The BlogSnel omhoog gipsplaat kan worden met behulp van een speciale liftSnel omhoog de gipskarton kan met een speciale lift Gipsplaten - een speciaal materiaal, wijd in interieurbouw, het bouwmateriaal een dichtheid twee vellen speciale karton, gips waartussen omsloten met een kleine hoeveelheid verontreinigingen.


Hoe maak je een gipsplaten hun handen op te heffen

Met de hulp van de lift voor gipsplaat, kan niet alleen sprake van een bepaalde hoogte van het materiaal, maar ook kunt u een gipsplaat te verhogen tot het gewenste niveau, en vergrendel deze in de stand voor latere montage.

Dergelijke platforms zijn in de handel verkrijgbaar, en worden onderverdeeld in verschillende soorten.

Het voordeel van de gipsplaten op te heffen, is dat het zal helpen om de plaat aan het plafond zonder hulp te verhogenHet voordeel van de gipsplaten op te heffen, is dat het zal helpen om de plaat aan het plafond zonder hulp te verhogen

Maar om financiën te besparen, kunt u een zelfgemaakte lift:

 1. Plafond lift is gemaakt van planken. De lengte van de staven 2 gelijk is aan de hoogte vanaf de vloer tot de hardware, die wordt vastgesteld GCR plaat zijn. Deze T-vormig bovenste en onderste horizontale balken genageld 1 m lang daaraan verbonden, om de structuur te versterken, "Sjaal" -. Een houten stut horizontale verticale balken.
 2. Enerzijds het deel dat zal worden op de vloer in twee evenwijdige staven en een lengte die iets kleiner is dan de plaat GCR kan worden bevestigd. Hoeft alleen maar te installeren op het plafond op de juiste plaats, op haar gips boord, en vervolgens verankerd blijven aan de metalen profiel.

Dergelijke prostevshy lift, met de hand gemaakt, wordt beschouwd als de meest comfortabele, en hoe meer hij verwijst naar de basis voor de FCL, maar niettemin omgaat hij met zijn taak op te heffen en houd de gipsplaten op een bepaalde hoogte.


Lift naar gipsplaat met hun handen tekeningen en productieproces

De lift kan je hand opsteken, alleen dit te doen, gebruik maken van de tekeningen op basis waarvan het mogelijk is om bijna elke lift voor GCR verzamelen. In de tekeningen, het is niet alleen nodig om de volgende lifter te trekken, maar ook om al haar dimensies te geven, en je kunt een korte uitleg te schrijven.

Om lift te produceren op zichzelf, is het noodzakelijk om verschillende coupons buizen met verschillende dwarsdoorsneden voorbereidingOm lift te produceren op zichzelf, is het noodzakelijk om verschillende coupons buizen met verschillende dwarsdoorsneden voorbereiding

Deze tekeningen zullen helpen snel en foutloos te lift voor gipsplaat te verzamelen, alleen bepaalde materialen nodig: 1. Eerst wordt een telescopische driepoot, die is gemaakt van schroot buis 3 met een doorsnede 40, 80, 60 mm te produceren. Alle snijden pijpen doorboord op verschillende plaatsen zodat de opening wedstrijd, is het noodzakelijk om de stop te plaatsen.
 2. Gelaste metalen statief 3-4 voeten voor betere stabiliteit, de voeten kan worden bevestigd aan de wielen, en een mechanisme ter beeÈindigen. Naar de top van de telescopische driepoot gelast staal H-vormig frame.
 3. Op een statief base lier blok en het systeem van touwen of sterke touwen vastgemaakt om het gemakkelijk omhoog en omlaag de gehele structuur met gipsplaten.

Indien de lier ratel-stop hebben de gaten in de buizen niet te boren. Deze lift is relatief eenvoudig en snel te helpen de GCR op het gewenste niveau te verhogen, en zet het op de juiste plaats staan.

Industriële productie van liften voor GCR

Om te kunnen de ene plaat van de GCR te tillen, waaronder niet alleen het plafond, maar ook op de muren, en verander de hoek van de hele structuur, kunt u een fabriek-lift te kopen, bijvoorbeeld, Premos.

Populair en eiste een lift PremosPopulair en eiste een lift Premos

Hij heeft een aantal voordelen:

 1. Het is handig in het transport, gemakkelijk ontleedt en is gevouwen compact, waardoor het kan worden vervoerd, zelfs op auto's, en is licht van gewicht.
 2. GFC laat hefplaat tot een hoogte van 4 m, en kan ook, door de speciale mechanisme GCR plaat niet alleen verticaal maar ook horizontaal te verhogen en onder verschillende hoeken.
 3. Daarnaast is deze lift geschikt voor de installatie van de kroon of gewalst materiaal. Beheer lift kan één man, het mechanisme is niet bang voor stof en vuil, en heeft een robuust en duurzaam ontwerp.

Het kan worden gebruikt in vrijwel elke locatie, waaronder een kleine stippellijn, in casu het steungebied afneemt, door het vouwen van de steunen en onder zware belasting, worden zij ontleed integendeel, die de stabiliteit verhoogt.

Het kan gebruikt worden, zelfs op onvoorbereid en ongelijke vloer door het aanpassen van individueel ondersteunt.

Beschrijving-lift spreader voor gipsplaten

Bij het installeren van de platen van de GCR, het vereist niet alleen de lift en andere hulpmiddelen, maar kan ook van pas komen spacer, die ook wordt gebruikt voor de installatie van de FCL platen. De afstandhouder bestaat uit twee telescopische buizen met stalen staaf te heffen. Tevens is een dergelijk ontwerp voorzien van een ringvormige clip en de aanslagen van rubberen kunststof. Het ontwerp voorziet de hendel om de eerder opgenomen voorraad vrij te geven. Dit model zal de vellen GCR verticaal ingedrukte toestand te houden.

Voordat u een lift te kopen, moet u vertrouwd te raken met de kwaliteit en functionaliteitVoordat u een lift te kopen, moet u vertrouwd te raken met de kwaliteit en functionaliteit


Met deze inrichting is het mogelijk snel op een gipsplaat monteren, terwijl een aantal andere positieve eigenschappen:

 1. Mobiele basis die u toelaat om vrij gemakkelijk te verplaatsen het blad GKL in verschillende richtingen, zodat de verbindingen van hoge kwaliteit tussen alle vellen GCR te verkrijgen. Het is mogelijk om niet alleen te gebruiken voor de muren, maar de plafonds.
 2. Dit apparaat is licht van gewicht, eenvoudig te gebruiken, en ze kunnen zelfs mensen die geen speciale opbouwen van vaardigheden hebben worden gebruikt. Maar op hetzelfde moment, is het nog steeds nodig is om te voldoen aan bepaalde veiligheidsmaatregelen.

Maar een stut montageplaten GCR kan doen, vooral als één persoon, te gebruiken voor het bevestigen van de platen ten minste 2 en liever 3 spacers.

Inrichting voor het uitvoeren gipsplaten Gereedschappen

Vaak gipsplaat overdracht handmatig, maar het is niet erg handig, omdat ze nog steeds groot gewicht en grootte, en om ze uit te voeren, moet je minstens 2 personen. Op hetzelfde moment is er een risico voor de gipsplaat te breken.

Bovendien bewegen gipsplaten kunt speciale handgrepen gebruiken voor het dragen van bladenBovendien bewegen gipsplaten kunt speciale handgrepen gebruiken voor het dragen van bladen


Om vooruit te komen zonder problemen GCR plaat, de speciale systemen dragen gipsplaten vellen, kan het zijn:

 1. Speciale draaggreep, waarmee te voeren zoals een vel of meer, afhankelijk van het ontwerp. En, het gebruik ervan, kun je worden verplaatst gipsplaat, zowel gezamenlijk als afzonderlijk.
 2. Als het volume van de geplande werkt geweldig, en je wilt een heleboel vellen GCR te dragen, is het het beste om een ​​speciale driewielige karren gebruiken om de vellen GCR vervoeren. GFC platen gestapeld zoals trolleys gespannen en worden getransporteerd in een horizontaal vlak.

Overzicht liften voor gipsplaat (video)

Constructies voor het dragen en transporteren van gipsplaten kunnen zeer divers zijn, kan het een gestel en pedaal liften. Tweedehands Hopper-stand met twee wielen gelegen langs een enkele lijn, met de nadruk. In sommige gevallen kunt u speciale bandjes die gooit een man over zijn schouder en rug, en een lus plaat gestoken GCR te gebruiken, maar deze methode vereist twee personen en stelt u in staat om een ​​klein aantal platen GCR bewegen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 4 = 1