Frame av profilerna för undertak – nwhistorycourse.org

The BlogGips - ett populärt material för installation av undertakGips - ett populärt material för installation av undertak potolkovPodvesnye har länge varit en stor efterfrågan inte bara i CIS, men också i hela världen. Sådana konstruktioner är mycket attraktiva och hållbara. Undertak består av en speciell metall ram, till vilken är fästa plattor av olika tjocklekar. Typiskt, installera ett falskt tak i två steg: först, ställa ramen, och sedan kakel.


Vad är profilen för taket är bättre

Det finns 2 typer av profiler för undertak - aluminium och plast. Var och en av remsorna har ett antal fördelar och nackdelar. Plast rake är mycket lättare att installera och lämpar sig för tak flera nivåer. Dessutom är profilen av detta material mycket billigare.

En betydande nackdel med plastremsor är deras låga indikator styrka. Till exempel, om listen är tillverkad av en låg kvalitet material, vid höga belastningar, profilen kan skadas.

Utan goda profiler omöjligt att göra kvalitet reparationer lägenheterUtan goda profiler omöjligt att göra kvalitet reparationer lägenheter

I aluminiumprofilen har 2 huvudsakliga fördelar:

  1. Hållbarhet.
  2. Hög hållfasthet.

Nackdelarna med ett sådant rack kan omfatta dess höga kostnad. Dessutom är aluminiumprofilen inte lämpar sig för montering på de böjda delarna. Följaktligen bör aluminiumprofilen arbeta innan sågning. En annan nackdel med en sådan skena driver behovet av skruvar innan monteringsarbeten.


Crate i taket med händerna

För tak mantlar använda trä eller metall profil. Om du ska installera falska taket i badrummet, kommer du närmar dig en låda av metall, så det inte deformeras under påverkan av vattenånga och fukt. Installera profiler med sina egna händer är lätt.

Kvaliteten på framtida taket är beroende av efterlevnad teknik för monterings reglarKvaliteten på framtida taket är beroende av efterlevnad teknik för monterings reglar

Vid montering av pinnen till följande algoritm:  • Det första du ska göra - för att välja höjden på taket.
  • Då måste du spendera med en penna på väggen i en horisontell linje. Kom ihåg att det korrekta markup - nyckeln till lyckad installation, så betecknas i denna operation på allvar.
  • När du har haft en horisontell linje, göra en layout av rummet. För att kunna använda den direkta linjen var nivån.
  • Då måste du installera metallprofiler vid gränserna, och bifoga dem till väggytan med galvaniserade skruvar och pluggar av specialplast.
  • Därefter installera taket profil direkt suspension. Kom ihåg att ändarna måste installeras i styrprofilerna. Galgar bör fastställas till högst 60-70 centimeter.

Undertak med händerna: låda (video) 

Vad tak profiler används för installation av ett undertak

Main Profile för gipskartong tak - UD och CD. Den första har en stödjande roll. I vissa fall, UD profil som används för tillverkning av någon av figured element av takramen. Den här produkten tillverkas med hål för fastsättning, men detaljerna finns utan hål.

Profil CD tar den största delen av lasten vid installation taket gipsskivor. Produkten är typiskt installerat på en U-formad hängare konfiguration.

Nyligen, mer och mer vanliga typen metalloprofili UW. Vanligtvis används de för att skapa siffrorna i den andra och tredje nivån av undertak. Denna profil kan installeras på speciella galgar eller skruvas fast i taket i den tidigare nivån. Sidoväggarna har en sådan jämn produkt.

När taket monteras med hjälp av profilerna av den typ UW, därefter med nödvändighet användas föremål såsom CW.

Som en förberedelse för installation av ett undertak av gipsskivor är viktigt att välja högkvalitativa profilerSom en förberedelse för installation av ett undertak av gipsskivor är viktigt att välja högkvalitativa profiler

Installationsguide för undertak: steg för steg guide

Installationsguide - en mycket viktig process, eftersom det beror på livslängden av strukturen. Guide plåtar måste säkras jämnt runt omkretsen av rummet. I detta fall är nödvändigt kontaktpunkterna mellan produkten till väggen för att limma profilen med hjälp av specialiserad förseglingstejp. Denna teknik är nödvändigt att förlänga hållbarheten av strukturen.

Var särskilt uppmärksam på konfigurationen av Plugg, naglar. Det är önskvärt att ha en svamp hatt. Fastställande medelst dymlingar kommer att vara mer hållbara, och kommer att stärka kontaktprofil och vägg. Installation av dessa ankare är önskvärt att tillverka produkter genom att skruva.

Vid installation av taket du behöver tänka på alla detaljer - från profiler skruvarVid installation av taket du behöver tänka på alla detaljer - från profiler skruvar


Luckor mellan styrprofiler bör inte vara. Annars kan strukturen kollapsa.

Undertak metallram: funktioner och installation

Utformningen av ett undertak kan utföras på enstaka eller duplex metallram. Varje metod har sina fördelar och möjligheter.

Om ditt rum är litet och du vill spara den maximala mängden utrymme, sedan ge företräde åt en nivå metallram. Den består av två typer av profiler - och gå kärnorna. En sådan struktur är monterad med speciella fästen och hängare. Anslutningsprofiler fästs enbart på tvären.

I fallet med takmontering med en en-nivåstruktur, observera avståndet mellan väggen och den extrema profilen. Det optimala avståndet - 180 mm. Den färdiga konstruktionen rekommenderas mantling gipsskivor med hög fuktbeständighet. Under beklädnads arket placeras strikt vinkelrätt mot lagerprofiler.

 Syskon tak - perfekt för små lokaler, eftersom det inteSyskon tak - perfekt för små lokaler, eftersom det inte "eats" plats


Undertak bildad på duplex ram av metallprofiler består av två typer - grundläggande och bärare. Produkter är placerade vinkelrätt mot varandra.

Om du valt en tudelad struktur, notera följande nyanser:

  1. För en tät metallskelett fixering är det önskvärt att använda självborrande skruvar.
  2. Frame tak och väggar behöver rama FÖRHYDA på samma sätt.
  3. För fixering arket av gipsskivans användning uppbär en T-formad konfiguration.

tak en nivå av gipsskivor (video)

Som ni ser, det finns inget svårt att installera taket. För att installera konstruktion behöver bara fylla på nödvändiga objekt och tålamod. När du väljer material, uppmärksamma funktionerna i sina hem. Till exempel, om du har begränsat utrymme i rummet, tak inredningen passar perfekt på en nivå ram. Om du planerar att installera undertak i rymliga rum, kommer du närmar dig två nivåer design. Om så önskas, dekorera taket i den ursprungliga suspensionen. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 3 = 11

Adblock
detector