Författarens korsstygn schema: viktiga nyanser att needlewomen – nwhistorycourse.org

The BlogMed upphovsrättssystem kan skapa olika broderier, som är väl passar in i det inreMed upphovsrättssystem kan skapa olika broderi, som är väl passa in i inredningen är en stor portal erbjuder en stor samling av broderimönster. Det är inte bara ett system, men även kommentarer författarna som skapat dessa konstruktioner samt nödvändig information om författarna. Så du kan "vandra" i en del intressanta blogg som är needle. Och du kommer att se inte bara hennes arbete men bekanta sig med nyanserna i korsstygn, någon erfarenhet.


Författare korsstygn: vilka de är

Gå till samma väl upptrampad stig, prenumerera på bloggen kända needle. Om du just har börjat brodera, och så mycket du inte är bekant med, sedan arbeta knappt systemen går, kan man säga, på ett infall, är det inte så lätt. En populär bloggare så stor är deras sidor som drar processen för en ny typ av kreativitet är snabbare och roligare.

Skriv till exempel i sökandet efter "broderi lektioner" och hitta en blogg där flera umelitsy dela sina tips. En av dessa bloggar är brokig av Svetlana smeknamn. Hon skriver en hel del om broderi, detaljer och helt enkelt lägger ut video tutorials, vilket innebär att antalet dess fans bara växer. Så systemet, naturligtvis, finns där också.

Denna författarens system kommer att bidra till att skapa vackra broderier som kan hängas i barnkammarenDenna författarens system kommer att bidra till att skapa vackra broderier som kan hängas i barnkammaren

Blev populär och sådana bloggar embroiderers:


 • nelly;
 • Vasilinkiny spår;
 • Engelsk stil;
 • Flower fantasi;
 • Blogg älskare av japanska designer, etc.

Om du gör en lite motion autonomi i arbetet på banan, hålla alla sina system - kan vara lämpligt att dela med kollegor. Detta gäller även för andra typer av hantverk såsom stickning, patchwork, broderi broderi, etc.

Författarens system för korsstygn: råd till nålen

Anhängare bloggare needlewomen nå stora storlekar. Eftersom de njuta av det och förmedla till publiken sina antaganden om konst. Det är särskilt användbart att läsa detta nybörjare till den viktigaste kunskap de härrör inte från strikt böcker, men att leva dagbok.

Sådana komplexa mönster bör väljas om du har sy erfarenhetSådana komplexa mönster bör väljas om du har sy erfarenhetTill exempel kan du välja inledande tips för nybörjare:

 • Skära av den önskade bit av duk, och kanterna av den bearbetade PVA-lim;
 • Tyg faldigt 4-faldigt, för att hitta mitten av banan;
 • Börja med att brodera från centrum, detta är som bäst;
 • På baksidan för att fixera tråden - inte göra henne en bunt, tråden låses lagrade sömmar;
 • Först låg stygnen i en riktning och sedan i en annan, vanliga lägre stezhochki lagrade övre högra väl och - vänster;
 • Medan brodera strängar inte dra hårt, annars bilden inte kommer att vara estetiskt tilltalande;
 • Den färdiga produkten är som ska tvättas i tvål och vatten, och ånga inifrån och ut, och göra det så länge som tyget fortfarande är fuktig.

Inte bara linne eller bomull används idag kan du köpa plast och duk, och ett vattenlösligt, och stramin. Och valet av bågen en hel del.

Copyright kit för korsstygn: stor potential

Idag på Internet hittar du vad du vill. Dessutom kan inte bara system och anteckningar på bloggar intressera dig. Du kan även beställa en färdig uppsättning av författare, där allt samlas ihop för att börja arbeta - från bågen på gängorna. Inget behov av att springa runt för att leta efter något, bara öppna lådan och börja sy.

Broderi, genom författarens system är en stor originell presentBroderi, genom författarens system är en stor originell present

Naturligtvis först nödvändigt att beakta systemet för att läsa, förstå alla. Det är mycket bekvämt, men det kan ha att spendera pengar skulle ha gjort. Ändå sina resultat och även insatser av författaren lägger i priset.

Författarens system, tråd och tyg för korsstygn (video)

Författarens system förtjänar och att du respekterar skaparens systemet rättigheter. Om du försöker att posta någonstans i nätverket av deras arbete, ange schema av författaren, som du har använt. Detta är en ärlig och anständigt, precis, är skyldiga att sprida och länka till dig om du är författare till en viss ordning.

Framgångsrikt arbete!

Olika system för upphovsrätt korsstygn (foto)

0352c1a98118c8orig01544816c345a78orig0b88f374d0370orig011002f533bc4cf17eca4d8b50344115f2c05f8894097cc5e46e4b6e6dcd4aa5cc31785284989b101aaa937646dfa95757c7


Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 82 = 88

Adblock
detector