Glasvezel plafond: hoe aan de stok – nwhistorycourse.org

The BlogPaint glasvezel wordt vaak gebruikt om het plafond af te stemmen en te versterken in de woonkamersPaint glasvezel wordt vaak gebruikt om af te stemmen en de plafonds in residentiële pomescheniyahDovolno versterken vaak kunnen we niet de juiste kleur verlaagde plafond aan de algemene interieur match te vinden. Om dit deel van de kamer is ideaal passen in de stijl van de kamer, dan kunt u het te schilderen. Een van de stadia van voorbereiding van het plafond om de kleur - plakken glasvezel. Bovendien zijn er speciale soorten materiaal die kunnen worden gebruikt voor algemene afwerking van het plafond.


Wat is een glasvezel plafond

De meer bekende naam voor glasvezel voor de leek - glasvezel. Ze worden niet alleen gebruikt voor het afwerken van het plafond, maar ook voor de muren. Omdat de verf is slecht valt op onvoorbereid oppervlakken, experts raden om vast te houden aan het plafond laag van glasvezel voor een betere hechting verf aan het spanplafond.

Voordelen glasvezel:

 • Dit is een zeer flexibel materiaal, dat de verf kan leiden zonder problemen.
 • Goede glasvezel kan iedere belasting te weerstaan, met inbegrip van, en verf.
 • Deze wallpapers kan veel kwaad doen voor de menselijke gezondheid, omdat ze zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Bovendien, ze hebben geen effect op het milieu.
 • Glasvezels kunnen worden gewassen. Je kunt niet bang zijn om wasmiddelen te gebruiken, omdat ze hebben geen invloed op het oppervlak, bijgesneden glasscherven.
 • Plafond met steklooboyami wordt sterker en duurzamer.

Materiaal afwerking, met specifieke glasdraad heeft bepaalde voordelen: de weerstand tegen vocht en maximumtemperaturen, duurzaamheidMateriaal afwerking, met specifieke glasdraad heeft bepaalde voordelen: de weerstand tegen vocht en maximumtemperaturen, duurzaamheid

Vergeleken met conventionele papieren achtergrond, kan de prijs van glasvezel verrast, en niet in een mooi plan. Zoals ze zeggen: "Voor de kwaliteit moet je betalen." Door de aankoop van glasvezel van vertrouwde fabrikanten, kunt u er zeker van zijn dat je niet bewust hebt gepost "round" bedrag voor het afwerken van het plafond.


Hoe kan glasvezel plafond lijmen voor goed schilderen

Voordat de lijm stekolooboev waard zijn gesneden in gelijke delen met een marge van enkele centimeters, zodat niet zichtbare naden tussen de lagen van behang. Vervolgens moet je een lijn, waardoor het gemakkelijker zal zijn om glas doek lijmen en giet lijm voor behang in het bad te trekken.

Experts raden het gebruik van lijm Glufix 99: zal het veel gemakkelijker voor hem plafonds plakken zijn.

Allereerst moeten we de lijm met een roller. De breedte van de lijn moet iets groter zijn dan de breedte van behang - dit wordt gedaan voor het veiligheidsnet. Je sluit vervolgens een stukje behang met het wanddeel, waarbij een kleefstof is. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de randen, omdat, zoals een regel, zoals het behang randen erg genoeg zijn gelijmd. Dispergeren lijm moet een spatel vloeiende bewegingen. Bovendien is het wenselijk om zorgvuldig gepolijst, dat wil zeggen verbergt het plafond aan het maximum gelijkmatiger.

Wanneer het etiket fiberglas patroon samenvallen onderdelen moeten volgen lijven uitstrekkende in een richtingWanneer het etiket fiberglas patroon samenvallen onderdelen moeten volgen lijven uitstrekkende in een richtingAfdekken sticker wordt weer uitgevoerd aan rug, dus je moet speciale aandacht besteden aan de verbindingen tussen zichzelf behang. Volgende lagen worden aangebracht op dezelfde wijze als de eerste.

Als je behang hangen in de hoeken, is het noodzakelijk om de lijm aan te brengen met een speciale borstel. Het is het beste om te bellen voor hulp van zijn vriend, omdat de glasvezel applicatie - een complex proces: het is waarschijnlijk dat je gewoon het materiaal zal bederven, weggegooid geld.

Na het uitvoeren van de noodzakelijke werkzaamheden om alle ramen en deuren als gevolg van de ontwerpen te sluiten voor het behang losraken. Daarnaast is het wenselijk om de gordijnen te sluiten.

vultechnologie voor glasvezel (video)

Glasvezel plafond: beoordelingen

De meeste mensen die met glas, tevreden met de kwaliteit ervan. Dus als een resultaat dat u tevreden bent, is om een ​​aantal regelmatige gebruikers reviews te luisteren.

Hoe kan het werk doen van betere kwaliteit:

 • Voor het aanbrengen van de glazen wand, moet het plafond uit te lijnen en gevuld. Lijn het beste met de hulp van stopverf.
 • Steek de scheuren nodig door mondstukpapier.
 • Werkzaamheden verrichten is bij een temperatuur van 15 tot 25 graden Celsius.
 • Breng behang geplakt op het oppervlak van de noodzaak zo snel mogelijk, want na verloop van tijd de lijm kan drogen.
 • Lijm mag alleen naar het plafond van de eigen behang worden toegepast op de lijm mag niet worden.

Voor het verlijmen van glasvezel gehele plafond oppervlak is behandeld met een speciale primerVoor het verlijmen van glasvezel gehele plafond oppervlak is behandeld met een speciale primer

Op het internet zijn er tal van foto's en video, een meer gedetailleerde algoritme voor het aanbrengen van glasvezel geschilderd op het plafond en de voorbereiding van de ondergrond voor het schilderen.


Toepassing Het bekleden van het plafond: tips van professionals

Tussen specialisten Application Covering heel vaak zijn er geschillen over een verscheidenheid van onderwerpen. Toch zijn er bepaalde normen en normen, die worden gevolgd door elke professional.

De meest bekende deskundig advies:

 • Werken in ieder geval kan niet worden uitgevoerd bij een vochtgehalte boven 75 procent.
 • Behanglijm nodig, met behulp van het niveau.
 • De kleur was zelfs nadat het werk is nodig om een ​​lijmlaag die op de glaswand.
 • Verboden gebruik middelen voor het geforceerd drogen.

Steken glasvezel correct (video)

Het belangrijkste ding dat de beginnende van een professionele onderscheidt - een aanpak om te werken. Als u het werk te doen in een slecht humeur, het resultaat is van slechte kwaliteit. Als u denkt dat u niet in de stemming bent, is het beter om niet te gaan werken en beginnen te spuiten uw glasvezel alleen wanneer je voelt dat je genoeg kracht, omdat behangen - een lang proces dat veel inspanning en zenuwen vereist. Indien de uitvoering van het werk te moeilijk en vermoeiend voor je zal zijn, is het beter om professionele bouwers te zetten: dan zal het resultaat dat precies in de kwaliteit. Wat te kiezen - u beslist. Veel succes met uw lijmen en fiberglas!


Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 5 = 1

Adblock
detector