Handige video: 5 belangrijke stappen en hoe vloeibaar behang lijm op de muur – nwhistorycourse.org

The BlogDe moeilijkheid bij het aanbrengen van vloeibare behang is afhankelijk van de gekozen technologieMoeilijkheden bij het aanbrengen van vloeibare behang hangt af van de tehnologiiMnogie weet niet hoe ze vloeibaar behang lijm op de muur, natuurlijk, als het woord "lijm" is van toepassing op deze vorm van afwerkingsmaterialen. In feite is er niets ingewikkeld, gedetailleerde instructies hieronder geschreven.


Vloeibaar behang: gebruiksaanwijzing

Vloeibaar behang waren een echte eye-opener op de markt van afwerkingsmaterialen. Dit mengsel van verschillende vaste stoffen: cellulose, katoen, silica en anderen samen met kleurstoffen en lamineren materiaal.

Gewicht en verdund wordt aangebracht op de wand, waardoor het effect van een oneffen oppervlakGewicht en verdund wordt aangebracht op de wand, waardoor het effect van een oneffen oppervlak

Ze zijn enigszins vergelijkbaar met de verschillende soorten vulmiddel, maar het is makkelijker toe te passen, meer natuurlijke en hebben een speciale, ademende werking. Na het aanbrengen van het naar droog voor een dag en klaar om hun eigenaars te behagen hun uiterlijk en textuur.

Hoe kan vloeistof behanglijm

Nu meer gedetailleerde instructies voor het gebruik. Voordat pokleit behang, moeten we eerst de voorbereiding van de muur. Eerst moet je de overblijfselen van oude behang, verf en iets dat zal bemoeien verwijderen.


Belangrijk: Het vloeibare behang plat op het oppervlak en wordt herhaald al zijn gebreken, dus je moet om zich te ontdoen van geschroefd in de muur schroeven, hamer een spijker of andere vreemde voorwerpen. Ze moeten verwijderen of stopverf.

Het is raadzaam om het materiaal op het oppervlak kleurloze, anders als de muren zijn in een felle kleur, zal het doorschijnenHet is raadzaam om het materiaal op het oppervlak kleurloze, anders als de muren zijn in een felle kleur, zal het doorschijnen

Om dit te doen, moet je aan de muur met speciale primers, email en witte kleuren te behandelen. Het is ook wenselijk om het oppervlak te behandelen met watergedragen coating vloeistof teneinde het gips absorbeert vocht en kunnen verzachten tijdens het aanbrengen van vloeibare behang.

Breng behang moet gelijkmatig en voorzichtig, proberen om een ​​gebied is niet meer dan de andere geverfd. Maar, in principe, niets ingewikkeld zijn er geen specifieke regels en niet beschikbaar is, kunt u leren in twee minuten.U kunt verbeelding laten zien en proberen om patroon spatel of je handen te passen, of maak een reliëf met een spons, of gebruik maken van stencils om een ​​uniek beeld te creëren - hoeveel mensen, zoveel ideeën.

Na drogen, desgewenst, kan worden toegepast op vloeistoffen achtergrond transparante vernis. Transparante lak oppervlak om het oppervlak van behang tegen vocht en mechanische beschadiging te beschermen, maar aan de andere kant, zou ze beroven ademend effect.

Zoals verdunde vloeibare wallpaper

Fokken behoefte in een warm, maar niet heet water. De houder met de vloeistof geleidelijk giet het droge mengsel al roerend handleiding of elektrische mixer. Hoewel het mogelijk is om te fokken en alles is in een keer, maar dan is het proces zal veel meer tijd in beslag nemen.

Het is belangrijk om grondig roeren van de resulterende vloeistof volledig breken klonten, anders zouden ze aan de muur. Het proces is een beetje zoals het kloppen van eieren of deeg pannenkoekenHet is belangrijk om grondig roeren van de resulterende vloeistof volledig breken klonten, anders zouden ze aan de muur. Het proces is een beetje zoals het kloppen van eieren of deeg pannenkoeken

Na een half uur wordt de resulterende noodzaak om het fluïdum opnieuw mengen, ditmaal - uiteindelijk. Op hetzelfde moment, is het noodzakelijk om de hoeveelheid materiaal nauwkeurig te berekenen in de omgeving als teveel links - verloren.

Hoe droog vloeibaar behang

Na het aanbrengen dient de vloeistof behang drogen. Hoe precies - krijgt niet eenduidig ​​te beantwoorden. Dit wordt bepaald door de specifieke fabrikant en op de verpakking, maar de minimale tijd - 12 uur.

Droogtijd vloeistof behang, het hangt af van verschillende factoren, met name de temperatuur en vochtigheid. Daarom is het het beste om ze te lijmen in een warme, droge weerDroogtijd vloeistof behang, het hangt af van verschillende factoren, met name de temperatuur en vochtigheid. Daarom is het het beste om ze te lijmen in een warme, droge weer

De meeste fabrikanten specificeren een droogtijd van één tot 3 dagen. U kunt, natuurlijk, op veilig spelen en wachten op meer, maar meestal is dit niet nodig.


Instrumenten voor vloeibare wallpaper

Voor de toepassing van gescheiden mengsel op het oppervlak van de wand gereedschap nodig.

namelijk:

 1. Capaciteit, die in vloeibare behang. Geschikte kunststof, zoals een bassin.
 2. Roller applicatie (u kunt een gestructureerd roll proberen om een ​​speciale reliëf).
 3. De rol kan worden vervangen en een spatel of troffel.
 4. Heldere laklaag aan de laatste (optioneel).

In de meeste gevallen, in plaats van de rol voor het aanbrengen van behang gebruikte zhikih trowelIn de meeste gevallen, in plaats van de rol voor het aanbrengen van behang gebruikte zhikih trowel

In plaats van een roller, kunt u een speciale pistool - spray. Dit is een professioneel hulpmiddel dat vloeistof onder hoge druk spuit. De verf wordt gelijkmatig aangebracht op hetzelfde moment, maar ook de kosten van een dergelijk instrument zou duurder zijn.


Op welk oppervlak kan worden gelijmd vloeibare wallpaper

Vloeibare wallpaper vastgelijmd aan diverse oppervlakken, maar er zijn beperkingen aan de gaten. Hieronder kijken we naar de verschillende soorten coatings.

Is het mogelijk om de vloeistof behang behanglijm

Papier absorbeert vocht en kan blaren en belletjes, waarbij de wanden niet verfraaien. Bovendien, vloeibaar behang, is het best te gaan liggen op een vlak, droog oppervlak behandeld met primer of als het papier wallpaper enige hulp, kan manifesteren.

Vloeibare behanglijm op het papier - variant evanescentVloeibare behanglijm op het papier - variant evanescent

Daarom is het beter om niet lui en grondig voor te bereiden de muur, het verwijderen van oude behang.

Kan ik lijm vloeibare verf en behang

Nee, in ieder geval. Tenzij, natuurlijk, wil je niet dat je met je eigen handen kwam na een paar dagen. Olieverf heeft een slechte hechting en vloeibare muur vallen op haar zeer slecht. Daarom moet u eerst alle verf en handvat muur primer.

Kan ik lijm vloeibaar behang op de open haard

Kleverige vloeistof behang op de open haard - het is heel toelaatbaar, omdat ze bestand is tegen temperaturen tot + 80 ° C. Het is niet nodig om ze op hun plaats, in direct contact met het vuur of heet, en zie, op het zijvlak van de open haard kan gemakkelijk worden gelijmd. Installatie van behang op de open haard omvat ook voorbereidende oppervlaktebehandeling.

Vloeibare behang op OSB

Voor het aanbrengen van het behang op de OSB, is het noodzakelijk om voor te bereiden.

Voordat lijmvloeistof behang op de OSB oppervlak moet worden voorbereidVoordat lijmvloeistof behang op de OSB oppervlak moet worden voorbereid

De procedure is als volgt:

 • De naden van de platen met behulp van een raster-serpyanku en vulmiddel;
 • Prime het plaatoppervlak (dat noodzakelijk is voor de volgende stap);
 • Vul het resulterende oppervlak met een dunne laag;
 • Toepassen laatste grondlaag;
 • Breng een vloeistof wand.

Je zou zelfs kunnen zeggen dat OSB is ontworpen om behang geplakt op het vanwege de lelijke verschijning die het nodig heeft een meer decoratieve behandeling.

Hoe kan vloeibaar behang op gipsplaten lijm

Toepassing van vloeibare behang van gipsplaat en de toepassing op andere oppervlakken.

Gipsplaten oppervlak voordat vloeibare behang moet zashpatlevat en geprimedGipsplaten oppervlak voordat vloeibare behang moet zashpatlevat en geprimed

Instructies stap voor stap:

 1. Dicht de gewrichten ontstaan ​​tijdens docking gipsplaten;
 2. Bedek de oppervlakte stopverf en laten drogen;
 3. Droge ondergrond primer en toepassing vloeibare behang.

Vloeibare wallpaper pokleit een (video)

De meeste juiste lijm vloeibaar behang is niet al te moeilijk. Gewoon geduld en basiskennis. Je moet zorgvuldig voor te bereiden de oppervlakte, en voorzichtig toe te passen behang en zij zullen zijn eigenaar te behagen voor vele jaren.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 89 = 96

Adblock
detector