Gas pistol för undertaks: funktioner och arter – nwhistorycourse.org

The BlogMed gas värmepistol bör fungera endast yrkesverksammaMed gas värmepistol ska endast professionalyVso flesta människor tillgripa användningen av undertak. Sådana konstruktioner är mycket ergonomiska och attraktivt utseende. För att installera undertak måste använda specialutrustning. Vid montering av strukturer byggare tillgripa användningen av speciella gas pistol. Det hjälper till att jämnt uppvärma ytan av banan och förhindrar bildandet av skadliga kondensation på ytan av lager kakel under fastställande filmer.


Hur man installerar tak utan gas

Många människor är rädda för att arbeta med utrustning som felaktiga operationer kan orsaka en explosion. Spänningar kan tak utan användning av gas pistol. Gör det enkelt nog om beståndet nödvändigt material.

För att hänga tak utan användning av en pistol, behöver du:

 1. Puncher. Om den inte gör det använder en borr.
 2. Skruvmejsel. Var beredd på att ge en mängd olika tips för honom.
 3. Roulette.
 4. Enkel penna.
 5. Nivå. Lämplig för både vatten och laser.
 6. Paint sladd.
 7. Byggnad eller vanlig hårtork med hög effekt.
 8. Skruvar, skruvar och andra fästanordningar.
 9. Tyget.
 10. Baguetter, som lämpar sig för installation av tak sömlös.

Innan du börjar måste du misslyckas med att korrekt förbereda ytan för efterföljande spänntak. Det rekommenderas att ta bort den gamla gips och eliminera sprickor och annan yta mikro-ytråhet. Om du har möjlighet, täcka ytan av det speciella svampdödande primer.

Till följd glad, måste du noga förbereda arbetsytanTill följd glad, måste du noga förbereda arbetsytan

Hur man installerar en sträcka tak utan gas följande:


 • Till att börja med att göra noggranna mätningar av rummet. Gör justeringsoperationer runt omkretsen av rummet.
 • Sedan Dra ledningarna i taket. Glöm inte att fästa på ytan av speciella transformatorer, vilket kommer att sänka spänningen vid behov.
 • Med hjälp av dina anteckningar, fästa den på ramen Framing ytan. Ett steg för att fästa den valda ta hänsyn till de material som gjort dina väggar. Till exempel om de är gjorda av betong, är den optimala tonhöjds 25 cm. Om ytan eller trähus är tillverkat av silikat block, skär steg upp till 15 cm.
 • Sedan sträcka duken taket. Kanterna på tyget glöm inte att fästa ramen Framing. Med hjälp av en spatel, för in bladkanten i en baguette.

Montering av undertak utan pistol (video)

Värmepistol för undertak: sort och makt

Värmepuffror kan verka på el, gas eller diesel. Varje typ har sina egna egenskaper.

Gasen kanonen har en kapacitet på 10 till 100 kW beroende på modell. Fördelen med sådana anordningar är lätta vikt och effektivitet. Det bör noteras att driften av sådana enheter i luften inte släpps ut skadliga kemikalier. Vid användning av denna produkt måste övervaka indikatorn gastrycket. Till exempel, om du arbetar med en gas pistol 30 kW, det optimala tryck - 0,7 bar. Dessa enheter är inte lämpliga för användning i kylrum.Den gas pistol ger nästan 100% effektivitet eftersom uppvärmning sker i samma luft, i vilken det förbrända bränsletDen gas pistol ger nästan 100% effektivitet eftersom uppvärmning sker i samma luft, i vilken det förbrända bränslet

Det anses vara den säkraste elektriska värmepistol. Sådana anordningar är mobila och har små dimensioner. Dessutom behöver den elektriska pistolen inte behöver konstant laddning av ett visst bränsle.

Nackdelen med dessa vapen är en lite ström. Mata enheten från telenätet 220 eller 380 V power elektriska pistoler medelvärden 5-7 kW.

Värmepuffror arbetar på diesel samt gas. Sådana enheter har vissa fördelar. Guns diesel verkar på diesel, och på en fyllning kan pågå i ca 10 timmar. Effekt från sådana enheter varierar från 10 till 100 kW.

Scope diesel värmepistol - Reparation och uppvärmningScope diesel värmepistol - Reparation och uppvärmning

Genom avsaknaden av vapen på en dieselmotor inkluderar:

 1. En hel del vikt.
 2. Svårigheter att transporter. En sådan enhet måste transporteras enbart med en ballong.
 3. De höga kostnaderna.
 4. Behovet av ytterligare tjänster enhetsnoder på grund av exponering för dieselolja.

Vilken typ av vapen är bättre att välja för undertak

Under en sträcka tak uppstår frågan: "Vilken typ av vapen är bättre att välja?". När du väljer en viss enhet måste du vara uppmärksam på de förhållanden under vilka du kommer att utföra installationen och rummets storlek.

Om du vill montera hög effekt enhet, är det bättre att ge företräde åt en enhet som körs på diesel. Det är värt att notera som kan användas användningen av sådana enheter endast om rummet har god ventilation.


Diesel pistol är absolut inte önskvärt att använda vid arbete i trånga utrymmen, eftersom de släpper ut gifter under arbetet.

Om du behöver hög rörlighet och snabb uppvärmning av rummet, sedan sluta ditt val på en gas pistol direkt uppvärmning. Under den när du utför installationen med hjälp av denna enhet, är det nödvändigt att följa säkerhetsreglerna. Om du installerar taket i ett svalt rum, använder den enheten är förbjuden.

gasdrivna gevär används vid installation undertak som sträcker sig från 10 kWgasdrivna gevär används vid installation undertak som sträcker sig från 10 kW

Elektrisk utrustning ska användas om det inte går att ständigt tanka. Det bör noteras att sådana vapen har en betydande nackdel - i sin ansökan föreligger behov av hög kapacitet anslutning.

Nyligen började en stor popularitet att använda infraröda gas vapen. De har ett antal konstruktionsdetaljer. Nackdelen med dessa anordningar är deras höga kostnader och behovet av att ansluta till elnätet.


Fördelarna med infraröd pistoler inkluderar:

 • Inga skadliga ångor under drift.
 • Tyst.
 • Hög effekt.
 • Möjlighet till uppvärmning av öppna utrymmen.

Infraröd värmepistol värmer än luft, och objekt som finns i dess täckningsområdeInfraröd värmepistol värmer än luft, och objekt som finns i dess täckningsområde

Sorter av gasdrivna gevär

Gasdrivna gevär klassificeras genom metoden för uppvärmning. Det finns enheter med direkt och indirekt uppvärmning. De arbetar på samma bränsle, men har vissa skillnader.

Utformningen av direktuppvärmningsanordningar ger inte för rening av luftflödet som lämnar pistolen från olika förbränningsprodukter. Detta innebär att en liten del av föroreningar kan finnas kvar i rummet efter installationen. Det är därför som dessa vapen rekommenderas endast i väl ventilerade utrymmen.

I anordningar med indirekt uppvärmning metod har en speciell ringformig värmeväxlare. Han är den viktigaste delen av en värmepistol.

Schema uppvärmning i en sådan anordning är som följer:

 1. Bränslet (gas) förbränns kammaren.
 2. Produkter som bildas efter förbränning av bränslet faller i den ringformade värmeväxlaren.
 3. Därefter kemikalier lämnar genom skorstenen, som tidigare visades på gatan.

Numera är dessa enheter skyddas mot överhettning. Deras kostnader är mycket högre. Men om du är nybörjare, sedan ge företräde endast sådana vapen, eftersom de kommer att rädda dig från cylinder detonation.

Enhetsvärmepistoler: vad man ska titta (video)

Mångfalden av termiska anordningar för installation av stretch tak gör att du kan välja den produkt med hänsyn till egenskaperna i ditt rum. När du arbetar med gasdrivna gevär följer nödvändigtvis grundläggande säkerhetsregler. Glöm inte att följa ballongen trycket. Om du letar efter helt säker enheten och sedan ge företräde åt vapen, som arbetar på el. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

58 − = 55

Adblock
detector