Handige wanden van gipsplaat met deur: 4 ontwerpfase – nwhistorycourse.org

The BlogOm gebruik te maken van gipsplaat verdelen de kamer in twee delen, moet je de hele deurblad te installerenOm gebruik te maken van gipsplaat verdelen de kamer in twee delen, moet u de hele deur polotnoEsli met behulp van gipsplaat te installeren maakte geen bestemmingsplan gebied en te verdelen in twee delen, moet u het deurblad te installeren. Op deze manier, sieren de kamer in open appartementen of particuliere woningen. Het is vermeldenswaard dat met deze herontwikkeling zal niet nodig om toestemming te verkrijgen van de BTI, buren toestemming, door het project Housing Authority goedgekeurd. Bovendien is het niet nodig om gips de muur en lijn hen. Gips stof glad en plat, zodat u perfect muur te maken zonder de minste defect. Vaak zijn dergelijke scheidingswanden laten aparte plek om te ontspannen uit het werkgebied, en vice versa.


Wanden van gipsplaat met hun eigen handen met een deur

De verdeling van het GCR met of zonder deur moet beginnen met een voorbereidende fase.

De essentie is:

 • De vorming van het project, volgens welke uitvoering van werkzaamheden wordt uitgevoerd;
 • Bepalen van de locatie van de constructieruimte;
 • Het voorbereiden van een werkplek;
 • Het leveren van materiaal.

Wegmarkering is nodig om gereedschap te bereiden: potlood, touw en loodlijnWegmarkering is nodig om gereedschap te bereiden: potlood, touw en loodlijn

Wegmarkering op de vloer en de muren kan een regelmatige reeks, een potlood en een schietlood gebruiken. Op de vloer wordt gelegd geleidingsprofielen, die de basis wanden.

Het is goed te beseffen dat de geplande installatie van de deur en moet worden doorgestuurd naar de beoogde profiel van de deuropening. accommodatie optie het kozijn kan verschillen, bijvoorbeeld in het centrum van het ontwerp of de rand van een wand of een raam. In deze is er geen limiet. Opening in het ontwerp van de deur moet geen enkele mm langer dan de doos. Het is vereist bevoegde installatie uit te voeren.


Hoe kan ik een partitie van de gipsplaten te maken om de deur

Met de hand verdeling van de gipsplaten en metaalframe realistisch, maar soms zijn er moeilijkheden bij het monteren van de deur. Als de aanpak van de rechterkant van de reparatie, is het mogelijk om zulke momenten te elimineren.

Rackmontagekits profiel voor de verdeling met de opening niet beginnen vanaf het deurframe, en te trachten de contiguïteit waarborgen in de gehele bouwRackmontagekits profiel voor de verdeling met de opening niet beginnen vanaf het deurframe, en te trachten de contiguïteit waarborgen in de gehele bouw

Je hebt nodig: • Installeren heugelprofiel met een versterkte rib;
 • De vorming van de partitie, zodat het de meest duurzame;
 • Het selecteren van alleen hoogwaardige materialen.

In de voorbereiding heeft u nodig:

 • Gereserveerd door het benodigde aantal van gipsplaat;
 • Kopen metalen profiel, voorzichtig met een rand;
 • Om het bekleden van aluminium profielen te kopen.

Scheidingswand met de deuropening vereist, zoals eerder vermeld, omvat een heugelprofiel, waarbij niet alleen het kozijn moet worden geplaatst, maar ook de gehele constructie gebied. Profiel aldus vastgesteld op conventionele wijze door middel van schroeven en wordt versterkt door een staaf 80 mm breed. Boven het deursamenstel vereist een speciale brug die de bovenste basis van het kozijn dient. Kunt u ook een versterkte bundelprofiel naast stijfheid te installeren, is een verticale manier. Dus het frame wordt gevormd in de vorm van de letter U, waarbij het deurkozijn stabiel, sterk en duurzaam.

De deur in de wand van gipsplaat

Montage van het kozijn in de scheidingswand van de gipsplaat en het metalen frame geleidelijk gemaakt.

De installatie van het kozijn in een partitie kan persoonlijk worden uitgevoerd om economische redenen, maar het is beter, als de uitvoering van de opdracht zal worden betrokken professionalsDe installatie van het kozijn in een partitie kan persoonlijk worden uitgevoerd om economische redenen, maar het is beter, als de uitvoering van de opdracht zal worden betrokken professionals

fasen:

 1. Is het vak aan de deur. Op dit moment is de keuze van het materiaal is enorm, zoals u het plastic web, gemaakt van natuurlijk hout of imitatie kan kiezen.
 2. Tussen het frame en de opening moet een spleet van enkele mm.
 3. Ten tijde van installatie van het product op het kozijn niet worden bevochtigd, omdat na de installatie kan kraken van droogte, opzwellen of vice versa, afhankelijk van de materiaalkwaliteit.
 4. De doos is aangebracht en gemonteerd in hetzelfde moment gehouden duik lussen.
 5. Het proces vereist een maximale nauwkeurigheid en degelijkheid, en dus als er geen noodzakelijk gereedschap of de ervaring, is het beter om het toe te vertrouwen aan een professional.
 6. Wanneer de deur wordt gemonteerd, de vereiste uitlijning met vooraf aangebrachte wiggen.
 7. Monteer vervolgens de deur gehouden. Trek het van de ankers, die stevig aan het kozijn profielen worden vastgezet en stevig vast in de opening.
 8. Eerder openingen gelaten tussen het profiel en de portierframe is gevuld met een speciale constructie met schuim. Het is goed te beseffen dat dit materiaal de neiging om uit te breiden wanneer gedroogd en hoeven daarom niet te overdrijven met de applicatie. De gevolgen kunnen ver niet de meest aangename, en het dreigt het kozijn, die niet alleen een herhaling van de werken nodig krom, maar ook de mogelijkheid van het kopen van een nieuwe deur. Er kunnen elimineren als een afstandhouder in het vak voor het vullen van de opening met schuim te installeren.
 9. Terwijl droge schuim, bereid met de deur zelf. Namelijk, stelt loops, slot en handvat. Ophangbeslag door de schroevendraaier en schroeven voor hout uitgevoerd. Lussen worden geplaatst met een ruimte vanaf de rand van de deur 20 cm. Niveau lus op de deur moet overeenkomen met het niveau van het deurkozijn.
 10. Deur op slechts een paar dagen na het schuim verhardt in het kozijn, en je kunt er zeker van zijn dat het onderstel stevig en zonder fouten is gemonteerd.
 11. Speciaal gebouw niveau kan worden gebruikt om het ontwerp van de gelijkmatigheid van de locatie te verfijnen.
 12. Als er een uitstekende rand van het schuim, worden ze afgesneden office mes.

Zodra de deur is geïnstalleerd, gecontroleerd het niveau en de kracht die nodig is de opening uit te voeren en afwerkingsprofielen worden gebruikt voor dit doel. Ze zijn compleet met deur en verkocht aan de bouten van de kleinste grootte en lengte van minder dan 20 mm.

Functionele gipsplaten scheidingswand met deur coupe

Als u wilt gipsplaat te installeren met schuifdeuren, dan wanhoop niet zo spoedig mogelijk contact op met de speciale bedrijven.


Functionele wanden van gipsplaat met schuifdeuren mogelijk maken om de ruimte te scheiden wanneer dat nodig is, bespaart ruimte en licht in de kamerFunctionele wanden van gipsplaat met schuifdeuren mogelijk maken om de ruimte te scheiden wanneer dat nodig is, bespaart ruimte en licht in de kamer

Feature structuren zoals deur-coupe, en gipsplaten is dat:

 • Schuifdeuren geen extra ruimte nodig;
 • Installatie van het schuifsysteem is vergelijkbaar met de gemeenschappelijke oscillerende constructie;
 • Het is mogelijk om de schuifdeuren in gipsplaat te verbergen.

Natuurlijk, de deur coupe - een blad dat wordt geopend en gesloten door middel van speciale gidsen.

Er zijn twee manieren om vaststelling van een dergelijke constructie:


 1. Met bilaterale gidsen.
 2. Met eenzijdige gids.

In het eerste geval vereist de installatie van niet alleen de bovenkant van de geleiding, maar ook lager, maar het gaat om de installatie van de moer, die permanent aarzeling en ongemak respectievelijk veroorzaken. De tweede optie is het meest optimaal is. De rollen beweegt over de vloer en de bovengeleiding, het aandraaien van bouten frame, vervaardigd zoals hierboven beschreven. Het maskeren van deuren in de gipsplaten - het is een geweldig idee om de integriteit van het interieur van elk deel van de ruimte te behouden.

Hoe kan ik een partitie van de gipsplaten te maken met een deur (video)

Zoals u kunt zien, niets ingewikkeld in dit werk. Je hoeft alleen maar zorgvuldig en nauwkeurig te zijn.

Ontwerp wanden gemaakt van gipsplaat met een deur (interieur foto)

5a0d846ea036633a78eb220d6a761ce21303-117566402017181411473257699modern-Japanse stijl-schuifdeuren-glazen deur-vervanging-54c4f79deeabf2276047688Arki-9-5Dver-Astor-Mobili-Atlantische-00020394jpeg-00.311.406

Leave a Comment

Your email address will not be published.

94 − 90 =

Adblock
detector