Göra en elegant entréer: 5 funktioner – nwhistorycourse.org

The BlogModern entrén - en vacker och funktionell utrymme, åldrades i vissa designenModern entrén - en vacker och funktionell utrymme, åldrades i vissa designen Varje rum i huset eller lägenheten har sin egen funktionella belastning. Det är från sin destination beror på utformningen utrymme. Idag är designers allt mer fokuserat på områden som till synes inte förtjänar sådan uppmärksamhet. Snygg lobby idag - inte ovanligt. Detta kan inte annat än glädjas. Eftersom detta är det första rummet där en person blir. Det är viktigt att dess utrymme har organiserats på rätt sätt. Du bör välja en elegant men praktiskt inredning, kvalitet och ergonomiska möbler.


En mängd olika stilar för små hallar

Lokaler med ett litet område kräver en särskild strategi i konstruktionen. Hallar svårt att urskilja. Det har ofta en storlek för liten.

Lägg heminredning är svårt i en liten hall, om inte i förväg för att göra ett designprojekt.

Det förbehandling till efterbehandling och utrusta rummet gör det möjligt att visualisera framtiden utrymme. Det bör vara harmonisk och enkel. Det viktigaste - att välja den visuella stil och följa hans grundläggande begrepp.

Hall kan genomföras antingen som en klassisk eller vintage stil och i stil med moderna minimalismHall kan genomföras antingen som en klassisk eller vintage stil och i stil med moderna minimalism

 Korridor inredda i olika stilar:


 • Italienska;
 • Grekisk eller havet;
 • Shabby-chic;
 • barock;
 • Franska;
 • Europeiska;
 • Kina;
 • Medelhavet;
 • moroccan;
 • tappning;
 • Retro.

Varje stil har sina egna egenheter och egenskaper. Detta är viktigt eftersom grunderna i konstruktion bygger på efterlevnad av vissa regler. Det är viktigt att organisera utrymme, välja en kombination av ytskikt, möbler och inredning objekt.

Styles hall: Allmänna konstruktionsregler

Grunden för designen hall med ett litet område är lätt. Underskatta inte den minimalistisk stil som erbjuder användningen av endast de objekt av inredningen, som behövs i dagligt bruk. Designers rekommenderas att inte överbelasta och så lite utrymme.

Style i korridoren för att identifiera speciella program som tillåter dig att utrusta ett virtuellt rum.

När utrusta ett litet utrymme på kontot varje centimeter. Det är viktigt att veta hur man arrangerar möblerna på rätt sätt. Men först, bör väljas med omsorg. En del av reglerna i konstruktionen lämpar sig för användning i någon stil.Som regel, inte kommer standard är stor, så korrekt placering av möbler är mycket viktigtSom regel, inte kommer standard är stor, så korrekt placering av möbler är mycket viktigt

Allmänna konstruktionsregler:

 • Ge företräde åt modulära system;
 • Installera garderob;
 • Rikta skåpet och väggen;
 • Val av hörn möbler;
 • Använda våningen.

När du väljer möbler är det viktigt att tänka på hur många objekt kommer att lagras i korridoren. En stor del av detta beror på antalet personer som bor i en lägenhet eller hus. Det är också mycket viktigt att välja efterbehandling material som visuellt kan utöka utrymmet.

i stil med minimalism hallar

Vid utformningen lägenhetens hall nästan alltid ges till ett litet rum. I det här fallet är det lasten ganska stort: ​​det ger lägenheten, som används för att lagra den övre kläder och skor. Det är särskilt svår fråga rätt hall, som har ett litet område.

Moderna designers uppmanas att registrera korridorerna i en minimalistisk stil, vilket gör det möjligt att harmonisera utrymme genom att bli av onödiga saker.

hall design i minimalistisk stil tyder på rätt val av material för dekoration, typ av möbler, liksom installation av ordentlig belysning. Minimalism kräver ett urval av enkla material, inte överbelasta utrymmet. Med hjälp av några av design tricks kommer du kan visuellt förstora.

Den minimalistiska stilen är den som passar bäst för en liten hallDen minimalistiska stilen är den som passar bäst för en liten hall

Tips om val av material och möbler:


 • Finish. En bra idé är att använda ljusa tapeter eller puts. Användningen av stenar och lättnad paneler kan ge effekten att reducera utrymmet. För väggarna är bättre att använda ljus färg. Taket är bäst att täcka drag strukturer. Använd glans kommer att skapa effekten av högt i tak. Paul kan täckas med laminat eller kakel.
 • Möbler. För att spara utrymme i väggen kan infogas garderob. Spegeln på garderobsdörren kommer visuellt förstora utrymmet. Skåpet bör vara så stor som möjligt. För att tillgodose alla de saker som kan ge störningar i korridoren.
 • Lighting. Den bästa lösningen är att använda en tillräcklig mängd av väggen och spotlights. Hall ska vara lätta och bekväma.

Dörrarna i hallen - inte ett mycket bra alternativ. Designers uppmanas att göra gips balkar. När du väljer material och föremål viktigt att komma ihåg att det inre bör vara harmonisk.

Mysig hall i engelsk stil: Foto & Design

hall konstruktion måste ta komfort och vackra utseende. Engelsk stil gör hallen för att se lyxiga och eleganta. I det här fallet, i denna stil kan utformas som ett stort och litet utrymme.

Style innebär korthet. Varje designelement måste se dyra och smakfulla.

Till korridoren genomfördes fullt ut i engelsk stil, valet av varje material och möblerna ska tas mycket noggrant. Mycket viktigt färg ytfinish. Det är bäst att välja en harmonisk, lugn nyanser.

De viktigaste attributen för engelsk stil - tradition och koncisaDe viktigaste attributen för engelsk stil - tradition och koncisa


Designad i engelsk stil:

 • Finish. Bakgrund bör vara lågmäld, men det kan vara dekorerad med vågiga linjer, blommor ornament och ett brett band.
 • Lighting. Det är bäst att installera lampan i engelsk stil. För att uppfylla stilen kan installeras lampetter.
 • Möbler. Det måste göras av naturliga material. Priset på en sådan möbler är ganska hög. Om hallen området tillåter kan det vara dekorerad med lyxiga bankett i engelsk stil.

Efter engelsk stil innebär installation av kolonner, valv och nischer. Att leva som helhet bör vara ljusa och visuellt rymliga. Bygg en hall kommer inte att vara billig.

Lyxig interiör: ingång i orientalisk stil

East hall i den afrikanska eller japansk stil kommer alltid att se lyxigt. Mysig och elegant. Hennes förbättring innebär användning av låga möbler. Det måste vara praktisk.

Möbler för att vara rymliga och funktionella, men det är dekorerad med vackra mönster och stora speglar.

Designen kan göras i ljusa och mörka färger. Tyder emellertid på den mörka bakgrunden en ganska seriös inställning till design, inte göra alltför dyster korridoren. Men färgen på möbler kan vara traditionell bläck.

Hall i orientalisk stil kännetecknas av sådana funktioner som ett minimum av möbler och lyxiga ytskikt av väggarHall i orientalisk stil kännetecknas av sådana funktioner som ett minimum av möbler och lyxiga ytskikt av väggar

Dragen av design i orientalisk stil:

 • Låga möbler;
 • Ljus vägg dekoration;
 • Romantisk belysning;
 • Tema inredning objekt.

Kolla in hallen i orientalisk stil kan vara efter att ha sett den speciella foto och video. Detta kommer att bidra till att visuellt föreställa sig framtiden utrymme. Det är viktigt att alla typer av inredning och möbler var harmoniskt kombineras med varandra.

Den moderna och eleganta lobbyn (video)

hall clearance kan bildas i olika stilar. Var och en av dem har sina egna funktioner och egenskaper. Till exempel innebär en amerikansk stil enkelhet och koncisa, minimal användning av möbler. Allt måste vara praktiska och funktionella. Att utforma behövs en sådan korridor importerat material och möbler. Huvudregeln i utformningen av vardagsrummet i någon stil - en harmonisk kombination av alla typer av dekoration, möbler och inredning objekt.

Design eleganta hallar (inredning foto)

5468a162d1b2b4-614e01ead785beac352e722db1b962ad95f916ff00001589b8476d5ffe12c23cb7bdf52eec0ca02a71377695542prihozhie-foto-remont-42131474790979prihozhaya-v-kupol 13ddsp041

Leave a Comment

Your email address will not be published.

3 + 7 =

Adblock
detector