Gegalvaniseerd plafonds: een goede optie – nwhistorycourse.org

The BlogMetal plafond - is een uniek waterbestendig plastic en een ophangsysteem dat is gemakkelijk te monteren, zonder speciale vaardighedenMetalen plafond - is een uniek waterbestendige kunststof en een ophangsysteem dat gemakkelijk samen te stellen zonder speciale navykovMetallicheskie plafonds zijn gemaakt van ofwel gegalvaniseerd profiel of aluminium. Aluminium, natuurlijk, duurder, en in veel opzichten beter, maar er is een legitieme vraag: is het altijd, in alle gevallen, of het nu nodig? Aluminium is niet altijd de keuze gerechtvaardigd is, en niet altijd de moeite waard het extra geld te veel betaalt, terwijl het in dit geval is er een low cost, gegalvaniseerd plafonds. Daarnaast is er aan de huidige poedercoatings aanmaken als esthetische uitstraling van het plafond, die vrijwel iedereen, zelfs de meest veeleisende consument past.


Gegalvaniseerd profielstaal voor verlaagde plafonds

Gegalvaniseerd metaalprofiel wordt vervaardigd met speciaal materiaal dat een hoge graad van nauwkeurigheid en juiste geometrie verschaft.

Profiel van verzinkt staal.

Profielen zijn onderverdeeld in verschillende types.

Soorten profielen:

 • Het cd-profiel. De lengte van het, als een regel. 3 of 4 meter, maar er zijn andere van zijn lengte, bijvoorbeeld 2,6; 3.4; 3, 6 meter, etc. Het wordt gebruikt bij de bouw van valse plafonds, zolders. Het pakket van 24 stuks. Breedte 60 mm.
 • Trim profiel UD. Lengte slechts 3-4 meter. Gebruikt te monteren en aan te sluiten op de wand structuur aan het plafond. De bevestigingsgaten daarin gevormd. In een verpakking van 32 stuks. Breedte 28 mm.
 • Rack secties C-50, C-75, C-100. Metaal dikte 0, 5-0, 8 mm. Hun lengte varieert van 2, 6-4 meter. Dit is een verticale profiel voor de partitie. Het ontwerp kan zowel enkele als dubbele zijn. Het maakte de gaten voor de installatie van de verschillende communicatie. In een verpakking van 12 stuks.
 • PROFIEL lichtgewicht CDN. De lengte van 3 meter. Ze hechten verlaagde plafonds en de muur om het verlaagde plafond te verbinden.

De belangrijkste soorten metaalprofielenDe belangrijkste soorten metaalprofielen

profielen kwaliteit speelt niet alleen een belangrijke en cruciale rol in deze fase als een plafond apparaat.


Verlaagde plafonds gemaakt van gegalvaniseerd staal: een goedkope optie

Zoals reeds vermeld, gegalvaniseerd plafonds zijn de kosten in vergelijking met dezelfde aluminium.

Gegalvaniseerd plafond is mogelijk te regelen, in de praktijk, waar dan ook, dat wil zeggen, op alle gebieden, omdat ze missen allerlei verboden en beperkingen in dit verband.

Het metaal dat wordt gebruikt voor de productie van banden wordt beschermd tegen corrosie en corrosieve omgeving, en is ontworpen voor een zeer lange levensduur. Gegalvaniseerd plafonds in vergelijking met aluminium, hebben een aantal voordelen.

Profielen instellen (video)De voordelen van low-cost design

 1. Grote kracht dan aluminium, waardoor het mogelijk is om ze te installeren in sportscholen - plafonds zijn niet bang voor vervorming;
 2. Ze zijn beter bestand tegen slijtage dan aluminium plafonds.

De lage prijs kan elke consument niet erg hoge inkomens veroorloven om een ​​plafond te regelen.

Corrosiebestendigheid van verzinkte plafond perfect gecombineerd met hun extreem sterkeCorrosiebestendigheid van verzinkte plafond perfect gecombineerd met hun extreem sterke

Gegalvaniseerd plafonds vaker gebruikt worden in appartementen, hoewel veel consumenten geloven nog steeds dat toe te passen in uw eigen appartement als dit is niet erg geschikt, omdat niet helemaal hun gebruikelijke uiterlijk. Echter, in de afgelopen jaren, dit stereotype wordt geleidelijk terugwijkende in de achtergrond. Degenen die liever high-tech stijl, is al lange tijd het principe van dergelijke plafonds. Natuurlijk, alleen die stijl niet de mogelijkheden van gegalvaniseerd plafond uitputten. Deze plafonds zijn opmerkelijk passen in een ontwerp-oplossing.

De inrichting valse plafond van het raamprofiel van gegalvaniseerd

Monteren van de profielen kan gaan naar de volgende fase - een inrichting voor plafondconstructie van gegalvaniseerd profiel.

Varianten van de inrichting:

 • Het buitenste deel van de bekleding en kan niet worden vastgesteld, maar gelegd in de cel;
 • Bevestigd door middel van grendels.

De belangrijkste voordelen van het frame van metalen profielen - eenvoudige installatie en een lange levensduurDe belangrijkste voordelen van het frame van metalen profielen - eenvoudige installatie en een lange levensduur

Suspension-systeem, op een zodanige manier maakt het mogelijk niet alleen om de gebreken van de basis plafond te verbergen, en vergeet het, bijna altijd.


Dit maximum is zeer duurzaam, maar als dat zo is, ooit, behoefte aan een gedeeltelijk herstel van het oppervlak, kan het zeer gemakkelijk en zonder problemen uit te voeren.

Het apparaat is deze plafonds kan zowel de installatie op te slaan en te herstellen.

Aanbevelingen voor de installatie van gegalvaniseerd plafond: het is noodzakelijk om te weten

Het wordt sterk aanbevolen om de aankoop van componenten van verschillende fabrikanten zijn niet, zoals men. Zo hoeft u niet geconfronteerd met het probleem van het verschil in kleuren en texturen.

Voordat u de installatie begint, moet u het belang van de juiste markering van de basis plafond herinneren.

Opmaak produceren basisplafond met een laser levelOpmaak produceren basisplafond met een laser level

Muren moeten markeren dat afwijkt van het hoofdplafond, ten minste 15 cm. In het geval dat een veel communicatie, is het noodzakelijk om het streepje te verhogen voor de juiste plaatsing.


Het zou heel goed te gebruiken in dit geval een laser-niveau. Deze tool vereenvoudigt aanzienlijk het proces van scheiding, omdat uw belangrijkste doel - om een ​​perfect vlakke ondergrond te bereiken.

Instructies stap voor stap:

 1. Het is noodzakelijk om een ​​trim profiel hoek te bevestigen, door de pluggen of schroeven. Als de muren zijn beton, dan, met het oog op hun speciale kracht, moeten ze markeren en boor een gat puncher.
 2. Fasten profiel. De afstand tussen de deuvels rond 0,5metra.
 3. Installeer hangers. Je moet dit niet doen "op het oog", en de eerste moeten de plaatsen waar de gidsen kruisen schetsen. Meer nauwkeurige telling kan worden gedaan met een koord. Pre maakt vlekken op de muur, die een geleideprofiel worden bevestigd, en vervolgens deze techniek aan de muur tegenover. Tags sluit het koord, die in dit geval wordt gebruikt in plaats van een liniaal. Aan het snoer moet worden opgemerkt het snijpunt.
 4. Boor de gaten voor de installatie van hangers.
 5. Installatiegids.
 6. De haken van kledinghangers worden verbonden met het basisprofiel, in hoogte verstelbaar door middel van hangers bezzazhimnogo clip.

Het uitvoeren van alle activiteiten beschreven, stelt u de cassette. Vergeet niet om jezelf te loven voor een job well done!

Installatie van metalen plafonds (video)

Tot slot wil ik graag een streep onder al het bovenstaande. Prachtige sier eigenschappen en uitstekende prestaties plafond van gegalvaniseerde gewalst staal, gemaakt voor vandaag een van de meest voorkomende vormen van afwerking het plafond, gegalvaniseerd plafond. Ze worden aanbevolen bouwers, hun klanten tevreden, want het is mooi, duurzaam en stijlvol. Eenvoudige installatie en nemudreny zorg van het oppervlak van het plafond, hun werk doen elk jaar: meer en meer consumenten hulde te brengen aan deze dekking is. Metalen plafonds kan elke ruimte perfect te versieren als niet-residentiële woningen, en de redenen hiervoor zijn legio. Na maakten hun keuze in het voordeel van verlaagde plafonds verzinkt je voor vele jaren om jezelf te redden van de zorgen van de eeuwige en voortdurende verandering te repareren het plafond! 

Gegalvaniseerd plafonds (foto)

0ad983eb71f80e51b3ba4edff3371daf320130225114718313067 ---8194431-800x800194.79119m29m739000201

Leave a Comment

Your email address will not be published.

95 − 91 =

Adblock
detector