Göra rum 17 kvadratmeter. m sovrum, vardagsrum: idéer och foton – nwhistorycourse.org

The BlogTill ett sovrum, vardagsrum såg harmoniskt i design, använda en enda stilTill ett sovrum, vardagsrum det såg harmoniskt i design, använda en enda stil rum 17 kvadratmeter. m sovrum, vardagsrum, foto arbete i frågan som kan hittas mycket sällan, är standarden på den genomsnittliga placeringen av lägenheten. Jag önskar att huset var fullt cup, så det var allt. Men den ökända ytor inte alltid möjligt att genomföra önskade. Med sin storlek fortfarande kommer att behöva sätta upp! Och inte avvika från sin dröm, försöker att förkroppsliga den under alla förhållanden.


Den moderna utformningen av rum 17 kvadratmeter. m: vardagsrum, oavsett om tanken är verklig

Enligt statistiken, storleken på deras lägenhet nöjd med en mycket liten andel av ägarna. Resten kan bara acceptera den överlåtna bostäder och försöka bygga den kvalitativt. Särskilt svårt för ägarna av ett sovrum lägenheter i ett plan som är nödvändigt för att bygga och sovrum och vardagsrum. Uppgiften är ganska komplicerat, men inte omöjligt.

Denna idé är brett stöd och omfattas av ledande designers, varför oroa sig för vad den inre viljan löjligt eller skrattretande är inte nödvändigt. Men i alla viktiga sinne för proportioner och smak.

För rationell arrangemang av möbler område 17 kvm. m är tillräckligt för registrering av ett sovrum-vardagsrumFör rationell arrangemang av möbler område 17 kvm. m är tillräckligt för registrering av ett sovrum-vardagsrum  

För att få mest harmoniska design, bör följande åtgärder vidtas som en grund för arbetet:

 • En rationell bedömning av målen och möjligheter;
 • Val av de optimala inredningslösningar;
 • Samråd med en specialist när det gäller lämpligheten av valet;
 • Att anpassa sig till tanken (vid behov);
 • Genomförande av idéer.

Bästa vän "kombineras" mellanslag - är dess neutralitet. Välj inte alltför flashiga färger eller överbelasta huset alltför trendiga och aktuella produkter. Det är bättre att stå i princip utformningen av den gyllene medelvägen. Sedan omvandla rummet från hallen till sovrummet och vice versa kommer inte att vara svårt.


Den bästa sovrum, vardagsrum 17 kvadratmeter. m

Begreppet "bästa" är subjektiv hemma för varje husägare, så lägger här några kanoner helt orimligt. Men att vara på jakt efter den optimala lösningen, är det nödvändigt att ta med till registreringskraven.

nämligen:

 • Interiören bör ha en lugnande effekt, i varje fall inte att stöta bort eller irritera;
 • Färger bör vara imponerad av var och en av hushållen;
 • Mode element bör ingå i det inre, men de bör inte vara för mycket;
 • Den längsta i huset bor milda, nästan pastellfärger.

I ett litet sovrum, vardagsrum TV bör placeras nära väggen mittemot soffanI ett litet sovrum, vardagsrum TV bör placeras nära väggen mittemot soffanVal eller utveckling av enskilda designalternativ hem - det är en svår uppgift att beslutet kan ta upp till flera månader. För att lindra en del av ditt arbete, kan du anlita proffs. Designern, under sin livstid hade sett och för att utveckla en myriad av inredningsförslag kommer att skapa för dina kunder färska och relevant projekt. Men beställa tillverkningen, är det viktigt att komma ihåg att smak av alla människor fundamentalt annorlunda, så det verkar ganska designer kan vara kategoriskt oacceptabelt för husägare.

Rummet på den första etappen av skissen ska demonteras i minsta detalj! Och först då, när alla detaljer är godkända, specialisten kommer att kunna börja genomföra, med hänsyn till hans kundens önskemål.

Uppdelningen i ett sovrum, vardagsrum 17 kvm. m: bild som grund

Bäst av alla sina önskemål själv känner ägaren av huset. Ibland är det lättare att genomföra projektet på egen hand, än att söka professionell hjälp. Ett sådant tillvägagångssätt är helt uppskattat, särskilt om entusiasten att nyktert bedöma deras styrka och förstår exakt vad som kommer att klara uppgiften. Utanför vilja äga en revolution i hans liv mer och mer. Och så småningom denna trend svepande och inhemska husägare.

Dela sovrummet och vardagsrummet, kan du använda partition gjord av gipsDela sovrummet och vardagsrummet, kan du använda partition gjord av gips

Algoritmen i detta fall är enligt följande:

 • Utvärdering av lokalerna;
 • Se redan färdiga arbeten, bland vilka kan du säkert hitta önskat alternativ;
 • Analysen av vad som kan användas i ett särskilt rum;
 • Utveckling av skissen;
 • Avstämning av den resulterande skiss för överensstämmelse ges till rummet;
 • Uppdelning av utrymmet;
 • Starta genomförandet.

Zonindelning utrymme kan anta som en bokstavlig uppdelning av utrymme på rummet och sovrummet skärmar, dekorativa gardiner och banala distinktion mellan olika inredningslösningar. Det är dock nödvändigt att agera mycket försiktigt så att övergången är slät. Annars ett kombinerat vardagsrum - kommer sovrum ser absurt och inte elegant.

Vad bör det inre av ett rum 17 kvadratmeter. m: vardagsrum

17 sq. meter - detta är inte en mening, men en bra språngbräda för vidare bearbetning. Samtidigt stilistiska mönster kan vara mycket olika!

Till ett sovrum, vardagsrum verkade inte monotont, är det möjligt att köpa möbler, en annan färg för varje zonTill ett sovrum, vardagsrum verkade inte monotont, är det möjligt att köpa möbler, en annan färg för varje zon


Men det är bäst för ett litet rum:

 • Ljusa färger,
 • En liten men iögonfallande accenter;
 • Kombinera flera färger och texturer,
 • Närvaron av flerfunktionella saker, som har förmågan att transformera (soffa - säng, bord - skåp, etc.).

I vilket fall som helst, huset - till en plats där det är bekvämt att leva. Även om viljan inte passar in i de accepterade kanoner.

Bekvämt rum 17 kvadratmeter. m: ett sovrum, vardagsrum (video)

Zonindelning utrymme (i detta fall, svarvning rummet till ett sovrum och vardagsrum) - inte en lätt uppgift, men försök att genomföra det är alltid möjligt. För att undvika allvarliga fel, är det bättre att kontrollera igen flera gånger själv. Således om något går fel, du kan alltid be om hjälp från experter.

Utformningen av rummet 17 kvadratmeter. m, sovrum, vardagsrum (inredning foto)

MG9988-25--12-1235-1024x81970eceeec258a1fd7c644669276aec8121920x1080resizeinterior225202013813924701920x1080resizeinterior282113913895122301920x1080resizeinterior310387113930768471920x1080resizeinterior52795641422275588


Leave a Comment

Your email address will not be published.

52 − 50 =

Adblock
detector