Frame voor gipsplaten en 6 van de redenen voor het gebruik – nwhistorycourse.org

The BlogHet raamwerk vormt de basis voor Gipsplaatplug afzonderlijk zorgvuldig worden verzameldHet kader is de basis voor Gipsplaatplug gescheiden moeten worden ingezameld en vnimatelnoDlya nivellering wanden en plafonds in de appartementen, huizen en kantoren gebruikt gipsplaat. In dit geval, maakt niet uit hoe glad het oppervlak van de muren: er is geen behoefte aan te passen. Dit is mogelijk omdat de GCR vellen op een speciaal frame zijn gemonteerd, en niet de structuur van het oppervlak. 


Metaal en houten frame voor gipsplaat

Een basisframe dient ter bevestiging van de gipsplaten. Het kan worden gemaakt van twee soorten materiaal - gegalvaniseerde metalen profiel of houten staven. Het laatste type wordt zelden gebruikt vanwege de eigenaardigheden van het hout kettingdraden onder invloed van negatieve factoren - vochtigheid en temperaturen vallen, de mogelijke vorming van schimmels en rottingsprocessen.

Metaalprofiel bestand tegen het optreden van verschillende processen wordt meestal gebruikt voor een karkas.

Vanwege het metalen frame voor gipsplaat partities kunnen binnenshuis worden geïnstalleerdVanwege het metalen frame voor gipsplaat partities kunnen binnenshuis worden geïnstalleerd

Frame voor gipsplaat stelt ons in staat om niet alleen een plat oppervlak van muren en plafonds te produceren, maar ook om een ​​multi-level compositie.

En ook:


 • Run niche;
 • Oorspronkelijke emissie backlight;
 • Hide communicatie;
 • Een aantal planken te construeren.

Het is belangrijk om het frame te bevestigen aan de vloer, muren en plafond. Vóór montage moet het type materiaal waaruit het is gevormd te bepalen. Te dien einde, het is de moeite waard gezien het feit dat voor vochtige ruimtes houten balken zijn niet geschikt. Gipsplaten moet worden gekozen met waterdichte impregneren en geëtiketteerd. Metalen profielen moeten ook voldoen aan het certificaat van de kwaliteit voor een frame of doos.

profiellijst voor gipsplaat

Profiel van metaal gemaakt van gegalvaniseerd metaal, ze niet corroderen en sterk genoeg zijn. profiel Frame voor gipsplaat op muren, plafonds of partities de ideale keuze van afwerkingen. 

Wanneer u een profiel kiezen voor het frame onder de gipsplaat moeten aandacht besteden aan de integriteit en de kwaliteit van de zinklaagWanneer u een profiel kiezen voor het frame onder de gipsplaat moeten aandacht besteden aan de integriteit en de kwaliteit van de zinklaagWanneer montageframe gebruiken verschillende typen profiel:

 • De geleiders hebben een flens afmetingen van 50 mm tot 100 mm en 40 mm zijwanden contouren van het opbouwen van andere delen van het karkas;
 • Plafond heeft afmetingen van 60 mm bij 27 mm wordt gebruikt om een ​​karkas plafondstructuren;
 • Gebogen profielen gebruikt om de gestelbogen de golvingen in de bouw van muren en plafonds te creëren;
 • Plafond geleider wordt gebruikt om een ​​vals plafond frame, de grootte en vorm te creëren standaard 27 mm bij 28 mm;
 • Rackprofiel is vergelijkbaar met de gids met hoge stijfheid als gevolg van de twee langsgroeven aangebracht op het kozijn;
 • Hoekprofiel extern of intern gebruik voor het vormen van uitsparingen in het frame hoeken heeft een hellingshoek van 85 graden.

Frameprofiel vereist bevestigingselementen aan de onderkant van het plafond of muren, zijn deze suspensies aangebracht. Koppeling elementen zijn nodig om verbinding te maken of rek profielen. Alle chassisdelen zijn bevestigd door verschillende schroeven.

Maak een frame voor gipsplaatwand

GCR is bevestigd aan het wandoppervlak uitlijning en verbergen communicatie - pijpen, kabels, ventilatiesystemen. Frame voor gipsplaat wand kan worden gemaakt van het profiel van de metalen of houten staven.

Voor houten frame dienen te worden bereid:

 • Behandel schimmelwerende samenstelling van elke staaf;
 • Droog alle houten onderdelen van het kader;
 • Verwijder onbruikbaar bars met knoesten, scheuren, materiaalfouten kunnen breken en bederven het frame;
 • staafafmeting moet tenminste 30 mm bij 50 mm, wordt de gipsplaat gerold rond de brede zijde van de staaf.

Juiste plaatsing van het frame voor gipsplaatwand zal elk defect op het oppervlak verbergenJuiste plaatsing van het frame voor gipsplaatwand zal elk defect op het oppervlak verbergen

Wanneer het frame op de wand is vervaardigd uit profielen dient alleen de wand heugel en het geleidingsprofiel gebruiken. Ze zijn speciaal versterkt verder rib stijfheid. Voor plafond en vloer gemonteerde rails die dienen als een frame voor frame. Profielen bevestigd rek in stappen van ten minste 60 cm te leiden.

Tussen het lichaam profiel van de dwarsvlakken ten minste twee bij elke stap moeten worden geïnstalleerd via een verbindingselement krab of door bekleden met profielflenzen gesneden uit twee kanten.

Na voltooiing van het framesamenstel kan worden gerouteerd communicatie-isolerende materiaal in het framelichaam en naai de wandplaten GCR.


Features skelet bad gipsplaat

Na voltooiing van eenvoudige reparaties en de afwerking van de badkamer loodgieterswerk de bocht. vaak geïnstalleerd in het kader van het bad zogenaamde "screen". Om dit te doen, gebruik maken van verschillende materialen of afgewerkt schermen aangeboden door de bouwmarkt. Het is niet altijd mogelijk op te halen het eindproduct de vereiste grootte, de output is een fabrikant van het scherm met je handen.

De meest gebruikte de volgende materialen:

 • gipsplaten;
 • Cam boards;
 • Kunststof panelen;
 • Brick.

Frame voor een metaalbad meer praktische uitvoeringsvormFrame voor een metaalbad meer praktische uitvoeringsvorm

De eenvoudigste is om een ​​kader voor gipsplaat scherm te installeren. karkas materiaal van hout dat met het fungicide preparaat bar bedragen. Het is raadzaam om bars gemaakt van lariks te gebruiken, ze zijn niet bang voor vocht en zijn erg sterk. bars maat heeft minstens 40x40 mm, bevestigingselementen zijn schroeven en metalen hoeken.


Stappen voor rack:

 • Application Markup met een schietlood niveau van de hoeken van de badkamer aan het vloeroppervlak;
 • Bereiding bars de grootte van de markering;
 • Verbinding maat gezaagde bar via hoeken;
 • Het bevestigen van ontvangen frame onder het bad.

Wanneer het scherm productie van waterbestendige gipsplaat wordt gebruikt. Het frame kan zijn vervaardigd uit metalen profielen, met behulp van de tandheugel en het geleidingsprofiel. Zo is het noodzakelijk om de geleiders ongeveer 21 verdiept - 23 cm, afhankelijk van het verdere bekledingsmateriaal. Aantal liggers is afhankelijk van de aanwezigheid van extra structurele elementen - het deurschappen. Het zou voldoende moeten zijn gemakkelijke toegang tot afvoerbuizen onder de badkamer Breakage vertrekken. Van de metalen profiel is mogelijk om een ​​extra plank bouwen direct naast de badkamer, maar ook in de schede gipsplaat bekleding en het uitvoeren van de meest waterafstotend materiaal - tegel, schilderen. De doos onder de badkamer kan meerdere compartimenten, wordt dit frame gebeurt in meerdere lagen, waardoor een kast onder de badkamer.

framesamenstel voor gipsplaten (video)

Productie van het karkas gipsplaat levert geen bijzondere moeilijkheden. Het is heel goed mogelijk om zelfstandig uit te voeren zonder de betrokkenheid van specialisten met de nodige instrumenten en de basisvaardigheden van het werken met het. De materiaalkeuze voor het frame is grotendeels afhankelijk van de installatieplaats en het ontwerp van persoonlijke voorkeur.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

78 + = 85

Adblock
detector