden, maar ook Frans. Natuurlijk kan niemand beweren dat het product heeft een zekere magie. Integendeel, het is een symbool van vrede en welvaart in de familiekring. Velen geloven dat dit is een aparte lijn van bloemschikken, maar zeggen dat is niet helemaal correct. Bloemen als decoratie hier worden zelden gebruikt. 

Topiary in het interieur (foto)

0af721a168d975aca599fb5eae4s - tsvety-floristika-topiarij-gnomik14IMG76121500222f95cfe8ba76ba957e145bbe28m6 - tsvety-floristika-topiarij-leto-v-provanse4d07a4815af0c641bea2f080227947dc8f552628017445141eb1ee8807fa608f273970x0139571842954

Leave a Comment

Your email address will not be published.

1 + 2 =

Adblock
detector