Garderober i vardagsrummet i väggen: den perfekta lösningen för ett bekvämt hem – nwhistorycourse.org

The BlogVacker garderob i väggen kommer att bidra till att göra vardagsrummet en snygg och praktiskVacker garderob i väggen kommer att bidra till att göra vardagsrummet en elegant och praktichnoyOriginalnye kommer vackra garderober bidra till att gömma sig från ögonen på kläder, böcker, redskap, utrustning och andra. I en korrekt placerad och monterad inuti skåpet innehåller nästan allt, så det är förståeligt varför fler och fler människor föredrar att denna modell möbler. Garderober är lika lämpliga för Chrusjtjov och lägenheter i den nya byggnaden.


Skönheten och rymd: garderob i vardagsrummet

Stora snygga skåp är vacker fasad, som är den viktigaste synliga delen av möbler, och det är ofta det mest attraktiva området. Genomskinliga eller ledade spegel fasader med designer ornament är verkligen en dekoration i rummet.

Dekorera insidan av gästrummet, kan du använda den vackra garderob med speglade skjutdörrarDekorera insidan av gästrummet, kan du använda den vackra garderob med speglade skjutdörrar

garderob dörrar kan vara den mest ovanlig design:

 • Frostat glas;
 • Glans med mönster;
 • Rafflat glas;
 • Med Photoprint;
 • Spegel med målat glas och andra.

Möbler, ordnade i ett litet rum, inredda i en minimalistisk stil - det är en idealisk lösning som gör det möjligt att på ett intelligent sätt placera, saker samtidigt eliminera röran utrymme. Ett viktigt inslag i garderoben coupe som är installerad i vardagsrummet längs väggarna, är dess interna innehåll.


Inne i baren område rymmer, ett fotogalleri, en avdelning för samtida konst, bokhyllor, alla typer av lådor för accessoarer, smycken, metall korgar.

Allt detta innehåll kommer att döljas från nyfikna ögon och inte minst ur stoftet. För att uppnå en enhetlig bild av interiören, kan du dekorera flik inslag av tapeter som används i utformningen av väggarna. Lämplig i det inre kommer att ha en tv, ordnade i en speciell nisch. Det är funktionell och praktisk. När garderob kan hjälpa dig att skapa en harmonisk plats där allt är på sin plats.

Att leva med en garderob: fördelar och nackdelar

Form inredningen ska vara korrekt. Garderob i det inre av rummet - det är ett ovanligt beslut, som i vardagsrummet är oftast inte avsedd för förvaring. Men studior och lägenheter för Chrusjtjov - är ganska aktuell lösning. När allt kommer omkring, vi bildar interiören beror på bekvämlighet och komfort i framtiden. Enligt reglerna postat garderob kommer att rädda värdefulla centimeter, utan att det påverkar rummet. All materia i den inre fyllningen.

Modell i ett litet rum rymmer en massa saker: • kläder;
 • skor;
 • dammsugare;
 • skidåkning;
 • snowboard;
 • påsar;
 • Hattar och andra.

För vardagsrummet är bättre att välja en liten storlek kompakt men rymlig nog closet kantig formFör vardagsrummet är bättre att välja en liten storlek kompakt men rymlig nog closet kantig form

Det vill säga, en garderob är en komplett lagring och garderob i ett. Denna lösning kommer att vara i lägenheten i ordning.

Dessutom finns det idag finns alternativ för möbler, som omfattar en mängd olika system för lagring:

 1. Bryuchnitsy;
 2. Indragbar stång;
 3. korgar;
 4. hyllplan;
 5. Slots för tillbehör.

Dessa system skapar ordning i en rymlig garderob. Skåpet kan bygga ett hemmabiosystem, kan du ordna din dator. Inbyggd dator skrivbord i garderoben skulle vara ett bra alternativ till kontoret. Ett annat alternativ - en inbyggd i sängen. Säng med en speciell mekanism för lyftning av strukturen - det är en ergonomisk, mobil sätt att ge ytterligare sovutrymme.

Garderob, som ligger längs väggen i främsta rummet i huset kommer att vara en välsignelse för små utrymmen. Fördelarna med möbeldesign är många, men det finns några nackdelar. Till exempel glidsystem ständigt arbete mycket snabbt slits ut. Men, och det kan bytas ut snabbt och vände till Master möbeltillverkare.

Hållbarhet ger installation i skåp på en helt plant golv och efterlevnads teknik för montering garderob. En annan relativ nackdel - är det extra utgifter för belysning. Garderoben bör definitivt montera en sofistikerad belysningssystem. Uppskatta antalet och nackdelar, är det uppenbarligen en garderob - en perfekt lösning för den moderna familjen. Om kvaliteten på möbler för att ta hand om, kommer det att stå i årtionden.

Funktionell garderob i det inre av vardagsrummet: photo placering

Boendealternativ är inte så mycket. Innan du väljer var att installera skåpet, är det nödvändigt att bestämma funktionaliteten. Om rummet är inte bred publik, är det bättre att ordna en garderob i gaveln motsatt fönstret. Detta alternativ är idealiskt för rum i dörröppningar som inte är placerade mot väggen, och ytterligare 0,7 - 0,8 meter.


Den ursprungliga garderob kan skapa i vardagsrummet en mysig och harmonisk atmosfärDen ursprungliga garderob kan skapa i vardagsrummet en mysig och harmonisk atmosfär

Detta kommer att ge möjlighet att placera modulärt garderob vägg till vägg, vilket kommer att skapa:

 • Gäst anläggningar,
 • komfort;
 • Harmoni.

Alternativ kan vara olika. En annan stor plats - längs den längsta väggen. I det här fallet, för att kompensera för förlorade utrymme för att göra rätt backspegel.

Detta tryck visuellt väggen. Boende kan vara triangulärt eller radie. Hörn garderob "stjäla" platsen för ett av hörnen, men harmoniskt passa in i kupén.

Stor garderob i vardagsrummet: hur man gör möbler osynlig

Hide garderoben kan vara på scenen av reparation. Det kan tredubblas i nischen, hela längden av en vägg. Det kommer att ha någon inverkan på rummet konfiguration, därför modellen och kommer inte att stå ut från väggen. Den andra punkten - det är möbler fasader.


Välj skåp design bör baseras på egenskaper hos ett vardagsrum interiorVälj skåp design bör baseras på egenskaper hos ett vardagsrum interior

Flush garderob skulle vara om i utsmyckningen av fasaderna inte ska användas längre:

 • Dekorativa element;
 • beklädnader;
 • Eaves.

Dekorera ska vara som en vägg. Det är mycket viktigt att hålla sig till en enda färg i inredning och design av fasaden. Garderob i utsmyckningen av hallen, kan du ordna det så att det inte stör någon utrymmena eller hans utrymme. Och även tvärtom, kommer att göra rummet mer bekväm och ergonomisk.

Snygg garderob i vardagsrummet: foto och designalternativ

Hallen är det viktigaste rummet i huset. Lyx eller billiga garderober från tillverkaren för att hjälpa till att skapa unika, trend stil i de inre lokalerna. Inte varje vardagsrummet är elegant, bekväm och harmonisk. För att uppnå ett perfekt resultat designers rekommenderar att använda i utformningen av rummet garderober.

Även yrkesverksamma rekommenderar beställning modell på de individuella storlekar snarare än köp färdiga möbler.

Ytterligare dekorera garderoben kan vackra ritningar eller mönsterYtterligare dekorera garderoben kan vackra ritningar eller mönster

För den moderna vardagsrummet rekommenderas att välja en garderob, dekorerad med dyra, exklusiva material, som speglar personlighet husägare.

Utmärkt lösning som en dekoration - det är:

 1. Lasergravering;
 2. decoracryl;
 3. Exotiska rotting;
 4. bambu;
 5. väggmålningar;
 6. Sandblästra eller klassiskt målat glas.

Korrekt valda inredning kommer att visa god smak och dekorera vardagsrummet samtidigt. Det är viktigt att inte gå för långt i jakten på för att sätta all den dyraste på displayen, är det nödvändigt att observera harmoni, bör alla vara med måtta. När inredningen för mycket - det är en indikator på dålig smak, och har aldrig varit i trenden. Att skapa en unik, snygg, ergonomisk och det är mycket viktigt organisk interiör, är det nödvändigt att ha kunskap, så det kommer att vara bra om familjen kommer att använda tjänsterna av en professionell designer. Specialist just för att undvika misstag, hjälp råd och planlösning i enlighet med önskemålen från konsumenterna.

Brand, eleganta garderober i vardagsrummet: stilar

Välj garderob i vardagsrummet är inte så lätt. Designers ge några praktiska tips som hjälper dig att välja en liten eller framför en rymlig garderob.

Att välja en garderob för rummet, var noga med att kontrollera kvaliteten, användbarhet och grundläggande funktionerAtt välja en garderob för rummet, var noga med att kontrollera kvaliteten, användbarhet och grundläggande funktioner

Fördelar med verksamheten rekommendera att hålla sig till en uppsättning regler för de olika stilar:

 1. Minimalism. Garderob för denna stilist riktning - perfekt som minimalism inte tål något extra. I det här fallet, experter rekommenderar att boka skåp i väggen, som will hide TV och annan utrustning, samt saker, hyllor, etc.
 2. Hall i etno stil riktning, kan utrustas med skjutdörrar, gjorda av bambu eller rotting. Denna inredning kommer att belysa färg designen och framgångsrikt kommer att träda garderob interiör kompositioner i främsta rummet i huset.
 3. Japansk stil. Garderob tack vare sina skjutdörrar, är mycket lik den japanska flyttade isär väggar. Oriental färg appliceras på fasaden kommer att lägga körsbär blommar.
 4. Provence och land. Det verkar vara så att det kan vara gemensamma i de moderna garderob och rustik stil riktningar. Och nej, är denna typ föredras av många människor idag. Tillräckligt för att medvetet göra gamla fasad och en garderob passar perfekt in i kupén.

Rymlig garderob i vardagsrummet i väggen (video)

Garderob kan vara fördelaktigt att ordna rummet, anordnade i en helt någon stilistisk riktning. Det viktigaste för att följa reglerna och inte överdriva. Garderob - en möbeldesign som har många fler fördelar än nackdelar, för det är hennes kärlek och lojala konsumenter. Och med tanke på möbler modetrender, kommer populariteten för denna typ av möbler bara att öka. Garderober perfekt för studiolägenheter, som får unga familjer, liksom för den gamla Chrusjtjov, olika underskott kvadratmeter.

Design-in garderober i vardagsrummet (foton i inredningen)

2302691-53db322aeb7da9769-14011820116147-138148677300862734n10871100c-8d77-3b41-b882-cb6b8e1219e71434521801cinetto3C205001G-5581dizayn-gostinoy-så-shkafom-kupe-shkaf - Kiev-rayon-Obolonskiydizayn-korpusnogo-shkafa-kupe-shkaf - Kiev-rayon-Obolonskiy

Leave a Comment

Your email address will not be published.

89 + = 99

Adblock
detector