Funktioner vardagsrum layout: originella idéer och 5 zoner – nwhistorycourse.org

The BlogOrdentlig planering och väl valda stilen i vardagsrummet kommer att göra en mysig och bekväm för resten av alla familjemedlemmarOrdentlig planering och väl valda stilen i vardagsrummet kommer att göra en mysig och bekväm semester semiSegodnya alla medlemmar med en mängd ursprungliga designidéer design, är det möjligt att modifiera alla rum. Det räcker att ta hänsyn till egenskaperna hos de lokaler, samt för att uppfylla de utvalda stilistiska teman. Med hjälp av designeffekter kan du skapa visuella effekter som kommer att krävas.


Planerar ett litet vardagsrum: du behöver veta

Innan du börjar planera ett litet vardagsrum, rekommenderas att ta hänsyn till några av reglerna för registrering. Även i ett litet vardagsrum med nödvändighet måste finnas en tillräcklig mängd av ledigt utrymme. När allt kommer omkring, det är där hushållet kommer att fortsätta att hålla familjemöten och bara slappna av. Det vill säga, för ett litet rum är att föredra att välja en möbel-transformatorer, som lätt monteras.

Försedd med ett litet rum, är det bättre att välja en kompakt modulärt möbler som lätt kan omvandlasFörsedd med ett litet rum, är det bättre att välja en kompakt modulärt möbler som lätt kan omvandlas

När du gör ett rum i Chrusjtjov viktigt att observera riktlinjerna Design:

 • Efter samråd med yrkesverksamma, ofta gjort ombyggnad och skapa en intressant inredning studio;
 • För datorn att passa harmoniskt in i den omgivande inredningen, bättre att välja den mest avlägsna delen av vardagsrummet, där kommer att kunna arbeta i fred;
 • I den moderna vardagsrummet TV har en viktig roll, så det är viktigt att placera den på rätt sätt;
 • Om det finns barn i huset, är det lämpligt att fördela rum område för att lägga en barnavdelning.

När det gäller rum, andra än rektangulär form, bör det finnas ett stort antal möbler, kommer nog att vara den mest nödvändiga möbler.


Göra stora rum: rummet layout i huset

I stora rum är det viktigt att möblerna passar perfekt i utformningen av rummet, samt lägga till den omgivande inredningen zest.

När du väljer möbler rekommenderas att uppmärksamma dess kvalitet. Alla produkter måste ha god funktion och tillförlitlighet.

Innan du köper möbler för ett stort vardagsrum, vara säker på att uppmärksamma kvalitet och tillverkaren av möbler setInnan du köper möbler för ett stort vardagsrum, vara säker på att uppmärksamma kvalitet och tillverkaren av möbler set

För att planera stora vardagsrummet har varit framgångsrik, är det nödvändigt att överväga tips om att välja möbler: 1. Är det föredraget att värma stoppning gav (mocka, läder eller mocka);
 2. När du väljer skåp att föredra mönster med öppna hyllor som du framgångsrikt kan dekorera dekorativa produkter;
 3. När du väljer en bild, är det bättre att stanna på stil med minimalism, eller dekorera väggen några originella paneler är handgjorda, så det fanns ingen effekt av visuell distorsion utrymme i huset ska placeras ögonhöjd produkter på;
 4. I vardagsrummet med ingång till balkongen behöver ordna möbler, med hänsyn till den fria passagen;
 5. Ett bra sätt att dekorera vardagsrummet är den öppna spisen, vilket inte är nödvändigt att installera denna design, kan du istället köpa en elektronisk ersättning.

Professional Planner kan i stora rum utan några problem att realisera några stil idéer.

Anpassad layout vardagsrum: designidéer

På grund av det stora utbudet av möbler Ikea, och med hjälp av en erfaren designer lyckas dekorera något levande (antingen ett fyrkantigt rum, passerar eller är det ett rum med flera fönster). För Moskva invånare vars hus ligger på Kolomna gatan, förutom den yttre utformningen av bostäder i den gamla stilen, kan du skapa en ovanlig atmosfär av antiken inomhus.

Gör en icke-standard rum mysig och vacker layout hjälp kvalitet belysningGör en icke-standard rum mysig och vacker layout hjälp kvalitet belysning

Utmärkt planeringslösning för differentierade dekorera hem - Användning av utrymmet under trappan.

Men vi måste uppmärksamma de små saker:

 • För att skapa här mer användbar område, bör ta hand om bra belysning;
 • Placera under trappan kan användas som ett barns område, men det är viktigt att mattor, liksom räcken överensstämmer med det övergripande stil.

Vissa ägare föredrar att använda det extra utrymmet under trappan som ett kontor, men alla möbler här bör vara kompakt och harmonisk.

Om vardagsrummet kan du experimentera, är det nödvändigt att dra nytta av design planering tips:

 • Avståndet mellan soffan och stolar bör inte vara alltför stor;
 • Style minimalism är inte välkomna i de inre hallar med ett stort område, eftersom detta tema hindrar skapandet av komfort i rummet.

En annan icke-standard layout av den kombinerade utrymmet - skapandet av barriärer i form av gardiner, hyllor eller andra dekorativa element kommer att säkerställa fullständighet.


Planeringslösning fyrkantig vardagsrum

Idag praktiseras ofta kombinera två rum i lägenheten. Resultatet av denna omställning blir en stor fyrkantig vardagsrum. Men i vissa hem ursprungligen för ett litet fyrkantigt rum.

För att spara utrymme i små lokaler designers rekommenderar att göra en intilliggande kök, vardagsrumFör att spara utrymme i små lokaler designers rekommenderar att göra en intilliggande kök, vardagsrum

vissa konstruktionsregler som rekommenderas för att beaktas för en liten fyrkantig vardagsrummet:

 1. I stället för konventionella dörrar, är det bättre att installera en glidande design som kommer att spara lagringsutrymme;
 2. I ett litet rum är inte välkomna en hel del möbler, kommer detta att bidra till att undvika effekten av trängsel i det inre;
 3. Bättre till ett litet rum i stället för den massiva strukturer var inredda kompakt möbler (hörnskåpet, en liten byrå);
 4. Stoppade möbler väljs beroende på praktiska överväganden, om det finns en extra säng är bättre att köpa en stor soffa.

Om ett stort fyrkantigt rum är föremål för planering, bör uppmärksamhet ägnas åt rätt zonindelning.


Standarden utformningen av rummet med nödvändighet områden:

 • En plats att vila (sovrum);
 • Underhållning zon;
 • Hörnet för barn;
 • Arbetet skåp;
 • Placera i matsalen.

För detta rum är det viktigt att respektera integriteten och perfekta förhållandet zonerna. Det vill säga, när utformningen av rummet inte lämna utan hänsyn till valet av färger och texturer.

Ett stort område av rummet kan du sätta i vardagsrummet alla nödvändiga möbler och ytterligare dekorativa element.

Ordentlig planering av hallen med två fönster

Många värdar har inför utmaningen att leva planering, där två fönster är installerade. Men inte alla vet hur man gör det inre av den omgivande vackra och harmonisk. I närvaro av fönstren i rummet är det lätt att dela zoner.

Två fönster i gästrummet - en bra sätt att göra ett litet rum en ljus och rymligTvå fönster i gästrummet - en bra sätt att göra ett litet rum en ljus och rymlig

I rummet med två fönster bör ta hänsyn till deras placering:

 1. Parallellt arrangemang. I trånga utrymmen kan delas in i en matsal och ett sovrum. Om det är en kvadrat öppet rum, kan du använda partitioner.
 2. På en vägg. Detta arrangemang anses vara den mest framgångsrika, eftersom det finns många alternativ för att planera en sådan hall. Vacker design och lämplig utformning ger ett utmärkt resultat.
 3. På de angränsande väggarna. Vid planering av vardagsrummet bör komma ihåg att den plats där konvergerar väggarna med fönster, anses vara centrum och är den mest fördelaktiga delen.

Smart planlösning vardagsrum (video)

Fånga inredda vardagsrum, bör du komma ihåg att en viktig roll ges till valet av lämplig möbler, samt professionell planering. Detta kommer att bli en assistent i en särskild nätet schemaläggare eller erfarna konstruktörer med vilken det är möjligt att ändra alla rum.

Design och layout av vardagsrummet (inredning foto)

1min672733-1200x68230418171920x1080resizeinterior9200371346495234Dizajn-dvuhkomnatnoy-kvartity-0220-gostinaya-s-kuxneydizajn-gostinoj-17-kv-m

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 4 = 4

Adblock
detector