Funktioner broderi kors system: natur och landskap – nwhistorycourse.org

The BlogLandskap på broderade bilder ser mycket trevligtLandskap på broderade tavlor ser mycket krasivoVyshivanie kors skiljer sig främst genom att komplexiteten i arbetet. Det finns mycket enkla orsaker som tar träna börjar och som kan brodera och studenter. Det finns jobb som är mycket stora och för tillverkning av en sådan man kan ta flera månader.


Korsstygn: natur, skogslandskap

Här hittar du mycket små bilder där färg används lite - för nybörjare, dessa är de alternativ som lämpar sig för barn. Komplexa skogslandskap med flerfärgad grön, blå, gul, ta den, när den har viss erfarenhet sömnad. Det är som i skolan - från enkla till komplexa.

Genom att köpa färdiga kit, arbetet enklare, men du kan inte alltid köpa exakt vad du vill brodera. Eftersom tryckt färgbilder och diagram med en indikation på vilken typ av tråd som används, vilken nål behövs etc.

Ofta broderade landskap har upplevt praktisktOfta broderade landskap har upplevt praktiskt

Rysk sommarlandskap - är det överflöd av gröna, nära och kära för vår uppfattning. Detta landskap är en perfekt dekoration i huset.

Korsstygn schema natur hur man bäst

Utan tvekan den mest intressanta är de målningar, broderade på fina duk. Och räkna ett antal svåra, och i allmänhet, med en duk arbete är inte lätt, men den visuella effekten är värt det.


Prioritet broderi är direkt beroende av mönster - om alla delar av bilden har samma exponering kan du brodera en kontinuerlig bana, du bör utgå från det övre vänstra hörnet.

Observera att bilderna broderat på fin duk, ser mer spektakulärObservera att bilderna broderat på fin duk, ser mer spektakulär

Om förgrunden finns ett stort föremål, så bör man börja med honom, och allt annat sys från vänster till höger som bakgrund.

Natur, landskap, korsstygn, scheman: vinterlandskap

Flower vinterlandskap, behöver du mer än på sommaren. En blå och blå är naturligtvis inte tillräckligt.Du kommer också att behöva:

  • grönt;
  • brun;
  • Nyanser av gult,
  • Orange och rött (om brodera solnedgången eller soluppgången).

Broderade vinterlandskapet också, med samma metoder som andra landskap. Normalt är en fullständig korsstygn som används för detta.

Om du ska brodera landskapet, då vara beredd på en hel del olika färgerOm du ska brodera landskapet, då vara beredd på en hel del olika färger

Förresten, i detta fall kommer ett enkelt schema ser ganska imponerande, om brodera dem på en liten duk. Om broderramen i lottningen, kommer det att se fastare, för broderi, kan underlaget vara en kontrasterande färg.

Vinter bild-broderi passar perfekt i det inre i blå toner eller dominanta blågröna nyanser. Om så är fallet, du vill rita på väggen, kan du sy några olika målningar, som sedan formaliserade i en enda sammansättning.

Hur man brodera marinmålning

palett Seascape också kan inte kallas dålig - är ekade många färger och nyanser: blått, turkos, lila, rosa. broderi systemet och kommer att vara här från enkla till mycket komplexa.

Broderade målningar på duk är oftast nummer 10 eller 11, om du vill skildra det djupa havet, kan du ta den blå duk. Vanligtvis tandtråd tråden viks på mitten, men broderas i en tråd, men i det här fallet kommer vi att se basen.

Det bekvämaste sättet att brodera en bild från vänster till höger och flytta växelvisDet bekvämaste sättet att brodera en bild från vänster till höger och flytta växelvis

Brodera oftast med den vänstra kanten från topp till botten. Första broderade korsar alla samma färg, och sedan en övergång till nästa. Så du bryta villkor bild i flera områden och arbeta dem växelvis. Naturligtvis är detta "hur någon är mer praktiskt", men att hoppa från zon till zon är vanligtvis svårare än någonsin går i etapper.


Korsstygn vinterlandskap (video)

Om du inte redo set, och leta efter själva materialet, kan tråden, duk, tunnband och nålar köpas från nätbutiker som Igolochka, där produkten presenteras i ett bra utbud. Alltid på rätt sätt lagra material distribueras till facken att före nästa jobb var lättare att hitta det du redan har.

Bra jobbat!

Exempel på arrangemang för korsstygn landskap (foto)

0112-530enl54fdb343f255b5c63fc347b2156151ba170.854320.032320.041320.128320.142320.143320.161


Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 89 = 99

Adblock
detector