Het aantrekkelijke plafond multiplex: 5 voordelen – nwhistorycourse.org

The BlogHet plafond is gemaakt van multiplex, ziet er niet alleen mooi, maar ook is een veilige en milieuvriendelijkeHet plafond is gemaakt van multiplex, ziet er niet alleen mooi, maar ook is een veilige en milieuvriendelijke ekologichnymProchnye en plafonds gemaakt van multiplex worden gebruikt in kantoren, restaurants en appartementen. Vanwege de lage kosten en het gemak van installatie, hebben ze veel aan populariteit gewonnen. Om ten volle te genieten van de voordelen van dit soort ontwerp, moet je een verantwoordelijke aanpak van de kwestie van de keuze van het materiaal te nemen. Kijk niet voor het op de markt, waar verkopers niet altijd kan zorgen voor de kwaliteitscertificaat. De aandacht moet, ga dan naar een gespecialiseerd distributienetwerk.


Belangrijke parameters voor multiplex plafond: dikte

Het adviseerde vlieg moeder met een dikte van 3 tot 6 millimeter. meer vet is niet aan te raden om hun eigen handen te monteren. Ten eerste, het zal niet helpen om het product te verbeteren, en ten tweede, het zal slechts zeer plafond wegen. In de regel, het resultaat van de installatie van de afwerking te dik multiplex is meer terugkerende reparatie.

Voor het afwerken van het plafond experts adviseren het kiezen van multiplex waarvan dikte ongeveer 5 millimeterVoor het afwerken van het plafond experts adviseren het kiezen van multiplex waarvan dikte ongeveer 5 millimeter

Om de vereiste dikte juiste bepaling worden afgestoten door middel van bevestiging van het materiaal. Als het gaat om de installatie op het frame, dan is het pak 3mm optie.

Het kan dan eventueel zoom, op basis van de architectonische en stilistische kenmerken van de kamer:

 • De graad van verlichting;
 • Room area;
 • De aanwezigheid van bepaalde architecturale elementen;
 • Anderen.

In dat geval, wanneer de inrichting wordt uitgevoerd op het krat, is het beter om het multiplex met een maximale dikte te kiezen - 6 mm.


Tips: wat aan het plafond van triplex versieren

Eenmaal klaar met de installatie van de hele structuur, is er de noodzaak voor het afwerken van het plafond. U zet in op een synthetisch hout of multiplex.

In termen van kosten, is het beter om de voorkeur te geven aan de tweede, maar als op de voorgrond zet de kwaliteit, is er geen gelijk aan synthetische oppervlakken. Een lijst van de voordelen is breed genoeg.

Daarnaast sieren het plafond van multiplex kunnen synthetische hout zijnDaarnaast sieren het plafond van multiplex kunnen synthetische hout zijn

Quality thermische en akoestische isolatie - de twee meest gewilde optie van ontwikkelaars. Betrouwbare hemelbekleding te sluiten de mogelijkheid van externe ruis en een grote rekening voor verwarming diensten.Daarnaast zijn bouwers geïsoleerde ervaren en een aantal andere voordelen genoemde materialen:

 1. Mechanische sterkte.
 2. Kunnen deelnemen aan de vorming van dragende constructies.
 3. Sommige rassen kunnen worden gebruikt om het plafond in die kamers, waar sprake is van een hoge luchtvochtigheid schede.
 4. Decorative - gesneden multiplex plafond passen in de klassieke interieur. Decoratieve component wordt verkregen door gladde overgangen en combinaties van verschillende vormen.
 5. Laag soortelijk gewicht, dat de belasting op het plafond vermindert. Vanwege dit feit, de vaststelling van de laatste een lange tijd. Zelfs als u van plan bent om een ​​twee-tiered plafond te installeren, hoeft niet te veel geld uit te geven om het systeem te repareren.

Bovendien, originele materialen voor decoratie van verschillende ecologische veiligheid. Ze hebben geen schadelijke stoffen uitstoten en kan worden gebruikt in ruimtes met kinderen en ouderen.

Aanbevelingen: de verf het plafond van multiplex

Ondanks het feit dat het multiplex plafond verf is heel simpel, is het niet nodig om overmoed benadering van deze procedure. Het is van het grootste belang niet zozeer de esthetische en praktische component. Voor velen zal de opening van het feit dat de juiste keuze van de kleuren begint met de studie van de oppervlaktestructuur zijn. Het wordt aanbevolen dat de kleurstof bewaarde de fysieke structuur van de boom en zijn uiterlijk.

Het wordt aanbevolen om te beginnen met de voorbehandeling van ondoorzichtig materiaal geschilderde oppervlak te voeren.

Om verzadigde tint moeten schilderij uitvoeren in 2 of 3 lagen krijgenOm verzadigde tint moeten schilderij uitvoeren in 2 of 3 lagen krijgen

Zijn taak - om de basis tegen nieuwsgierige blikken te verbergen. Er is ook een kleine truc die u toelaat om tegelijkertijd te beschermen de basis met behoud van de natuurlijke kleur multiplex. Het oppervlak is bedekt met 2-3 laklagen.

Vervolgens komt de vlek, die van verschillende types:

 • Nitro-vlek;
 • Het mengsel werd droog type;
 • Op basis van alcohol;
 • Op basis van water.

Er moet aandacht worden besteed aan de kleur van de beits, omdat ze niet te contrasterende kleuren voor het huis of kantoor ruimte te kiezen. Ontwerpers maken een belangrijk voorbehoud. Als de eigenaren willen een kamer verzadigde kleuren in alle opzichten te krijgen, wordt het plafond bekleding in 2-3 lagen minimum. In Daarnaast zijn er een paar trucs die het mogelijk maken om het interieur van de ruimte te transformeren.


Aanvaardbare variaties van kleuren voor multiplex plafond

nauwkeurigheid Pharmacy in deze zaak - de sleutel tot een goed resultaat. Volgens haar textuur, worden de kleuren onderverdeeld in glanzend en mat. De eerste categorie omvat stoffen die er goed uitzien op een perfect vlakke ondergrond.

Het is niet aan te raden om ze te gebruiken, als er visueel waarneembare gebreken. De tweede categorie omvat stoffen die volledig zelfs aanzienlijke oppervlakte defecten kan verbergen.

We moeten ze niet verwachten dat significant esthetische kwaliteiten. Er is een ander kenmerk van de chemische stoffen van deze soort.

Populair is latexverf, die gemakkelijk en snel kan worden aangebracht op het plafond van triplexPopulair is latexverf, die gemakkelijk en snel kan worden aangebracht op het plafond van triplex

Het is gebaseerd op diverse gebruikte oplosmiddel:


 • silicaat - zorgen voor maximale tractie.
 • latex - gekenmerkt door een toegenomen vermogen om water te weerstaan.
 • watergedragen verven - makkelijk aan te brengen op diverse oppervlakken.
 • Water-oplosbare - verwijst naar een milieuvriendelijke stof.
 • alkyd - gekenmerkt door een verhoogde sterkte. Oppervlakteafwerking gebruik ervan verlaagt de bedrijfskosten en vergroot de tijd tussen revisies.

Voor gebieden waar u van plan op een permanente verblijfsvergunning van de mensen, is het raadzaam om een ​​water-emulsie versie nemen. In het geval dat het plafondoppervlak vele gebreken, dan kan worden afgewerkt siliconenverf. De laagdikte is minder dan 2-3 mm.

Verf het plafond van multiplex met hun handen: stap voor stap handleiding

Specifieke aanbevelingen zijn afhankelijk van het beoogde doel. Bijvoorbeeld, als u wilt krijgen in alle opzichten, ook kleur, in dit geval is het beter om een ​​enigszins vochtige ondergrond te schilderen. Een geheel andere procedure is gegeven als maximale penetratie van stoffen in de materiaalstructuur. Het helpt in dit geval de vlek een beetje verwarmd. Best van al, als de eerste laag wordt aangebracht nauwkeurig langs de constructieve vezels. Eenmaal droog, breng dan een seconde. Hiertoe gebruikt een harde borstel of een wattenstaafje gebruikelijke kleuring.

Voordat je gaat schilderen, moet u eerst de keuze van de kleuren te bepalen voor het plafondVoordat je gaat schilderen, moet u eerst de keuze van de kleuren te bepalen voor het plafond

Afhankelijk van uw behoeften, kunt u een van de volgende kleuren kiezen:

 • eiken;
 • Oliva;
 • pine;
 • walnoot;
 • els;
 • zand;
 • cherry;
 • Mahonie en nog veel meer.

Zodra het verfproces is voltooid, moet u het plafond te drogen te geven. De minimale aanbevolen tijd van 24 uur. Kunnen sommige fabrikanten beweren dat het genoeg is voor 35 minuten, maar het is beter niet uit te voeren dergelijke dubieuze experimenten. Hoe langer droogt het plafond, de meer duurzame het zal zijn. Het wordt sterk aanbevolen tijdens het droogproces niet het raam open.

Eco-vriendelijke plafond multiplex (video)

Samenvattend kan worden geconcludeerd dat het multiplex maxima praktijk kan op alle gebieden. Het is belangrijk om het te maken pasvorm en afwerking hoogwaardige materialen.

Ontwerp plafond multiplex (interior foto)

4fe933d028ba0d49fc000022ant-house-ma-style-architects54sitepic759552880d9de8e44e417a00009aborreraig-house-dualchas-architectsdualchasboreraig-c-andrewlee0071426182159196751456596540fanernyy-potolok-s-reykami-po-Verh-shvov1456597441potolok-iz-laminirovannoy-fanery1456612744fanernyy-potolok-otdelannyy-s-pomoschyu-trafareta

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 3 = 1

Adblock
detector