Geperforeerde plafonds: foto’s en specificaties – nwhistorycourse.org

The BlogNiet elk appartement kunt u de originele en mooie geperforeerde plafonds te zienNiet elk appartement kunt u de originele en mooie geperforeerd spanplafonds potolkiNatyazhnye zelf zijn niet langer een nieuwigheid, maar geperforeerde plafonds: foto's zullen te beschrijven en te laten zien in al zijn glorie, is echt een noviteit. De openingen kunnen verschillende diameters en zich tegelijkertijd als strikt gelijkmatig en willekeurig of in de vorm van patronen. Met behulp van verschillende lichtontwerpen, evenals hun andere locatie, kunt u de meest onverwachte, ongewone en originele verlichting effecten te bereiken. Richting modieuze, trendy benadrukt stijl, en het is geschikt voor de stijl van "high tech".


Voordelen geperforeerde spanplafonds

Via geperforeerde plafonds, willekeurig experimenteren met licht.

Wat je ook doet met het licht, als niet om te dromen en niet te experimenteren, het resultaat zal altijd gelieve u en uw dierbaren.

Het plafond ziet er mooi en origineel, zelfs bij gebruik van conventionele, standaard verlichting. Hoe dan ook, perforatie zorgt voor een verrassende en ongebruikelijke textuur.

Met behulp van Geperforeerde plafonds kan een originele en unieke kamer ontwerp te makenMet behulp van Geperforeerde plafonds kan een originele en unieke kamer ontwerp te maken

Dus de voordelen Plafonds:


 • Praktisch en betrouwbaar;
 • Eenvoudige installatie. Gebrek aan afval tijdens de installatie.
 • Vochtbestendigheid.
 • Brandwerendheid.
 • Niet absorberen geuren.
 • Veelzijdigheid. Geschikt voor ieder mogelijk ontwerp.
 • Schade die tijdens de juiste werking is niet erg gemakkelijk te verwijderen in een korte tijd
 • Een betaalbare prijs. Hij is veel goedkoper verlaagd plafond van gipsplaat.
 • Gelegenheid om niet-standaard, de individuele situatie in het gebied te bereiken. Als u de spanning tussen de lichtbronnen en de basis plafond vast te stellen, kunt u het effect van het zonlicht te krijgen.
 • Wijd manier om een ​​dubbele wanneer op een geperforeerde plafond afwerking, het plaatsen van één, maar van een andere kleur. Overigens kan de openingen van verschillende diameter. Tijdens de tweede set het plafond en verlichting. Nu heb je de mogelijkheid om het licht aan, nadenken over het spel van licht en schaduw in de avond.
 • Bij het installeren van multi-level plafonds, kunt u het hoogste effect te bereiken. Dunne lichtstralen, glans, doordringen door de openingen van het onderweefsel, geeft een geheel eigen, unieke, de atmosfeer in de kamer. Geperforeerde plaat, in dit geval, wordt meer volumineuze look. Het ontwerp, maar niet makkelijk, maar het is de moeite waard, want het is in staat om elke ruimte een speciale pomp te geven.

Als u wilt uw appartement een uniek maken - je moet installeren geperforeerd verlaagde plafonds!

Ademend plafonds: beoordelingen

"Adem" is een spanplafond? Dat was de vraag van velen, en wat zijn de reacties van de klanten?De kwestie van "ademen" van alle soorten bouwmaterialen, was altijd scherp, en nu - meer dan ooit. Mensen, vooral degenen die in grote steden, zeer veel waardering voor uw gezondheid.

Consumenten hebben geld voor natuurlijke materialen, proberen altijd te gebruiken is hun in plaats van "chemie" en "synthetisch". Doe altijd dat ze het doen - de vraag is, eerlijk gezegd, het branden.

reviews:

 1. Gewoon een marketingtruc - de film niet ademt;
 2. De lucht circuleert niet in de spleet tussen de OCV en hoofdplafond;
 3. Als een kwestie van principe voor u, moet je niet knoeien met het en "ademen" spanplafond;
 4. Om het gewenste effect, de nodige technische maatregelen die de noodzakelijke ventilatie zone zal bieden te bereiken. Als een optie - doek plafond.
 5. In de uitvoeringsvorm van de PVC-folie met perforatie effect onbeduidend.
 6. Hoog genoeg prijs.
 7. Option is duidelijk geen prioriteit.
 8. Het is dwaas om te "ademen" het plafond. Wanden en vloeren, waaruit het niet zou zijn gemaakt, zijn niet "ademen".
 9. Voor dit doel is het beter om de stof te gebruiken. Op sommige momenten sterker dan PVC, en ademend. De stof zelf heeft een microperforatie, en deze gaten worden gevormd in het productieproces van het materiaal. Op dit plafond zal nooit condens of schimmel of meeldauw. Dit zijn de "ademen" plafond.
 10. "Ademend" materiaal spanning plafond goed combineren met het behang en gips en gipsplaat. Heeft een warmte kanon niet nodig tijdens de installatie.

Van de vele recensies over Geperforeerde plafonds kunnen zeggen dat de meningen uiteen: sommige zijn net als zijn creatieve vormgeving en de wijze van uitvoering, anderen - spreken van hen niet erg vleiend, en argumenteren dat het beste alternatief voor hen - de stof verlaagd plafondVan de vele recensies over Geperforeerde plafonds kunnen zeggen dat de meningen uiteen: sommige zijn net als zijn creatieve vormgeving en de wijze van uitvoering, anderen - spreken van hen niet erg vleiend, en argumenteren dat het beste alternatief voor hen - de stof verlaagd plafond

Dus, op basis van de enorme hoeveelheid feedback, we kunnen veel populariteit spanning stof plafond spanplafond concluderen in de voorkant van de PVC.

3D perforatie van verlaagde plafonds: volume-effect

3d kunst perforatie van verlaagde plafonds - een innovatie ontworpen om een ​​volumetrische 3D plafond te creëren.

Plafonds worden gemonteerd door middel van een speciale 3D-profiel, dat in hoofdzaak vereenvoudigt het ontwerp van montagetechniek, aangezien het mogelijk is om zowel het plafond gelijktijdig af te dichten.

3d kunst perforatie wordt zo populair dat feedback van consumenten over het erg leuk.

3d art perforatie: beoordelingen van plafonds

3d kunst perforatie is de meest populaire van vandaag, en het is in grote vraag3d kunst perforatie is de meest populaire van vandaag, en het is in grote vraag


Kortom, de recensies zijn als volgt:

 • Dit is ongetwijfeld - de know-how, en, zeer goed;
 • 3D-profiel helpt de installatie te vereenvoudigen. Montage vindt plaats in de kortst mogelijke tijd uitgevoerd.
 • Art perforatie fascineert en trekt de aandacht van mensen.
 • Dit is de meest originele van alle bekende methoden van decoratie, die zeker zal transformeren onherkenbaar elk interieur.
 • Het wordt gecombineerd met LED-achtergrondverlichting, evenals een foto af te drukken.
 • Interieur verwerft drie dimensionale look, waardoor het vrij uniek. Het was uw plafond - is vooral individueel.
 • Perforatiepatroon varieerde van patroon en een patroon spiralen, of bloemen.
 • Dealers werken snel, soepel en professioneel. wens elke cliënt - voor hen de wet.
 • Art perforatie is een goede optie. Om een ​​kamer te regelen, moet u kunst perforatie gebruiken.
 • Na het bekijken van de video, hebben we besloten om te boeken.

Uit dit alles blijkt duidelijk dat de consument zijn niet alleen voor het grootste deel tevreden zijn met deze innovatie, maar het is sterk aan te raden om te introduceren aan anderen.

Montage geperforeerde plafonds: vertrouw geschoolde

Vóór de montage, nemen metingen, en maak dan de nodige markeringen.

Als gevolg van de zuiverheid van de werkzaamheden, is het niet nodig om alle meubels te maken vanuit de kamer. Het volstaat om het te verplaatsen naar het midden van de kamer om de toegang tot elementaire plafond rond de omtrek te bieden.

Het belangrijkste instrument voor het markeren - laser-niveau.


Instructies stap voor stap

Aanvankelijk aangebracht op een lijn aan de rand, teneinde het niveau waarop het systeem geplaatst bepalen. Lampen moeten worden gekocht op voorhand, waarbij moet verder in een geperforeerde plafond geplaatst of verbergen eronder of ophangen. Opgemerkt dient te worden dat in het geval van embedded verlichtingsarmaturen, een bepaalde plaats nodig is voor hen.

Verder is het een eeuwenoud dilemma hoe het plafond te monteren:

 1. Met hun handen;
 2. Handen van specialisten.

Installeer geperforeerde verlaagd plafond kunt u zelf, maar handelen op zijn installatie moet zeer zorgvuldig en aandachtig te zijnInstalleer geperforeerde verlaagd plafond kunt u zelf, maar handelen op zijn installatie moet zeer zorgvuldig en aandachtig te zijn

De installatie van het plafond vereist vaardigheid, een bepaalde vaardigheid en ervaring. Het niet hebben van dit alles, is het zeer gemakkelijk om fouten te maken en ondergang van de hele zaak. Natuurlijk, de belangrijkste reden voor de terughoudendheid om het te doen met zijn eigen handen, is het gebrek aan lasers, maar ... dit is niet de belangrijkste reden om autografisch installatie te verlaten.

Om fouten te voorkomen, mag het materiaal niet bederven, is het beter voor het moeizame proces zelf niet te nemen!

Natuurlijk, kunnen we proberen om zelf te maken van het frame, het opslaan van een bepaald bedrag op deze, maar, zoals zo vaak gebeurt wanneer een klant komt tovenaar, hebben ze de neiging om alle rework zweten. Of is het noodzakelijk om de spreekwoordelijke wiel opnieuw uitvinden?

Installatie van een geperforeerde plafond (video)

Formulieren Geperforeerde plafonds

Naast de 3D plafond en het plafond te ademen, zijn verlaagde plafonds perforaties gedeeld door het type oppervlak, zoals elke andere maxima.

soort:

 • glossy;
 • matt;
 • Metallic.

Het laatste type van het oppervlak van de meest karakteristieke van de stijl van "high tech".

Het verschil met de conventionele verlaagde plafonds enige ronde gaten op het oppervlak van de baan en in de openingen van een bepaalde diameter.

Het enige verschil met conventionele geperforeerde spanplafond bestaat, dat ten eerste er ronde gaten van verschillende diametersHet enige verschil met conventionele geperforeerde spanplafond bestaat, dat ten eerste er ronde gaten van verschillende diameters

Geperforeerde spanplafonds geven geweldige functies die kunnen uitvoeren van de brutaalste ontwerpprojecten.

Er is niet alleen een gelegenheid om verschillende lampen gebruiken, maar ook om extra verlichting apparaten combineren met basis-toestellen, terwijl het bereiken van unieke effecten van licht spelen.

Soorten verlichtingsarmaturen voor Geperforeerde plafonds: hoe te kiezen

Helaas, de lage plafonds in de grote verscheidenheid aan appartementen liet ons een erfenis, omdat de post-Sovjet-periode, bederven de hele interieur.

Het appartement met een laag plafond, voordat opknoping een kroonluchter, is het niet nodig om een ​​keer zorgvuldig af te wegen en te overwegen alles.

Massive, sierlijke kroonluchters, zal uiteindelijk hangen over huiseigenaren, als iets fundamenteel, niet goed passen in het interieur. In plaats daarvan worden ontwerpers geadviseerd om te installeren de lampen zijn plat, of, of zeer weinig verlichting. Als u niet deze tips te volgen, kunt u, op het einde, om "get" nog meer laag plafond en disharmonie in het totale interieur ensemble.

Wat betreft de verlaagde plafonds van elke soort, hun ontwerp maakt het mogelijk om elk soort lichtval.

Maak je geen zorgen over de complexiteit van het selecteren van armaturen voor Geperforeerde plafonds, als geschikt voor dat zijn dezelfde als die voor conventionele blade spannerMaak je geen zorgen over de complexiteit van het selecteren van armaturen voor Geperforeerde plafonds, als geschikt voor dat zijn dezelfde als die voor conventionele blade spanner

Soorten lampen:

 1. Conventionele kroonluchter;
 2. gewone lamp;
 3. Fiber optic systeem, genaamd "sterrenhemel";
 4. Inbouwspot light;
 5. LED-backlight.

Verlichting in verlaagde plafonds worden bevestigd aan de basis, dat wil zeggen het hoofdplafond is daarom absoluut betrouwbaar hechting dan bijvoorbeeld in gipskarton constructies.

Zoals voor de lampen, gebruik dan een grote verscheidenheid, maar je moet onthouden over de juiste keuze van de macht: 35 watt voor halogeenlampen tot 60 W gloeilampen.

Indien het vermogen hoger is dan aanbevolen, zal de film smelten plafond eenvoudig en vermijd dit ongewenste verschijnsel moet warmte-isolatie te verbeteren.

Daarom, om onnodige problemen en kosten, optie "gold" is nog steeds "sterrenhemel", of het equivalent daarvan te voorkomen. Dit licht is geschikt voor vrijwel elke ruimte. Hij benadrukt het comfort, goed gekozen ontwerp, en zal nuttig voor iedereen, vooral de romantische aard.

Flikkerende stippen op een donkere achtergrond gemaakt met behulp van een lichtdoorlatend vezels die ofwel zijn verborgen achter de film, of naar buiten worden geleid. Als gevolg hiervan zal de verlichting in uw appartement, dat, vooralsnog is er de meerderheid van de consumenten!

Geperforeerde verlaagd plafond met verlichting (video)

Tot slot wil ik graag samenvatten wat er is gezegd. Geperforeerde plafonds genoten toenemende populariteit. Het doel van de installatie is niet alleen de uitlijning van het plafondoppervlak, maar geven de kamer een oorspronkelijke vorm, en natuurlijk de optische zoom ruimte, wat belangrijk is in kleine appartementen. Met een verscheidenheid aan kleur en textuur van spanplafond is het mogelijk, zelfs de meest gedurfde, de meest fantastische design. Dit ontwerp plotseling geen droom, maar een realiteit!

Veel geluk voor u bij het opzetten van uw huis!

Ontwerp Geperforeerde plafonds (foto in het interieur)

1 min2-min3-min4-min5-min6-min7-min8 min9-min10 min

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 2 = 1

Adblock
detector