Gunstig of niet een smalle kast in de gang – nwhistorycourse.org

The BlogDe smalle kast is zeer geschikt voor een kleine hal, want het neemt weinig ruimte in en al zijn functies uit te voerenDe smalle kast is zeer geschikt voor een kleine hal, want het neemt weinig ruimte in en volledig uit te voeren zijn functies voor kleine, langwerpige gangen zijn een grote hulp diensten voor op maat gemaakte meubels. Het is handig - je hoeft niet aan te passen aan een kant en klare meubels en de master dingen doen die zal overeenkomen met de kenmerken van de gangen. In de smalle woonkamer zal smalle kasten, waar de diepte is niet zo bekend passen, maar ten koste van andere functies, locker is een praktisch ding in de gang.


Wat zou een smalle kast in de gang zijn

Als de hal zelf langwerpige, smalle, het meubilair kunt u alleen langs een muur te zetten. En niet te "eten" en zonder van de kleine yardage kabinet moet smal zijn. De breedte van dergelijke meubilair is 40, maximum - 50 cm Om ruimte te besparen, kies het model kast -. En terecht, want kast met vleugeldeuren overlast veroorzaken in de praktijk.

Als er ruimte is in aanvulling op de kast wordt aanbevolen om nachtkastjes met lades zettenAls er ruimte is in aanvulling op de kast wordt aanbevolen om nachtkastjes met lades zetten

Smalle gang - het is altijd een behoefte om de belasting van de hal in evenwicht te brengen in termen van functionaliteit en minimale ruimte, die de gang meubilair zal innemen. Omdat sommige gevallen de voorkeur omdat het klein, smal en niet erg lang. Vijf-meterkast, zeker, in staat zal zijn om alle dingen die u wilt verwijderen uit het oog te verbergen, maar het past alleen een ruime hal.

Steek het kabinet in een smalle gang: foto

Dit is een typisch voorbeeld van de oude lay-out van onze appartementen - een smalle ingang, zoals een gang in een trein. Natuurlijk, zijn er opties van de visuele herinrichting van de ruimte, zodat het effect van de gang nadat het is verwijderd. Velen in dit geval besluiten om het meubilair in de hal volledig te laten vallen - een hanger, ontlasting en al. Ja, en heldere finish. Nou, waar is een kast? Wanneer de spiegel, dressoir of commode? Niet iedereen heeft de mogelijkheid om een ​​of andere manier sloeg de gebruikelijke oplossing te doen zonder de kast en anderen.


Omdat het gebruikelijke ontwerp een beetje ongewoon aanwezig. En er zijn een paar eenvoudige technieken die kunnen helpen in deze. Kiezen wat bij je past.

Dat er geen eentonigheid, schaduw moet het kabinet verschillen van de kleur van de murenDat er geen eentonigheid, schaduw moet het kabinet verschillen van de kleur van de muren

Garderobe in de smalle gang:

 • Kies kast lichtgekleurde (bijvoorbeeld beuken licht) die maximaliseren fuseren afgewerkt (indien glanzende afwerking);
 • Mirror elementen in deze kast nodig zijn - en kan het allemaal uiterst gespiegelde gevels, maar ze vereisen constante zorg;
 • Organiseer verlichting in de kast - het is praktisch, mooi, het zal alleen maar extra comfort gang;
 • Richten zich vooral op de productie van op maat gemaakte meubels - nou ja, als het meubilair zorgt voor een specifieke kamer (en als het een defect, de meester kan komen met trucs om te helpen dekken deze gebreken).

In een smalle gang belangrijkste ding - kleur en licht. Lichte kleuren in een positie om de visuele textuur en een goed ontworpen verlichting systeem uit te breiden. Focus niet alleen op de basis licht, maar ook op de spotlights.Hoe maak je een kast te kiezen in een lange smalle gang: foto

Een start richtlijnen voor het kiezen van de kast kan een lijst met veel voorkomende fouten die mensen maken, het opstellen van de smalle gangen. Want zelfs goed gekozen kast in de aanwezigheid van deze fouten, zal de situatie niet redden.

Dat kan niet in de lange smalle gang:

 • Gebruik omvangrijke klemmen;
 • Kies donkere kleuren in de decoratie;
 • Rommel de gang meubelen;
 • Gebruik een grote patroon op het behang;
 • Breng stroken afwerking;
 • Beperk de passage van meubilair grootte;
 • Laat stilistische tegenstelling tot de gang met andere home kamers (scherp, ik bedoel).

Wand gemonteerde kast is een uitstekende optie, aanzienlijk ruimtebesparingWand gemonteerde kast is een uitstekende optie, aanzienlijk ruimtebesparing

Vroeger, toen kasten zijn in de noveen, mensen moesten verzinnen om een ​​beperking woonkamer nog een of andere manier in staat om functies pantry uit te voeren. Het uiterlijk van een dergelijke ruim kasten dit probleem opgelost.

Het beste is om een ​​kast te boeken op het laatste circuit van de interne apparaat, of kiezen uit de suggesties. Als je eenmaal weet hoeveel planken u nodig heeft, wat grootte, locatie, etc. Natuurlijk is het jammer dat bij overgang naar de kast demonteren problematisch, maar het is nog steeds beter dan vaste kast met niet altijd handig interne verdeling.

Ideeën: garderobe in een smalle gang

Wat is inbegrepen in de gebruikelijke reeks van de hal, of beter gezegd, de headset wordt de "hall" - een of twee kasten, kast voor eventueel een aparte spiegel met plank. Alle afzonderlijk, dat wil zeggen, om de hoeken van de muren zo in te richten als u wilt. En in de smalle gang naar een reeks van soms niet mogelijk te plaatsen.

geschikt compact hoekkast een kleine halgeschikt compact hoekkast een kleine hal

Wat te doen? Een goed alternatief - coupe-hall. Het kan lang zijn, en zich nagenoeg de gehele lengte van een wand. Rijpen vraag, wat is het verschil met een gewone kast? En hier zijn een paar trucs. Ten eerste kan zo'n lange behuizing niet geheel - dat wil zeggen dat de compartimenten worden onderbroken door een vlakke wand met spiegel en side tafels, rekken, racksystemen.

Maar de meest interessante zelfs dat niet. Soms is een vorm van grondgebruik dames is geregeld binnen een compartiment van de kast, gang. Gewoon schuifdeur - en er is een spiegel, planken, opgevulde kruk. Het idee kwam van de design-in kasten in de andere kamers, zelfs wanneer een studie werd geregeld in de kast - bureau, stoel, computer, lamp, en ga zo maar door.


Opties: een smalle kast in de hal (video)

In een smalle gang, kunt u op zijn eigen aan de meest aangename buitenruimte, waar alles is mooi, functioneel en zichtbare ruimte en bekommernis om de meter niet ontkent te creëren, maar de mogelijkheid van het kabinet om zo ruim.

Beautiful oplossingen!

garderobe ontwerp in de smalle gang (foto in het interieur)

2719634794010025119256118952721-uglovoy-shkaf-kupe-v-spalnyu-foto-i-ceny


Leave a Comment

Your email address will not be published.

70 − = 62

Adblock
detector