Gips plafond met zijn handen – nwhistorycourse.org

The BlogLuting - is een eenvoudige en effectieve werkwijze voor het nivelleren van de plafondoppervlakLuting - is een eenvoudige en effectieve methode voor het egaliseren van het plafond poverhnostiShpaklevka - is een belangrijke procedure voor iedereen die wenst te zien zijn muren en het plafond zijn perfect vlak en glad. pleisterwerk van het plafond is vrij hard werken, maar het doel heiligt de middelen: de perfecte plafond is bekleed met hun handen - het is niet alleen een kwestie van trots, maar ook een serieuze economie van het gezinsbudget.


Gepleisterde muren en plafonds van gipsplaat

Soms zijn mensen niet beseffen hoe belangrijk het proces van stopverf in de renovatie. Echter, als je besluit om een ​​kwaliteit reparatie, waarbij het oppervlak van de muren en plafonds perfect glad zullen maken, de stopverf zou een belangrijke stap in de reparatie werk.

Anders, de kit oppervlak met onregelmatigheden kan ten hoogste 4 mm. Met het oog op meer ernstige problemen op te lossen met behulp van gips of vast te zetten op de muren en het plafond gipsplaat vellen. Luting breng uw werk tot in de perfectie.

Verder scheuren in het gips wand te vermijden, gebruik kunststof gaas onder pleisterwerkVerder scheuren in het gips wand te vermijden, gebruik kunststof gaas onder pleisterwerk

Dus, als je hebt besloten om de ruimte te transformeren met behulp van gipsplaten, dan shpatlevanija technologie zijn de volgende:

 1. Voordat direct over te gaan tot de spackling, moet u de gewrichten van vellen te behandelen. Okleyte mesh naden (serpyanku).
 2. Blijven samenwerken met hechtingen. Proshpaklyuyte gewrichten extra voorzichtig uitlijnen van de kleine openingen.
 3. Nu bent u klaar om de muur te verwerken. Omdat we de oplossing op het voorbereide oppervlak, start de stopverf kan niet worden gebruikt. Neem de finish, en verdeel het over de oppervlakte van de wanden en het plafond met een spatel.
 4. Wanneer een laag van stopverf is gedroogd oppervlak schuren met schuurpapier of gaas behoefte.

Gipsplaat werk zal niet leiden tot een hoop problemen! Wees alert en voorzichtig, en uw muren en het plafond zal klaar zijn voor elke vorm van het versieren van zijn!


Kunnen we niet stopverf plafond: wanneer en waarom

Natuurlijk, de meeste van ons willen uw energie en geld te besparen, zo geneigd af te vragen hoe belangrijk het is om het plafond te bereiden op de finish. De meeste professionals hebben de neiging om nodig hebben om het plafond stopverf voordat plakken behang, schuimblokken, schilderen, of iets anders zal optreden.

Uitlijning van het plafond oppervlak vereist DIY Leren de basisprincipes van het bouwen van een belangrijk hulpmiddel dressoir gebruiken - spatelUitlijning van het plafond oppervlak vereist DIY Leren de basisprincipes van het bouwen van een belangrijk hulpmiddel dressoir gebruiken - spatel

De volgende argumenten voor het feit dat stopverf van toepassing: • Stopverf zamazhet alle barsten, schilfers en andere oneffenheden.
 • Deze samenstelling maakt de wand sterker.
 • Luting vergemakkelijkt de toepassing van de toplaag, evenals het schilderen en zelfs de toepassing van behang. Hechting aan verschillende materialen vergemakkelijkt.
 • Gips - het is een uitstekende voorbereiding voor behangen de muren. Behanglijm absorbeert minder dergelijke wand, aangezien deze een waterafstotendheid.
 • Kleur. Het oppervlak van de muren en plafonds idealiter gelijk kleurproces na het aanbrengen van stopverf.

Misschien overslaan shpatlevanija plafond als je wilt plakken schuim platen. Maar dan zal het nodig zijn om de voegen met behulp van een kit te behandelen.

Gipsplafond voor het schilderen (video)

Gips beschilderd plafond: de nuances en regels

Als u wordt geconfronteerd met een muur geschilderd, dan niet haasten om zich te ontdoen van oude verf. In sommige gevallen, het toepassen van stopverf misschien zelfs over de al lang bestaande laag.

Hoe correct te maken met de geschilderde muur? Om uit te vinden, de volgende richtlijnen:

 1. Geschud zijn plafond met een vochtige spons of doek.
 2. Als de verf eraf gewassen en begon te schuim, dan heb je te maken met verf op waterbasis. Moet worden verwijderd met een spatel, na het verlaten van het oppervlak vochtig enkele minuten.
 3. Als de verf niet af met water wordt gewassen, moet u deze testen voor duurzaamheid. Bekrast met een spatel op de verf lijn en probeer de vlakke zijde van het gereedschap te trekken. Als de verf otsharkivaetsya of schilferen, is het nodig om het te verwijderen: de grond zal niet goed vasthouden aan dit oppervlak.
 4. Er zijn verschillende manieren om oude verf te verwijderen: het is mogelijk om af te rukken met een spatel, als het goed gaat, kunt u een speciale chemische oplossing te gebruiken, of het bouwen van een haardroger.
 5. Als de verf vast zit op de muur en niets voorspelt vergieten en splitst, kunt u prime het oppervlak direct over de verf. Alleen de top van de bodem in dit geval kunt u gips te maken.

Gips van toepassing op eerder beschilderd plafond, moet u de oude verf van het oppervlak te verwijderen met behulp van een schraper of plamuurmes verfGips van toepassing op eerder beschilderd plafond, moet u de oude verf van het oppervlak te verwijderen met behulp van een schraper of plamuurmes verf

Primer - een verplichte stap in de coating geschilderde muren. Het zorgt voor een goede hechting aan de stopverf. Op het gladde oppervlak van het plafond gips geschilderd om vast te slecht.

Hoe stopverf plafond is gemaakt van beton

Er zijn verschillende manieren stopverf plafond. De belangrijkste soorten technologieën kunnen worden verdeeld in gewone stopverf en plamuur decoratief patroon. Als je nieuw bent bij het trekken van plafonds zijn, des te nuttiger het werd gebruikt om te stoppen op normaal, maar hoogwaardige technologie van het betonnen plafond vulstoffen.

Voor het uitvoeren van reparaties aandacht te besteden aan de diepte van de onregelmatigheden op het beton. Als er te veel ruimte tussen de platen of zeer diepe scheuren in beton, zul je extra gips oppervlak nodig.

Als uw betonnen plafond klaar voor spackling, dan arm jezelf met de tools en volg de instructies:

 • De eerste stap zal de voorbereiding van de stopverf. Je moet voorbereid plafond, het minimaliseren van het aantal ernstige onregelmatigheden, alsmede het verschaffen van de beste hechting van stopverf aan het plafond. Een grondlaag volstaat. De geprefereerde primer wordt aangebracht met een roller.
 • Over de gedroogde grondlaag aangebracht stopverf. Zal ten minste twee spatel instrument en vermogen om een ​​mengsel te maken, en bak voor het wassen gereedschap (geschikte boormachine met de mengstaaf) nodig.
 • Dus, meng de start oplossing voorzichtig shpaklyuem plafond oppervlak. Als het resultaat bevredigend zal lijken, indien er onregelmatigheden zijn verdwenen, kunt u een laag doen. Als dezelfde aanvankelijke zichtbare problemen in de vorm diepe onregelmatigheden plafondoppervlak, is het noodzakelijk 2 laag aan te brengen na volledige droging van de eerste.
 • Na de start van het plafond volledig af te stemmen, kunt u op de finish te nemen. De deklaag wordt aangebracht op dezelfde wijze als de voorgaande laag: zachte schuifbewegingen verspreid het mengsel langs het plafond.
 • Na het drogen, malen afwerklaag moet plafond. SKINS kan af te bouwen van het rooster. Laat de actie niet stoppen, terwijl het plafond niet perfect vlak zal zijn.

Tools die nodig zijn om stopverf plafond Tools die nodig zijn om stopverf plafond


Het wordt aanbevolen om te gaan werken uit de hoek. Vergeet niet over veiligheidsmaatregelen: een ladder moet stabiel en sterk zijn. Op de mogelijkheid om te werken in samenwerking met de assistent.

Hoe droog gipsplafond

De vraag hoeveel stopverf opdroogt, wordt het heel belangrijk bij het uitvoeren van reparaties. Dat de toepassing van elke nieuwe laag mag alleen plaatsvinden na volledige droging van de vorige. Evenwel worden op het oog, of volledig drogen plaatsvond, is niet eenvoudig.

Eerst droogtijd hangt af van de lagen vulmateriaal:

 1. Cement. Dit materiaal kan elk niveau van vocht te weerstaan, en waarom het wordt gebruikt voor alle kamers, waaronder badkamers en keukens. Zowel in de buitenste cement reparatie. De gemiddelde droogtijd van ongeveer 2 uur.
 2. Pleister is ontworpen voor droge ruimten, maar niet geschikt voor keuken en badkamer. Hij kijkt teder en zacht. Middelste gipslaag droogt 2-3 uur.
 3. De polymeerdeklaag. Dit type wordt vaak gebruikt om een ​​schilderij af te maken. Omdat het polymeer materiaal zal moeten wachten langer: benodigde uren om zeker te zijn van de volledigheid van de zaak.

Toch, als je niet een professional, moet u wachten voor het grote werk. Uw laag kan dikker zijn dan degene die voor de berekening rekening is gehouden zijn. 4-6 uren voor cement en gips zal een betrouwbare droogtijd worden.

Stages spackling gipsplaten plafond (video)

Het verfraaien van de kamer - een taak die grote berekening. Het is noodzakelijk om de juiste tijd en materiaalverbruik toe te wijzen. Echter, bij het uitvoeren van reparaties thuis niet noodzakelijkerwijs aan de nationale normen. Lessen gevonden in het netwerk, zal u snel en gemakkelijk te leren priming, stopverf en schuren plafonds. Go for it, en je zal slagen.


Leave a Comment

Your email address will not be published.

12 − 7 =

Adblock
detector