Gipstak i små rum: installation och inredningsdetaljer – nwhistorycourse.org

The BlogUndertak inte kräver stora kostnader och samtidigt mycket effektivt rettsUndertak inte kräver stora kostnader och strykas samtidigt mycket diskret lyx effektnoElegantnaya och undertak för att dölja skavanker golv bas, förbättra ljudisoleringen, att betona smaken av ägarna. Användningen av olika geometriska former, en mängd olika färgformuleringar och ljusdesign gipsskivor bokstavligen förändra utrymme.


Den unika designen av taket gipsskivor i små rum

Det anges reparation, inte förringa det estetiska och funktionella värde av taket. Med den kan du visuellt förstora eller förminska ett rum för att komplettera utsökta toner av även de enklaste interiör eller reduceras till "nej" ansträngning. Allt material att ge företräde i efterbehandling taket för att skapa en harmonisk inre rummet mycket blygsamma storlek?

Det vanligaste inhemska dekorationsmaterial för tak är gips.

Alla kan göra en unik tak design för hennes lilla rumAlla kan göra en unik tak design för hennes lilla rum

Han har massor av fördelar - bekvämlighet och enkel installation, överkomliga priser, och många andra funktioner som gör att du kan skapa en helt slät tak.

Ofta styrs inte bara av estetik i rummet, men också grundläggande funktionalitet och användbarhet. Du kan separera köket från matsalen, vardagsrummet från vardagsrummet är lätt möjligt genom mjuka kurvor, skarpa skillnader och monteras i gipsskivor tak belysning.


Multilevel tak döljer oegentligheter i de viktigaste golv, och du kan gömma verktyg.

Tveka inte att kombinera med andra Gips efterbehandling material. De mest populära kombinationen - Gips och undertak. Det kombinerade systemet på taket gör det möjligt att förverkliga de mest vågade idéer och kompositioner kombinerar sofistikerad färgpalett och möjligheten att rumsbelysningen.

Design tak gipsskivor i små rum och en separat enhet

De flesta inkarnationer av designidéer börjar med definitionen av budgeten. Av detta beror inte bara på det material som används, men också vilken typ och form taket med gips, antal nivåer, färgpalett och formen på belysningen. Konstruktion och installation kräver kreativitet och skicklighet. Om du har dessa egenskaper, kan du montera en två nivåer tak med händerna.För att gå vidare till den fascinerande processen för skapandet av taket, förbereda alla nödvändiga material och verktyg.

Du behöver:

 • gips;
 • profiler;
 • suspensioner;
 • Plugg - naglar;
 • skruvar;
 • Förlängningsprofiler och anslutnings krabbor;
 • Måttband och nivå;
 • Stansaren tillika skruvmejsel;
 • Att bygga en kniv och sax för metall.

Nu när allt är klart i rätt mängd, börjar vi att skapa. Naturligtvis behöver du inte har sett en video - för instruktioner tak installation, sett Hermitage foton av färdiga arbetet och nu ser fram emot att skapa din egen ursprungliga taket.

För takmontering är nödvändigt att förbereda speciella verktyg och materialFör takmontering är nödvändigt att förbereda speciella verktyg och material

Att samla gipsskivor tak med händerna, kommer du behöver hjälp.

montering konstruktion

 • Tillbaka ner från taket av avståndet beroende på den funktionella nivån och rita en horisontell linje på väggen längs omkretsen av lokalerna;
 • Fäst markup på styrprofilen;
 • Det är nödvändigt att göra en layout för upphängning;
 • Ta hand att bredden av fästelement tonhöjd har åtminstone 40 cm.;
 • Mount ram av den första nivån;
 • Kontrollera ramen och horisontellt, kablaget och annan kommunikation och nära gipsskivor;
 • Rita konturerna av taket på taket i mönstret och fungera igen på det välkända algoritmen;
 • På väggarna markerade höjden på nästa nivå;
 • Profilen är fast inte bara på väggen, men också i linje med mönstret;
 • Bildar taket på den andra rutan, vara mycket försiktig och försiktig, försiktigt alla Gaugeable;
 • Förankringsstruktur nära och gipsskivor och ändytor av ramen.

Tak klar. Nu kom turen av den slutliga efterbehandling. Finishing will hide eventuella brister och ge ditt arbete ett snyggare utseende.

Gipsskivor taket i rektangulära rum

Gipsskivor är inte bara vacker utan också hållbar konstruktion. Det kan användas för att ge en speciell charm element, såsom en platt utsprång eller urtag i väggen.


Rum i lägenheterna i typiska flervåningsbyggnader är vanligtvis rektangulära till formen. Det är den kosmiska utrymme för att förverkliga designidéer till liv! Det är möjligt att upprätthålla en strikt tak geometri eller använda de mest otroliga mönster, färger och former av ljus.

En av de uppenbara fördelarna med rektangulära rum - högt i tak. De justeras enkelt med hjälp av färgnings väggar och tak.

Med hjälp av gipsskivor får utföra de mest otroliga och originella idéer för att skapa i ditt hem eller lägenhet en mysig atmosfärMed hjälp av gipsskivor får utföra de mest otroliga och originella idéer för att skapa i ditt hem eller lägenhet en mysig atmosfär

Om du vill lägga ett rum spektakulär aristokratiska anteckningar, stoppa ditt val på pastellfärger. De höja taket och ger rummet en lyxig palats.

Använda mörka färger hjälper till att visuellt lägre taket.

När reparationer använder sig alltmer av gipsskivor med olika specifikationer beroende på destination lokaler. Särskild strategi kräver installation av gipskartongkonstruktioner i små rum. Det är viktigt att ta hänsyn till några mycket viktiga nyanser.


Bland dem:

 • Urval av kompositionen;
 • Noggrann beräkning av storleken på strukturen;
 • Möjligheten att minska gapet mellan taket och väggen;
 • Användningen av färger;
 • Valet av fixturer.

Med beaktande av alla egenskaper lokalerna kan du skapa ett tak som visuellt trycka väggen och lägga elegans.

Om så önskas kan ett exklusivt varumärke tak göras oberoende av varandra.

Den spektakulära kombination av stil och färg på taket ger rummet komfort och hemtrevnadDen spektakulära kombination av stil och färg på taket ger rummet komfort och hemtrevnad

Den harmoniska kombinationen av tyget och textil gör interiören avslutats och fyll värme och komfort.

Tak av gips i den smala rummet

Design tak kan visuellt justera placeringen av någon form. Särskilt i behov smalt rum. "Utöka" hjälper speciella utformningen av taket, en mängd olika färg och belysningslösningar.

Design taket med gips - en av de mest spännande steg i reparationsrummet.

Vad konstruktion knep hjälper dig att lägga till mer utrymme och ljus i ett smalt rum?

De är få, men det är värt att ta dessa trick i bruk:

 • De multilevel gipsskivor strukturer hålla sig till tydliga linjer;
 • Infälld taknivå expanderar rummet;
 • Använd rätt geometriska dekorativa element i rummet;
 • Stoppa valet för ljus färgpalett.

Design tak gipsskivor i hallen (video)

Dessa är de vanligaste trick tillgripas av yrkesverksamma inom justera utrymme. På taket av falldesignalternativ kan du tänka på en hel del, men det bör inte titta bara fördelaktigt, men också för att lösa en del praktiska problem. Att leka med material, färger och belysning alternativ lokaler gör det möjligt att visuellt höja takhöjden och tryck på väggen. Det beror helt på flykt din fantasi, en känsla för proportioner och smak.

Gipstak i rummet (foto)

1f36f5fb6da122e7689e4d958620e8423f4d37debdef2237dizajnimontazhpotolkovizgipsokartona39b95faa992f69927cb04803e854a61c488be84abd8f50299b2dc43f727b245b46127651657912big133214372860010071212789363663

Leave a Comment

Your email address will not be published.

4 + 3 =

Adblock
detector