Framgångsrika interiör-korridor kök: 8 Regler – nwhistorycourse.org

The BlogFöre början av allt i köket korridoren bör utarbeta en detaljerad ritning på papperFöre början av allt i köket korridoren bör utarbeta en detaljerad ritning på papper intressant kombination av två disparata rum går det att fördela utrymmet på rätt sätt. Resultatet bör inte bara glädja ägarna, men också att vara användbar och funktionell. Därför före registreringen, måste du tänka över allt.


Kitchen korridor: de stadgar

För att undvika vanliga misstag och korrekt planlagd och distribuera det utrymme du behöver för att följa några regler.

Ett kök i korridoren bör endast i händelse av att ingenting kommer att störa rörelsenEtt kök i korridoren bör endast i händelse av att ingenting kommer att störa rörelsen

nämligen:

 1. Du kan använda skjutväggar, de tillåter dig att ordentligt dela rummet om det behövs.
 2. Göra en liknande partition kan vara annorlunda och billigt material - plast, glas, metall eller trä. skärm och också består av en kombination av dessa material.
 3. Det är också tillåtet att använda skärmen.
 4. Damm och smuts från korridoren inte in direkt in i köket, är det nödvändigt att lägga på dörrmatta av högkvalitativa material som kan hålla upp allt damm från gatan.
 5. Det bästa sättet att leverera komfort hushåll installerar golvvärme, kommer det inte att fötterna på vuxna och barn varm under den kalla årstiden, samt skapa förutsättningar för snabb torkning efter spår av regnväder;
 6. Den mest lämpliga är laminat eller belagt kakel.
 7. Ventilation är grunden för att lukt från köket, inte tränga in i resten av rummet.

Hall skåp bättre att köpa med snäva dörrar, i vilka passar som kläder och skor. Det bör också ta hänsyn till att det kommer att bli nödvändigt att lagra och säsongsartiklar - kappor, jackor, för sådana kläder är bättre att ha ett separat skåp.  


Kök i korridoren: interior tweaks

För att skapa en harmonisk union mat med en korridor, utföra reparationer i huset, ofta med hjälp av flera metoder.

Om korridoren är stor, kan den placeras inte bara möbler för köket matlagning, men också ett bordOm korridoren är stor, kan den placeras inte bara möbler för köket matlagning, men också ett bord

Bland de mest populära sätten: 1. Kombinera de två rummen via samma färger eller liknande material för dekorativa ytor. För dessa ändamål, använda material som tål stora temperaturfall och luftfuktighet - natursten, granit eller kakel.
 2. Du kan visuellt dela kök och hall med hjälp av olika färger och texturer, förbättra interiören. Innehåll kommer att vara mest praktiskt i den färgen, vilket kommer att maskera eventuella föroreningar.
 3. Om du är osäker - det är bättre att konsultera med en erfaren professionell, då du inte behöver göra om sina misstag, och köket och korridoren ser exklusivt.

livsmedelstransporter i korridoren kan göras snabbt, om huset inte var en smal passage, eftersom det hindrar kombinera en liten hall, som går in i rummet.

De mest populära stil, som gör det möjligt att skapa en mysig atmosfär, även kombinera de två rummen, är en klassiker. Färgskalan är övervägande pastell, hassel, brunt och beige, utspätt eller ljusa tillbehör eller kontrasterande möbler. I den moderna stilen löses som syra i färg och svartvitt palett, betonar utmärkt smak av formgivare. Modernism och high-tech i sådana föreningar är mycket mindre vanliga, jag inte alltid vill gå in i huset och gå direkt till den kalla eller svår utrymme. Provence är oftast används endast i köket, utan att planera sin förening.

Korrekt transport mat i korridor odnushke: photo

Omplanering i odnushke ser bättre om rummen görs i samma stil.

I en liten lägenhet kök i korridoren är bättre att göra i ljusa färgerI en liten lägenhet kök i korridoren är bättre att göra i ljusa färger

Välj kan vara en del i ett rum:

 • övergången;
 • Wall och dörrar;
 • Matsal.

Den svåraste arbetet är att installera kommunikation på plats. Pipe gömd i skriden, genom att spara utrymme, experten detta är inte svårt.

Den kombinerade kök och rullande i hennes hall är ganska bekvämt för en liten familj. Det svåraste är överföringen pipeline här bör inte bara vara rätt bredd av utrymmet, men också input i enlighet säkerhet. För att göra ett sådant arbete bör endast gas servicearbetare, innan det är nödvändigt att få tillstånd och att förbereda alla nödvändiga material.

Om huset har en mycket smal ingång, och plattan kommer inte att passa där, är det möjligt att göra elektrisk spis eller multivarka. Det lilla utrymmet är en viktig kvadratmeter, så innan du börjar måste du göra projektet. Det bidrar till att planera intelligent och separera rum, samt att mellan dem bekväma sittmöbler.  

Bekväm kök i korridoren: ombyggnad och accessorizing

Smart planen i en studio kan radikalt ändra på rummet, att lägga till den harmoni och utrymme. Kök design, i kombination med en invändig korridor, gör det möjligt att expandera och utrymme. Avtal om sammanslagning av de två rummen måste tas emot i de relevanta organen. Detta kommer att bidra till att undvika straff eller olycka under en misslyckad operation.


I hallen och köket rekommenderas att göra en separat belysningI hallen och köket rekommenderas att göra en separat belysning

Ofta är en sådan kombination utförs för att göra plats för middagar, särskilt praktiskt om rummet delade en vägg, och kvadrering av högst 4m2.

Komplett rum kan erhållas:

 • Olika bågar eller strukturer tillverkade av gipsskivor;
 • Eldstaden gjorda av naturliga eller konstgjord sten, eller när det finns lite utrymme för att installera panelen simulerar eld;
 • Med stora och bläckbehållare blir möjlig visuell separationsutrymmet.

Belysning är ett av de viktigaste inslagen i skapandet inte bara av korridoren, men också kök. Nära arbetsytan, bör det vara det maximala som kunde ses alla detaljer. Detta kommer inte bara laga mat, men också för att undvika skador under tillagningen. För enkelhetens skull kan du ansluta spotlights kan justera ljusstyrkan på ljuset i rummet.

Intressant ser de utvalda LED-lampor galgar, speglar, kommer de inte bara förenkla rörelsen och rengöring, men också belysa ensamrätt kombinerat rum.

Designers rekommenderar att skapa klarhet i den moderna inredningen användning flerfärgad linoleum eller kakel, en funktion i det att vald av flera färgstarka torg med olika nyanser, men en rad olika färger och staplas på golvet en efter en. Denna teknik är inte bara uppfriskande och fyller värmen i rummet, men också ger glädje för alla in i huset. Litet kök små saker kan göra en liten nisch, de kommer att passa bekvämt som de mest nödvändiga redskap och smaktillsatser och kryddor.


Kombinerat inre kök-korridoren (video)

Ge elegans rum kan kompletteras om interiören vas med blommor, målade plattor eller små figurer. Men experter rekommenderar att installera dem på ett sådant sätt att vid ingången, både vuxna och barn inte kan fånga dem och slå.

Köksdesign i korridoren (inredning foto)

4d17da639fe39c64110f44249f3214baaec49359575e7c5df325855452231920x1080resizeinterior416213292844261920x1080resizeinterior817513386212551920x1080resizeinterior215854413804359169498e567730a60400199ea31919b107daeeb6

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 2 = 8

Adblock
detector