Förlängning stege: typer och förmåner – nwhistorycourse.org

The BlogUtmärkt assistent är en praktisk förlängning stege under reparationsarbetenEn stor hjälp under reparationsarbetet är praktiskt glidande lestnitsaStremyanka eller stege är i stort behov av personer med en mycket lång tid. Tack vare en utarbetad trappa design, är det möjligt att få till rätt ställen, som ligger ovanför mänsklig tillväxt. Tidigare var dessa strukturer gjorda av trä, men utvecklingen av industrin har haft en enorm inverkan på utseendet, motstånd och hållbarhet av stegar. Moderna stegar finns flera sorter, olika storlekar och material.


Bekväm infällbar stege

Först och främst är det värt att notera att alla trapporna i vår tid är mycket stabila. De är indelade i stegar, stegar och glida. Stegar, teleskopiska stege ska användas kräver stöd, kan det vara en vägg, ett träd eller en stolpe. Stödet bör vara stark och stabil för att stå emot tyngden av strukturen och den person som klättrar upp på den. Dessutom bör stegen flyttas isär till en höjd av flera meter. Oftast en sådan metall stege.

Ladder är uppdelad i olika typer:

 • teleskopisk;
 • utdrag;
 • Traditionella.

Idag används ofta i det dagliga arbetet enkelt stegeIdag används ofta i det dagliga arbetet enkelt stege

Trappstege är en stabil struktur som inte behöver stöd. Det kan också vara aluminium eller stål.


Uppdelad i typer:

 • klassisk;
 • universell;
 • Transformers.

Till byggnadsverk var bekväm, bör du välja det bästa alternativet för trappan. Trappa konstruktion innebär en rörelse eller en överföring, så ska du vara uppmärksam på vikt och dimensioner.

Mobil stege är kompakt och mobil. Förlängning stege bör vikas som den mest optimala höjden. Det är också värt att notera hur lätt att justera önskad höjd. Utskjutsstegar kan även användas för att lyfta på andra våningen i ett hus på landet eller på vinden i ladan.

Efter att ha granskat alla kännetecken på trappan, kan du välja en stege, som lämpar sig för alla specificerade parametrar. För att göra detta kommer inte att vara överflödigt att tydligt definiera den direkta utnämningen av trappan.Metall teleskopisk stege

Metall är hållbart och mångsidigt material som är perfekt lämpad för tillverkning av ett glidande stege.

De främsta fördelarna med metall:

 • tillgänglighet;
 • Lätt att arbeta;
 • Det ger en fantastisk möjlighet i design;
 • hållbarhet;
 • Tillförlitlighet.

Många föredrar att välja en metallstege, eftersom det hållbar och tillförlitligMånga föredrar att välja en metallstege, eftersom det hållbar och tillförlitlig

Frame moderna stegar kan göras av en annan metall. För basen profilerade röret används, profilen hos ett hållbart metall, stålplåt, stålarmerings. Profilerat rör har god styrka, såsom ram kan du snabbt montera eller demontera. Förlängning stege från det formade röret ger lätt färg till valfri färg. Även för stegar av metall stringers och bågsträng. Det detaljer som är fasta scenen.

Trappa installation dagligen tåla stora belastningar, så de viktigaste komponenterna måste vara tillverkade av hållbart material.

Det finns flera viktiga fördelar med metalldelar:

 • Inga sviktande steg;
 • Inga vibrationsnivåer;
 • Med tiden inga förvrängningar och böjningar;
 • Den kan användas som ställningar.

Moderna metallmaterial belagt med specialfunktioner som ökar beständigheten mot metallkorrosion. Detta tillåter användning av en stege i miljöer med extrem temperatur och fuktighet.

Evigt aluminium förlängning stege

Vanligast är aluminium ut för trappan.


Det är fortfarande populärt och aluminiumstege, som har en liten viktDet är fortfarande populärt och aluminiumstege, som har en liten vikt

Stegar av detta material har många fördelar:

 • Låg vikt;
 • Är lätta att transportera;
 • hållbarhet;
 • Den låga kostnaden för produkten.

Förlängnings stegar används inom olika områden. Aluminium ganska lätt material, vilket gör att du kan göra produkten lätt att bära. Utformningen av aluminium stegar lätt vikt, vilket gör det lätt att förvara och transportera. Trots sin ringa storlek när den är hopfälld, dessa trappor är ganska lång yardage, vilket gör det möjligt att nå de högsta områdena, åtminstone för att få lådorna från mellanvåningen.

Vissa aluminiumstegar har ytterligare funktioner. De kan delas upp i en stege och kan rekonstrueras i Extension struktur. Trappor-transformatorer blivit en oumbärlig fixtur i reparationsarbeten.

Infällbar stege till andra våningen

Moderna tillverkare av stegar erbjuda sina kunder ett brett utbud av trapp mönster av olika konfiguration och design. Stegen är lämplig för både bostäder och lokaler.


I ett litet rum blir ett återkommande problem att placera interna trappor, som ger hiss till andra våningen eller vinden. Experter erbjuder den enklaste lösningen på detta problem - infällbar stege är den i särklass mest bekvämt och prisvärt sätt att lösa spatiala problem.

Infällbar design, som har en speciell mekanism som gör det möjligt att dölja steget i en lucka i taket. Luc har en anordning som sörjer för mekanisk eller fjärröppning.

Infällbar stege till andra våningen kan du spara utrymme i rummetInfällbar stege till andra våningen kan du spara utrymme i rummet

Dessutom kan infällbara trappor vara teleskopisk. Fungerar sådan stege på en enkel princip. En teleskopisk stege kan ändra längden och lutningen på trappan. Experter säger att trappan av denna typ är mer tillförlitliga än bärbar design.

När du väljer en infällbar stege, bör övervägas mer styrka. Maxlast som måste tåla trappan design är 150-200 kg.

När du köper eller installerar bör du kontrollera hur flyttar design och flytta alla detaljer. Arbetet med alla komponenter ska vara mjuk. Alla delar av stegar fäst med hjälp av speciella ventiler. Denna mekanism eliminerar förskjutningssektionerna och obehörig tillsats.

Infällbar stege är:

 • Vikning kan ha från två till tre sektioner som kan vikas direkt på luckan;
 • De teleskoputförande flyttas så att förvärvar cap storlek;
 • Antenn vy av strukturen liknar de hårkors av saxar.

Materialet för sådana strukturer valda tålig metall. Brunnslock kan vara gjord av trä. skyddssystem i en infällbar stege för att vara tillförlitliga. Av denna anledning, under installationen, bör du testa mekanismer.

Installera infällbar stege

Tillverkare producerar modeller av infällbara stegar tillsammans med lock för tak öppning. Experter erbjuda sig att köpa för att ersätta öppningen och välja rätt modell som passar i alla avseenden. För installation av infällbar stege med sina händer, du behöver ett minimum av verktyg och lite kunskap.

Snabb och enkel att installera infällbar stege till andra våningen kan du med dina händer, om du först bekanta dig med instruktioner för dess installationSnabb och enkel att installera infällbar stege till andra våningen kan du med dina händer, om du först bekanta dig med instruktioner för dess installation

Att arbeta behov:

 • Polyuretanskum;
 • Vinkelintervallet;
 • Nycklar av olika storlek;
 • Ställskruvar;
 • skruvmejsel;
 • Skruvmejsel.

I allmänhet, förvärv av trapporna bifogade detaljerade instruktioner som att installera trappan inte lätt. Om det finns en infällbar stege rätt modell, kan du göra en stege själv. För den enklaste versionen kommer att ta några delar av en konventionell stege och fästen. Enligt de nödvändiga mätningar byggda ritning av ovikta och vikas. Stegsektionerna är sammankopplade via slingan av kort. Göra designen måste fixeras i öppningen med hjälp av förankringsbultar, och den vikta strukturen.

Design förlängningsstegar (video)

Stege, en av de mest användbara uppfinningar mänskligheten. Moderna tillverkare producerar olika modeller som lämpar sig för de mest ovanliga situationer. vårt århundrade stegar mobil, pålitlig och praktisk. Den mest kända företag som heter Alumet erbjuder konsumenten om stålkonstruktioner med en plattform för ökad stabilitet. Tack vare deras kompakthet, kan bilen av alla märken bär stegar utan hinder. Material för tillverkning av stegar testas för hållbarhet bästa specialisterna. För ett korrekt val, måste du noga studera frågan.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

42 − = 40

Adblock
detector