The BlogObi vinyl in het interieur van de woonkamer geven de ruimte een geraffineerde lookObi vinyl in het interieur van de woonkamer geven de ruimte een elegante vidVidov afwerking kan veel zijn, kan het keramische tegels, verf, gips, behang zijn. Echter, als de keuze viel op de Italiaanse of Duitse vinyl behang, kun je niet twijfelen aan de juistheid van de keuze - dat is zeker een goede achtergrond decoratiemateriaal.


Modieus vinylbehang on non-woven drager: voors en tegens

Voor informatie over hoe u het behang plakken, zal het een beetje lager, maar nu moeten we de voors en tegens van het materiaal te overwegen.

Voordelen zijn onder andere:

 1. De aanwezigheid van het nivellerende eigenschappen.
 2. Gebruiksgemak en installatie.
 3. Niet schadelijk is voor mens en dier.
 4. Duurzame levensduur.
 5. Mooie verschijning.

We kunnen niet zeggen over de mogelijkheden voor de ontwerper fantasieën vinyl wallpapers maken het mogelijk om te dromen bij het inrichten van de muren. Als u kiest voor behang voor het schilderen, dan kunnen zij moeten opnieuw en opnieuw schilderen, tot 20 keer.

Schilder je eigen meter kan 3 keer veilig. Naast het feit dat het materiaal is niet schadelijk, is milieuvriendelijk, het heeft ook uitstekende textuur, is in staat om het even welke ruimte te verfraaien.

  Vliesbehang vergelijkbaar uitrollen verscheidene lagen dunne geëxtrudeerde laag cellulosewatten. De buitenlaag heeft een interessante textuur patroonVliesbehang vergelijkbaar uitrollen verscheidene lagen dunne geëxtrudeerde laag cellulosewatten. De buitenlaag heeft een interessante textuur patroon


Flat vinyl dichter en uitgebreid - de lucht, en dat is een andere optie voor het huis slim. Behangen is mogelijk in elke ruimte. Als u van plan bent om pokleit behang in de keuken, is het het beste een schuim van weefsels en een flatscreen niet te kiezen, deze vinyl is makkelijker schoon te maken. Nadelen materiaal is niet alleen relatief nadeel - de hoge kosten van behang.

Onafhankelijke reparatie: hoe goed gelijmd vinyl een

De eerste stap is de juiste markeringen. Alleen als de opmaak zal zijn zal een soepele en nauwkeurige meter sticker behang perfect zijn. Deze fase kan niet worden genegeerd, in het bijzonder met betrekking tot materiaal met ontwerpen en patronen, is het belangrijk aan te passen. Elke, zelfs kleine afwijkingen direct zichtbaar vooral in de gewrichten en openingen met hellingen. Bij gebruik van een waterpas zou een rechte verticale lijn te tekenen.

Alvorens moet worden afgeweken van de hoek van de afstand die de breedte van behang schilderijen evenaart, en aftrekken 20 cm opstellen. Dit gebeurt voor de overlapping op de aangrenzende wand.

Het is belangrijk te onthouden dat het gewricht in de hoek niet wordt gedaan. Dan moet je lijm doen. Voor vinyl materiaal ontwikkelde het een speciale lijm, die wordt verkocht in speciaalzaken gebouw. Bereid de kleefstof moet volgens de instructies. poeder verpakking wordt gewoonlijk gebruikt op de emmer 10 liter. 5 minuten, en de kleefstof is klaar. Waarschuwing! Lijm mag niet op het doek behang worden aangebracht en plakken op de muur. Voor de uniforme toepassing van gestructureerde rol wordt gebruikt. De volgende stap is de eigenlijke behangen.Bij de keuze van behang op een papieren proces maakt dat het hechtmiddel wordt aangebracht op de muur en het behang zelf droog blijftBij de keuze van behang op een papieren proces maakt dat het hechtmiddel wordt aangebracht op de muur en het behang zelf droog blijft

Vasthouden aan de regels: hoe te lijmen vinylbehang hot stamping

 1. De eerste stap is om een ​​rol te drukken, maar niet uitgesneden alles. Het is noodzakelijk om de rol op de vloer uit te breiden, rollen pick-up baguettes en plakken. Het is belangrijk om lijm strikt afgebakend door markeringen, is het noodzakelijk om de lijn uit te lijnen.
 2. Zodra het web wordt geplakt moet worden geëgaliseerd speciale spatel. Dit zal toelaten om de overtollige lijm en lucht te verdrijven, en in de toekomst zal het behang niet verschroeien. Bij het werken met een spatel nodig om van het midden naar de randen. Wees niet bang om de stof te rekken zijn, wordt non-woven drager bijna uitgerekt.
 3. Een zeer belangrijke stap - het is interface met stokbrood, de bovenste plafondlijsten. Voor een goede verbinding nodig om op een spatel, de rand van zijn hand schilderen behang in de hoek tussen de wand en plafond lijstwerk. Als er teveel stof, is het noodzakelijk om nauwkeurig vormen een bocht en met behulp briefpapier mes en een metalen liniaal om onnodige af. Het mes moet zeer scherp anders kwalitatief snijden natte baan zal niet werken. Snijd de bodem moet goed zijn, dan kun je niet bang zijn ongelijk te snijden zijn, zoals meestal de onderkant van het behang zijn bedekt met plinten.

Om het gewenste resultaat te bereiken is het noodzakelijk om te voldoen aan de technologie BehangenOm het gewenste resultaat te bereiken is het noodzakelijk om te voldoen aan de technologie Behangen

Ook de noodzaak om de rest van het web te plakken. Geen big deal, vooral het recht om de gewrichten te maken. Na het plakken, kun je gaan door alle muren van de rol, het is goed equilibreren behang. Hier is het hele proces van het lijmen.

De materiaalkeuze: sommige lijm lijm vinylbehang on non-woven drager

Beslissen om vinyl behang non-woven plakken kan zeker zijn van de juiste keuze, want een mooie, kwalitatief hoogwaardige afwerking materiaal. Foam - een innovatie van de moderne tijd. Dankzij hem, kunt u de perfecte decoratie, behang pokleit zou zelfs een beginner in deze business te realiseren. Vinylbehang kunnen op papier en non-woven drager.

Klevend document vinyl stof wordt op dezelfde manier als elk ander. Voor niet-geweven drager heeft een aantal eisen.

Meester, dat zich bezighoudt met reparatie, moet weten welke lijm nodig is voor de stick. Als u niet de juiste lijm te kiezen, een goed resultaat wordt verkregen, zal het huwelijk, omdat de technologie is gebroken. Op de verpakking van de lijm moet worden vermeld dat de samenstelling geschikt is voor vinyl niet-geweven, is het belangrijk om notatie kijken op een rol.

Bij het selecteren van een lijm is het beste om goedkope analogen te vermijden en alleen hoogwaardige materialen te kopen van vertrouwde fabrikantenBij het selecteren van een lijm is het beste om goedkope analogen te vermijden en alleen hoogwaardige materialen te kopen van vertrouwde fabrikanten

regels lijmen

 1. Uitstrijkje lijm behoeft slechts op de oppervlakte van de wanden en in de hoeken.
 2. Fluff de muur nodig is om heel voorzichtig, er mag geen droog eiland.
 3. Verdunnen de lijm nodig is om de normale dichtheid moet niet zo vloeibaar zijn.

Als je de juiste lijm te halen, zou de lijm snel en eenvoudig, en de reparatie zal nog vele jaren te behagen, zal het behang niet vertrekken zonder vzduyutsya niet losraken. Ja, als na de doorschijnende wand sticker, niet bang dat, als de lijm droogt, verdwijnt dit effect. Wallpaper droogt snel, in slechts 12 uur.


De basis van kwaliteit reparatie - Italiaanse vinyl behang op non-woven drager

Afwerkingsmaterialen niet-geweven vinyl te helpen versnellen het proces van het te behangen. Het voordeel van deze stof is dat in gebruik deze niet strekken, niet krimpt en vervormt niet. Vliesbehang gemaakt in Italië meer robuust en duurzaam. Italiaanse afwerkingsmaterialen bekend over de hele wereld en vele opzichters voor reparaties de voorkeur aan dit materiaal te kiezen.

Italiaanse wallpaper - de kwaliteitsnormItaliaanse wallpaper - de kwaliteitsnorm

Beoordelingen van professionele reparateurs zeer positief, merkten zij op dat dit soort behang:

 • Het heeft indicatoren voor de gezondheid;
 • Veilig voor mens en dier;
 • Het is aantrekkelijk;
 • Gemakkelijk toe te passen en te dienen voor vele jaren.

Met Italiaanse behanglijm behandelen elk belangrijk om de regels te volgen, te lijmen platte strips te volgen bij het snijden op patroon wedstrijd, gebruik dan een goede lijm, geen haast. Een belangrijk voordeel van dergelijke banen in het feit dat het behang, als de stof scheef geplakt kan worden gemakkelijk verwijderd en verplaatst.


Modern behang vinyl een Duitsland - wat is dat

Wallpaper van de fabrikanten, evenals Duitsland en Italiaanse modellen behoren tot de beste. Deze afwerking materiaal is erg begaan met de ontwerpers, want er zijn tal van opties met verschillende textuur, patroon, de mogelijkheid van verschillende kleurenpalet op de markt. Modieus vandaag beschouwd als het behang imiteren vacht van dieren en foto behang met stickers bromide.

Duitse vinyl behang kan binnen een groot aantal verschillende stijlen en richtingen, zoals te houden:

 • Classic;
 • Barok;
 • minimalisme;
 • Vanguard;
 • Hi-tech.

Wallpapers uit Duitsland geven de ruimte een luxe uitstraling en zien er erg rijkWallpapers uit Duitsland geven de ruimte een luxe uitstraling en zien er erg rijk

Het materiaal heeft een hoge kwaliteit, het is mooi en duurzaam. Met het behang gemakkelijk om mee te werken, zodat ze kiezen voor reparatie, kunt u zeker zijn van een perfect resultaat, waarvan de kapitein en zijn familie zal bevallen verkrijgen.

Hoge kwaliteit Desktop vinyl a: Specificaties

Vinyl behang voor de muren - het is zoals reeds vermeld hoogwaardige, duurzame, mooie materialen die niet schadelijk zijn voor een levend organisme. Aangezien de voorste laag van het deklaag materiaal polymeermateriaal dat superieure prestaties levert behang.

Zo, ze verschillen van andere soorten behang op de kenmerken van de volgende:

 • Weerstand tegen fading;
 • Bescherming tegen schimmel en meeldauw;
 • duurzaamheid;
 • Waterbestendigheid;
 • Gemakkelijk schoon te maken.

Dit soort materiaal datum afwerking heeft een speciale poreuze structuur, waardoor het beter dan andere maakt. Stof ademt, maar geen vloeibaar passen. Gekenmerkt door functionaliteit en duurzaamheid. Liefhebbers van schoonheid en betrouwbaarheid voor een lange tijd het kiezen van dit soort behang stof, wetende dat het anders dan andere soorten.

Met de juiste aanpak bij het opstellen gecombineerd met de traditionele behang kan een kamer uniek makenMet de juiste aanpak bij het opstellen gecombineerd met de traditionele behang kan een kamer uniek maken

Hoe de vinyl behang verf op non-woven drager

Schilderij moet nauwkeurig zijn. Als u de selectie op vinyl te stoppen met schilderen, dan zal de wizard niet een versie van zijn applicatie. Hoeveel lagen verf beslissen, natuurlijk, de meester, maar experts raden doen eentonig dekking in 2 lagen. Het is mogelijk om verf aan te brengen aan de verkeerde kant, maar een beginner op een zodanige wijze om te gaan met het zal moeilijk, niet om beter te experimenteren. Voor het schilderen, is het belangrijk om de juiste verf en gereedschappen te kiezen.

Een goede verf moet de volgende kenmerken hebben:

 • UV-bestendigheid;
 • Sneldrogend;
 • netheid;
 • Dekkracht aangebrachte laag.

Verf acryl, latex, polyvinylacetaat. Goede verf zal u helpen om een ​​specialist te kiezen, maar een schilderij in één toon te gaan en beginnende. Painted vliesbehang vinyl zal duren voor vele jaren.

Modern kleurstoffen niet de structuur van het behang beschadigen. Indien nodig kunnen ze worden gewassenModern kleurstoffen niet de structuur van het behang beschadigen. Indien nodig kunnen ze worden gewassen

Thuis kleverige vinyl behang op non-woven drager op het plafond

Mount Non-woven behang op het plafond moet worden op dezelfde technologie als op de muur. Het is belangrijk om de achtergrond te wijzigen onder het plafond lijstwerk en een kwalitatieve snoeien. We moeten vasthouden langs de lijnen.

moet worden gebruikt om de lijn te maken:

 • Mel;
 • kant;
 • Brush.

Voor kwaliteit beboeten muren met behang is belangrijk om de juiste gereedschappen en toebehoren hebbenVoor kwaliteit beboeten muren met behang is belangrijk om de juiste gereedschappen en toebehoren hebben

Ook bij het plakken is het noodzakelijk om het platform voor te bereiden. Dit zal de lijm behang coating bouwsels mogelijk te maken. De meest effectieve oplossing is een inrichting steiger. Elke band is gelijmd op zijn beurt, verplaatst het bos. Lijm op het plafond beter samen. Gepleisterd plafond moet zo gebruikelijk, maar het doek behang moet worden gevouwen als een harmonica, dus het zal makkelijker om mee te werken.

Het gat voor het plafondaansluiting wordt uitgevoerd door het doorboren het behang. Het is belangrijk om de stroom uit te schakelen naar het paneel.

Hoe kan ik vinyl behang lijm op non-woven drager (video)

Dus, bij het kiezen van een wallpaper, is het noodzakelijk om ze schadelijk, milieuvriendelijk te overwegen. Kies de stijl en na te denken over het totale ontwerp. Als je alles doen door de regels, en goed voorbereid, zal de reparatie plaatsvinden zonder enige problemen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

40 − = 36