Gecombineerde keuken-woonkamer van 16 pleinen: ontwerpideeën – nwhistorycourse.org

The BlogNa te hebben besloten een redesign, in plaats van twee kleine kamers, krijg je een groot, licht en luchtigNa te hebben besloten een redesign, in plaats van twee kleine kamers, krijg je een groot, licht en luchtig pomeschenieSegodnya kleine appartementen zijn nieuwe tijden beleven. Steeds meer eigenaren zijn vastbesloten om hun levensomstandigheden met de hulp van de herontwikkeling gebieden te verbeteren. Om dit te doen, moet u een speciale vergunning, die de werking geproduceerd zou legitimeren verkrijgen. Keuken-woonkamer van 16 pleinen ontwerp kan alleen of met de hulp van een ontwerper te worden uitgevoerd. Zijn enige doel is het comfort, gemak en functionaliteit lokalen.


Het ontwerp van de keuken-woonkamer van 16 vierkante meter: de voor- en nadelen

Keuken-woonkamer kan worden ontworpen op een zodanige wijze dat een kleine ruimte veel groter zal lijken.

Bij de keuze van het ontwerp terrein is het belangrijk om het feit dat het niet mag worden overbelast overwegen. speciale technieken die worden gebruikt voor het decoreren van een kleine kamer, die de ruimte te vergroten.

Design ideeën voor kleine kamer is er een groot aantal. Maar om het goede te kiezen, kan een vrij moeilijke taak. Immers, moet de kamer praktisch en stijlvol, het hangt af van de voorkeuren van de eigenaren terrein.

Demonteer de muur zal toelaten om meer dingen te regelen, of gewoon verlaat de kamer voor meer ruimteDemonteer de muur zal toelaten om meer dingen te regelen, of gewoon verlaat de kamer voor meer ruimte

Voor- en nadelen:

 • Een groot voordeel van de gecombineerde ruimte de maximale uitzetting.
 • Voorzie een groot gebied is makkelijker dan twee kleinere.
 • Gecombineerd ruimte maakt het gebruik van de ruimte zo efficiënt mogelijk te maken.
 • Deze ruimte is zeer snel vuil worden.
 • De ongelukkige situatie kan leiden tot ongemak in de woonkamer.
 • Alle ruimte is doordrongen van de geur van voedsel.

Voordat u beslist op keuken en woonkamer combinatie, is het belangrijk om vertrouwd te raken met alle voor- en nadelen van de beslissing op een klein oppervlak.


Een goede planning van een keuken-woonkamer van 16 vierkante meter

Keuken-woonkamer kan moeilijk zijn om de juiste plan te kiezen. Een goede planning kan helpen redden de nodige ruimte.

Met de mogelijke soorten van de planning is te vinden op het internet, gespecialiseerde tijdschriften, of het advies van een ervaren ontwerper zoeken.

Voordat u de planning uit te voeren, is het belangrijk om het te zien in mijn hoofd. Om dit te doen, moet je een gedetailleerde project die zal helpen om prioriteiten te ontwikkelen.

Wat je moet doen om goed te plannen: • Teken een plattegrond in combinatie met alle communicatie.
 • Zoek de keuken, het gebruik van verschillende types van lay-out en beslissen wat het beste werkt.
 • Voeg interieur.
 • Meet de ruimte, de afstand tussen de objecten, die niet zal bemoeien met de comfortabele beweging.                                                                                                             Dankzij het nieuwe ontwerp beslissingen, kan een dergelijke unie lokalen worden gedaan totaal verschillende manieren, het krijgen van een resultaat zeer functioneel en mooi ruimte waarin het handig om alles zal zijnDankzij het nieuwe ontwerp beslissingen, kan een dergelijke unie lokalen worden gedaan totaal verschillende manieren, het krijgen van een resultaat zeer functioneel en mooi ruimte waarin het handig om alles zal zijn  

Run juist van plan alleen mogelijk door trial and error, inrichting en verandering van het meubilair. Dit moet een keer worden gedaan, dus na niet ervaren ongemak.

Hoe maak je een keuken-woonkamer van 16 pleinen plaatsen

Een juiste plaatsing van de werkende en residentiële zones wordt bepaald door het gemak van de toekomstige inrichting van het appartement.

Het is belangrijk te onthouden dat de herontwikkeling op alle wettelijke regels moeten worden uitgevoerd. Niet-naleving kan leiden tot tragische gevolgen die niet alleen de eigenaren van het appartement, maar de bewoners van het huis beïnvloeden.    

Alvorens in te gaan in een gecombineerde keuken en woonkamer je nodig hebt om de voors en tegens af te wegenAlvorens in te gaan in een gecombineerde keuken en woonkamer je nodig hebt om de voors en tegens af te wegen

Om problemen te vermijden, is het belangrijk om de regels die het mogelijk maken of de uitvoering van de verschillende acties te verbieden te leren.

Statuten ruimte

 • U kunt een keuken op het terrein niet hebben;
 • U kunt de ruimte ten koste van het bad en toilet niet uit te breiden;
 • Je kunt niet de twee zones te combineren, in combinatie keuken vergast.                                             keuken apparatuur moet voldoen aan het gemak van de eigenaren van het appartementkeuken apparatuur moet voldoen aan het gemak van de eigenaren van het appartement

Er zijn veel meer regels. Het verkrijgen van een vergunning - werk dat veel tijd in beslag neemt en neemt veel inspanning.

Interieur keuken, woonkamer 16 m²: foto en praktische tips

Ingerichte interieurs in een kleine kamer zeer zorgvuldig. Omdat een verkeerde beweging het hele interieur kan ruïneren.

Het is belangrijk te onthouden dat in een kleine kamer ontvankelijk opstapelen onnodige details. Dit kan leiden tot een gevoel van rommel en vol van slechte smaak.

Om een ​​kleine kamer te ontwerpen ontwerpers wordt geadviseerd om alleen de meest noodzakelijke onderdelen te gebruiken.   

Open keuken met woonkamer - receptie, vaak gebruikt als in het ontwerp van de Open keuken met woonkamer - receptie, vaak gebruikt als in het ontwerp van de "Chroesjtsjov" en "brezhnevok" en in de nieuwe, ruime appartementen, studio's, lofts, cottages


Praktische tips:

 • Voor de oppervlaktebewerking gebruik lichte tinten;
 • Besteed aandacht aan de verlichting, moet het genoeg om de kamer lijkt visueel groter zijn;
 • Het gebruik van kleine of ingebouwde meubels;
 • Strikt bakenen de zone van werk en vrije tijd.                                                                                        

Bij het maken van een gecombineerde ruimte is belangrijk om de regels van de harmonie te volgen: de meubels in de keuken en in de woonkamer moet worden gecombineerd met elkaar.   

Keuken en woonkamer: de geheimen van de lay-out en nuttige tips. Technische Interior Design (Video)

Ontwerp project van de keuken-woonkamer van 16 vierkante meter

Om een ​​kamer van 16 meter in een ideale optie voor zichzelf te regelen, is het belangrijk om te beslissen over een stijl die zal worden gebruikt om het interieur te creëren.


Style keuken-woonkamer, elk kiest. Er echter rekening mee dat niet alle stijlen zijn geschikt voor het verwerken van kleine kamers.   

Sinds enige wijzigingen, moet u toestemming BTI te krijgen, niet per ongeluk afbreken van de dragende muur fragment. Dit ogenschijnlijk kleine verandering mozhe4t met zich meebrengen niet verwachte gevolgenSinds enige wijzigingen, moet u toestemming BTI te krijgen, niet per ongeluk afbreken van de dragende muur fragment. Dit ogenschijnlijk kleine verandering mozhe4t met zich meebrengen niet verwachte gevolgen

Ondanks de verschillende stijlen, zijn er technieken om accenten te helpen en voldoen aan de juiste zonering terrein.

Varianten van het bestemmingsplan lokalen

 • Het gebruik van de bar;
 • De succesvolle ontwerp van de vloer;
 • Gebruik van het eiland deel;
 • Met behulp van de tafel als scheidingsteken;
 • Het gebruik van de schermen en scheidingswanden;
 • Met behulp van de bank als scheidingsteken.                                                                                           De bar kan zowel vaste gedeelte van de wand, en een apart fragment van de keuken byatDe bar kan zowel vaste gedeelte van de wand, en een apart fragment van de keuken byat

Run Zoning kleine kamer goed - een zeer belangrijke taak. Deal with it zal helpen ervaren ontwerpers of bijzondere bijslagen voor design.

Bestemmingsplan paar briljante ideeën (video)

Om een ​​kleine ruimte uit te rusten kan gemakkelijk en eenvoudig zijn, als we het advies van professionals gebruiken. Ze kunnen een groot aantal ontwerpprojecten die zullen helpen uitzoeken van de ontwerp-opties en kies de meest geschikte voor zichzelf te presenteren. Een zeer belangrijke voorwaarde is een goede planning en bestemmingsplannen lokalen. Het is ook belangrijk om de juiste kleur en verlichting technieken te gebruiken om de keuken-woonkamer visueel uit te breiden. 

Het ontwerp van de keuken-woonkamer van 16 vierkantjes (foto's)

017f2bc1e010da2XL002207780850014652086461802012401528ca4f81b1079911010910104831380561973kuhnya-s-gostinoy-1206092013123726

Leave a Comment

Your email address will not be published.

23 − = 15

Adblock
detector