Gips gipsplaten onder het behang – de sleutel tot succesvolle reparatie – nwhistorycourse.org

The BlogShpatlevanie - een van de belangrijkste fasen en zeer wenselijk ruwe afwerking gipsplaten oppervlakkenShpatlevanie - een van de belangrijkste fasen en zeer wenselijk ruwe afwerking gipsplaten poverhnosteySegodnya muren en het plafond gipsplaten wordt steeds populairder. Dit is te wijten aan het feit dat het materiaal is goedkoop in kosten, eenvoudig te installeren en te gebruiken. Gipsplaten biedt een groot aantal mogelijkheden. Met zijn hulp, kunt u de muren en plafonds af te stemmen, om een ​​verscheidenheid van ontwerpen. Echter, alleen de muren en plafonds van gipsplaat zal er niet erg esthetisch. Daarom, om zijn interieur behang of verf te gebruiken. Gips gipsplaten onder het behang is niet verplicht, maar zeer gewenst.


Is het mogelijk om lijm op gipsplaten behang zonder bepleistering

Velen zijn bezorgd over de kwestie - of het mogelijk is om te plakken over muren zonder bepleistering. Theoretisch, dit is een optie, maar professionals wordt geadviseerd niet te doen.

Het is belangrijk te bedenken dat, ondanks een perfect glad oppervlak, wat inhoudt lijmen naadloze achtergrond op gipsplaten, een werkwijze voor het plakken van de wanden en plafonds kunnen eens en voor altijd materiaal bederven zonder vulstoffen.

Gipsplaten geen speciale training voor het verfraaien met behang. Deze procedure zal de levensduur van het materiaal te verhogen, evenals een oppervlak leveren mooie uitstraling.

Indien het behang is geplakt op het oppervlak van de FCL zonder eerst vullen, is de waarschijnlijkheid dat structurele schade in hun ontmanteling scherp stijgtIndien het behang is geplakt op het oppervlak van de FCL zonder eerst vullen, is de waarschijnlijkheid dat structurele schade in hun ontmanteling scherp stijgt

Waarom kan behangen zonder vulstoffen:


 • Wanneer behangen op gipsplaten, het is hun sterke grip, waardoor het in de toekomst onmogelijk om de achtergrond te vervangen. Zal ofwel af te rukken het behang uit gipsplaten dat het zal bederven, of plak nieuw behang over oud afwerkingen.
 • Gipsplaat heeft een opvallende tint die door het heldere behang, wat zal leiden tot een verandering in hun natuurlijke kleur gloeit.
 • Ondanks het gladde oppervlak van gipsplaat, bij de installatie gevormd voegen en naden die moeten stopverf, of het uiterlijk van het oppervlak, geplakt behang, zal slecht zijn.

Caulking - belangrijke fase van de afwerking. Het geeft het oppervlak een perfecte vorm, biedt een betrouwbare bescherming materiaal, biedt de mogelijkheid om de volgende reparatie zonder problemen en extra kosten.

Moet ik stopverf gipsplaat te behanglijm

Bij het uitvoeren van reparaties aan hun handen, veel vraag van de wenselijkheid vullingen. Immers, de procedure kost tijd, en het gladde oppervlak gipsplaten lijkt ideaal voor behangen naar haar.

Putty gipsplaat of niet - een prive-aangelegenheid. Het is belangrijk voor het maken van eventuele reparaties om kennis te maken met de regels van de reparatie te krijgen, in overleg met professionele bouwers.

Dat de professionals wordt geadviseerd niet te wallpaper direct lijm op de gipsplaten. Het enige voordeel in deze situatie bespaart tijd slechts voor een korte periode. Bij de beslissing pokleit nieuwe behang, is het noodzakelijk om niet alleen te veranderen, maar ook om nieuwe gipsplaten te installeren.Constructies van gipsplaten omvatten vellen gewrichten en bevestigingspunten die duidelijk zichtbaar zijn aan het oppervlak van behang correct geplaktConstructies van gipsplaten omvatten vellen gewrichten en bevestigingspunten die duidelijk zichtbaar zijn aan het oppervlak van behang correct geplakt

Gevolgen behangen zonder vulstoffen:

 • Kan hobbels en naden zichtbaar zijn.
 • Licht behang kan de tint veranderen.
 • Bij het verwijderen van oud behang gispsokartona vellen ook moeten worden vervangen.

Pokleit wallpaper op gipsplaten mogelijk te maken. Bijvoorbeeld, als dit de laatste reparatie. Als u rechtstreeks behangen om gipsplaten, muur voorbereiding procedure kan nog steeds niet voorkomen. Voor de montage van schilderijen zeker moeten verschillende lagen van primer die het oppervlak beschermt tegen schimmel en meeldauw te passen.

Indien in de toekomst Achtergronden stel vervangen, is het beter om wat tijd door te brengen en bieden een hoge kwaliteit oppervlakte afwerking.

Hoe stopverf gipsplaten onder het behang goed

Luting - een eenvoudige constructie proces, als het gaat om gipsplaten. Gladde oppervlak is gemakkelijk te stopverf. De hoofdtaak is stopverf voegen, te verwijderen oppervlaktedefecten.

Voordat het vulmiddel belangrijk om te controleren op de aanwezigheid van oppervlakte gispokartona schroeven die uit de muur geplakt. Om dit te doen, houd de spatel over het oppervlak, luisterend naar de metalen klanken. Indien schroeven worden gedetecteerd, moeten zij worden geschroefd dieper moet de diepte niet helft van de plaatdikte bereikt.

Serpyanka nodig voor hoogwaardige koppelingen GCR. Het aan het oppervlak, en vervolgens op een laag plamuur. Als u geen gebruik maken van tape, kan scheuren later optreden in de plaats van de gewrichten van vellenSerpyanka nodig voor hoogwaardige koppelingen GCR. Het aan het oppervlak, en vervolgens op een laag plamuur. Als u geen gebruik maken van tape, kan scheuren later optreden in de plaats van de gewrichten van vellen

Het proces van voorbehandeling omvat shpaklevu, primer en inbedden speciale naadband.


stap-door-

 1. Produceren primeroppervlak dat de gipsplaten van de verschijning van schimmel en meeldauw zal beschermen.
 2. Voor een betere toepassing van het vulmiddel oppervlak kan worden geschuurd, zich te ontdoen van overtollig vuil en onregelmatigheden.
 3. Om de nodige instrumenten voor te bereiden. Dit zal twee spatel, groot en klein vereisen. Grote spatel uitgevoerd plamuurmateriaal aanbrengen op het oppervlak, wordt gipsen aangebracht op de duim, zodat het gelijkmatig verdelen van het materiaal over een werkoppervlak van een spatel.
 4. Breng de pleister moet strikt worden van boven naar beneden. Het is belangrijk om alle regels te volgen en het gips toe te passen in twee lagen. De eerste laag worden alle defecten te verwijderen op het oppervlak, de tweede - voltooien volledige afwerking gipsplaten. Na het aanbrengen van de eerste laag, moet je geven om te drogen. De tweede laag kan worden aangebracht enkel op een droog oppervlak.
 5. Na drogen wordt een tweede laag plamuur moet de oppervlakte slijpen. Om veiligheidsredenen moet u een masker en een veiligheidsbril te gebruiken. Malen wordt uitgevoerd in een cirkelvormige beweging met minimale druk op de wand.
 6. Breng primer. Het beschermt het oppervlak en het verbeteren van de hechting van lijm en behang. Om veilig te zijn, kan de primer twee keer worden uitgevoerd.

Grondlaag beschermt ook het oppervlak van de decoratieve wandbewerking mogelijk vochtGrondlaag beschermt ook het oppervlak van de decoratieve wandbewerking mogelijk vocht

Om gemakkelijk vast te stellen het behang aan de oppervlakte, moet vacht glad zijn, zonder hobbels en kuilen. Het is belangrijk om alle stadia correct uit te voeren, ervoor te zorgen dat elke laag uitdroogt, en pas daarna het toepassen van een nieuwe laag van stopverf en primers.

Hoe het juiste vulmiddel selecteren

Quality vulmiddel hangt af van het materiaal waarvan het is gemaakt. Op de markt zijn veel bedrijven vertegenwoordigd, die stopverf bieden voor een verscheidenheid aan prijzen.

Het is belangrijk om te begrijpen dat de minimumprijs geeft lage kwaliteit materialen. Daarom is de keuze van de stopverf is niet het redden waard.

Breeuwen kan worden ontworpen voor verschillende soorten banen, dus is het belangrijk om een ​​gespecialiseerde stopverf te kiezen.


Losse gips kiezen niet aanbevolen als er geen ervaring van het schilderen en decoreren. Het niet naleven van de verhoudingen van de fokkerij kan al het werk gedaan om dit werk te ruïnerenLosse gips kiezen niet aanbevolen als er geen ervaring van het schilderen en decoreren. Het niet naleven van de verhoudingen van de fokkerij kan al het werk gedaan om dit werk te ruïneren

Regels voor de keuze van het materiaal:

 • U kunt geen gebruik maken van de stopverf met een notitie "voor gebruik buitenshuis."
 • U kunt de stopverf, de houdbaarheid van die reeds zijn beëindigd, niet gebruiken.
 • Ook u kunt goedkope spullen niet gebruiken. Ten eerste zal het materiaal niet de kwaliteit en betrouwbaarheid van stopverf. Ten tweede, het gebruik van dergelijke materialen is groot, wat leidt tot kosten.
 • Voorrang geven aan gerede mengsel. Dit zal geen tijd te besteden aan de voorbereiding van de oplossing, zal het vertrouwen in de kwaliteit te bieden.

Juist gekozen materiaal voor de stopverf, zal van hoge kwaliteit oppervlak dat een betrouwbare bescherming voor gipsplaten en ideale ondergrond voor behangen zullen worden uitgewisseld.

Gips gipsplaten onder het behang met je eigen handen (video)

Gipsplaten - een modern gebouw materiaal, die op grote schaal wordt gebruikt voor reparatiewerkzaamheden. Consumenten kiezen voor dit materiaal, want het is goedkoop, hoge kwaliteit en eenvoudig te installeren. Degenen die het zelf reparaties uit te voeren, na het installeren van gipsplaten na te denken over de wenselijkheid van stopverf voor het aanbrengen van behang. Professionals adviseren uniek stopverf gipsplaat. Dit zal een betrouwbare oppervlak. Gipsplaten dienen lang en saai wallpapers zonder extra kosten en inspanning kan worden vervangen door nieuwe.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

1 + 5 =

Adblock
detector